30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoeveel kost Ps5 in Nigeria?

Als je het over spelconsoles hebt, is het bijna onmogelijk om Sony buiten het gesprek te laten. Het bedrijf heeft zich niet alleen gevestigd onder de meest gewaardeerde gaming console bedrijven in de wereld, maar hun gaming producten hebben ook cemented hun plaats tussen de to-haves in de moderne gaming wereld.

De PlayStation, de populairste spelconsole die door Sony wordt geproduceerd, is vandaag de dag de meest gewilde ter wereld. Net nu de wereld nog aan het genieten is van de dynamiek, creativiteit en doeltreffendheid van de PlayStation 4, kondigde Sony de introductie aan van een andere adembenemende console: de PlayStation 5.

Na speculanten over gametechnologie eindeloos te hebben laten discussiëren over hoe de volgende PlayStation-console eruit zou zien, onthulde Sony uiteindelijk het ontwerp van de PlayStation 5 op 11 juni 2020. Het bedrijf onthulde twee versies van de console: een standaardversie en een digitale versie, die geen optische drive heeft.

De PlayStation 5 heeft een slank, verticaal ontwerp met een gebogen zwarte binnenkant tussen witte buitenpanelen.

playstation 5 prijs in nigeria

PlayStation 5 (PS5) prijs in Nigeria

Het is een hele uitdaging om de exacte prijs van de PlayStation 5 te bepalen, aangezien deze nog op de markt moet komen. Volgens berichten uit het kamp van het bedrijf zou de gameconsole in de komende maanden wereldwijd op de markt moeten komen. Je kunt echter een vertraging verwachten in de beschikbaarheid op de Nigeriaanse markt.

Gebaseerd op pre-order cijfers van offline en online winkels over de hele wereld, zal de PlayStation 5 verkrijgbaar zijn voor een bedrag tussen N420.000 – N650.000 afhankelijk van de versie waar je voor gaat. Factoren zoals de plaats van aankoop, de periode van aankoop en, nog belangrijker, de wisselkoers tijdens de periode van aankoop zullen ook van invloed zijn op de prijs van het product.

PlayStation 5-overzicht

Hoewel hij nog niet is uitgebracht, is de PlayStation 5 momenteel de meest besproken gameconsole in het universum. We moeten misschien wachten tot later in 2020 om volledig van de game-ervaring te kunnen genieten, maar de wereld likt nu al de lippen af met veel plagerige feiten over de gameconsole.

Opgemerkt moet worden dat de PS5 details nog niet officieel zijn vrijgegeven, maar volgens berichten van Sony, kunnen we een aantal kenmerken van de console belichten. Hier zijn enkele basisdingen die je misschien wilt opmerken over de PlayStation 5.

Ontwerp

Er zijn nog geen officiële foto’s van hoe de PlayStation 5 eruit zal zien, maar op basis van recente rapporten en als verschillende lekken waar zijn, dan kun je verwachten dat de spelcomputer een totaal ander uiterlijk zal hebben dan de reeds bestaande PlayStations.

Volgens de gelekte afbeeldingen beschikt de PS5 aan de rechterkant over 5 USB-poorten, waaronder één USB 2.0- en vijf waarschijnlijke USB 3.0-poorten – de laatste poort wordt afgedekt door een kabel. Het beschikt ook over een USB type B poort. Er is ook een kleine cirkel net boven, dit zou wel eens een camera kunnen zijn die in de console is ingebouwd.

Fascinerend is dat er rubberen voetjes aan de bovenkant van de console lijken te zitten, wat suggereert dat ontwikkelaars worden geïnspireerd om de console om te draaien voor stresstests en geschiktheid, of om ze te laden wanneer ze aan zeer veeleisende games werken.

Achterwaartse compatibiliteit PlayStation 5

Een van de belangrijkste vragen die fans hebben gesteld met betrekking tot de introductie van de PlayStation 5 is of ze hun PS4-games op de console kunnen spelen. Het goede nieuws is dat, hoewel onofficieel, er een bevestiging is dat de aankomende console compatibel zal zijn met de huidige PS4 titels. Het is echter nog steeds niet zeker of het de hele bibliotheek en alle bestaande PSVR-ervaringen zal omvatten.

