30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Is Tom Cruise rijk?

Wat is Tom Cruise’s Netto Waarde, Salaris en Carrière Verdiensten?

Tom Cruise is een Amerikaanse acteur en producent met een nettowaarde van 600 miljoen dollar. In de afgelopen drie decennia, Tom Cruise heeft de hoofdrol in tientallen grote blockbuster films en vandaag de dag wordt algemeen beschouwd als een van de grootste sterren in Hollywood. Tom Cruise bracht zijn vroege jaren door met rondtrekken door het land, met een korte periode in Canada. Zijn eerste kennismaking met acteren kwam op de middelbare school toen Cruise, na een knieblessure die hem uit het worstelteam dwong, lid werd van de toneelclub en al snel de hoofdrol won in hun productie van Guys and Dolls. Na de middelbare school verhuisde Cruise naar Los Angeles om een acteercarrière op te bouwen. Het duurde niet lang voor hij een handvol kleine en bijrollen had. Cruise kreeg zijn grote doorbraak met Risky Business uit 1983. De film maakte van Cruise een opkomende ster en leverde hem zijn eerste Golden Globe-nominatie op.

Zijn volgende grote successen waren de film Top Gun uit 1986, die wereldwijd 356 miljoen dollar opbracht, en Rain Man uit 1989, die vier Academy Awards won. Cruise’s eerste Oscarnominatie kwam een jaar later met Born on the Fourth of July, gevolgd door een Golden Globe-nominatie voor A Few Good Men. Cruise speelde tegelijkertijd de hoofdrol in en produceerde de kaskraker Mission: Impossible, die wereldwijd 457 miljoen dollar opbracht en nog twee succesvolle vervolgen opleverde. Andere door Cruise geproduceerde films zijn The Last Samurai, The Others en Shattered Glass. Cruise’s tweede en derde Academy Award-nominaties kwamen met de kritisch en commercieel succesvolle films Jerry Maguire en Magnolia, waarvoor hij wel een Golden Globe Award verdiende. Tot nu toe hebben meer dan twintig van Cruise’s films wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar opgebracht. Tom is verschillende keren getrouwd geweest, met actrices Mimi Rogers, Nicole Kidman en onlangs met Katie Holmes.

Katie Holmes Echtscheiding Afwikkeling

Tom en Katie waren getrouwd van 2006 tot 2012. Hun verbintenis bracht één dochter voort, Suri. Tom ging in het huwelijk met een netto waarde van 250 miljoen dollar, Katie’s netto waarde was minder dan 10 miljoen dollar. Met veel meer om te beschermen, drong Tom aan op het hebben van een rotsvaste huwelijkse voorwaarden. De voorwaarden van hun scheiding vereisen dat Tom Katie 400.000 dollar per jaar betaalt aan kinderalimentatie gedurende 12 jaar (tot het jaar 2024). Dat is 33.000 dollar per maand, een totaal van 4,8 miljoen dollar als het allemaal gezegd en gedaan is. Tom moet ook betalen voor Suri’s medische kosten, onderwijs, verzekeringen en eventuele extra curriculaire activiteiten. Katie heeft de volledige voogdij over Suri en heeft ervoor gekozen hun dochter niet op te voeden met Scientology. Katie heeft GEEN enkele vorm van partneralimentatie of een eenmalige uitkering ontvangen. Naar verluidt heeft Katie ervoor gekozen geen cent partneralimentatie te vragen om de volledige voogdij en controle over de opvoeding van Suri te krijgen.

Tom Cruise Netto Waarde

Mijlpalen in salaris en inkomsten

Tom verdiende 75.000 dollar voor Risky Business. Voor Legend uit 1985 werd zijn loon verhoogd tot $500.000. Een jaar later verdiende Tom $2 miljoen voor zijn rol in Top Gun. Vanaf dat moment schoten zijn verdiensten omhoog. Hij verdiende $3 miljoen voor Cocktail, $9 miljoen voor Days of Thunder, $13 miljoen voor Far and Away, $12 miljoen voor A Few Good Men en The Firm. Hij verdiende $15 miljoen met Interview with the Vampire.

Dankzij zijn producer credit verdiende Tom de volle $70 miljoen voor al zijn credits op de eerste Mission Impossible. Hij verdiende $75 miljoen voor Mission Impossible 3.

