30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hebben Hilton Hotels tandpasta?

Auteur plaatshouder afbeelding

Constance Brinkley-Badgett, Credit.com

Inpakken voor een reis, zij het zaken of plezier, is zelden iemands idee van een goede tijd. Voeg daarbij de frustratie van de wetenschap dat je gaat moeten prutsen met het vullen van die meestal vreselijke reisverpakkingen met shampoo, conditioner en andere persoonlijke producten en… gewoon ugh.

Waarom laat je het hotel van je bestemming het niet voor je regelen? Veel hotels – de meeste, in feite – bieden een heleboel producten gratis, en het is niet alleen de zeep en shampoo u altijd in uw kamer vindt. Sommige hotels gaan zelfs verder dan de essentie, het aanbieden van een aantal mooie zoete extraatjes voor gasten. Maar als u niet in een van die hotels verblijft, wees gerust u kunt nog steeds sommige freebies krijgen.

Hier zijn 14 items die u moet laten het hotel bieden tijdens uw verblijf (en, indien mogelijk, mee naar huis nemen wanneer u vertrekt) om te maken reizen gemakkelijker en geld besparen een briesje.

14 dingen die hotels je gratis geven

1. Tandenborstel en tandpasta

Deze items liggen meestal niet in de kamer op u te wachten wanneer u aankomt, maar de meeste hotels hebben tandpasta en tandenborstels bij de hand en zullen ze gratis naar uw kamer brengen. En als je vertrekt, kun je de meestal kleine tubes meenemen in het vliegtuig om ervoor te zorgen dat je een frisse, glanzende glimlach hebt als je thuiskomt.

2. Extra kussens en dekens

Het is geen goed idee om deze mee naar huis te nemen. Dat zou stelen zijn. Maar vragen om wat extra dekens en kussens om je verblijf comfortabeler te maken is prima, en de meeste hotels hebben een reeks kussenopties beschikbaar, dus zelfs als je gewoon een andere stevigheid wilt (of extra’s nodig hebt voor een kussengevecht), ga je gang en vraag het.

3. Shampoo en conditioner

Veel hotels hebben tegenwoordig shampoos en conditioners van goede kwaliteit op de kamer. Deze kleine flesjes zijn superhandig, zowel thuis voor gastenbaden als voor toekomstige reizen, dus stop ze elke dag in je bagage zodat je tijdens je verblijf steeds verse flesjes van de schoonmaakster krijgt.

4. Zeep en vochtinbrengende crème

Hetzelfde geldt voor de zeep en vochtinbrengende crème. Koop verse voor elke dag dat u in het hotel verblijft.

5. Wi-Fi

U kunt dit zeker niet mee naar huis nemen, maar u moet zeker vragen om gratis Wi-Fi als het niet al met de kamer komt.

Als het niet wordt aangeboden aan alle gasten, wilt u misschien zien of uw plastic u recht geeft op wat gratis surfen op het web. Een paar hotel rewards creditcards geven hun rekeninghouders recht op gratis Wi-Fi in hun kamers en zelfs daarbuiten. (Maar, als u denkt aan het aanvragen van een, wilt u misschien uw krediet controleren, omdat een goede score u helpt in aanmerking te komen voor kaarten met de beste extraatjes. U kunt uw twee gratis credit scores, die elke maand worden bijgewerkt, bekijken op Credit.com).

6. Schoenpoets set

Als uw hotel een gratis schoenpoetsset aanbiedt, kunt u die in uw handtas, bureaulade of aktetas bewaren om uw schoenen snel en van huis uit bij te werken.

7. Koffie en thee

Als u een koffiezetapparaat op uw kamer heeft en u houdt van de kwaliteit van de beschikbare selecties, pak dan de koffies die u niet elke dag gebruikt in en neem ze mee naar huis. Neem ook de pakjes met zoetstof en room mee, als u dat wilt. Ze zijn vaak geweldig om in de auto te bewaren of voor gasten in huis die misschien kunstmatige zoetstoffen gebruiken terwijl jij dat niet doet.

