30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Betaalt Medicare voor mobiele telefoons?

Voer hieronder uw postcode en e-mailadres in om te zien of uw locatie in aanmerking komt.

Dit programma werd in de jaren 1980 in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat gezinnen en individuen met een laag inkomen toegang hadden tot een telefoon voor basiscommunicatie.

Medicaid ontvangers kunnen gemakkelijk hun GRATIS Medicaid mobiele telefoon krijgen met maandelijkse minuten en data via elke door de overheid goedgekeurde Lifeline provider. Federale regelgeving staat slechts één mobiele telefoon per huishouden toe.

U kunt uw GRATIS mobiele telefoon nu aanvragen door uw email adres en postcode hieronder in te vullen.

Om in aanmerking te komen voor uw Medicaid mobiele telefoon met maandelijkse minuten, moet u deelnemen aan een bijstandsprogramma van de overheid, zoals Medicaid, voedselbonnen (SNAP), socialezekerheidsinkomen (SSI) en de meeste andere bijstandsprogramma’s van de overheid. De criteria voor de gratis mobiele telefoon verschillen per staat.

Als u deelneemt aan Medicaid, kunt u uw gratis mobiele telefoon binnen enkele minuten claimen! Wacht niet, vraag uw gratis Medicaid mobiele telefoon aan en krijg vandaag nog verbinding met hulpdiensten, artsen, familie en vrienden.

  • Medicaid Mobiele Telefoon Programma
    Het is mogelijk om een Medicaid mobiele telefoon te krijgen. De Link Up en Lifeline programma’s hebben samengewerkt om Medicaid mobiele telefoons te verstrekken aan in aanmerking komende
  • />Hoe in aanmerking te komen voor Medicaid
    Om in aanmerking te komen voor Medicaid, moeten aanvragers eerst in een bepaalde categorie vallen. Deze categorieën zijn kinderen, ouders van in aanmerking komende kinderen, zwangere vrouwen, en
  • />Wat is Medicaid?
    Medicaid is een gezondheidsprogramma dat wordt gefinancierd door de federale overheid, maar wordt beheerd door de staat, dus elke staat kan zijn eigen specifieke

Succes Verhalen

Shelly Peck (Little Rock, AR)

/>Dit programma was zo’n grote hulp. Met mijn gratis telefoon kon ik in contact blijven met mijn familie en vrienden en doktersafspraken maken.

Jim Mathers (Norman, OK)

/>Ik voelde me veiliger met mijn Lifeline telefoon, wetende dat ik iemand kon bellen als er iets met me gebeurde. Het was ook geweldig om mijn kleinkinderen te bellen!”

Violet Johnson (Cleveland, OH)

/>”Nadat ik ontslagen was, moesten we onze mobiele telefoondienst stopzetten om geld te besparen. Dankzij mijn gratis Lifeline telefoon was ik in staat om sollicitatiegesprekken te plannen en terug te keren op de arbeidsmarkt.”

(i) De dienst is een Lifeline-dienst; ii) Lifeline is een bijstandsprogramma van de overheid; iii) de dienst kan niet aan iemand anders worden overgedragen; iv) consumenten moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat ze zich kunnen inschrijven voor het Lifeline-programma; v) het Lifeline-programma staat slechts één Lifeline-korting per huishouden toe; vi) documentatie is nodig voor inschrijving; en vii) Q LINK is de aanbieder van de diensten.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe krijg ik een gratis telefoon van Medicare?

Bel de Social Security Administration op (800) 772-1213 en vraag of je Medicare Deel A (ziekenhuisverzekering) gratis is en wanneer je dekking ingaat. Bel vervolgens Covered California op (800) 300-1506 (TTY: 888-889-4500) en vertel ons over uw Medicare dekking.

Kunnen senioren een gratis mobiele telefoon krijgen?

De Amerikaanse overheid biedt gratis mobiele telefoons aan behoeftige huishoudens, senioren, en gehandicapten via het lifeline programma. De gekwalificeerde senioren krijgen gratis mobiele telefoons samen met gratis mobiele telefoon plannen. Onder de in aanmerking komende leden, krijgen de senioren en de gehandicapten voorrang wegens hun kwetsbaarheid.

Wie komt in aanmerking voor een gratis mobiele telefoon?

U kunt in aanmerking komen voor Lifeline als uw huishoudinkomen op of onder 135% van de Federale Armoede Richtlijnen ligt of als u of uw in aanmerking komende afhankelijke(n) momenteel deelnemen aan een van de volgende programma’s: Supplemental Security Income (SSI) Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP) of voedselbonnen. Medicaid.

Wat is de inkomensgrens voor gratis bellen?

