30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoe weet ik of ik aantrekkelijker ben dan ik denk?

Af en toe hebben alle mensen wel eens twijfels over hun aantrekkelijkheid. Op die momenten gaan ze op zoek naar gebreken in zichzelf. Soms kan dat nuttig zijn omdat het leidt tot zelfontplooiing. Maar heel vaak kan constructieve zelfkritiek uitgroeien tot een destructief zelfverwijt dat het leiden van een gelukkig en vol leven kan verstoren. Het is voor deze mensen, die momenteel door deze moeilijke levensperiode gaan, dat we dit artikel hebben voorbereid.

Bright Side biedt je de kans om een aantal subtiele psychologische nuances in ons gedrag te leren die direct of indirect laten zien dat je aantrekkelijker bent dan je denkt.

1. Mensen geven je zelden complimenten.

Kunt u zich een situatie herinneren waarin u 100% zelfverzekerd was en er zeker van was dat alle ogen op u gericht zouden zijn, maar uiteindelijk nauwelijks een enkel compliment kreeg? Het is duidelijk dat iemand na zo’n situatie automatisch zelftwijfels krijgt en denkt dat er iets mis is. Maar, deze situatie betekent juist het tegenovergestelde – je bent prachtig. De reden is dat mensen denken dat je je bewust bent van hoe mooi je bent en daar niet aan herinnerd hoeft te worden. Anderen kunnen zelfs denken dat je het zat bent om te veel aandacht te krijgen. Dus als de mensen om je heen het niet hebben over hoe je eruit ziet, betekent dat niet dat ze je als onaantrekkelijk beschouwen.

2. Als je eindelijk een compliment krijgt, klinkt het apathisch.

Laten we dit probleem eens van de andere kant bekijken: je krijgt zelden complimentjes en als je langverwachte lof krijgt, klinkt het emotieloos en slapjes. Vrouwen raken meestal beledigd door deze manier van complimenteren omdat ze denken dat deze woorden onoprecht zijn. Maar eigenlijk zouden ze blij moeten zijn, want iemand die hen op deze manier complimenteert, beschouwt hun aantrekkelijkheid als vanzelfsprekend en ziet er het nut niet van in om er veel aandacht aan te besteden.

3. Vreemden proberen vaak oogcontact met je te maken.

Het is heel eenvoudig – een korte blik in uw richting eindigend met een lichte glimlach is een vriendelijk signaal. Een lange blik direct in je ogen (natuurlijk ook met een glimlach, maar niet serieus, wat agressie kan betekenen) brengt sterke emoties over en betekent dat dit een duidelijke poging is om contact te leggen. Er is ook nog de derde optie – als een persoon je een tijdje blijft aankijken, zelfs nadat je het hebt opgemerkt en blijft kijken, zelfs als je hun blik afwendt, dan is dat een duidelijk teken dat ze een sterke interesse in je hebben. Ze proberen gewoon tactvol te zijn om zich in te houden en je niet aan te staren of aan te staren.

4. Mensen trekken hun wenkbrauwen op als ze naar je kijken.

Wenkbrauwen optrekken gebeurt meestal automatisch en onbewust als we een aantrekkelijk persoon zien. Ja, het is waar! Misschien valt het je niet op, maar probeer de volgende keer dat je iemand ziet die volgens jou aantrekkelijk is, eens goed op te letten. Er zijn een paar implicaties verbonden aan deze gedragseigenschap (en geen van hen is verrassend). Ten eerste is het de manier waarop we onze vriendelijke houding non-verbaal tonen. Ten tweede is het een onbewuste poging om onze ogen wijder te openen om iets of iemand te zien die onze aandacht trekt.

5. De andere persoon maakt periodiek ‘duck’ lippen.

Een ander ding dat we onbewust doen als we een aantrekkelijk persoon zien is ‘duck’ lippen maken. We hebben het hier natuurlijk niet over de langdurige ‘duckface’ die veel meisjes hebben als ze een selfie nemen. We hebben het over een één-seconde-actie die meerdere keren binnen één ontmoeting kan voorkomen. Hoe vreemd dit ook mag klinken, het heeft te maken met de wens om te zoenen. Dit gebaar kan worden vergeleken met het likken van de lippen, wat ook dezelfde wens inhoudt. Het enige verschil is dat ‘eende’ lippen minder expressief zijn. Als u tijdens een gesprek met een vrouw of een man afgeleid raakt en dan plotseling deze onmiddellijke beweging ziet, weet u wat het betekent.

