20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoe kan ik mijn Gmail Postvak In snel legen?

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Gmail-inbox snel kunt leegmaken in een webbrowser of in een e-mailclient die u aan Gmail hebt gekoppeld.

Snel je Gmail Postvak Leegmaken

Om alle emails in je Gmail inbox in één keer te archiveren of te verwijderen, open je Gmail en:

Voer in. in:inbox in het zoekveld van Gmail.

in:inbox in het Gmail zoekvak

Selecteer het selectievakje bovenaan de Selecteer kolom om alle e-mails te kiezen.

Als je veel e-mails in je Postvak In hebt, zie je misschien een link genaamd Selecteer alle gesprekken die aan deze zoekopdracht voldoen. Kies die link om alles in je Postvak In te selecteren.

Een Gmail inbox met de Alles selecteren knop gemarkeerd

Wanneer u naar alles in uw Postvak IN zoekt, omvat de selectie berichten in de tabbladen van het Postvak IN, waaronder Primair en Sociaal.

Om alle berichten uit de inbox te archiveren, klikt u op de knop archiveren knop, die zich onmiddellijk rechts van de knop Selecteer selectievakje in de kopregel. Wanneer berichten worden gearchiveerd, zijn de berichten nog steeds beschikbaar via Alle Mail en zoeken, maar deze berichten zijn verdwenen uit uw Gmail-inbox.

Gmail met de Archief knop gemarkeerd

Om alle berichten te verwijderen in plaats van berichten te archiveren, selecteert u de prullenbak om de e-mailberichten naar uw map Prullenbak te verplaatsen, waaruit berichten na 30 dagen permanent worden verwijderd.

Gmail met de Prullenbak knop gemarkeerd

Uw Gmail-inbox in andere e-mailprogramma’s leegmaken

Als je Gmail hebt ingesteld in Outlook of een ander mailprogramma dat IMAP gebruikt, kun je je inbox daar ook snel leegmaken:

Open de inbox map.

Selecteer alle berichten door op Ctrl+A onder Windows en Linux of Opdracht+A op een Mac.

Verplaats de berichten naar een archiefmap of verwijder berichten in bulk.

Houd je Gmail Postvak Schoon

Het legen van uw Gmail-inbox is alleen nuttig als u het in de toekomst beter beheert. Gmail biedt hulpmiddelen om u daarbij te helpen. Gebruik bijvoorbeeld inbox-tabbladen om inkomende e-mail automatisch te ordenen of concentreer u alleen op prioritaire berichten in uw Gmail-inbox.

Om te voorkomen dat e-mails zich opstapelen in uw inbox, kunt u Gmail-meldingen voor nieuwe e-mail instellen om berichten te behandelen zodra ze binnenkomen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe verwijder ik duizenden e-mails in Gmail 2021?

Standaard zou het selectievakje de e-mails op de eerste pagina selecteren, klik op “Selecteer alle gesprekken die overeenkomen met deze zoekopdracht” om alle e-mails te selecteren. Klik ten slotte op het pictogram Prullenbak, Gmail wil dat u zeker bent voordat u deze bulkactie uitvoert. Klik op OK om al uw e-mails in Gmail te verwijderen op basis van uw criteria.

Hoe verwijder ik 3000 emails in Gmail?

ALLE 3000 EMAILS verwijderen. Klik op het selectievakje Alles selecteren (links van de knop Verversen) om alles op de huidige pagina te selecteren. Klik op de link die verschijnt om “selecteer alle XXX gesprekken in

Vorig artikel

Kun je kogelvrij 3D-printen?

Volgend artikel

Mag een 3 jarige deodorant gebruiken?

You might be interested in …

Hoe maak je een bericht onsterfelijk?

Bron: Chris Wedel/Android Central Berichten versturen is geweldig, maar weet je ook hoe je berichten kunt volgen, sterretjes kunt geven en verwijderen met WhatsApp voor Android? Wat als je speciale berichten voor later wilt bewaren? […]

Kunnen bruine ogen blauw worden?

Ongeveer half zoveel Amerikanen hebben blauwe ogen als bruine ogen. Wereldwijd heeft minder dan 9% van de mensen blauwe ogen. Blauwe ogen zijn niet eens echt blauw. Ze bevatten geen blauw pigment, maar missen het […]

Zou Garp Akainu hebben kunnen doden?

Akainu leek soms onverslaanbaar en op dit moment is hij een van de machtigste personages in de serie, maar toen hij het opnam tegen Whitebeard werd hij gewassen. Toen Whitebeard woedend werd, vernietigde hij Akainu […]