Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoeveel is Jesse Duplantis waard?

Jesse Duplantis

Jesse Duplantis is een in Amerika geboren christelijke evangelist uit New Orleans, Louisiana, de Verenigde Staten van Amerika. Duplantis begon evangelist ministeries onder zijn naam. Hij predikt het welvaartsevangelie, dat bekend staat om zijn hoge identificatie met het geven van een boodschap van welzijn en overvloed.

Misschien ken je Jesse Duplantis heel goed, maar weet je ook hoe oud en groot hij is, en wat zijn netto waarde is in 2022? Als je het niet weet, hebben we dit artikel voorbereid over de details van Jesse Duplantis’ korte biografie-wiki, carrière, beroepsleven, persoonlijk leven, huidige nettowaarde, leeftijd, lengte, gewicht, en meer feiten. Nou, als je klaar bent, laten we dan beginnen.

Het vroege leven

Jesse Duplantis werd geboren op 9 juli 1949 als zoon van Velma Duplantis en Paul Duplantis. Zijn geboorteplaats was New Orleans, Louisiana. Jesse Duplantis heeft acht broers en zussen.

Hij trouwde met Cathy Duplantis in 1970. Ze werden gezegend met een dochter, Jodi Duplantis Walker.

Leeftijd, lengte en gewicht

Jesse Duplantis, geboren op 9 juli 1949, is op de dag van vandaag, 13 februari 2022, 72 jaar oud. Zijn lengte is 1,65 m, en zijn gewicht is 74 kg.

Carrière

In 1976 hield hij zijn eerste preek. Volgens John Hagee is Duplantis een apostel die met geluk wordt geassocieerd. Dat is de pijler van zijn carrière geweest. Hij begon zijn fulltime evangelisatie predikantschap in 1978. Duplantis Ministries (JDM). Het hoofdkantoor is in Amerika, maar het heeft ook vestigingen in Australië en het Verenigd Koninkrijk. Jesse en zijn vrouw Covenant Church, die een plaatselijk bereik van JDM is. Het werd opgericht op het terrein van het Internationale Hoofdkwartier in Destrehan, Louisiana.

Als auteur zijn alle boeken van Duplantis in meer dan tien talen geschreven, waaronder braille. De lectuur is over de hele wereld verspreid.

Daarnaast treedt hij op op internet via de website en op televisiezenders. Wat dit laatste betreft, verschijnt hij op christelijke televisiezenders, waaronder Daystar, Trinity Broadcasting Net worth en LeSEA, en ook op niet-religieuze zenders zoals NBC, ABC en CBS.

Samen met JDM, Covenant Compassion Center, kwamen de twee de slachtoffers van de orkaan van 2005 te hulp door hen te voorzien van eerste levensbehoeften. De eerste levensbehoeften bestonden uit financiën, persoonlijke bezittingen en basisbehoeften.

Het jaar daarop werd hij de eerste directeur van Christian United for Israel. Dat toonde de liefde die hij had voor Israël, en dat is iets wat tot op de dag van vandaag nooit veranderd is. Op 7 en 8 februari 2006 kwamen christelijke leiders van verschillende denominaties in San Antonio bijeen en vormden de organisatie. De voorzitter is John Hagee.

Duplantis heeft meegespeeld in een film genaamd Covenant Rider. Het gaat over twee U. S. marshalls genaamd Willie George en Kenneth Copeland met succes criminelen opsporen die iemands neefje ontvoerden dat slechts zes jaar oud was.

Duplantis heeft vele boeken geschreven. Enkele daarvan zijn Ministry of Cheerfulness en Heaven: close encounters of the God Kind, onder andere.

In 2001 bracht hij God is niet genoeg, Hij is te veel, en Wanting a God You Can Talk To uit. Zijn andere boeken, zoals One More Night with the Frogs.

Onderscheidingen & Prestaties

In 1999 ontving Jesse Duplantis van de Oral Roberts University een eredoctoraat in de goddelijkheid.