6. Mensen proberen geen afstand van je te houden, maar juist dichterbij te komen.

Hoe vaak probeert u de afstand te verkleinen met mensen voor wie u zich onverschillig voelt? Het is waarschijnlijk dat uw antwoord ‘zeer zelden’ of ‘nooit’ zal zijn. Dat komt omdat we afstand proberen te houden van mensen die niet aantrekkelijk voor ons zijn. Maar als een persoon goede vibes afgeeft tijdens een gesprek, merk je dat die afstand begint te verminderen. Er kunnen zelfs snelle aanrakingen op je handen of armen zijn. Je hebt het vast wel eens gemerkt bij een vrolijk gesprek met een persoon die je leuk vond. Dit signaal is vooral duidelijk wanneer er geen noodzaak is om de afstand te verkorten, zoals bij een opkomende menigte of wanneer men in een kleine ruimte staat.

7. Mensen raken verbaasd als ze erachter komen dat je complexen hebt.

Als mensen in je omgeving extreem verbaasd zijn als ze horen over je complexen of lage zelfwaardering, is dat een duidelijk teken dat je probleem denkbeeldig is. Als mensen naar je kijken, denken ze dat bij jou alles perfect is, omdat je er zelfverzekerd en zelfvoorzienend uitziet. In feite is het overtuigende bewijs van je aantrekkelijkheid niet de verrassing, maar de irritatie van de mensen om je heen dat je durft te klagen over het feit dat je problemen hebt terwijl je zoveel voordelen hebt. Je zou soortgelijke reacties kunnen zien in films waar een meisje met het uiterlijk van een model klaagt over haar overgewicht en daardoor een golf van verontwaardiging veroorzaakt bij een meisje met echt overgewicht.

8. Mensen zijn vaak ofwel te beleefd ofwel uiterst onvriendelijk tegen u.

Of je nu openlijke onbeleefdheid of een onverwacht hartelijke houding tegenkomt, het geeft aan dat je niet onverschillig staat tegenover andere mensen. Een zelfverzekerd persoon die geen complexen heeft en zichzelf als aantrekkelijk en succesvol beschouwt, waardeert dezelfde kwaliteiten in andere mensen. Daarom, als een persoon die jij als een goede kerel beschouwt jou met een beleefde en vriendelijke houding behandelt, betekent dit dat hij in jou een gelijke persoonlijkheid ziet.

Aan de andere kant krijgen alle aardige mensen soms te maken met de negatieve emoties van andere mensen en heel vaak zijn die emoties onredelijk. Het belangrijkste is om ze niet persoonlijk op te vatten en er niet door van streek te raken. Bedenk gewoon dat deze mensen ongelukkig zijn, weinig zelfvertrouwen hebben en zich zo gedragen omdat ze jaloers zijn en een verminderd gevoel van eigenwaarde hebben.

Ben je het eens met de tekenen over je aantrekkelijkheid die in het artikel worden beschreven? Is er iets dat u zou willen toevoegen? Deel uw gedachten met ons in de commentaren!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Denken je hersenen dat je aantrekkelijker bent dan je bent?

Uit psychologisch onderzoek blijkt dat mensen zichzelf over het algemeen fysiek aantrekkelijker vinden dan vreemden dat vinden. De resultaten toonden aan dat de proefpersonen hun eigen aantrekkelijkheid overschatten.

Zie jij jezelf mooier of lelijker in de spiegel?

Volgens de psychologie hebben we de neiging, wanneer we onszelf in de spiegel zien, onszelf knapper te vinden, dan hoe we er in werkelijkheid uitzien voor anderen. Dat is de perceptie van de spiegel, tegenover hoe je er in het echte leven uitziet voor anderen.

Zien anderen je aantrekkelijker?

Een nieuwe studie toont aan dat 20% van de mensen je aantrekkelijker vinden dan je zelf bent. Als je in de spiegel kijkt, zie je alleen je uiterlijk. Wanneer anderen naar je kijken zien ze iets anders, zoals persoonlijkheid, vriendelijkheid, intelligentie en gevoel voor humor. Al deze factoren maken deel uit van iemands algehele schoonheid.

Wat zijn onaantrekkelijke gelaatstrekken?

Lelijkste gezichtskenmerken volgens vrouwen: Slechte huid. Onverzorgd gezichts- of lichaamshaar – wenkbrauw, neusharen, wilde baard, overmatig rughaar. Kromme, grote of anderszins lelijke neus. Kalend of onverzorgd haar (niet specifiek op die manier gestyled)

Zien we onszelf lelijker of mooier?

In een serie studies, toonden Epley en Whitchurch aan dat we onszelf als mooier zien dan we in werkelijkheid zijn. De onderzoekers namen foto’s van deelnemers aan de studie en maakten met behulp van een gecomputeriseerde procedure aantrekkelijker en minder aantrekkelijke versies van die foto’s.

Wat maakt een meisje mooi?

