30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Heeft Crona een oogje op Maka?

Sommige koppels uit de anime Soul Eater zijn schattig samen. Sommigen lijken gewoon nergens op te slaan.

Soul Eater is een van de meest geliefde anime series die er zijn. Het is een serie met een geweldig concept dat nog verder wordt ondersteund door de geweldige cast van personages. Deze personages hebben hun weg gevonden naar de harten van de fans overal en zijn een groot deel van de reden waarom de fandom zelfs maar om de serie geeft.

Natuurlijk, zoals bij elke anime met geweldige personages zal er een grote verscheidenheid aan scheepvaart paren zijn. Terwijl sommige paren goed zijn en veel zin hebben, zijn er anderen die het tegenovergestelde zijn.

10 PERFECT: SOUL X MAKA

Dit is een schip dat net zo goed uit de weg kan gaan. Soul X Maka is een van de koppels die zo dicht bij canon staan als al het andere dat daadwerkelijk in de serie gebeurt. Het is ook een van die koppels die unaniem door de fandom wordt beschouwd als een van de beste uit de serie.

Soul en Maka zijn twee personages die zo dicht mogelijk bij elkaar staan, en bepaalde scènes in de anime en manga voelen aan alsof ze er actief op aansturen dat deze twee daadwerkelijk samen zijn als iets meer dan vrienden.

9 GEEN ZIN: BLAIR X SPIRIT

Blair en Spirit zijn eigenlijk een ander koppel waar veel fans op hebben aangedrongen als het gaat om Soul Eater. Hoewel het wel leeft onder veel fans is het er eigenlijk niet een die erg populair is. Daar is eigenlijk een goede reden voor, want het is niet erg logisch.

Dit zou eigenlijk een zeer ongemakkelijke combinatie zijn met hoe Blair zo veel flirt. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze in een huis zit met Maka, dat is gewoon een grote nee-nee voor Spirit.

8 PERFECT: BLACK STAR X TSUBAKI

Black Star en Tsubaki is een ander schip dat deel uitmaakt van de categorie perfect paar waartoe ook Soul en Maka behoren. Het is weer een koppel dat unaniem geliefd is in de Soul Eater fandom. Tsubaki en Black star hebben een aantal geweldige team momenten samen en die momenten versterken hoe goed een paar deze twee zijn.

Tsubaki is de enige die met Black Star’s energie kan omgaan en dat maakt haar natuurlijk de perfecte match voor hem. Het is twijfelachtig of iemand hem zo onder controle kan houden als zij dat kan.

7 GEEN ZIN: MAKA X KID

Death the Kid is een andere shipping partner van Maka onder weinig fans. Dit koppel is een van die koppels die op papier wel logisch zijn, maar in de context van de serie absoluut nergens op slaan. Ja, beide personages zijn slimme perfectionisten, maar er is te veel in de weg dat maakt dit een verschrikkelijke pairing.

Deze twee hebben geen echte chemie en geen echte scènes waarin ze echt interesse in elkaar tonen, behalve dat ze vrienden en partners op het slagveld zijn. Ze zijn gewoon teamgenoten.

6 PERFECT: KID X PATTY

Hoewel sommigen misschien denken dat Kid niet echt zou werken als meer dan een meister voor een van zijn wapens, zou het eigenlijk heel logisch zijn als hij een echte relatie zou krijgen met Patty. Deze twee zijn beide uitersten van een type karakter en ze helpen elkaar om niet te ver in één richting te gaan.

Dit is anders dan Liz en Kid iets zou zijn dat niet zo goed zou werken. Toch lijkt dit koppel de perfecte matchup voor de twee te zijn. Liz zou het ook kunnen goedkeuren.

5 GEEN ZIN: BLACK STAR X PATTY

Hoewel deze twee een beetje op elkaar lijken, zou het een onzinnig koppel zijn. Ten eerste passen hun beider persoonlijkheden in hetzelfde extreme, wat ertoe zou leiden dat ze op de lange termijn niet al te goed zouden werken.

De belangrijkste reden waarom ze niet werken is omdat de twee nooit enige vorm van chemie vertonen gedurende de serie. Er zijn geen echte doorbraak momenten voor dit schip om echt te bestaan naast de merkbaar gelijkaardige persoonlijkheden.

