29 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Is Spectrum eigendom van ATT?

AT&T heeft een leningsovereenkomst ter waarde van 14,7 miljard dollar gesloten met de Bank of America in een poging om geld in te zamelen voor wat een forse rekening lijkt te worden van de lopende C-band spectrum veiling.

De Amerikaanse operator deelde de informatie in een SEC-filing, waarin staat dat het de opbrengst van de lening zal gebruiken voor algemene bedrijfsdoeleinden, “die onder andere de financiering van de aankoop van bijkomend spectrum kunnen omvatten”.

Het is een enorme lening, maar het komt nauwelijks als een verrassing.

De exploitant is een van de grote telco’s die naar verwachting het leeuwendeel van de financiële last zullen dragen van de FCC-veiling van 3,7 GHz-frequenties (C-band), die in de eerste fase maar liefst 80,92 miljard dollar heeft opgebracht. Fase één is vorige maand afgesloten en de tweede fase – de toewijzingsfase, waarin telco’s bieden op hun positie in het spectrum – gaat maandag van start, maar zal waarschijnlijk geen aanzienlijk bedrag toevoegen aan het veilingtotaal. Sasha Javid, spectrumspecialist en COO van het omroepdatanetwerk BitPath, heeft er echter op gewezen dat de winnende bieders samen 13 miljard dollar extra zullen moeten betalen aan de satellietexploitanten voor opruimings- en verplaatsingskosten, waardoor het veilingtotaal verder in de richting van de 100 miljard dollar wordt geduwd.

We zullen niet weten wie wat heeft gewonnen of voor hoeveel tot na de voltooiing van fase twee, maar het is een vrij veilige gok dat AT&T tot tientallen miljarden dollars zou kunnen overhandigen.

Er zijn soortgelijke berichten over Verizon, terwijl T-Mobile US naar verwachting een kleiner bedrag heeft toegezegd. Maar het is allemaal relatief. Vorige maand heeft T-Mobile de obligatiemarkten aangeboord voor een bedrag van 3 miljard dollar, eveneens met het oog op de financiering van spectrumaankopen.

Niet bij naam genoemde bronnen geciteerd door Bloomberg lekte de informatie over de AT&T lening een paar weken geleden uit. Het persbureau merkte toen op dat de eenjarige structuur van de lening suggereert dat de telco deze op een later tijdstip zal herfinancieren op de obligatiemarkt. AT&T heeft nu bevestigd dat de lening beschikbaar is voor een eenmalige opname op elk moment vóór 29 mei; zodra de lening is opgenomen, moet zij worden betaald in 364 dagen.

Uitgedrukt in prijs per MHz/pop leverde de C-bandveiling geen onredelijk hoge bedragen op, maar de hoeveelheid spectrum waarvoor wordt gevochten – 280 MHz – betekent dat exploitanten die een grote hoeveelheid spectrum in de wacht slepen, een groot bedrag zullen moeten betalen voor het voorrecht. En dat is nog zacht uitgedrukt. Geen wonder dat er voor miljarden dollars aan leningen worden afgesloten.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Heeft AT&T spectrum uitgekocht?

Ondanks het potentieel van een kleine afstoting van spectrum, merkt Cooper op dat AT&T en Verizon er in de afgelopen 10 jaar in geslaagd zijn om 75 procent van het geveilde spectrum te kopen, en ongeveer 90 procent van het geveilde spectrum van de afgelopen tien jaar is in handen van de Grote Vier carriers.

Wanneer heeft AT&T spectrum gekocht?

De fusie werd op 18 mei 2016 voltooid. Door de aankoop werd Charter het op twee na grootste betaaltelevisiebedrijf in de Verenigde Staten, achter AT&T en Comcast (eerstgenoemde had medio 2015 zijn fusie met DirecTV afgerond).

Van wie is spectrum eigendom?

Liberty Media Corporation
Advance Publicaties
Charter Communications/eigenaars

Is Spectrum eigendom van Verizon?

Verizon Wireless zei vrijdag dat het had ingestemd met de aankoop van spectrumlicenties voor 3,6 miljard dollar van een groep bedrijven die Comcast en Time Warner Cable omvatte, als onderdeel van een poging om te voldoen aan de groeiende vraag van consumenten naar draadloze diensten. Verizon koopt de licenties van het gezamenlijke SpectrumCo.

Zijn Spectrum en att hetzelfde?

Spectrum (de handelsnaam gebruikt door Charter Communications) bedient miljoenen klanten in 43 staten. AT&T, ondertussen, is het grootste telecommunicatie bedrijf in de hele wereld, en hun internet plannen zijn beschikbaar in alle 50 staten.

