20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoe kun je papier verouderen zonder thee of koffie?

licentie

Piepkleine papieren piano

Ik wilde onlangs papier verouderen, dus ik keek op het internet, maar alle manieren leken te betrekken smeren thee op papier en bakken. deze Instructable laat zien hoe je papier verouderen zonder beide van die.

Stap 1: Verzamel je spullen

nodig: gele kleurstof, water (niet afgebeeld), een mengbeker (gebruik de grootte die nodig is voor het papier dat je gebruikt) papier (Duh), en een barbecue aansteker.

Stap 2: De kleurstof maken

Giet net genoeg water om je papier te bedekken als het is opgevouwen. Gebruik zo weinig mogelijk water zodat het water zeer geconcentreerd is met kleur. als je te veel water gebruikt, zul je veel veel kleurstof gebruiken. Wees niet te precies met de kleurstof. Dit is geen raketwetenschap. Doe er net genoeg in om het water diep oranje te kleuren. (zoals op de foto)

Stap 3: Knip het papier (of niet)

Gebruik een schaar of hobbymes enz. om het papier op de gewenste grootte te knippen. Als je het papier al geknipt hebt, vergeet dit dan maar.

Stap 4: Dompelen en verven

Doe het papier in de kleurstof en roer het een beetje door elkaar. Laat het een paar minuten intrekken.

Stap 5: Verwijderen en drogen

Haal het papier uit het bakje met kleurstof en leg het op een vlakke ondergrond die kan worden gekleurd. Ik heb een oude tuinstoel gebruikt die we in de tuin hadden staan. als het papier nog maar net vochtig is haal je het van de droogplek af. het brandt langzamer op deze manier.

Stap 6: Vuur en verdichting

Gebruik de BBQ aansteker om de randen van het gele papier te schroeien en te verbranden. Vergeet niet om het vuur te doven (het is niet leuk als je hand in brand staat). Doe dit zo vaak als je wilt. Dit droogt het papier ook volledig zodat je het kunt verfrommelen zoals je hierboven ziet.

Stap 7: Ta Daa!

ontkreukel je bol papier en ta daa: je hebt oud uitziend papier! graag commentaar.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onderwerpen

Hoe laat je papier er oud uitzien zonder thee of koffie?

Papier dat je buiten laat liggen zou er zeker ouder uitzien dan mooi, fris, schoon papier. Kleur die pagina eerst met diep donker gele kleur (kleurpotloden of waterverf). Geef het dan een heel klein beetje zwarte kleur. Dat zou het een mooi oud uiterlijk moeten geven.

Hoe laat je papier er oud uitzien zonder thee?

Verkruimel een stuk papier tot een bal en laat het een minuutje zo liggen. Na een minuut vouw je de kruimels open en maak je het papier plat met de palm van je handen. Dit geeft het papier een zeer oud uiterlijk.

Hoe maak je vintage papier zonder koffie?

Om te beginnen spuit je het oppervlak van het waxpapier in met vintage foto en antiek linnen. De verhouding is aan jou. Als u een lichtere kleur wilt, gebruik dan meer antiek linnen, en als u het donkerder wilt, gebruik dan vintage foto.

Hoe kun je papier op een natuurlijke manier verouderen?

Neem van tijd tot tijd het papier tussen je vingers en sla met je andere hand het papier vlak naast je vingers, hierdoor gaat het op een natuurlijke manier scheuren. (Je bootst eigenlijk het natuurlijke scheuren van de randen van het papier na, maar dan in een hoog tempo in plaats van in de loop van jaren).

Hoe verouder je papier met citroensap?

Hoe verouder je PAPIER met citroensap / Maak Antiek Vintage uitziende …YouTube | Start tijd – 1:29

Hoe verouder je papier met cola?

Maak antieke plaatjes of letters: Coke kan papier een verouderde of antieke look geven in plaats van koffie of thee. Drenk het papier in Cola, veeg de overtollige vloeistof eraf en laat het vijf minuten in de oven drogen, of totdat het papier is opgedroogd en de randen krom beginnen te trekken.

Hoe laat je papier eruit zien als perkament thee?

De eenvoudigste en schoonste methode is om je papier in een grote container met thee te dopen. Zorg ervoor dat elk deel van het papier bedekt is met thee, haal het er dan uit, laat het een beetje boven de container uitdruipen, en laat het dan rusten op een handdoek of papierrek. Herhaal dit met alle papiertjes die je nodig hebt.

Hoe laat ik papier er oud uitzien met azijn?

Neem een pot, giet er wat azijn in, en doe er wat staalwol bij. Wacht tot de wol is opgelost (een paar dagen), smeer dan deze oplossing op het papier. Ik heb meestal wel een potje van dit spul staan, want het is geweldig voor het verouderen van hout.

Hoe laat je papier er oud uitzien met citroensap?

Voor papier dat er verbrand uitziet, is mijn favoriete techniek citroen- of limoensap en een warmtepistool. Dep het sap op de randen van het papier en verhit het. Hoe meer je verhit, hoe donkerder de brandplekken worden. Deze techniek vergt enige oefening, maar het effect is de tijd meer dan waard.

Kun je papier met potlood erop theevlekken?

Kan ik papier theevlekken waar kleurpotlood of krijt op zit? U moet dit niet doen. De was van het krijt of potloodkrijt zal het papier doen verkruimelen nadat je het gebakken hebt.

Hoe verouder je papier met warmte?

Voor papier dat er verbrand uitziet, gebruik ik citroen- of limoensap en een warmtepistool. Dep het sap op de randen van het papier en verhit het. Hoe meer je verhit, hoe donkerder de brandplekken worden. Deze techniek vergt wat oefening, maar het effect is de tijd meer dan waard.

Vorig artikel

Hoe maak je speelaarde zonder wijnsteen?

Volgend artikel

Heeft u een ademhalingstoestel nodig voor UV-hars?

You might be interested in …

Is het beter om te bakken of te convectie bakken?

Liefhebbers van convectieovens zeggen dat convectieovens sneller koken, beter bruinen en het voedsel gelijkmatiger verhitten dan traditionele “thermisch bakken” ovens. Als u een convectieoven probeert te gebruiken zonder te begrijpen hoe convectieovens werken, zult u […]

Wat komt er na For Instance?

Het is geen toeval dat een puntkomma (;) een punt op een komma is. Net als komma’s geven puntkomma’s een hoorbare pauze aan – iets langer dan een komma, maar korter dan de punt van […]