30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoe spoel ik DirecTV Now terug?

In het belang van onverbiddelijk gemak, heeft DIRECTV onlangs een paar coole nieuwe functies toegevoegd aan hun duurdere DVR’s: Terugspoelen, Herstart en Alle Seizoenen. Alle drie helpen ze je hetzelfde te doen op een iets andere manier; dat wil zeggen, als je ooit vergeet een show op te nemen, zijn ze je Bon Jovi-zingende vangnet (als je de recente reclamespots niet hebt gezien, zal die verwijzing zo voorbij vliegen :). Laten we eens wat dieper ingaan op hoe elke functie werkt…

72-uur terugspoelen

Verbonden met de On Demand functie van DIRECTV, kunt u met 72-Hour Rewind elke show bekijken die in de afgelopen 3 dagen is uitgezonden. Om het te gebruiken, gewoon ter plaatse van de (+) plusteken naast de naam van het kanaal in de programmagids. Selecteer het kanaal en kies op het volgende scherm de optie “Uitzending gemist? Kijk nu!” optie. Elke show die de voorbije 72 uur werd uitgezonden, zal nu opduiken. Zorg ervoor dat uw ontvanger met het internet is verbonden (het systeem moet met de thuisbasis communiceren om de programmalijst actief/actueel te houden).

Omdat het een relatief nieuwe functie is, zijn momenteel slechts 52 kanalen (A&E, Bravo, CBS, Comedy Central, E!, History, Lifetime, MTV, NBC, TNT, Travel, Univision, USA, enz.) in de functie opgenomen. Verwacht dat er meer zullen worden toegevoegd in de komende maanden / jaren.

Alleen vrij nieuwe DIRECTV-ontvangers bieden toegang tot deze functie: HR24 voor niet-Genie ontvangers en HR34 en hoger voor Genie DVR’s (Genie Minis doen ook mee met de pret :).

Het programma opnieuw starten

Een mooie aanvulling op Rewind, de Restart functie laat u gemakkelijk en gemakkelijk één ding doen: terugspringen naar het begin van een programma dat op dat moment wordt afgespeeld. Om deze functie te gebruiken, controleert u gewoon of er een naar links wijzende gekrulde pijl naast de lijst met afleveringen staat. Als dat zo is, is de functie beschikbaar – druk op de terugspoelknop op je afstandsbediening en het begint automatisch bij het begin, zelfs als er nog maar een minuut over is in de show. Net als bij de 72-uurs terugspoelfunctie ondersteunt momenteel slechts een selecte groep kanalen deze functie (72 kanalen op het moment van dit schrijven). Voor een vrij nieuwe functie, dat is vrij een goed aantal en verwachten dat de lijst met kanalen overschrijding van 100 tegen volgend jaar.

Met betrekking tot compatibele DVR’s, is het dezelfde lijst als hierboven (HR24 niet-Genie en HR34 & hoger)

Alle seizoenen

Als u een binge-watcher bent, is dit iets voor u. Net zoals bij Netflix kunt u met All Seasons ALLE afleveringen/seizoenen van uw favoriete programma’s achter elkaar bekijken. Omdat het niet gebonden is aan een bepaald kanaal of individuele programmalijst, druk je om toegang te krijgen tot deze functie eerst op de knop “Menu” op je afstandsbediening. Dan “Smart Search” voor een bepaalde serie. Helemaal bovenaan in de navigatiebalk aan de linkerkant zal, indien beschikbaar, “Alle seizoenen” verschijnen. Natuurlijk is dit niet bij elke serie het geval, maar uit onze tests is gebleken dat bij een verrassend groot percentage van de series de functie is ingeschakeld. Nadat u de navigatieknop hebt geselecteerd, bladert u gewoon op aflevering en seizoen. Druk op play en de doorlopende afspeeloptie wordt geactiveerd, wat betekent dat aan het einde van de aflevering automatisch de volgende begint. Dus, maak je popcorn klaar, zoek een comfortabele stoel en binge-watch erop los.

Een leuk extraatje van deze functie is dat alle afleveringen die op verschillende kanalen worden uitgezonden, worden opgenomen. Dus als er bijvoorbeeld verschillende afleveringen van dezelfde serie exclusief op TNT en A&E worden uitgezonden, dan verschijnen ze ALLE drie in het venster “All Seasons”. Bijna alle nieuwere ontvangers (HR24 en hoger) hebben “Alle seizoenen” ingeschakeld, en waarschijnlijk zullen er nog meer aan die lijst worden toegevoegd naarmate DIRECTV de functionaliteit van de functie stroomlijnt.

Dus, neem op … of niet … hoe dan ook, je bent waarschijnlijk gedekt!

U bent misschien ook geïnteresseerd in onderwerpen

Kun je directv nu pauzeren en terugspoelen?

Klanten kunnen met AT&T TV op hun iOS- en tvOS-apparaten nu Live TV pauzeren, terugspoelen en snel vooruitspoelen op verschillende kanalen. Wanneer er gepauzeerd wordt op een kanaal, zal AT&T TV automatisch het laatste uur van de programmering opslaan.

