Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Ben ik geblokkeerd als er niet “Afgeleverd” staat bij mijn IM-bericht?

Ik heb een iM-bericht naar een vriend gestuurd, maar onderaan staat niet “Afgeleverd”, zoals normaal het geval is. Er staat ook niet ‘Niet afgeleverd’, maar gewoon helemaal niets.

Wat betekent het als er bij een iMessage niet staat “Delivered” en “Not Delivered”?

12 antwoorden 12

Het ontvangende apparaat staat waarschijnlijk uit, is in de slaapstand, heeft geen bereik, de batterij is leeg, of iets dergelijks.

Ik denk dat “Niet afgeleverd” een fout impliceert, terwijl als er niets wordt weergegeven, dat betekent dat het bericht in de wachtrij van een inactieve telefoon staat, of een back-up heeft tijdens de doorvoer over het netwerk.

Het kan een paar dingen betekenen;

  • De batterij van de telefoon van de ontvanger is leeg/leeg
  • De telefoon van de ontvanger is buiten het bereik van wifi.
  • De ontvanger heeft je geblokkeerd
  • De telefoon van de ontvanger staat uit.

Het kan betekenen dat je geblokkeerd bent. Ik heb dit geprobeerd met mijn nummer. Ik blokkeerde mijn nummer stuurde een sms, ontving het niet en het zei nooit afgeleverd. Ik deblokkeerde mijn nummer, stuurde tekst en het werkte zoals het zou moeten door het zetten van geleverd onder tekst en ik het ontvangen van de tekst.

Het kan ook betekenen dat de andere persoon zich gewoon heeft afgemeld van zijn account.

Mijn vriend en ik hebben het getest en als iemand zijn telefoon uit heeft zal het niet melden “afgeleverd” of “niet afgeleverd” totdat de telefoon weer aan staat. Ik hoop dat dat helpt, want ik had hetzelfde probleem.

Als het niet zegt “afgeleverd” binnen een uur of 2 dan ben je geblokkeerd. Niemand sms’t binnen 2 uur of is langer dan 2 uur aan de telefoon. En ik weet persoonlijk dat als ik een sms krijg terwijl ik aan het bellen ben het nog steeds zegt afgeleverd. Sommige mensen hebben hun gezegd om “lezen” en anderen niet, maar “geleverd” is geblokkeerd als nooit opduikt. U kunt bellen en zal niet direct vm gaan, maar iMessage / sms zal altijd de levering bevestigen.

Het kan betekenen dat ze in een gebied zijn waar geen mobiele service is, of ze kunnen je geblokkeerd hebben – al dan niet per ongeluk – of hun telefoon kan plat zijn of uit staan. Ik heb mijn vriend een sms gestuurd en het is niet verzonden; er is nooit gezegd dat het is afgeleverd, maar als ik andere vrienden een sms stuur, wordt het wel verzonden.

Wanneer het zegt “afgeleverd” betekent dat het is verzonden naar uw ontvanger en wanneer het niet zegt afgeleverd betekent dat ofwel dat u geen WiFi of hun batterij leeg is dus het bericht is niet doorgekomen denk ik.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Zal het zeggen niet afgeleverd als ik geblokkeerd ben?

Hoe weet je of iemand je nummer geblokkeerd heeft op Android. Als een Android gebruiker u heeft geblokkeerd, zegt Lavelle, “uw tekstberichten gaan door zoals gewoonlijk; ze zullen gewoon niet worden afgeleverd aan de Android gebruiker. “Het is hetzelfde als op een iPhone, maar zonder de “afgeleverd” melding (of het gebrek daaraan) om je in te lichten.

Als je een iMessage verstuurt en het zegt niet afgeleverd?

Als er staat “afgeleverd” betekent dit dat het bericht naar de ontvanger is verstuurd en als er niet staat “afgeleverd” betekent dit dat je geen WiFi hebt of dat de batterij leeg is en het bericht dus niet is doorgekomen denk ik.

Hoe weet je of je geblokkeerd bent op iMessage?

Meer terzake, als je iemand een bericht stuurt via iMessage en je tekstbubbels veranderen plots van blauw naar groen, dan is dat een teken dat ze je iPhone nummer geblokkeerd hebben. De ‘verzonden’ versus ‘afgeleverd’ badge kan gewoon een bevestiging zijn dat ze je geblokkeerd hebben.

