30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Heeft u een screen protector nodig voor Apple Watch?

Mijn nieuwe apple watch heeft een krasje aangetrokken. Mijn 3 jaar oude iPhone 6s (die hetzelfde io x glas heeft) heeft dat niet. Ik heb nog nooit een screenprotector gebruikt.

Is een screenprotector voor het horloge aan te raden?

aangezien het erg klein is, maar wel zichtbaar, moet ik proberen het weg te poetsen met tandpasta?

Apple Watch Series 3, watchOS 4.2.2

Geplaatst op 20 feb 2018 10:10 AM

Nee, Apple adviseert of beveelt niet aan dat je een screenprotector nodig hebt of moet plaatsen. Het al dan niet aanbrengen van een screenprotector is geheel een kwestie van persoonlijke voorkeur.

Gebruik geen tandpasta of een ander schurend middel op uw Apple Watch.

Het is mogelijk dat u alleen door de vingerafdrukbestendige, olieafstotende coating hebt gekrast. Het is normaal dat deze coating bij normaal gebruik slijt, maar er kunnen krassen op zijn gekomen zonder dat het scherm eronder is beschadigd.

Tenzij het probleem te wijten is aan een fabricagefout, wordt cosmetische schade niet gedekt door de beperkte garantie van Apple of de AppleCare+. Als je Apple Watch meer dan cosmetische schade heeft, raadt Apple je aan om een beschadigde Apple Watch niet te blijven gebruiken.

De Apple Watch kan niet door de gebruiker worden onderhouden en Apple biedt geen schermreparatie of een kristal-/schermvervangingsservice voor de Apple Watch.

Als het probleem niet wordt gedekt door de garantie (of AppleCare+, indien eerder aangeschaft), komt je Apple Watch mogelijk in aanmerking voor vervanging via een betaalde service buiten de garantie.

Als je deze optie wilt onderzoeken, neem je contact op met Apple Support (indien nodig is een verzendservice beschikbaar), reserveer je een Genius Bar of bezoek je een erkende Apple-serviceprovider om je Apple Watch te laten inspecteren en de beschikbare serviceopties vast te stellen:

  • VS: Apple Watch Service Antwoordcentrum – Apple Support
  • Elders: Selecteer uw land voor informatie over Apple Watch service en reparatie

Merk op dat, of u nu krassen op het scherm hebt of niet, Apple het gebruik van reinigingsproducten of het polijsten of polijsten van het horloge met schuurmiddelen afraadt; hierdoor slijt de coating en kunnen er ook (verdere) krassen op het display ontstaan.

Een screenprotector van goede kwaliteit (van het type dunne film) kan effectief zijn om de vlek te verbergen of de zichtbaarheid ervan te verminderen, en ook om enige mate van bescherming te bieden tegen toekomstige schade.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Krijgen Apple Watch schermen snel krassen?

Het scherm van de apple watch is krasbestendig omdat het gemaakt is van stevig materiaal. In feite is de behuizing van je horloge gevoeliger voor schade dan het scherm. Maar hoe hard het scherm ook is, het is nog steeds gevoelig voor krassen, waardoor je horloge er oud en versleten uit gaat zien.

Heeft Apple Watch 7 een screenprotector nodig?

De Apple Watch Series 7 is aantoonbaar Apple’s beste wearable tot nu toe. Je zult dat scherm ongerept willen houden, en een goede screen protector is een geweldige manier om te gaan. Als je de Apple Watch Series 7 vergelijkt met de Apple Watch Series 6, heeft hij wel een groter scherm, dus je oude screenprotectors zullen niet werken.

Moet ik een bumper of screenprotector voor mijn Apple Watch aanschaffen?

Het gebruik van een bumper / case kan het ook lastiger maken om je horloge goed schoon en droog te houden. Dit is bijvoorbeeld aan te raden na blootstelling aan zweet en andere vloeistoffen om het comfort te maximaliseren en langdurige schade aan het horloge te voorkomen. Sommige hoesjes kunnen ook een goede verbinding met de oplaadkabel belemmeren.

Krast de Apple Watch 6 gemakkelijk?

De roestvrijstalen Apple Watch-modellen hebben een saffieren afwerking op het display, dat bewezen heeft ongelooflijk bestand te zijn tegen krassen en slijtage.

Krast de Apple Watch 7 gemakkelijk?