8. Scheermes en scheerschuim

Net als de tandenborstel en tandpasta, deze zijn niet in de kamer, maar ze zijn gratis verkrijgbaar bij de meeste hotels. Niet alleen is het makkelijker om het hotel om deze items te vragen dan om ze in te pakken, je kunt de gratis toiletartikelen ook mee naar huis nemen.

9. Slippers

Als uw hotel gratis slippers aanbiedt, neem ze dan zeker mee naar huis. Niemand anders zal ze gebruiken. En als u ze niet in uw hotel gebruikt, neem ze dan toch mee naar huis, want ze kunnen een leuke traktatie zijn voor uw huisgasten.

10. Stomerijzak

Deze dingen zijn zo handig op de terugreis naar huis als je je vuile kleren gescheiden wilt houden van de schone, of als je iets vochtigs hebt zoals een zwembroek of gymkleren die al het andere in je tas zullen bevuilen.

11. Blocnotes en pennen

Het is gewoon geweldig om extra notitieblokken en pennen bij de hand te hebben, dus grijp ze maar. En als ze zijn aangepast met de naam van het hotel zijn ze niet alleen praktisch, maar ook een leuk aandenken aan uw verblijf.

12. Ontbijt (en snack)

Maak gebruik van het gratis ontbijt, indien aangeboden. Neem het zelfs mee naar uw kamer, waar zelfs een kom koude ontbijtgranen een beetje specialer aanvoelt dan in een kamer vol andere reizigers. Als u toch bezig bent, neem dan zeker een extra muffin, banaan of mueslireep mee als tussendoortje halverwege de ochtend of in de namiddag. Neem ook een paar van de mueslirepen mee naar huis.

13. Cocktail uur

Een heleboel hotel beloningen programma’s bieden upgrades en speciale evenementen voor gasten. Sommige hotels bieden een gratis cocktailuurtje of een gratis glas wijn of bier voor gasten in de namiddag, en het kan een leuke manier zijn om sommige van uw medereizigers te ontmoeten. Als het niet wordt vermeld bij het inchecken (of tijdens het boeken), vraag dan aan de persoon bij de receptie of het beschikbaar is.

14. Kaarten en restaurantgidsen

De meeste hotels bieden deze gratis kaarten aan via de conciërge of de receptie. Ze kunnen erg praktisch en handig zijn tijdens uw verblijf, maar kunnen ook dienen als een herinnering aan een aantal van uw favoriete plekken voor de terugreis, dus bewaar ze in een bestand thuis waar u er gemakkelijk naar kunt verwijzen.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Welke toiletartikelen biedt het Hilton?

Maar het is Hilton – ze hebben alles – dus de toiletartikelen zijn er zoals Shampoo, Moisturiser, body wash, tandenborstel, pasta, zeep en ja ik zag de haardroger daar. meer dan een jaar geleden. Ik kan eerdere antwoorden bevestigen. Natuurlijk, als je echtgenoot hoge normen heeft, wat je moet ruiken, dan zou je je eigen kunnen overwegen.

Hebben hotels tandpasta?

Deze artikelen liggen meestal niet in de kamer op je te wachten als je aankomt, maar de meeste hotels hebben tandpasta en tandenborstels bij de hand en brengen ze gratis naar je kamer. En als je vertrekt, kun je de meestal kleine tubes meenemen in het vliegtuig om ervoor te zorgen dat je een frisse, glanzende glimlach hebt als je thuiskomt.

Kun je in een hotel om tandpasta vragen?

Je bent een slimme reiziger – je weet al dat de meeste hotels je voorzien van shampoo, conditioner, lotion, tandenborstel en tandpasta, mondwater, een kam, en zelfs scheerschuim en een scheermesje.

Verstrekt Hilton tandenborstel?

V:Welke voorzieningen hebben jullie op de kamer? A:Wij bieden shampoo, haarconditioner, lichaamszeep, tandenborstels, scheerapparaat, kam, handdoeken, pyjama’s, slippers en föhns.

Welke shampoo gebruikt Hilton Garden Inn?

Neutrogena is een samenwerking aangegaan met Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton en Home2 Suites by Hilton om 98. 5 procent natuurlijk afgeleide ingrediënten voor huid- en haarproducten te ontwikkelen.

