Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoeveel dekt Thompson’S WaterSeal per gallon?

Het verbeteren van het uiterlijk en de levensduur van uw houten dek is nog nooit zo eenvoudig geweest voor de weekend doe-het-zelver, dankzij een nieuw product van Thompson’s WaterSeal.

Door Donna Boyle Schwartz | Bijgewerkt 20 aug 2014 6:46 PM

Thompsons Watervaste Beits - Afgewerkt Dek

Uw dek was geen kleine investering: Als je er niet goed voor hebt gezorgd, is het nu tijd om je terras de verzorging te geven die het nodig heeft om er goed uit te zien en lang mee te gaan. Als uw terras door blootstelling aan de elementen grijs is geworden of is gaan schimmelen, of als de planken zijn gaan barsten en splijten, hebt u geluk. Een nieuwe waterafstotende beits van marktleider Thompson’s WaterSeal kan uw terras niet alleen beschermen tegen verdere schade, maar ook een mooie, rijke kleur geven.

Thompsons Watervaste Beits - Afwerkingsproces

Het is een eenstapsproduct. Dat betekent dat één enkele laag de superieure waterdichting biedt waar Thompson’s WaterSeal bekend om staat, samen met een beits die het uiterlijk van uw terras verandert. Kies uit vijf populaire kleuren: Acorn Brown, Harvest Gold, Maple Brown, Sequoia Red of Woodland Cedar. Kies vervolgens de gewenste opaciteit: transparant, semi-transparant of effen. Beitsen met meer pigment gaan langer mee, maar laten minder van de natuurlijke houtnerf zien. Transparante beits heeft een garantie van drie jaar, semi-transparante beits een garantie van vier jaar, en de vaste beits een garantie van vijf jaar.

Voorbereiding en aanbrengen zijn eenvoudig. Maak het dek eerst grondig schoon. Een kant-en-klare vloerreiniger maakt deze stap vrij eenvoudig. Breng het reinigingsmiddel aan, laat het ongeveer 10 tot 15 minuten inwerken, schrob en spoel het af. Normaal gesproken zou u moeten wachten tot het dek volledig is opgedroogd, maar niet met dit product.

De volgende stap is het opmeten van de oppervlakte van uw terras. Dat bepaalt hoeveel liter beits er nodig is (elke liter dekt tot 400 vierkante meter). U kunt het kopen en op weg gaan. Dankzij de pigment-suspensie-technologie hoeft u niet te wachten tot de Waterpoofing Stain in de verfschudder aan de beurt is. Open het blik op elke dag met een temperatuur tussen 50 en 90 graden, en de afwerking is klaar om te worden aangebracht met een kwast, roller of pad.

Als u wel eens buiten hebt geschilderd, weet u dat schoonmaken een heel gedoe kan zijn, maar dat is hier niet het geval. De waterafstotende beits is op latexbasis, wat betekent dat hij afwasbaar is met niet meer dan water en zeep. De droogtijd van de vlek varieert afhankelijk van het weer. Maar onder normale omstandigheden duurt het slechts een paar uur. Laat het ‘s nachts, en de volgende dag uw dek zal verschijnen als gloednieuw, en het zal helemaal klaar voor u om te beginnen genieten van het!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoeveel oppervlakte bestrijkt een gallon Thompson’s Water Seal?

Dat bepaalt hoeveel liter beits er nodig is (elke liter dekt tot 400 vierkante meter). U kunt het kopen en op weg zijn. Dankzij de pigment-suspensie-technologie hoeft u niet te wachten tot de Waterpoofing Stain in de verfschudder aan de beurt is.

Hoeveel dekt een 5 gallon Thompson Water Seal?

We hebben ons terras afgedicht (350 sq ft of zo) en met de 5 gallon kunnen we het waarschijnlijk nog 3 keer helemaal afkitten. Minimale verkleuring gemerkt, maar we hebben een overkapping die de zon weghoudt voor alle behalve ongeveer 4 uur bij zonsondergang.

Hoeveel water seal heb ik nodig?

Hoeveel dekbeits heb ik nodig? | Thompson’s WaterSeal – Video №1 In de meeste gevallen is één laag van onze watervaste gommen of beitsen genoeg om de klus te klaren, maar in sommige gevallen kan een laag van onze watervaste gommen of beitsen genoeg zijn om de klus te klaren, maar sommige oudere dekken of hout dat niet erg glad is kan meer van de coating absorberen. | Start tijd – 0:17

Hoeveel lagen Thompson Water Seal heb ik nodig?

Eén laag is voldoende, maar als meer kleur gewenst is, kan een tweede laag aangebracht worden binnen twee uur voordat de eerste laag gedroogd is. Met Thompson’s® WaterSeal® Waterproofing Stains kunt u uw gereedschap reinigen met water en zeep.

Hoeveel weegt 5 gallon Thompson water Seal?

