30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Hoeveel krijgen beroemdheden in I’M A Celebrity betaald?

Ik ben een beroemdheid. Haal Me Hier Uit! is terug voor een gloednieuwe serie met een nieuwe groep deelnemers.

De ITV-serie vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar plaats in Wales, in plaats van Australië, vanwege de pandemie.

Vorige week begon de serie met een geweldige aflevering waarin omroeper Richard Madeley en Saturdays-zanger Frankie Bridge twee teams aanvoerden in de eerste Bushtucker Trial. Madeley heeft de serie moeten verlaten nadat hij uit voorzorg naar het ziekenhuis was gebracht vanwege een slechte gezondheid.

Hoewel veel kijkers hun medeleven betuigen met de deelnemers aan deze uitdagende proeven, is het goed te bedenken dat ze goed betaald worden om aan de show mee te doen.

Dus, hoeveel verdient elke beroemdheid voor hun optreden in de reality serie? Het volledige bedrag is nog niet officieel bekendgemaakt, maar de bestbetaalde ster van dit jaar lijkt Good Morning Britain mede-presentatrice Madeley.

Aanbevolen

Naar verluidt zal Madeley £200,000 mee naar huis nemen voor zijn optreden, wat minder is dan twee van de deelnemers van vorig jaar: Mo Farah (£300,000) en Vernon Kay (£250,000).

Dit bevestigt de bewering dat de producenten minder uitgeven aan talent dan ze in voorgaande jaren hebben gedaan, misschien als gevolg van pandemie-gerelateerde bezuinigingen.

In 2019 verdiende Caitlyn Jenner 500.000 pond voor haar optreden, terwijl winnaar Harry Redknapp in 2018 hetzelfde bedrag mee naar huis nam.

Datzelfde jaar zou Noel Edmonds 600.000 pond hebben ontvangen voor zijn korte stint in 2018, waarmee hij de best betaalde beroemdheid is die ooit heeft deelgenomen.

Toegang tot onbeperkt streamen van films en tv-programma’s met Amazon Prime Video Meld je nu aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen

Afgaande op de betalingen van vorig jaar, kan worden afgeleid dat Emmerdale ster Danny Miller ongeveer 75.000 pond zal ontvangen voor zijn optreden.

Danny Miller stopte met zijn rol in ‘Emmerdale’ voor hij aan ‘I’m a Celebrity’ begon

Ondertussen zullen de salarissen van Olympisch duiker Matty Lee en Paralympiër Kadeena Cox, MBE naar verwachting rond de 50.000 pond liggen.

In voorgaande jaren zou gepensioneerd voetballer en pundit David Ginola meer hebben verdiend dan hij dit jaar waarschijnlijk heeft gedaan, wanneer rekening wordt gehouden met deze vermoedelijke pandemiegerelateerde bezuinigingen. In 2019 verzekerde Ian Wright zich van 400.000 pond voor zijn optreden.

Aanbevolen

Hetzelfde geldt voor Bridge. In 2019 verdiende Girls Aloud-ster Nadine Coyle 250.000 pond, wat betekent dat het salaris van Bridge waarschijnlijk niet al te ver achter zal liggen op dat van Madeley.

I’m a Celebrity gaat elke avond door om 21.00 uur op ITV.

Registratie is een gratis en eenvoudige manier om onze onafhankelijke journalistiek te steunen.

Als u zich registreert, krijgt u ook beperkte toegang tot Premium artikelen, exclusieve nieuwsbrieven, commentaren en virtuele evenementen met onze vooraanstaande journalisten

Heeft u al een account? log in

Door op ‘Registreren’ te klikken bevestigt u dat uw gegevens correct zijn ingevoerd en dat u onze Gebruiksvoorwaarden, Cookiebeleid en Privacyverklaring hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Word lid van ons nieuwe commentaarforum

Neem deel aan tot nadenken stemmende gesprekken, volg andere Independent lezers en bekijk hun reacties

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoeveel krijgen de beroemdheden betaald in I’m a celebrity?

Van beroemdheden kan worden verwacht dat ze tussen de £30.000 en £600.000 verdienen voor hun tijd in de show, afhankelijk van hoe beroemd en bekend ze zijn, volgens de Mirror. Vorig jaar was Mo Farah naar verluidt de best betaalde deelnemer aan de show, hij verdiende toen £300,000.

Worden beroemdheden betaald voor I’m A Celebrity Get Me Out Of Here?

Wat blijkt, bovenop het prijzengeld voor het goede doel verdient elke deelnemer een mooi salaris voor hun tijd in de jungle, met berichten dat de grootste sterren tot wel $400.000 kunnen verdienen! Ja, voor dat bedrag zouden wij ook onze hand opsteken voor de jungle ervaring!

Hoeveel heeft Danny Miller betaald gekregen voor i’m a celebrity?