4 PERFECT: STEIN X MARIE

Natuurlijk zijn Stein en Marie het perfecte koppel. Dit duo is eigenlijk een canon koppel tegen het einde van de manga en fans van de anime hadden zelfs al door dat ze iets werden in de anime en voordat ze echt werden bevestigd. Ze werken zo goed samen omdat ze allebei tot de categorie ‘tegenpolen trekken elkaar aan’ behoren.

Stein gaf zelfs zijn sigaretten op tijdens Marie’s zwangerschap met hun aanstaande kind. Deze twee passen perfect bij elkaar, door en door.

3 NO SENSE: SOUL X BLAIR:

Soul en Blair zijn nog zo’n koppel dat sommige fans een beetje te ver hebben gedreven. Er zijn eigenlijk nogal wat punten die er tegen pleiten dat dit koppel überhaupt een goed idee zou zijn. Ten eerste, het leeftijdsverschil tussen deze twee maakt het erg ongemakkelijk. Ten tweede is er het deel over Maka die een groot deel van Soul’s leven uitmaakt, waardoor dit een non-conversatie wordt.

Tenslotte is Blair niet meer dan een flirt in Soul’s leven. De twee hebben geen echte chemie samen, behalve dat Blair gekscherend flirt met Soul, natuurlijk, met hilarische resultaten elke keer. Wat dacht je ervan om de plaatsing van Soul’s shipping partner over te laten aan zijn beste match?

2 GEEN ZIN: MAKA X BLACK STAR

Hoewel dit koppel wel iets kan bewijzen, is het er ook eentje dat op lange termijn niet echt werkt. Maka en Black Star zijn eigenlijk een heel leuk koppel, maar ze kunnen elkaar ook niet uitstaan.

Deze relatie is geen Soul en Maka “kunnen elkaar niet uitstaan” maar een echt geval van “elkaar niet kunnen uitstaan”. Dit is een van de redenen waarom ze gewoon goede vrienden zijn. Ze hebben ruimte van elkaar nodig.

1 PERFECT: MAKA X CRONA

Voor degenen die geen fan zijn van Soul en Maka als paar, is er één partner die even perfect voor haar is. Dat koppel is natuurlijk dat van haar en het kind van zwart bloed, Crona.

Deze combinatie heeft een geweldige chemie, waarbij Maka de eerste persoon is die Crona echt accepteert voor wie ze zijn en zelfs een tijdje hun hoeder is toen ze zich moesten aanpassen aan het echte leven. Dit is een koppel dat echt goed werkt.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Houdt Maka van Crona?

Dat koppel is natuurlijk dat van haar en het kind van zwart bloed, Crona. Dit koppel heeft eigenlijk een geweldige chemie met Maka die de eerste persoon is die Crona echt accepteert voor wie ze zijn en zelfs hun hoeder is voor een tijdje toen ze zich moesten aanpassen aan het echte leven.

Heeft Soul gevoelens voor Maka?

Soul Evans Desondanks heeft Soul bij een gelegenheid aan haar toegegeven dat hij geen echte romantische gevoelens voor haar heeft, en Maka heeft dit al begrepen. Hoewel er nauwelijks romantische gedeeltes in de strip voorkomen, wilde ik het toch proberen met Ox en Kim. “

Is Crona en Maka canon?

“Crona/Maka is canon. Kijk maar naar hun relatie en hoeveel daarvan de inhoud van de manga/anime uitmaakt. Zelfs toen Crona helemaal gek was en hun moeder vermoordde herinnerden ze zich Maka nog als iemand van wie ze hielden. Het is meer canon dan SoMa als je het mij vraagt. “

Woont Crona bij Maka?

Maka and Soul’s Apartment is een van de appartementen in Death City waar zowel Maka Albarn als Soul Eater samen met Blair (en Crona in de anime) verblijven.

In welke aflevering kussen Maka en Soul?

[Episode 18: Soul Eater Wiki | Fandom. [Vertaling: Krijn Peter Hesselink]

Houdt Stein van Medusa?