Zegt iMessage ‘afgeleverd’ als het 2021 is geblokkeerd?

Zelfs als je geblokkeerd bent op iMessage, lijkt het bericht gewoon verzonden te worden; dit is de reden waarom het zo moeilijk is om uit te vinden of je geblokkeerd bent of niet. Als iMessages niet doorkomen en de instelling ‘verzenden als sms’ is ingeschakeld, verstuurt de iPhone het bericht opnieuw via een mobiel netwerk.

Waarom wordt een bericht niet afgeleverd?

Ongeldige nummers Dit is de meest voorkomende reden dat een SMS bericht niet afgeleverd kan worden. Als een tekstbericht wordt verzonden naar een ongeldig nummer, zal het niet worden afgeleverd – vergelijkbaar met het invoeren van een onjuist email adres, u zult een antwoord krijgen van uw telefoonmaatschappij die u informeert dat het ingevoerde nummer ongeldig was.

Hoe weet je of ik geblokkeerd ben op je iPhone?

Hoe weet je of iemand je geblokkeerd heeft op je iPhone – Video №1 | Start tijd – 0:06

Hoe weet je wanneer iemand je nummer blokkeert op iPhone?

Kijk onder de laatste tekst die je verstuurde voordat je vermoedde dat je geblokkeerd was. Als bij het vorige iMessage onder de tekstballon staat “Delivered” maar bij het meest recente iMessage niet, kan dit betekenen dat je geblokkeerd bent. Als je in plaats daarvan een iMessage Not Delivered-foutmelding ziet, kan dat ook een aanwijzing zijn.

Blijven geblokkeerde iMessages blauw?

Als het iMessage nooit een “Afgeleverd” of “Gelezen” bericht toont, en het is nog steeds blauw, dan ben je misschien geblokkeerd – maar niet altijd. Als de iMessage doorgaat en een “Gelezen” ontvangst laat zien, dan ben je zeker niet geblokkeerd.

Wat gebeurt er als je iemand een sms stuurt die je heeft geblokkeerd?

De persoon wiens nummer je geblokkeerd hebt zal geen teken ontvangen dat hun bericht aan jou geblokkeerd werd; hun tekst zal er gewoon blijven uitzien alsof het verzonden werd en nog niet afgeleverd, maar in feite zal het verloren gaan in de ether.

Hoe weet ik of ik geblokkeerd ben op mijn iPhone?

Als je een melding krijgt zoals “Bericht niet afgeleverd” of je krijgt helemaal geen melding, dan is dat een teken van een mogelijke blokkering. Vervolgens zou je kunnen proberen de persoon te bellen. Als het gesprek direct naar de voicemail gaat of één keer overgaat (of een halve keer) en dan naar de voicemail gaat, is dat een verder bewijs dat je mogelijk geblokkeerd bent.

Wat gebeurt er als je geblokkeerd wordt op je iPhone?

Wat gebeurt er met geblokkeerde telefoongesprekken. Als je een nummer op je iPhone blokkeert, wordt de geblokkeerde beller rechtstreeks naar je voicemail gestuurd – dit is trouwens hun enige aanwijzing dat ze geblokkeerd zijn. De persoon kan nog steeds een voicemail achterlaten, maar het zal niet worden weergegeven met uw reguliere berichten.

Vorig artikel

Moet je je oven bekleden met folie?

Volgend artikel

Kan je Play Doh aan de lucht laten drogen?

You might be interested in …

Kun je eieren thuis invriezen?

Veel mensen hebben na een recept nog eiwitten of dooiers over, of gooien ongebruikte eieren weg als de doos over de houdbaarheidsdatum heen is. Deze voedselverspilling kan gemakkelijk worden vermeden door eieren in te vriezen. […]

Is het legaal om je auto kogelvrij te maken?

Een kogelvrije auto is geen alledaags iets. Waarom zou het ook? Als het gaat om de veiligheid van auto’s, zijn er veel functies van fabrikanten om eigenaars gemoedsrust te geven. Er is veiligheidstechnologie zoals slim […]