Zijn spectrum en att hetzelfde?

Spectrum (de handelsnaam gebruikt door Charter Communications) heeft miljoenen klanten in 43 staten. AT&T, ondertussen, is het grootste telecommunicatiebedrijf in de hele wereld, en hun internet plannen zijn beschikbaar in alle 50 staten.

Is spectrum eigendom van Verizon?

Verizon Wireless zei vrijdag dat het had ingestemd met de aankoop van spectrum licenties voor $3.6 miljard van een groep bedrijven die Comcast en Time Warner Cable omvatte, als onderdeel van een poging om te voldoen aan de groeiende vraag van consumenten naar draadloze diensten. Verizon koopt de licenties van het gezamenlijke SpectrumCo.

Zijn Spectrum en AT&T hetzelfde?

Spectrum (de handelsnaam gebruikt door Charter Communications) bedient miljoenen klanten in 43 staten. AT&T, ondertussen, is het grootste telecommunicatie bedrijf in de hele wereld, en hun internet plannen zijn beschikbaar in alle 50 staten.

Welk netwerk gebruikt Spectrum?

Verizon’s
Spectrum Mobile gebruikt het netwerk van Verizon om dekking te bieden. Gelukkig voor Spectrum mobiele gebruikers, is Verizon het beste netwerk in het land, met een dekking van 70% van het land. Kijk op de dekkingskaart van Verizon Wireless om te zien waar je een goede Spectrum Mobile service krijgt.

Is Spectrum eigendom van Comcast?

Voorlopig zegt Comcast nog niet veel over haar spectrum plannen. De officiële verklaring van het bedrijf luidt: “In de Forward-veiling heeft Comcast 1,7 miljard dollar geïnvesteerd om spectrum te verwerven in de markten die in de openbare kennisgeving van de FCC worden genoemd.

Is Spectrum onderdeel van Verizon?

Spectrum Mobile is een mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) die samenwerkt met Verizon om zijn klanten onbeperkte toegang te bieden tot het grootste LTE-netwerk van het land. 5G service is nu beschikbaar.

Welke provider gebruikt AT&T torens?

MVNO Carrier AT&T Gebruikt ook
Consumenten mobiel Ja T-Mobile
Cricket Draadloos Ja
Vrijheid Pop Ja Sprint
Net10 Draadloos Ja T-Mobile, Verizon, Sprint

Waarom is Spectrum duurder?

Zoals de meeste internet bedrijven, verhoogt Spectrum uw kabel rekening overal van 18-60% na het eerste jaar van dienst. Als gevolg hiervan betalen lange-termijn Spectrum klanten vaak meer dan $168 voor internet en TV elke maand, niet in staat om toegang te krijgen tot de “introductieprijzen” geadverteerd voor nieuwe klanten.

Welk netwerk gebruikt ATT?

Het beste netwerk Het AT&T netwerk maakt gebruik van GSM (Global System for Mobile Communications) technologie, ‘s werelds meest populaire draadloze telefoontechnologie. Serviceniveaus omvatten: HSPA+ – In combinatie met verbeterde backhaul, zal onze HSPA+ technologie naar verwachting snelheden leveren die tot 4x sneller zijn dan gewone mobiele breedband.

Is Verizon eigendom van AT&T?

A. AT&T heeft een aantal eigendommen van Alltel, Unicel en Verizon Wireless overgenomen, waaronder licenties, netwerkactiva en ongeveer 1,6 miljoen abonnees in 79 servicegebieden in 18 staten.

Wat is het verschil tussen Spectrum en AT&T?

Het belangrijkste verschil tussen deze twee plannen is dat AT&T’s Gig snelheid plan upload snelheden biedt tot 940 Mbps en Spectrum’s Gig snelheid plan alleen upload snelheden biedt tot 35 Mbps. AT&T biedt ook 5 en 2 Gig plannen in sommige gebieden, het bereiken van snelheden zo snel als 4.700 Mbps.

Vorig artikel

Is vroeg opstaan goed voor de geestelijke gezondheid?

Volgend artikel

Hoeveel stierven er bij de bouw van de piramiden?

You might be interested in …

Kun je een baby krijgen met de Sims 4?

Spoken in De Sims 4, ongeacht leeftijd of geslacht, kunnen geen baby verwekken. Er is geen ‘Probeer een baby’ interactie voor geest-geest of geest-sim koppels. De enige manier om een spookkind te krijgen is door […]