Wat is de Hilton belofte?

Om de aarde te vullen met het licht en de warmte van gastvrijheid door het leveren van uitzonderlijke ervaringen – elk hotel, elke gast, elke keer.

Geeft Holiday Inn je tandpasta?

Net als Crowne Plaza biedt Holiday Inn de gasten ook gratis extra voorzieningen aan, zoals scheerschuim en scheermesje, tandenborstel en tandpasta, wattenschijfjes, maandverband, nagelvijlen, bodylotion en kammen.

Heeft Holiday Inn tandpasta?

Terwijl de meeste hotels hun badkamer vullen met kleine flesjes shampoo en conditioner, verstrekken sommige hotels zoals Holiday Inn tandenborstels en tandpasta op verzoek.

Verkopen hotels condooms?

Condooms. Het wordt nooit geadverteerd en geen enkele hotelmedewerker zal erover beginnen, maar bijna elk fatsoenlijk hotel heeft gratis condooms beschikbaar op aanvraag. Als je betrapt wordt zonder, wees dan niet bang om de receptie te bellen en te vragen of ze een paar condooms naar je kamer kunnen sturen.

Heeft Hampton Inn tandpasta?

Zoals vermeld in de vorige antwoorden, hebben we geen tandenborstel, scheermesje of tandpasta in onze gastenkamers; maar we hebben deze items gratis aan de balie.

Hebben Hampton Inns toiletartikelen?

Ja, Ze kunnen u voorzien van Shampoo, Conditioner, tandpasta, tandenborstel, naaikit, douchekapje, bodylotion en zeep. meer dan een jaar geleden. Zeep, shampoo, bodylotion en een douchekapje is in de kamer.

Waar kopen hotels hun shampoo?

Hier vindt u waar u de beste hotelshampoos, lotions en zepen kunt kopen, waaronder de volgende hotels en producten:Le Labo Toiletries te vinden in Park Hyatt en Fairmont Hotels. Verbena Toiletries, in vele Hilton hotels. W Hotels en Aloft Hotels Toiletartikelen van Bliss.

Verlopen Hilton punten?

Lees onze redactionele normen. Hilton punten vervielen vroeger na 15 maanden van inactiviteit. Hilton heeft deze periode permanent verlengd tot 24 maanden. Zelfs als u niet in staat bent uw Hilton punten te gebruiken door 24 maanden, zijn er verschillende manieren om ze in leven te houden voor onbepaalde tijd.

Is Hyatt een onderdeel van Hilton?

Hyatt hotels zijn geen onderdeel van de Hilton portfolio. Hyatt en Hilton zijn twee afzonderlijke hotelketens met verschillende merken en verschillende eigendommen. Hyatt en Hilton hebben beide 18 verschillende merken in hun collectie hotels, waaronder luxehotels van topklasse.

Hebben hotels oordopjes?

Beide soorten zijn te koop bij je plaatselijke drogist. Als je betrapt wordt zonder oordopjes, vraag het dan gewoon, de meeste hotels kunnen ze leveren.

Vorig artikel

Houdt gel-heugenschuim u koeler?

Volgend artikel

Kan ik R19 in 24 muren plaatsen?

You might be interested in …

Hoe pleister je een beschadigde muur?

Er komt meer kijken bij een pleistermuur dan wat u ziet. De eerste laag pleisterwerk sijpelt door de ruimtes tussen horizontale stroken hout, de zogenaamde lat, en zakt aan de achterkant iets naar beneden. Deze […]

Hoe sluit ik een antenne aan op lokale kanalen?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een digitale antenne instelt en aansluit op uw televisie. Hoe installeert u een digitale antenne? Het installeren van een digitale antenne is een eenvoudig proces als u digitale […]

Is Terra Cotta composteerbaar?

NEE, terracotta is niet biologisch afbreekbaar. We hebben het misverstand dat, “omdat het gemaakt is van modder, het wel biologisch afbreekbaar moet zijn!” Maar neen! Om dit verder te bespreken, moeten we begrijpen waarom modder […]