29 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoe maak je de perfecte slijm?

Heb je geprobeerd om fluffy slime nog? Deze moet je echt proberen! De textuur is zo leuk om mee te spelen. Kinderen zullen genieten van het uitrekken en pletten van dit fluffy slijm. En we moeten zeggen, we denken dat dit het beste fluffy slijm recept is dat je ooit zult proberen.

We hebben dit recept gemaakt met eenhoorn kleuren – roze, groenblauw en paars. We houden ervan hoe kleurrijk en mooi het eruit ziet! En als u wilt een sparkly eenhoorn slijm zeker om te zien deze eenhoorn slijm recept.

Fluffy Slime Recept

Inhoudsopgave

Wat is Fluffy Slime?

Fluffy slijm is eigenlijk gewoon slijm gemaakt met scheerschuim toegevoegd. De hoeveelheid scheerschuim die je toevoegt verandert de textuur en de consistentie van het slijm. Hoe meer je toevoegt, hoe “pluiziger” het zal zijn. Als je het alleen een beetje luchtig wilt hebben, dan kun je in dit recept lezen hoeveel scheerschuim je moet gebruiken. Het leuke van slijm maken is experimenteren met verschillende hoeveelheden om te zien hoe het slijm zich vormt.

Als je zeker wilt zijn dat je slijm goed wordt, moet je de instructies goed lezen. Het soort contactlensvloeistof dat je nodig hebt en de lijm is erg belangrijk! Als je deze ingrediënten vervangt door andere merken kan het zijn dat je slijm niet werkt. We raden ook niet aan om de merken die wij aanbevelen te vervangen.

Eenhoorn Fluffy Slime

Fluffy Slime Recept

Als je op zoek bent naar een algemeen slijm recept, ons basis slijm recept kan je hier vinden: Hoe maak je slijm met contactvloeistof. Wij gebruiken graag contactlensvloeistof in plaats van pure borax in onze slijmrecepten. We raden je aan om dit basisrecept te proberen als je nog niet eerder slijm hebt gemaakt. Het is gemakkelijker te maken dan luchtig slijm en geeft je een idee van hoeveel je moet kneden en werken om het slijm te vormen.

Fluffy slime is erg leuk voor kinderen om mee te spelen – maar we raden toezicht van volwassenen aan en dat volwassenen het slijm moeten maken. Zie meer veiligheidstips onderaan dit bericht voordat je je slijm gaat maken.

Fluffy Slime

Als je eenmaal je fluffy slijm hebt gemaakt, veel plezier met het uitrekken en pletten ervan. Fluffy slijm laat inkepingen achter als je erop drukt, wat met gewoon slijm niet zo makkelijk gaat. Het is een beetje moeilijker uit te rekken omdat het een pluizige consistentie geeft.

Hoe lang gaat slijm mee?

De pluisjes blijven maar een dag goed. Dus als je van plan bent om het te bewaren voor later gebruik, houd er dan rekening mee dat de scheerschuim bezinkt en het de volgende dag niet meer zo pluizig zal zijn. Je kunt er na de eerste dag nog steeds mee spelen, maar het zal een consistentie krijgen die meer op gewoon slijm lijkt. Bewaar het in een luchtdichte verpakking en het is minstens 1 week houdbaar.

Eenhoorn Fluffy Slime recept voor kinderen

Fluffy Slime ingrediënten

Als je een grote partij wilt – verdrievoudig dan het onderstaande recept. Of maak 3 batches met 3 verschillende kleuren zoals wij deden en maak van je slijm Eenhoorn Fluffy Slime!

Per partij:

2/3 kopjes Elmer’s witte lijm – Wij kopen graag deze gallon maat van witte lijm, omdat het een stuk goedkoper is en je het kunt blijven gebruiken om meer batches te maken.

Opmerking: we hebben dit gemaakt met Elmer’s witte lijm. Vervang dit niet door andere lijm, want dan is de samenstelling niet hetzelfde en werkt het recept misschien niet

1/2 theelepel Baking Soda

1/4 kopje water

2-3 kopjes scheerschuim – opmerking: gebruik geen scheergel.

1,5 eetlepels Oplossing voor contactlenzen*Belangrijk: Uw merk contactlensvloeistof moet boorzuur en natriumboraat in de ingrediëntenlijst hebben. Dit is wat samenwerkt met de lijm om het slijm te vormen. Wij adviseren alleen Renu fresh of Equate merk te gebruiken. Niet vervangen door andere merken.

ZIE: Hoe maak je slijm met contactlijm voor meer tips om slijm te maken met contactlensvloeistof.

Vloeibare voedsel kleurstofdeze set wordt geleverd met allerlei levendige roze, paarse en blauwe kleuren.

