30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Geldt mijn Verizon-abonnement ook voor Canada?

Jon Fingas

eyfoto via Getty Images

eyfoto via Getty Images

De nieuwste onbeperkte plannen van Verizon kunnen een aantal ongewenste. limietenmaar de volgende keer dat je op Noord-Amerikaanse vakantie bent, hoef je in ieder geval niet meer te betalen voor het duurdere plan. Vanaf 25 januari zal het $75 Go Unlimited plan bellen, data en sms’en omvatten terwijl je in Canada of Mexico bent. Dit geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten, dus je hoeft niets aan te raken om te surfen op het web in Vancouver. Net zoals bij het Beyond Unlimited plan, zijn er wel enkele addertjes onder het gras.

Het grote addertje onder het gras: je kunt niet meer dan 512MB LTE data per dag gebruiken, met snelheden die afnemen tot 2G daarna. Dat is prima voor Instagram-foto’s of het checken van je e-mail, maar je zult geen tv-programma’s kijken tijdens je reis naar Cancún. Als je gedurende een periode van 60 dagen meer dan de helft van je bel-, sms- of datategesprekken in Canada of Mexico voert, kun je die internationale functies “verwijderd of beperkt” zien. Dit is niet voor reizigers die regelmatig hun tijd buiten de VS doorbrengen.

In zekere zin gaat Verizon mee met de Jones. T-Mobile biedt gratis roaming in Canada en Mexico op zijn basis One-plan, bijvoorbeeld – het gewoon legt een 5 GB maandelijkse limiet in plaats van dagelijkse beperkingen. Desalniettemin is het goed om nog een provider te zien die niet langer een premie vraagt alleen omdat je de grens over bent gegaan.

Engadget was tussen juni 2015 en september 2021 eigendom van Verizon. Het moederbedrijf van Engadget is nu Yahoo Inc.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Is Canada gedekt in mijn Verizon-plan?

Verizon’s Go Unlimited zal Mexico en Canada omvatten. En hoewel sms’jes en gesprekken onder normale omstandigheden onbeperkt zijn, is dat misschien niet zo als meer dan de helft van je sms-, gespreks- en dataverbruik in een periode van 60 dagen in Canada of Mexico plaatsvindt.

Kan ik Verizon Unlimited gebruiken in Canada?

Ja, met het Verizon Plan Unlimited kunt u bellen, sms’en en data gebruiken binnen Mexico en Canada: Onbeperkt bellen.

Rekent Verizon extra aan in Canada?

Gebruik uw service zoals u thuis zou doen. …meestal.

Werken Verizon telefoons in Canada?

Verizon is een telecommunicatie service provider net zoals AT&T dat is. Als u een mobiele telefoon van Verizon heeft, ja, dan werkt deze in Canada, maar controleer bij Verizon of de telefoon is ingesteld voor grensoverschrijdende service met een Canadese service provider (Bell, TELUS, Rogers). Controleer op eventuele roaming kosten.

Werkt Verizon in Toronto?

Werkt Verizon in Toronto? Verizon werkt in Toronto, zoals u kunt zien op de internationale dekkingskaart van Verizon, en de service en kwaliteit van uw mobiele telefoon zouden vergelijkbaar moeten zijn met wat het in de Verenigde Staten is.

Werkt mijn telefoonplan in Canada?

Canadese providers gebruiken dezelfde formaten als in Amerika: CDMA (Verizon en Sprint) en GSM/HSPA (AT&T, T-Mobile) dus je handsets en tablets zullen naadloos werken als je naar het noorden reist; het is alleen dat de service je meer geld zal kosten tenzij je begrijpt hoe je variabelen en lagen kunt uitbuiten voor een optimale prijsstelling.

Moet ik extra betalen om naar Canada te bellen?

Het antwoord is, “dat hangt ervan af. ” Omdat Canada en de VS twee verschillende landen zijn, worden gesprekken behandeld als internationaal bellen. Afhankelijk van de service die je gebruikt, kan het bellen naar Canada extra kosten met zich meebrengen. Als je bijvoorbeeld een mobiel telefoonabonnement hebt bij Verizon, moet je betalen per gesprek naar Canada.