Tom’s twee best betaalde films tot nu toe zijn Mission Impossible 2 uit 2000 en War of the Worlds uit 2005. Hij verdiende 100 miljoen dollar met elke film dankzij lucratieve backend-punten. Wanneer je een lijst bekijkt van de 10 grootste acteerinkomsten aller tijden (voor een enkele film), staat Tom Cruise drie keer op de lijst. Zijn eerder genoemde salarissen van 100 miljoen dollar zijn de derde en vierde grootste salarissen achter Bruce Willis’ salaris van 105 miljoen dollar voor Sixth Sense en Keanu Reeves’ salaris van 156 miljoen dollar voor Matrix.

Tussen 1983 en 2011 verdiende Tom 445 miljoen dollar aan filmsalarissen. Tussen 2011 en 2019 verdiende hij waarschijnlijk nog eens minstens 300 miljoen dollar, wat zijn totale carrière-inkomen (salaris en bonussen) tussen 1983 en 2019 op 745 miljoen dollar.

Onroerend goed

Tom bezit en bezat in de loop der jaren een aantal uiterst indrukwekkende eigendommen in de VS.

In 2013 verkocht Tom een condo op de 10e verdieping in New York City’s East Village voor $3 miljoen.

In september 2015 verkocht hij een pand met meerdere woningen in de Hollywood Hills voor $11,4 miljoen. De koper was Eva Longoria.

In mei 2016 verkocht Tom zijn aloude landgoed in Beverly Hills aan miljardair financier Leon Black voor $40 miljoen. Hij kocht het huis in 2006 voor 30,5 miljoen dollar toen hij nog getrouwd was met Katie Holmes.

In het midden van de jaren ’90, toen hij getrouwd was met Nicole Kidman, bouwde Tom een groot landhuis in Telluride, Colorado. Zijn landgoed in Telluride strekt zich uit over 320 acres. Het hoofdhuis is 10.000 vierkante meter groot met zeven slaapkamers, negen badkamers, paardenstallen en een privé helikopterlandplaats. Hij heeft jaren gelobbyd bij de plaatselijke luchthaven om de landingsbaan uit te breiden zodat er grotere privéjets konden landen. Zijn landingsbaanwens werd in 2010 ingewilligd. In 2016 noteerde hij dit huis voor 59 miljoen dollar, maar vond uiteindelijk geen koper. Hij noteerde het huis opnieuw in 2018 en vond opnieuw geen koper. Hij zette het huis in maart 2021 opnieuw op de lijst voor 39,5 miljoen dollar. Tom verkocht het huis uiteindelijk in mei 2021 voor precies 39,5 miljoen dollar.

Hier is een videotour van een eerdere listing:

In 2018 gaf hij $11,8 miljoen uit aan de aankoop van meerdere units in een condo complex in Clearwater, Florida, in de buurt van het wereldhoofdkwartier van de Scientology Kerk.

Cruise/Wagner Producties

Een belangrijke reden waarom Tom een buitengewoon rijk acteur is geworden, in tegenstelling tot een slechts zeer rijk acteur, is dat hij veel van zijn eigen films heeft geproduceerd. In 1993 richtte hij samen met Paula Wagner Cruise/Wagner Productions op. Tot op heden hebben hun films wereldwijd 3 miljard dollar opgebracht. Jarenlang had hun bedrijf een exclusieve deal met Paramount. Die deal werd in 2006 ontbonden nadat Toms controversiële uitspraken over psychiatrie en antidepressiva viral waren geworden en de industrie in beroering brachten. Sindsdien wordt de financiering verzorgd door hedge funds en Washington Redskins oprichter Dan Snyder. In 2006 werden Paula en Tom door United Artists aangetrokken om de worstelende studio nieuw leven in te blazen. Hoewel Paula UA in 2008 verliet, bezitten zij en Tom vandaag nog steeds 30% van de studio.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe is Tom Cruise zo rijk geworden?

Cruise schijnt zijn fortuin vooral door zijn acteren te hebben gemaakt, wat misschien niet verwonderlijk is aangezien hij daar het best om bekend is. Kortom, Cruise heeft zijn fortuin opgebouwd door zich in de loop van zijn carrière te laten betalen voor talloze succesvolle films, en dat belooft nog wel even door te gaan.

Wie is rijkste acteur ter wereld?

Rank Acteur Verdienste
1 Dwayne Johnson 89,4 miljoen dollar
2 Chris Hemsworth 76,4 miljoen dollar
3 Robert Downey Jr. 66 miljoen dollar
4 Akshay Kumar $65 miljoen

Wat doet Tom Cruise met al zijn geld?