Nettowaarde en salaris van Jesse Duplantis in 2022

Jesse Duplantis Netto Waardigheid

In februari 2022 heeft Jesse Duplantis een geschat nettowaarde van ongeveer $30 miljoen. Duplantis is een evangelische predikant. Aangezien de kerk de enige plaats is waar hij werkt, zijn er controverses geweest. Mensen hebben zich afgevraagd waarom zijn congregatie moet betalen voor zijn luxueuze leven. Daarnaast staat hij ook te boek als belastingontduiker. Zijn huis is 3 miljoen dollar waard. Maar niemand van zijn welvaartsevangelie heeft daarover geklaagd.

De meeste predikers maken van het prediken een manier van leven, maar afgaande op het werk van Jesse Duplantis, komt het verschil er in omdat zijn leer de vrede in de samenleving bevordert. Er zijn echter anderen die vinden dat zijn luxueuze leven ongepast is en ten koste gaat van zijn congregatie. Duplantis heeft misschien geen enorme rijkdom verworven zoals degenen die hun brood verdienen met het werken voor natuurlijke materialen, maar naar het beloofde Koninkrijk toe, kan hij hen ver vooruit zijn.

7 OPMERKINGEN

God heeft me zoveel geholpen door Jesse, er is geen twijfel in mij dat Jesse wandelt met God.Wat betreft hoeveel geld hij heeft, het zijn onze zaken niet. God heeft hem enorm gezegend, en als mensen er tegen praten, praten ze tegen God Almachtig, ik haat dat voor hen. Zelfs zonder het geld, is Jesse inderdaad rijk! Mensen kunnen vast wel iets beters vinden om over te praten dan Jesse’s bankrekening. Ik hou van je Jesse!

Je preekt het zus!! Stacy je hebt gelijk!

Je bent een grote inspiratie voor me Jesse ik hoop dat we elkaar op een dag ontmoeten. Ik ben een voormalige bendeleider hier in Nieuw-Zeeland en ik hou van je Jezus stijl van preken. Je kunt mijn website bekijken www.truered.co.nz en ik zou je graag een gratis exemplaar van mijn boek sturen. Jesse, Gods liefde is waar en eeuwig.

Toen ik meer dan 20 jaar geleden een alleenstaande moeder met een uitkering was, keek ik naar Jesse Duplantis en Kenneth Copeland op TV die over het geloof predikten en onderwezen. Ik begon te leren dat het niet Gods wil voor mij was om een worstelende moeder in de bijstand te zijn. Bovendien wilde ik ook een aardse echtgenoot hebben en het leven leiden met een partner die God voor mij had bestemd. Mijn geloof groeide toen ik begon te doen wat de bijbel zegt. Het gebeurde niet van de ene dag op de andere, maar door deze prachtige lessen leerde ik dat ik kan voorspoedig zijn zoals mijn ziel voorspoedig is, omdat het de wil van God is voor Zijn zonen en dochters. Ik ben terug naar school gegaan en heb twee diploma’s behaald, ben uit de bijstand geraakt en heb mijn gezin financieel kunnen onderhouden. Ongewoon geloof hebben in God door Jezus Christus brengt vreugde en tevredenheid in je leven!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoeveel is Kenneth Copeland waard?

De inwoner van Lubbock staat ook bovenaan vrijwel elke lijst van de rijkste Amerikaanse voorgangers, waaronder een die in 2018 werd samengesteld door de religieuze lifestyle website Beliefnet, die Copelands nettowaarde op 760 miljoen dollar schatte.

Wat is Jesse Duplantis ministry waard?

Net Worth: $20 Miljoen
Geboorteplaats: New Orleans, Louisiana, V.S.

Hoe lang is Jesse Duplantis al getrouwd?