Waarom kan ik niet terugspoelen op Directv?

Als je live TV kijkt en je spoelt terug naar het begin van een programma nadat je in het midden bent begonnen, kun je meestal ook niet vooruit spoelen. Dit komt omdat on-demand wordt gebruikt om die functie te bieden. Als je een programma opnieuw start nadat je halverwege bent begonnen, krijg je eigenlijk de on-demand versie.

Kun je terugspoelen en snel vooruitspoelen op DIRECTV STREAM?

De fast forward optie bij live shows is alleen beschikbaar via de DIRECTV STREAM box. U kunt 15 seconden vooruitspoelen in andere apparaten, maar alleen op de opnames.

Waarom kan ik niet terugspoelen op mijn DVR?

Als u afspeelproblemen heeft, inclusief bevriezen of moeite met terugspoelen of vooruitspoelen door opgenomen programma’s, kan dit veroorzaakt worden door een probleem met de originele uitzending. Probeer dit eens: Vernieuw uw ontvanger en probeer het opgenomen programma opnieuw te bekijken.

Op welk kanaal is het terugspoelen?

Type Digitaal omroep netwerk (Klassiek TV)
Officiële website Officiële website
Taal Engels

Hoe spoel ik AT&T terug op Roku?

Bovendien heeft AT&T TV een “15 seconden terug-knop” toegevoegd op Live TV, die kan worden geactiveerd met de knop “Instant Replay” (⟲) op uw Roku-afstandsbediening. Er is ook een miniatuurafbeelding wanneer u door de programmering scrolt wanneer deze op pauze staat.

Hoe kan ik terugspoelen op mijn TV?

Hoe spoel ik terug op de TV ? – Video №1 | Start tijd – 0:01

Kun je nu snel vooruit spoelen door reclames op DIRECTV?

Directv en comcast kiezen er nu voor om hun DVR’s, waar je voor betaalt, de fast forward en andere functies die het overslaan van reclames toestaan, niet toe te staan. Ze verhogen niet alleen hun tarieven, maar ze zorgen er ook voor dat je iets moet bekijken waarvoor je betaald hebt om het te vermijden.

Zal het resetten van de DIRECTV ontvanger shows verwijderen?

Dit wist al uw opnames, al uw instellingen, en zet uw ontvanger of DVR in de staat waarin het was toen u het kreeg. Wij raden deze optie aan voordat u een defect of ongewenst apparaat terugstuurt naar DIRECTV.

Is Rewind TV op directv?

Met de DIRECTV 72 Hour Rewind functie, kunt u direct shows bekijken die in de afgelopen 72 uur zijn uitgezonden.

Wat is er op Rewind TV vanavond?

Tijd TV Show
20:30 The Drew Carey Show Drew’s Physical – Seizoen 5 Episode 5
21:00 Becker Old Yeller – Seizoen 2 Aflevering 16
21:30 Becker The Roast That Ruined Them – Seizoen 2 Aflevering 17
22:00 NewsRadio Plan Bee – Seizoen 4 Episode 2

Welk kanaal is Rewind op TV?

WIVB-TV (Channel 4) General Manager Brien Kennedy heeft bevestigd dat “Rewind TV,” het nieuwe kanaal dat de eigenaar van de zender, Nexstar, lanceert op 1 sept. beschikbaar zal zijn op het digitale kanaal 23 van WNLO-TV (Channel 23). 2.

Kun je pauzeren en terugspoelen met Roku?

Wanneer je een antenne gebruikt of kabeltelevisie aansluit zonder set-top box, voeg dan een 16GB USB flash drive toe aan je Roku TV en pauzeer live digitale omroeptelevisie met Live TV Pause. Als je vergeet te pauzeren en een belangrijke scène mist, kun je met je Roku TV terugspoelen en je achterstand inhalen.

Waarom kan Fast Forward on demand niet?

Omdat content providers hebberig zijn. De aanbieders van inhoud het vertrouwen geven dat hun advertenties worden gezien was een grote “wortel” in het krijgen van hen om landelijke, HD on demand goed te keuren.

Hoe kan ik naar Rewind TV kijken?

Rewind TV is een gratis netwerk dat via het digitale signaal van televisiezenders in het hele land te ontvangen is. Het is ook te vinden op verschillende kabel providers. Controleer uw lokale lijst. Om een filiaal in uw gemeente te vinden, klik hier.

Vorig artikel

Is de geur van zelfreinigende ovens giftig?

Volgend artikel

Is de Pampered Chef Air Fryer goed?

You might be interested in …

Kan wolfraam metaal breken?

We hebben zojuist onze Tungsten Carbide ringen getest op het beton buiten ons kantoor. Met “testen” bedoel ik dat we met veel plezier hebben geprobeerd ze te breken met behulp van beton, zwaartekracht en een […]

Hoe gooi je alcoholhars weg?

3D-printen met hars kan behoorlijk smerig worden met alle vloeistoffen, zoals hars en isopropylalcohol, maar mensen vragen zich af hoe ze dit op de juiste manier kunnen weggooien. Dit artikel is bedoeld om mensen in […]