Mensen in een huishouden Alle staten behalve: CA, HI, AK CA
1 $17,226 $28,700
2 $23,274 $28,700
3 $29,322 $32,600
4 $35,370 $39,700

Hoe krijg ik een gratis mobiele telefoon via de Sociale Zekerheid?

Het overheidsprogramma dat mensen met een laag inkomen – inclusief mensen met een handicap – voorziet van gratis of goedkopere mobiele telefoondiensten heet Lifeline. Het programma wordt gefinancierd door een kleine heffing op elke draadloze rekening, de zogenaamde Universal Service Fund vergoeding.

Hoe kan ik gratis een iPhone 11 krijgen?

Lang verhaal kort, je kunt een iPhone 11 64GB gratis krijgen als je je nummer van een in aanmerking komende provider naar T-Mobile brengt en een in aanmerking komend spraakplan activeert. Daarna moet je de iPhone 11 64GB kopen via een maandelijks betaalplan.

Wat is de goedkoopste mobiele telefoondienst voor senioren?

Plan Beste voor Kosten
Boost Mobiel Onbeperkt Mensen die mobiel zijn $50 per maand
T-Mobile Essentials Onbeperkt 55 Mensen die mobiel zijn Twee lijnen voor $65 per maand; $55 met autopay
GreatCall 250 Minuten Mensen die een gebruiksvriendelijke noodtelefoon willen $14.99 per maand

Kun je een gratis telefoon krijgen als je sociale zekerheid hebt?

De kern van de zaak Als je een SSI uitkering ontvangt, dan kun je in aanmerking komen voor een gratis mobiele telefoon en service van de overheid. Bovendien kun je dit voordeel ook krijgen als je deelneemt aan een van de andere hulpprogramma’s van de overheid of als je inkomen onder het federale armoedeniveau ligt.

Welke telefoons zijn gratis van de overheid?

Gratis mobiele telefoon plannen van de Amerikaanse overheidAssurance Wireless. Cintex Wireless. Copper Valley Wireless. Easy Wireless. enTouch Wireless. FeelSafe Wireless. GCI. Infiniti Mobile.

Is jitterbug een goede telefoon voor senioren?

De Jitterbug Flip voor GreatCall is een fantastische telefoon voor senioren of iedereen die een super-eenvoudig toestel nodig heeft, dankzij het eenvoudig te navigeren menu, het goed zichtbare display en de speciale 5Star Urgent Response-knop.

Op welke leeftijd gaat de SSDI over in de gewone sociale zekerheid?

Op de volledige pensioengerechtigde leeftijd – die 66 en 2 maanden is voor mensen geboren in 1955, 66 en 4 maanden voor mensen geboren in 1956, en geleidelijk stijgt tot 67 in de komende jaren – wordt uw SSDI-uitkering omgezet in een pensioenuitkering.

Hoe kom ik gratis aan een echte iPhone?

– Video №1 | Start tijd – 2:23

Hoe kan ik een iPhone kopen zonder te betalen?

De twee echte manieren om gratis iPhones te krijgen die je het vaakst ziet zijn van telecom providers. Ze zijn ofwel een gratis iPhone met een nieuw plan of een vorm van een trade-in deal. Hoe dan ook, je gaat via een provider. Of je een gratis iPhone krijgt, hangt af van de waarde van je inruilactie en het telefoonmodel dat je kiest.

Wat is de beste pay as you go telefoon voor een oudere persoon?

Beste in het algemeen – Doro 8035. Doro is een van de beste telefoon fabrikanten voor senioren. Al hun telefoons zijn ontworpen met speciale functies voor slechthorenden, slechtzienden en motorisch gehandicapten.

Welke mobiele telefoon bedrijven bieden gratis telefoons?

Er zijn vele gratis mobiele telefoons beschikbaar bij de grootste mobiele providers zoals Verizon Wireless, T-Mobile en AT&T, en andere kleinere carriers.

Vorig artikel

Wat is een Vfw Bar?

Volgend artikel

Hoe kan ik puistjes verwijderen?

You might be interested in …

Kan horlogeglas gepolijst worden?

Een krasje op de wijzerplaat van uw horloge hoeft niet het einde van de wereld te betekenen. De meeste krassen kunnen met een beetje ellebogenvet en geduld worden verwijderd met polijstmiddel en een polijstdoek. Hier […]

Hoe maak je botdroge klei weer nat?

Klei heeft een geheugen. Dus in een poging om de herinnering van een scheur te wissen, maak je een inkeping in het gebied in kwestie dieper en groter dan de scheur zelf (2), dan plaats […]

Is aluminium waardevoller dan goud?

Aluminium is letterlijk een van de meest voorkomende elementen op aarde. Hoe komt het dan dat aluminium ooit meer kostte dan goud? Het eenvoudige antwoord is dat, hoewel aluminium ongeveer 8% van de aardkorst uitmaakt, […]