Dit heeft fans nieuwsgierig gemaakt om te zien of de PlayStation 5 assistentie zal toepassen op bestaande games op een vergelijkbare manier als PS4 Pro. Stel je voor dat je een aantal top-notching en veeleisende games, zoals de populaire Days Gone en Horizon Zero Dawn op een rotsvaste 60fps kunt spelen. Dit zal de game-ervaring naar een geheel nieuw niveau tillen.

PlayStation 5-controller

Hier is nog een spannend onderdeel waar we allemaal naar uitkijken. De PlayStation 5 zal volgens het moederbedrijf – Sony – worden geleverd met een eigen unieke controller. De controller, hoewel er nog geen officiële naam voor is, zal haptische feedback bevatten ter vervanging van de rumble tech van de DualShock 4. Dit moet de feedback van de controller verbeteren en de onderdompeling van de speler bevorderen.

De PS5 controller zal ook beschikken over adaptieve triggers die zijn verwerkt in de trigger knoppen (L2/R2), volgens Sony. Deze triggers zullen ontwikkelaars verder in staat stellen om de weerstand te programmeren om acties nauwkeuriger te simuleren.

Qua design lijkt de potentiële PS5 controller iets molliger met een ingebouwde microfoon en grotere triggers. Er zijn ook geen lichtbalken en kleinere sticks zoals sommige andere PlayStation controller modellen. Het lijkt er ook op dat de micro-USB-poort van de DualShock 4 is vervangen door een kleinere USB-C-poort, die zich aan de bovenkant in plaats van aan de onderkant van de controller bevindt.

PlayStation 5 VR

Volgens nieuws uit Sony’s kamp zullen bestaande PlayStation VR-headsets bij de lancering zeker werken met de PlayStation 5, wat betekent dat er momenteel geen plannen zijn voor een nieuwe recapitulatie van de hardware die samen met Sony’s console zal worden uitgebracht. Dit vermindert een aantal zorgen, terwijl het ook een aantal prikkelende vragen oproept. Bijvoorbeeld: zullen virtual reality-ervaringen die speciaal voor PS5 zijn ontwikkeld, ook werken op deze koptelefoon?

Wrap-up

Al met al belooft de PlayStation 5 spannend en sprankelend te worden. Je kunt je opmaken voor een nieuwe dimensie van game-ervaring met nog veel meer fascinerende functies. Ja, de console is vrij duur, misschien zelfs duurder dan gedacht, maar wees er maar zeker van dat je waar krijgt voor het geld dat je aan de console uitgeeft.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoeveel kost de PS5 Digital Edition in Nigeria?

De disc-loze PS5 Digital Edition kost 399 dollar, waardoor de prijs in Nigeria ongeveer 180.000 Naira bedraagt.

Hoeveel gaat de PS5 kosten?

De PS5 prijs is $499. 99 in de VS, £449. 99 in de UK, en $749. 99 in Australië. Als je zonder disc-drive kunt leven en alleen digitale games wilt spelen, kun je de PS5 Digital Edition van $399,- in de VS en £359,- in Australië overwegen. 99 in de VS, £359. 99 in het Verenigd Koninkrijk en $599. 99 in Australië.

Hoeveel kost de PS5 slim in Nigeria?

De PlayStation 5 (PS5) is de nieuwste PlayStation console die de PS4 Slim en PS4 Pro vervangt. De PS5 werd onthuld op 11 juni 2020 en is nu begonnen met de verkoop in Nigeria. De prijs van de PS5 in Nigeriaanse Naira is per december 2020 ongeveer ₦630.000. U kunt veel PS4-games op de PS5 spelen.

Komt de PS5 naar Nigeria?

U kunt de nieuwe PS5 vanaf 19 november 2020 in Nigeria kopen bij onze gadgetwinkel -de TobiDigital Store- en Shoperon Nigeria op Jumia en op Konga. Deze online winkels zullen leveren in Lagos, Abuja, Port-Harcourt en in het hele land.