Fabrikant De Thompson’s Company
Gewicht 39. 6 pond
Afmetingen van het product 11. 8 x 14 x 11. 75 duim
Modelnummer TH. 024105-20

Hoe lang gaat Thompson water Seal mee?

4 jaar
Water Seal kan alleen gebruikt worden op kale en ongecoate baksteen, steen of beton. Hoe lang gaat Water Seal mee? Indien correct aangebracht, zal Water Seal tot 4 jaar meegaan. Dit is afhankelijk van omstandigheden zoals de oriëntatie van de muur en het plaatselijke klimaat.

Hoeveel kost Thompson’s Water Seal?

Dit item Thompsons Waterseal 21801 Gl Wood Protect Voc THOMPSONS WATERSEAL TH. 041831-16 Transparante Watervaste Beits, Sequoia Rood
Prijs $3534 $43. 93$43. 93
Verkocht door Junipers DTEP, LLC
Item Afmetingen 6. 75 x 7. 83 x 10. 3 duim 7 x 4 x 10. 6 duim

Kun je te veel Thompson water Seal gebruiken?

Het kan ook langer duren voordat de kit droogt als u te veel kit aanbrengt of als er al een laag kit op het oppervlak is aangebracht. U kunt ook merken dat het verzegelde oppervlak plakkerig wordt als u het niet voldoende laat drogen of als het weer te koud is om het droogproces te vergemakkelijken.

Is Thompson Waterseal op waterbasis?

Thompson’s® WaterSeal® Waterproofing Stains zijn producten op waterbasis die filmvormende eigenschappen hebben om het hout te beschermen door water af te stoten. Elk product heeft zijn eigen “gevoel” bij het aanbrengen, maar elk product biedt bescherming tegen waterschade en heeft een coating die bestand is tegen schimmel en UV-schade.

Hoeveel kost Thompson waterafdichting?

Dit item Thompson’s TH. 024105-20 Waterseal Duidelijke Multi-oppervlakte Waterdichtmaker, vijf gallon emmer
Waardering van de klant 4. 2 van 5 sterren (57)
Prijs Van $135. 86
Verkocht door Beschikbaar bij deze verkopers
Item Afmetingen 11. 8 x 14 x 11. 75 inches

Wat is de beste manier om Thompson water Seal aan te brengen?

De snelste manier om aan te brengen is met een pompverstuiver (met een grove instelling), maar u kunt het ook aanbrengen met een kwast of een roller. U moet royaal aanbrengen. Bij sterk verkleurde of vervuilde plekken een tweede laag aanbrengen, licht borstelen met een bezem en afspuiten.

Kan ik Thompsons water Seal op spuiten?

Kun je thompsons water seal spuiten? Ja, u kunt uw Thompson’s water seal aanbrengen met een standaard pomp tuinspuit en het gewenste resultaat bereiken. Deze spuit is het beste te gebruiken bij het aanbrengen van sealers.

Hoe lang gaat Thompson Water Seal mee?

Water Seal kan alleen gebruikt worden op kale en ongecoate baksteen, steen of beton. Hoe lang gaat Water Seal mee? Indien correct aangebracht, gaat Water Seal tot 4 jaar mee. Dit is afhankelijk van omstandigheden zoals de oriëntatie van de muur en het plaatselijke klimaat.

Kan je Thompson water Seal gebruiken op druk behandeld hout?

Sommige producten, zoals Thompson’s® WaterSeal® Waterproofing Wood Protector, raden aan 30 dagen te wachten alvorens het aan te brengen op nieuw onder druk behandeld hout. Andere producten, zoals Thompson’s® WaterSeal® Waterproofing Stain, kunnen onmiddellijk op nieuw onder druk behandeld hout worden aangebracht.

Kan Thompson WaterSeal afbladderen?

– Voor zover wij kunnen nagaan, voorkomt Thompson’s® WaterSeal® helemaal geen UV-vergrauwing. Dit is een grote teleurstelling omdat het voorkomen van UV-vergrauwing de nummer één reden is om uw buitenhout en -terrassen te beitsen. – Thompson’s® WaterSeal® dringt diep door in het hout. Er was geen schilfering of slijtage.

Vorig artikel

Kan Keramiek Verwarmd Worden?

Volgend artikel

De 5 beste vervangers voor de pizzasteen?

You might be interested in …

Wat kan Aceton niet oplossen?

Oplosbaarheid speelt een cruciale rol in de organische chemie. De toepassingen zijn talrijk, gaande van zuivering (extractie) tot identificatie van onbekende verbindingen. Het is dit laatste dat zal worden besproken. Door de oplosbaarheid als identificatiemiddel […]

Hoe kan ik slapen met ernstige angst?

Heeft u last van angst en slaapstoornissen? Probeer deze 6 tips voor het verbeteren van slaapproblemen en het beheersen van uw angst Als je stress ervaart in je leven, is de kans groot dat je […]