Veiligheidstips: Alleen volwassenen mogen het slijm maken en met alle chemicaliën omgaan. Vervang geen ingrediënten in onze slijm recepten. Als je een gevoelige huid hebt, draag dan handschoenen tijdens het spelen met het slijm. Was altijd je handen voor en na gebruik. Als u huidirritatie opmerkt, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Slijm is een wetenschappelijk experiment en moet met mate gemaakt en gebruikt worden. Zie onderaan dit bericht voor meer veiligheidsmaatregelen voordat je slijm gaat maken.

Bekijk de volledige instructievideo hier voordat je aan de slag gaat!

Hoe maak je Fluffy Slime

1. Doe je witte lijm in een kom.

Witte lijm voor Fluffy Slime

2. Voeg water en zuiveringszout toe en meng.

Fluffy Slime zonder borax

3. Voeg je scheerschuim toe en meng.

Hoe maak je Fluffy Slime met scheerschuim

4. Voeg de kleurstof toe tot je tevreden bent met de kleur. Meng.

Fluffy Slime ingrediënten

5. Voeg nu langzaam je contactvloeistof toe.

**Belangrijk: Uw merk contactlensvloeistof moet boorzuur en natriumboraat in de ingrediëntenlijst hebben. Dit is wat samenwerkt met de lijm om het slijm te vormen. Als er geen slijm ontstaat is dat meestal te wijten aan het feit dat de contactlensvloeistof deze ingrediënten niet bevat. Controleer uw etiket en zie de aanbevolen merken hierboven in onze ingrediëntenlijst.

Wij doen er 1 eetlepel in, kneden gedurende 5 minuten en voegen dan de 1/2 eetlepel toe nadat je een tijdje gekneed hebt. Het slijm zal erg plakkerig zijn als je aan het kneden bent – en dat is normaal!

Beste Fluffy Slime recept

De eerste eetlepel die je toevoegt, laat je beginnen met kneden. En met de laatste eetlepel wordt het minder plakkerig en zou het minder aan je handen moeten plakken.

Let op- fluffy slijm is MASSY wanneer je het maakt. Het is normaal dat het aan je handen blijft plakken als je het kneedt.

Als je het nog steeds te plakkerig vindt – doe dan wat babyolie of lotion op je handen. Je kunt ook meer contactvloeistof toevoegen als het nog steeds te plakkerig is, een klein beetje per keer. Als je te veel contactvloeistof toevoegt, kan het slijm te hard worden en zal het niet meer zo rekbaar zijn om mee te spelen.

Herhaal nu het bovenstaande recept voor elke kleur die je wilt maken. Let op: Als je de kleuren eenmaal met elkaar mengt, zullen ze uiteindelijk tot één kleur samensmelten zoals speeldeeg dat doet. Dus je kunt ze apart houden of mengen en zien wat er gebeurt! Als je alle 3 de kleuren maakt kan het grijs worden, dus als je paars wilt, meng dan de roze en paarse kleuren door elkaar.

Fluffy Slime recept voor kinderen

Nu ben je klaar en kun je ermee spelen! Het slijm is minstens een week houdbaar in een luchtdichte verpakking. Zoals hierboven vermeld, zal je na de eerste dag de pluizigheidsfactor verliezen, maar het is nog steeds leuk om mee te spelen!

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe maak je het meest perfecte slijm?

Hoe maak je Fluffy SlimeCombine shampoo en maizena in een kom en meng goed. Indien gewenst, meng er 3-4 druppels voedselkleurstof door. Voeg 1 eetlepel water toe en roer. Na elke keer goed roeren, voeg langzaam 5 extra eetlepels water toe. Kneed het slijm gedurende ongeveer 5 minuten. Bewaar in een luchtdicht bakje. [Kneed het slijm gedurende ongeveer 5 minuten. Bewaar in een luchtdicht bakje.

Hoe maak je makkelijk slijm?

HOE MAAK JE SLIME Voor Beginners! NO FAIL … – Video №1 Dus knijp een klein beetje van de activator in het lijmmengsel. En begin het te mengen enMeer knijp dus gewoon een beetje van de activator in het lijmmengsel. En begin het te mengen en onmiddellijk. Je zult zien dat het een slijmtextuur begint te vormen. Dus je blijft gewoon roeren. | Start tijd – 1:28

Hoe maak je wolken slijm?

HOE MAAK JE KLOUDENSLIME. STAP 1: Doe 1/2 kopje witte afwasbare schoollijm in je kom (voeg nu kleurstof toe of later als je de sneeuw gaat maken). STAP 2: Meng er langzaam 1/4 kopje vloeibaar zetmeel door en roer tot er slijm ontstaat. Voeg je slijm activator toe, het vloeibare zetmeel, om de chemische reactie te voltooien en slijm te maken.