Jesse Duplantis
Duplantis in 2009
Geboren 9 juli 1949 New Orleans, Louisiana, V.S.
Echtgenote(n) Cathy Duplantis ( m. 1970)​
Kerk Christendom (Pinkstergemeente)

Hoe oud is Jesse Duplantis vandaag?

72 jaar (9 juli 1949)
Jesse Duplantis/Leeftijd

Hoe oud is Jesse Duplantis? De televangelist is geboren op 9 juli 1949 in New Orleans, Louisiana, de Verenigde Staten, uit ouders Paul en Velma. Hij is 72 jaar oud in 2021.

Wat is Charles Stanleys netto waarde?

Net Worth: $1,5 Miljoen
Beroep: Schrijver, Televangelist, Predikant, Fotograaf
Nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika

Hoeveel is Billy Graham waard?

Celebritynetworth. com meldt dat de predikant ongeveer 25 miljoen dollar waard was. Dat is zeker een groot bedrag, maar het is slechts genoeg voor Graham om de zesde plaats in te nemen op een lijst van Amerika’s rijkste predikanten, samengesteld door beliefnet.com.

Wat is Marcus Lambs netto waarde?

Volledige naam: Marcus Lamb
Netto Waarde: $10 Miljoen
Leeftijd: 64
Land: Verenigde Staten
Geboren: 7 oktober 1957

Hoeveel geld verdient Joyce Meyer?

Netto Waarde: 8 Miljoen dollar
Beroep: Auteur, Schrijver, Televangelist, Zakenman, Leraar, Prediker
Nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika

Wat was Billy Graham’s netto waarde?

Celebritynetworth. com meldt dat de prediker ongeveer 25 miljoen dollar waard was.

Hoe rijk is Steven Furtick?

Steven Furtick is een populaire Amerikaanse dominee die het erg goed heeft gedaan met het volgen van zijn roeping. Hij heeft een enorme rijkdom bereikt gedurende zijn carrière. In januari 2021 wordt zijn nettowaarde geschat op $55 miljoen.

Is Franklin Graham Rijk?

Net Worth: $10 Miljoen
Beroep: Televangelist, Evangelist, Predikant, Auteur
Nationaliteit: Verenigde Staten van Amerika

Wat is Daystar waard?

Netto Waarde 10 Miljoen dollar
Beroep Evangelist
Geboortedatum 7 oktober 1957
Geboorteplaats Verenigde Staten
Nationaliteit Amerikaanse

Hoeveel geld verdient Daystar?

Daystar Television Network, gevestigd in Texas, is een middelgrote media-organisatie met 390 werknemers en een omzet van $75. 0M.

Hoeveel geld verdient Beth Moore?

Per dag: Per Uur: Per seconde:
$ 1140 $ 19 $ 0. 05

Hoe rijk is Billy Graham?

Net Worth: $25 Miljoen
Geboortedatum: 7 nov. 1918 – 21 feb. 2018 (99 jaar oud)
Geslacht: Mannelijk
Lengte: 1.87 m
Beroep: Evangelist, Acteur, Filmproducent, Scenarioschrijver, Predikant, Pastoor

Vorig artikel

Hoe haal ik oude IM-berichten terug uit ICloud?

Volgend artikel

Hoe krijg je toegang tot de KimCartoon?

You might be interested in …

Is 375 pk snel?

Tegenwoordig hebben de meeste auto’s verschillende motoropties. De basismotor legt meestal de nadruk op brandstofbesparing, terwijl grotere, duurdere motoren de nadruk leggen op vermogen. Er zijn veel verschillende meningen over paardenkracht, maar uiteindelijk is het […]

Waarvoor wordt vloeibaar glas gebruikt?

Over het algemeen zeggen we dat u vloeibaar glas kunt gebruiken om bijna elk oppervlak te beschermen. Vandaag zullen we specifieker zijn, zodat u alle materialen kent waarmee u vloeibaar glas kunt gebruiken en hoe […]