Tom Cruise besteedt veel geld aan zijn investeringen en hij heeft een ongelooflijke portefeuille. Hij geeft een deel van zijn geld uit aan dingen zoals lessen om piloot te worden. Cruise en Katie Holmes kochten hun huis in Beverly Hills in 2007. Het koppel betaalde 30.500.000 dollar voor de woning.

Wie is de rijkste acteur in 2021?

Rank Naam Netto Waarde
1 Tyler Perry 1 miljard dollar
2 Jerry Seinfield 950 miljoen dollar
3 Shahrukh Khan $600 miljoen
4 Tom Cruise 580 miljoen dollar

Hoe rijk is Keanu Reeves?

Alles bij elkaar is de acteur $380 miljoen waard, volgens Celebrity Net Worth.

Wie is de rijkste actrice ter wereld?

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon is nu ‘s werelds rijkste actrice, met een geschatte waarde van $400 miljoen, na de verkoop van een meerderheidsbelang in haar productiemaatschappij, Hello Sunshine. Witherspoon begon haar carrière op 14-jarige leeftijd, in de film The Man in the Moon uit 1991, voordat ze zich een weg baande naar A-list roem in Legally Blonde uit 2001.

Wie is de rijkste actrice ter wereld?

Reese Witherspoon is nu ‘s werelds rijkste actrice, met een geschatte waarde van $400 miljoen, na de verkoop van een meerderheidsbelang in haar productiebedrijf, Hello Sunshine. Witherspoon begon haar carrière op 14-jarige leeftijd, in de film The Man in the Moon uit 1991, voordat ze zich een weg baande naar A-list roem in Legally Blonde uit 2001.

Wie is de rijkste Youtuber?

MrBeast is de nieuwe nummer één met record verdiensten, en Jake Paul staat op de tweede plaats ondanks schandalen in het verleden. Hier is hoeveel deze celebs hebben binnengeharkt. Jake Paul (45 miljoen dollar) en Mr. Markiplier (38 miljoen dollar) zouden ook in de Celebrity 100 hebben gestaan, met een limiet van 35 miljoen dollar.

Wat is de nettowaarde van Tom Holland?

Vandaag de dag is Holland’s netto waarde $18 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Hij heeft een relatie met Zendaya, zijn “Spider-Man” co-ster.

Wat is Johnny Depp’s netto waarde?

Johnny Depp
Beroep Acteur producer muzikant
Jaren actief 1984-heden
Werken Volledige lijst

Hoe rijk is Bruce Willis?

Net Worth: 255 miljoen dollar
Lengte: 1. 83 M (6′ 00″)
Beroep: Amerikaans acteur
Nationaliteit: Amerikaans

Wie is de rijkste zanger?

Herb Alpert Alpert heeft een indrukwekkend vermogen van $850 miljoen, wat hem de rijkste zanger ter wereld maakt.

Is Scarlett Johansson een miljardair?

Scarlett Johansson Netto Waarde: $165 Miljoen.

Wie is nu de eigenaar van YouTube?

Google
YouTube/Parent organisaties

Hoeveel zijn 1 miljoen YouTube views waard?

1 miljoen views – tussen $3.400 en $40.000 (6 makers) Een video met 1 miljoen YouTube views levert niet altijd evenveel geld op en kan sterk variëren, afhankelijk van de maker.

Is Tom Holland een miljardair?

Tom Holland is een Engelse acteur en danser die een nettowaarde heeft van 18 miljoen dollar. Hij is het meest bekend om zijn rol als Peter Parker/Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Hij speelde ook de titelrol in “Billy Elliot the Musical” op het Londense West End. Hij ontving de BAFTA Rising Star Award in 2017.

Vorig artikel

Kan een verwilderde kat een huisdier worden?

Volgend artikel

Hoe maak ik de perfecte mix?

You might be interested in …

Hoe krijg je zwarte schimmel van gips?

Meng 1 kopje afwasmiddel en 1 gallon water. Giet de oplossing in een spuitfles en besproei het beschimmelde gips met de oplossing. Dit voorkomt dat schimmelstof en sporen in de lucht komen. Hoe verwijder je […]

Is Baking Soda Gevaarlijk In Oven?

Gebruik deze tips om uw oven weer schoon te krijgen en te laten koken. Door Manasa Reddigari en Bob Vila | Geactualiseerd op 2 dec 2020 11:41 AM Fervente thuiskoks zetten hun oven niet alleen […]