Er is niets mooiers dan een vrouw met passie. Een meisje dat enthousiast wordt over dingen, leeft voor dingen en dingen dicht bij haar hart houdt is een meisje dat het waard is om te kennen. Want passie is besmettelijk en iemand enthousiast zien worden over iets is de mooiste kwaliteit die je in iemand kunt vinden.

Hoe kan je zien of je er goed uitziet?

Zie jij er goed uit? Hier is de test. – Video №1 | Start tijd – 8:55

Wat maakt een meisje fysiek aantrekkelijk?

Over het algemeen geven mannen de voorkeur aan vrouwen met volle borsten, lippen, symmetrisch gezicht, brede glimlach, bredere taille-heup verhouding, gezond haar, hoge stem, heldere huid, en grote ogen zijn de morfologische kenmerken van vrouwelijke lichamen die mannen aantrekkelijk vinden. Dit kan echter variëren, afhankelijk van individuele voorkeuren.

Waarom ben ik niet zeker van mijn uiterlijk?

Als mensen opmerkingen hebben gemaakt over je uiterlijk, kan het zijn dat je je negatief bent gaan voelen over je fysieke verschijning. Dit kan op zijn beurt je gevoel van eigenwaarde al vroeg hebben aangetast, waardoor het moeilijk werd om positieve kwaliteiten te zien in andere aspecten van jezelf en wat leidde tot een algemeen gebrek aan zelfvertrouwen.

Waarom ben ik zo zelfbewust over mijn uiterlijk?

Body dysmorphic disorder (BDD) zorgt ervoor dat mensen geloven dat delen van hun lichaam er lelijk uitzien. Mensen met BDD spenderen uren gefocust op wat ze denken dat er mis is met hun uiterlijk. Vele malen per dag doen ze dingen om hun uiterlijk te controleren, te corrigeren, te bedekken, of vragen ze anderen over hun uiterlijk.

Wat is de meest aantrekkelijke huidskleur?

Een nieuwe studie van Missouri School of Journalism onderzoeker Cynthia Frisby ontdekte dat mensen een lichtbruine huidskleur lichamelijk aantrekkelijker vinden dan een bleke of donkere huidskleur.

Hebben jongens liever uiterlijk of persoonlijkheid?

[Uit een nieuwe studie uit het Verenigd Koninkrijk blijkt dat mannen in de 20 vier keer zoveel waarde hechten aan hun uiterlijk als vrouwen. En vrouwen in de 20 geven drie keer meer om iemands persoonlijkheid. De prioriteiten van mannen veranderen naarmate ze ouder worden, maar zelfs als ze 60 zijn, hechten ze twee keer zoveel belang aan fysieke aantrekkelijkheid als vrouwen. [/color-box]

Hoe accepteer ik hoe ik eruit zie?

Probeer niet perfect te zijn; in plaats daarvan, oefen met het accepteren van jezelf zoals je bent. Er is zoveel meer in een persoon dan hoe hij eruit ziet – concentreer je in plaats daarvan op je sterke punten en eigenschappen. Pas op voor je innerlijke criticus; probeer te oefenen in het dankbaar zijn voor wat je wel hebt. Blijf niet hangen in een slachtoffermentaliteit.

Hoe kan ik mijn uiterlijk verbeteren?

20 Ondergewaardeerde Manieren Om Je Uiterlijk Bijna Direct Te VerbeterenGeef Voldoende Slaap. Sla geen fruit en groenten over. De juiste kapsels (serieus, geef het geld uit als je kunt!!)Goed passende kleding. Voor vrouwen: een bh die goed past kan je er zelfs dunner uit laten zien.

Welk lichaamsdeel valt mannen het eerst op?

1. Je Glimlach. De mond van een vrouw is vaak het allereerste deel van een vrouw dat een man ziet. Niet alleen zijn grote lippen en tanden sexy, maar jongens zullen naar je mond kijken voor sociale signalen, aangezien het de meest expressieve eigenschap is die je bezit.

Vorig artikel

Hoe repareer je gebarsten telefoonscherm met nagellak?

Volgend artikel

Is witgoud beter dan zilver?

You might be interested in …

Wat is het verschil tussen passie en ijver?

Wanneer gebruikt als zelfstandige naamwoorden, passie elke grote, sterke, krachtige emotie betekent, vooral romantische liefde of haat, terwijl ijver vurigheid of onvermoeibare toewijding aan een persoon, zaak of ideaal en vastberadenheid in de bevordering ervan […]

Wat gebeurt er als je glazuur niet koelt?

Moet je Pillsbury glazuur in de koelkast bewaren? GLAZUUR, COMMERCIEEL INGEBLIKT – GEOPEND Om de houdbaarheid van ingeblikt of verpakt glazuur na opening te maximaliseren, moet u het in een afgedekte glazen of plastic container […]