Hoe maak ik wolken slijm?

HOE KLOUDENSIME MAKEN. STAP 1: Doe 1/2 kopje witte afwasbare schoollijm in je kom (voeg nu kleurstof toe of later als je de sneeuw maakt). STAP 2: Meng er langzaam 1/4 kopje vloeibaar stijfsel door en roer tot er slijm ontstaat. Voeg je slijm activator toe, het vloeibare zetmeel, om de chemische reactie te voltooien en slijm te maken.

Hoe maak je fluffy slijm met 3 ingrediënten?

Je kunt ook elke kleur toevoegen die je wilt (of ze zelfs mengen). 1 (4-ounce) fles Elmer’s witte schoollijm. 2 eetlepels contactzoutoplossing (of vloeibaar wasmiddel) 1 – 2 kopjes scheerschuim. Levensmiddelen kleurstof, optioneel.

Hoe maak je glow in the dark slijm?

InstructiesGiet de hele inhoud van de 5 fl oz Elmer’s Glow in the Dark lijm in een kom. Voeg ½ eetlepel zuiveringszout toe en meng grondig. Voeg 1 eetlepel contactlensvloeistof toe. Neem het slijm eruit en begin het te kneden met je beide handen. Als het te plakkerig is, voeg dan ¼ el contactlensvloeistof toe en kneed.

Hoe maak je elektrisch slijm?

InstructiesMeng twee tot drie eetlepels maïsmeel met plantaardige olie in de beker tot een gloopy, slijmachtige dikke crème. Wrijf het piepschuim of de ballon over je haar. Maak een stroompje met het slijm door het uit de eetlepel terug in de beker te gieten. Zwaai het piepschuim voorwerp of de ballon in de buurt van de slijmstroom.

Hoe maak je een sterrenstelsel slijm?

HOE MAAK JE GALAXY SLIMEIn een kom meng je 1/2 kopje water en 1/2 kopje lijm, en roer je dit goed door elkaar. Nu is het tijd om de voedselkleurstof en andere toevoegingen toe te voegen. Meng de kleurstof door het lijm- en watermengsel. Voeg 1/4 kopje vloeibaar zetmeel toe. Begin met het kneden van je slijm.

Hoe maak je plastic sneeuw slijm?

HOE SLIME MAKEN MET Nepsneeuw STAP 1: Voeg in een kom 1/2 kopje water en 1/2 kopje lijm toe en meng goed om het geheel te mengen. STAP 2: Nu is het tijd om je nep sneeuw toe te voegen. STAP 3: Giet er 1/4 kopje vloeibaar zetmeel bij en roer goed. STAP 4: Begin met het kneden van je slijm!

Hoe maak je ijzerslijm?

Magnetisch slijm makenRoer 2 eetlepels ijzeroxidepoeder in 1/4 kopje vloeibaar zetmeel. Blijf roeren tot het mengsel glad is. Voeg 1/4 kopje lijm toe. Je kunt met magnetisch slijm spelen zoals je met gewoon slijm zou doen, plus het wordt aangetrokken door magneten en is stroperig genoeg om bellen te blazen.

Wat gebeurt er als je slijm elektrocuteert?

Elektrocuteer slijm lang genoeg en het maakt blijkbaar muziek. En wat blijkt, als je genoeg electriciteit in de slijmvorm pompt, dan begint het op een bepaalde manier “muziek” te maken. “Dat is, natuurlijk, als je zijn kleine, angstige schreeuwen van pijn melodieus vindt.

Vorig artikel

Hoe lang is Natalia Bryant?

Volgend artikel

Kun je oneindigheid kwantificeren?

You might be interested in …

Hoe breng je glazuur aan over verf?

Het aanbrengen van een glazuurlaag over een geschilderd oppervlak is een manier om het uiterlijk van een kamer of een meubel te veranderen zonder het geheel opnieuw te schilderen. Glazuren vormen een doorschijnende laag die […]

Weigeren vs. Goedkeuren Wat is het verschil?

Wanneer een record, zoals een inkoopdocument of een klantenkaart, door iemand in uw organisatie moet worden goedgekeurd, verstuurt u een goedkeuringsverzoek als onderdeel van een workflow. Afhankelijk van hoe de workflow is ingesteld, krijgt de […]

Kunnen mensen leven zonder stikstof?

Zoals ik het begrijp, is het belangrijkste deel van de atmosfeer van de aarde dat wij inademen de zuurstof. De lucht op aarde bestaat echter slechts voor ongeveer 21% uit zuurstof en voor de rest […]