Kan ik gratis smsen naar Canada met Verizon?

Verizon interlokale tarieven Hun onbeperkte plannen – Start Unlimited, Play More Unlimited, Do More Unlimited, en Get More Unlimited – komen allemaal met onbeperkt praten en sms-en, en . 5GB data/dag in Mexico en Canada. Bovendien is elk Verizon-abonnement inclusief onbeperkt sms’en naar meer dan 200 landen.

Werkt mijn telefoon in Canada?

Canadese providers gebruiken dezelfde formaten als in Amerika: CDMA (Verizon en Sprint) en GSM/HSPA (AT&T, T-Mobile) dus je handsets en tablets zullen naadloos werken als je naar het noorden reist; het is alleen dat de service je meer geld zal kosten tenzij je begrijpt hoe je variabelen en lagen kunt uitbuiten voor een optimale prijsstelling.

Kan ik gratis naar Canada bellen?

Het antwoord is, “dat hangt ervan af. “Omdat Canada en de VS twee verschillende landen zijn, worden gesprekken behandeld als internationaal bellen. Met het standaardplan van OpenPhone (vanaf $10 per gebruiker per maand) kun je gratis onbeperkt bellen naar iedereen in Canada of de V.S.

Welke mobiele telefoons werken in Canada?

Je moet een tri-band of quad-band GSM telefoon hebben, of een 3G telefoon die 1900Mhz ondersteunt om compatibel te zijn. AWS-telefoons (andere dan de Google Nexus) worden gewoonlijk niet buiten Noord-Amerika verkocht. LTE van buiten Noord-Amerika zijn niet compatibel, maar deze telefoons hebben meestal GSM/3G frequenties die nog steeds compatibel zijn.

Zijn gesprekken naar Canada gratis op Verizon?

Geniet van onbeperkte lange afstandsgesprekken van de VS naar Mexico en Canada voor slechts $5/maand per lijn. Voeg het Global Calling-plan toe aan de lijn van uw mobiele apparaat in Mijn Verizon online, in de Mijn Verizon-app of door het woord Global te sms’en naar 4004.

Hoeveel kost het om naar Canada te bellen met Verizon?

Land Spreek
Canada $. 99/minuut
Thailand $. 79/minuut
Duitsland $1. 79/minuut
Turkije $1. 79/minuut

Moet ik betalen voor een sms van de VS naar Canada?

1. Geen enkele Canadese provider rekent kosten voor het ontvangen van sms’jes waar ook ter wereld.

Werkt Verizon in Ontario Canada?

Canada is gratis bij Verizon als je een van de Verizon Unlimited plannen hebt, die gratis sms, gesprek, en data van Canada omvat als je in het land reist.

Vorig artikel

Woont Gordon Ramsay in Londen?

Volgend artikel

Is Super Sculpey Goed?

You might be interested in …

Wat is Spellcasting vermogen 5E?

Phantasmal killer 5e vs monnik Schakel JavaScript in om deze video te bekijken, en upgrade naar een webbrowser die HTML5-video ondersteunt. Inhoudsopgave De gebruikte 5e spellcasting ability is Wisdom. Dus je spell save DC = […]

Plakt perkamentpapier aan het deeg?

Pizza bakken is misschien je favoriete hobby en de makkelijkste manier om eten te maken, maar het kan chaotisch worden, vooral als het pizzadeeg aan het perkamentpapier blijft plakken. Dus, als je pizza gaat bakken […]

Leg uit wat bedoeld wordt met evenwichtsrekken?

Leg uit wat bedoeld wordt met evenwichtsstretching. Evenwichtige stretching verwijst naar het uitvoeren van stretching oefeningen over het hele lichaam. Stretching het gehele lichaam brengt in evenwicht de fitnessvoordelen over alle spiergroepen in plaats van […]