Hoeveel kost PS5 Lagos?

Veel mensen hadden op het moment van Sony’s PS5 prijs aankondiging al ongeveer 250.000NGN gespaard. Dit was de aangekondigde prijs omgerekend in Naira. Sinds de release is de goedkoopste prijs waarvoor iemand het spel in Nigeria heeft gekocht 440.000NGN (voor zover wij weten).

Hoeveel kost PS3 in Nigeria?

Gemiddeld kan je een gloednieuwe PS3 krijgen voor tussen de N65,000 – N90,000. De variatie in de prijs is het resultaat van enkele factoren, waaronder het interne geheugen van de console, de periode en de plaats van aankoop.

Hoeveel kost een PS6?

PS6 Prijsgeruchten De laatste paar consoles zijn tussen de $400 en $500 gelanceerd. Het is niet te voorspellen wat voor hardware, extra functies of verbeteringen de volgende generatie PlayStation zou kunnen hebben waardoor de prijs de ene of de andere kant op zou kunnen gaan. Ga er voorlopig maar van uit dat hij wel $600 kan kosten.

Hoeveel kost de PS5 Dubai?

PlayStation 5 Modellen Prijs in VAE (Voorwaarden*)
PS5 Console AED 2.099
PS5 digitale editie AED 1,680

Hoeveel kost de PS2 in Nigeria 2020?

De Sony PS2 Prijs in Nigeria begint bij ongeveer 24.000 Naira (32MB model).

Hoeveel kost de PS2 in Naira?

De Sony PS2 Prijs in Nigeria begint bij ongeveer 24,000 Naira (32MB model).

Hoeveel kost de Xbox in Nigeria?

Xbox Prijs in Nigeria Hier zijn de prijzen van Microsoft Xbox in Nigeria: Xbox 360 4GB – 45.500 Naira – 80.000. Xbox 360 250GB – 56.000 Naira – 85.000 Naira.

Hoeveel kost de PS4 in Nigeria?

Sony PS4 prijs in Nigeria varieert van 168.500 Naira tot 300.000 Naira afhankelijk van je locatie in het land, model, ingebouwde opslag, en gebundelde games of/en accessoires.

Hoeveel kost de PS5 USA?

PS5 versie UK prijs US prijs
Standaard £449. 99 $499. 99
Digitaal £359. 99 $399. 99

Welk land heeft de goedkoopste PS5?

Rank Land Winkel prijs in £
1 Japan £286. 69
2 Canada £288. 89
3 Cambodja £298. 55
4 Kyrgyzstan £298. 66

Hoeveel kost een PS1?

Verkoopdatum ▲ ▼ Titel ▲ ▼ ▲ ▼ Prijs
2022-01-25 Sony Playstation (PS1) console inclusief 2 controllers, getest -. $48. 00
2022-01-25 Sony PlayStation PS1 Video Game Console NTSC – (SCPH-7501) $41. 00
2022-01-24 Sony PlayStation 1 Console met 1 controller. Niet getest $25. 00

Vorig artikel

Wat is de goedkoopste pizzabezorging?

Volgend artikel

Is trouwen met je eerste neef legaal in Texas?

You might be interested in …

Kan je graniet gebruiken voor een pizzaoven?

Een granieten ovenvloer is niet aan te bevelen. Het kan barsten en spatten bij direct vlamcontact. google “flame finish granite”. De enige natuursteen die geschikt is als ovenvloer is speksteen. Reactie Join Datum: Maart 2009 […]

Kunnen Oeigoeren Turks verstaan?

Turks en Oeigoers zijn beide Turkse talen en dus is er een hoge mate van wederzijdse verstaanbaarheid. “Oeigoeren kunnen 60 procent van het Turks verstaan, en na drie maanden [in Turkije gewoond te hebben] kunnen […]

Hoe sterft Zeus?

De Griekse mythologie is een van de hoekstenen van de westerse vertelkunst. De oude Helleense verhalen over goden, stervelingen en halfgoden hebben duizenden jaren overleefd en zijn een inspiratiebron geweest voor miljoenen. De verhalen zijn […]