Krasgevoelig – Bescherm het of krijg krassen! – Video №1 | Start tijd – 0:00

Is de Apple Watch 6 krasbestendig?

De roestvrijstalen Apple Watch modellen hebben een saffieren afwerking op het display dat heeft bewezen ongelooflijk bestand te zijn tegen krassen en slijtage.

Is de Apple Watch SE krasbestendig?

Aluminium is het zachtste materiaal en kost het minste. De keramische Apple Watch is misschien wel het meest krasbestendig, maar hij is broos in vergelijking met metaal, en hij is ook het duurst, met meer dan drie keer de prijs van de aluminium Apple Watch.

Is de Apple Watch SE krasbestendig?

De wetenschap achter krasbestendigheid van smartwatches De Apple Watch met saffierkristal overleefde een niveau-9 Mohs pick in onze krastest. Duurzaamheid is een grotere zorg voor smartwatches dan voor enig ander persoonlijk elektronisch apparaat.

Hoe kom ik van krassen op mijn Apple Watch 6 af?

Probeer een kleine hoeveelheid tandpasta op een doek te doen en kijk of wrijven over de krassen helpt om ze te verwijderen. Gebruik geen tandpasta of een ander schurend middel op uw Apple Watch. Het is mogelijk dat je alleen door de vingerafdrukbestendige, olieafstotende coating hebt gekrast.

Hoe krijg ik mijn Apple Watch zo dat er geen krassen meer op komen?

Gebruik een screenprotector De voorkant van de Apple Watch is gemaakt van stevig materiaal, maar kan nog steeds barsten en krassen oplopen. Een screenprotector van gehard glas of plastic kan het schermoppervlak veilig houden.

Hoe bescherm ik mijn Apple Watch tegen krassen?

Houd het scherm van je beste Apple Watch kras- en slijtvast met een gehard glazen screenprotector. Het scherm van de Apple Watch lijkt misschien klein genoeg om niet snel krassen te krijgen, maar als je hem elke dag om je pols draagt, is hij vroeg of laat toch vatbaar voor schade! Het is altijd het beste om het veilig te spelen.

Hebben smartwatches een screen protector nodig?

Broodnodige bescherming Veel horloges hebben geen krasbestendig scherm en sommige horloges hebben hoesjes die gemaakt zijn van materialen die gevoelig zijn voor krassen. De toevoeging van een hoesje en/of een screen protector biedt de broodnodige bescherming tegen deze ongelukkige voorvallen.

Zal een screen protector krassen verbergen?

Een screen protector is de beste oplossing. Het zal kleine krasjes verbergen en verdere schade voorkomen.

Hoe bescherm ik mijn horloge tegen krassen?

Koop een plastic screen protector om te voorkomen dat krassen het kristal beschadigen. Ga online en koop een plastic screen protector voor jouw merk en model horloge. Wanneer de beschermer aankomt, trek je de achterkant van het plastic af en breng je het voorzichtig aan op de voorkant van het scherm.

Heb je een screen protector nodig?

Daarom, ja, screenprotectors zijn nodig! Een screen protector is een uitstekende, low-profile manier om het kwetsbare scherm van uw toestel te beschermen. Het zal fungeren als een schild tegen belangrijke krassen en toevallige deuken, en in veel gevallen, zal de schok van een anders fatale val te absorberen.

Vorig artikel

Hoeveel Wapen Klassen Zijn Er?

Volgend artikel

Hoe verwijder je een warmhoudlade?

You might be interested in …

Hoe vind je de bron van afvoervliegen?

Schop die douche- en gootsteeninsecten eruit voordat ze uit de hand lopen. Als u een insect in uw huis ziet, kunt u het beste meteen actie ondernemen voordat ze de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. […]

Hoe repareer je een haarscheurtje in een gootsteen?

Hoe repareer je een haarscheurtje in een keramische gootsteen? Hier zijn de stappen om een haarscheurtje in uw porseleinen gootsteen te repareren: Maak de gootsteen grondig schoon. Schuur het getroffen gebied. Bereid de epoxy voor. […]

Kan ik contant betalen bij Mcdonald’S?

Net als andere essentiële bedrijven heeft McDonald’s nieuwe veiligheidsmaatregelen ingevoerd voor zijn werknemers die tijdens de pandemie aan het werk zijn. Maar klanten kunnen nog steeds met contant geld betalen in de McDonald’s winkels. Accepteert […]