Hoeveel heeft Danny Miller verdiend in I’m A Celebrity? De winnaar van I’m A Celebrity krijgt geen geldprijs maar er werd gemeld dat Danny Miller ongeveer 75.000 pond kreeg voor zijn optreden in I’m A Celebrity.

Hoeveel krijgt de winnaar van I’m A Celebrity betaald?

Helaas voor de deelnemers is er geen geldprijs voor het winnen van I’m a Celebrity. In plaats daarvan worden ze gewoon Koning of Koningin van het Kasteel genoemd (voorheen Koning of Koningin van de Jungle).

Hoeveel krijgen Ant en Dec betaald voor i’m a celebrity?

Het is voor niemand een verrassing dat Ant, 45, en Dec, 46, veel geld krijgen voor hun optreden in I’m A Celeb. Volgens de rapporten verdienen ze naar schatting 3,3 miljoen pond per maand voor hun rol bij ITV.

Wie is de best betaalde I’m a Celebrity?

In 2019 verdiende Caitlyn Jenner 500.000 pond voor haar optreden, met winnaar Harry Redknapp die in 2018 hetzelfde bedrag mee naar huis nam. Datzelfde jaar zou Noel Edmonds 600.000 pond hebben ontvangen voor zijn korte stint in 2018, wat hem de best betaalde beroemdheid maakt die ooit heeft deelgenomen.

Krijgen celebs betaald als ze de jungle verlaten?

Volgens berichten moeten de sterren 72 uur in de jungle of het kasteel blijven om hun volledige looncheque te ontvangen. The Mirror meldt dat als ze voor deze datum vertrekken, er gekort wordt op hun honorarium.

Hoeveel is Adam Wyatt waard?

Hoeveel is Adam Woodyatt waard? Volgens networthlist. org, heeft Adam Woodyatt een netto waarde van ongeveer £1. 7 miljoen. In 2017 onthulde Piers Morgan dat Adam’s salaris in de buurt van £200-£249k per jaar lag toen hij aan EastEnders werkte. De acteur verdient naar verluidt ook ongeveer £130.000 voor zijn werk in pantomimes.

Wie wint Im A Celebrity 2021?

I’m a Celebrity. . . Haal me hier uit!
Winnaar Abbie Chatfield
Runner-up Grant Denyer
Locatie Dungay, New South Wales, Australië
Land van herkomst Australië

Hoeveel krijgen Ant en Dec betaald voor I’m A Celebrity 2021?

Het is voor niemand een verrassing dat Ant, 45, en Dec, 46, veel geld krijgen voor hun optreden in I’m A Celeb. Volgens de rapporten verdienen ze naar schatting 3,3 miljoen pond per maand voor hun rol bij ITV.

Hoeveel verdienen Ant en Dec?

Hoeveel krijgen Ant en Dec per maand betaald? Met hun nieuwe deal zou het duo samen 3,3 miljoen pond per maand verdienen bij ITV.

Hoeveel kost het om in Im A celebrity Castle te komen?

Het kasteel en het 236 hectare grote landgoed zijn privébezit van Mark Baker, oprichter van de Gwrych Castle Preservation Trust. Zijn Trust kocht het vervallen gebouw in 2018 voor 1 miljoen pond, aldus de Radio Times. Maar een deel van het land is verhuurd aan Natural Resources Wales met een looptijd van 999 jaar.

Wat is Declan Donnelly netto waard?

Inkomsten. In 2007 tekenden Donnelly en McPartlin een contract van 2½ jaar en 30 miljoen pond bij ITV. In 2018 had hij een geschat nettowaarde van ongeveer £64 miljoen.

Wat krijgen Ant en Dec betaald voor im een celeb?

Het is voor niemand een verrassing dat Ant, 45, en Dec, 46, het grote geld krijgen om in I’m A Celeb te verschijnen. Volgens de rapporten verdienen ze naar schatting 3,3 miljoen pond per maand voor hun rol bij ITV.

Hoe rijk is Steve Mcfadden?

Net Worth: $3.5 Miljoen
Geboortedatum: 20 mrt 1959 (62 jaar oud)
Geslacht: Mannelijk
Lengte: 1,73 m
Beroep: Acteur

Vorig artikel

Is Colossus sterker dan Juggernaut?

Volgend artikel

Kan je multiplex met epoxy afdichten?

You might be interested in …

Kan men grote tegels in een douche gebruiken?

Een groot voordeel van het gebruik van keramische tegels voor badkamers is de flexibiliteit van tegels. Keramische en porseleinen tegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan formaten, van kleine mozaïektegels tot grootformaat tegels van […]

Eerbied vs. Respectloosheid Wat is het verschil?

Wanneer gebruikt als zelfstandige naamwoorden, respect een houding van achting of hoog aanzien betekent, terwijl eerbied verering betekent. Wanneer gebruikt als werkwoorden, respect betekent respect hebben voor, terwijl eerbied betekent eerbied tonen aan. Respect is […]