[Ze vindt zelfs dat godslastering bij de aard van een heks hoort. Maar ondanks deze duistere en manipulatieve trekjes, kan zelfs Medusa enige liefde bezitten, door aan Dr. Stein toe te geven dat ze oprechte gevoelens voor hem heeft en door Arachne zelfs te laten bevestigen dat ze dit idee heeft. [/color-box]

Hebben Soul en Maka de liefde bedreven?

10 Fans Got Behind: Maka x Soul Make en Soul zijn de twee hoofdpersonages van de serie, en fans hadden genoeg redenen om hen te shipen. Hoewel hun romantische relatie nooit canon werd gemaakt – hadden ze wel een dramatische relatie vol conflicten en loyaliteit, en fans vonden het geweldig.

Is Tsubaki verliefd op Black Star?

Ongeacht Black☆Star’s houding, Tsubaki geeft echt om hem. In feite kunnen Black☆Star en Tsubaki zo goed samen resoneren, omdat hij niet één, maar al haar wapenvormen beheerst, terwijl het zeldzaam is dat een wapen meer dan één vorm heeft.

Waarom leven Maka en de ziel samen?

Maka besluit met Soul in zee te gaan nadat hij een pianovoorstelling voor haar heeft gespeeld waarin hij zijn persoonlijkheid blootlegt via zijn muziek. Ondanks dat ze nooit een positieve mannelijke invloed in haar leven heeft gehad, vertrouwt ze hem volledig.

Is Crona een meisje?

Crona is, in beide adaptaties, geslachtloos. Of we het leuk vinden of niet, Crona is geen hij of een zij, Crona is een het. Elke hint dat Crona een geslacht heeft is gewoon Ohkubo die ons voor de gek houdt. Het is een grap, want zelfs hij weet het niet.

Hoe oud is Maka Soul Eater?

Maka Albarn
Serie Soul Eater
Leeftijd 14 (Maka)/15 (Soul)
Verjaardag Onbekend
Geslacht Vrouw (Maka)/Mannelijk (Ziel)

Wie is Medusa’s zusje Soul Eater?

Shaula Gorgon
Arachne Gorgon is de secundaire antagonist in de Soul Eater-serie, de oudste van de drie Gorgon-zusjes, waaronder haar jongere zusjes Medusa Gorgon en Shaula Gorgon. Zij is ook degene die de Magische Wapens heeft gemaakt en is dus een vijand van zowel de DWMA als de heksen.

Hoe oud is Maka in Soul Eater?

Maka Albarn
Serie Soul Eater
Leeftijd 14 (Maka)/15 (Soul)
Verjaardag Onbekend
Geslacht Vrouw (Maka)/Mannelijk (Ziel)

Draagt Crona een jurk?

Als de ziel groter wordt, verschijnt hij in een donkerder tint. Als kind droeg Crona een zwarte kniehoge jurk. De jurk heeft een ruwe uitsnijding aan de onderkant, doorweven met verschillende witte diamanten. Evenals de tegenwoordige kleding heeft ook het kinderjurkje een witte kraag en manchetten.

Hoe oud is Crona?

Crona Gorgon
Serie Soul Eater
Leeftijd 15
Verjaardag Onbekend
Geslacht Nonbinair

Vorig artikel

Kan je superlijm in de magnetron doen?

Volgend artikel

Hoe stabiliseert u een loszittend gebit?

You might be interested in …

Waarmee schilder je houten meubels?

Omdat het eigenlijke schilderen maar het halve werk is. Waarom zorgen maken over hoe je meubels schilderen de juiste manier, vraag je je af? Nou, het is waar dat je gewoon aan de slag kunt […]

Hoeveel Stone Coat epoxy heb ik nodig?

Hoeveel Stone Coat epoxy heb ik nodig voor mijn project? Voor werkbladen die zijn gemaakt van MDF, of gaan over Formica of Corian soort werkbladen moet u 1 gallon voor elke 40-50 vierkante meter van […]

Wat is een goede bitrate voor OBS?

OBS Studio heeft veel tools en mogelijkheden om hoogwaardige live streams te produceren. Redelijkerwijs komt dit met een hele hoop instellingen die moeten worden geoptimaliseerd voor de meest vloeiende prestaties. Hoewel streaming platforms verschillende optimale […]