30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Kan een IPhone een kogel tegenhouden?

Oh, de (dure) dingen die men doet in de naam van de wetenschap.

We kunnen niet zeggen dat het uitzoeken van de kogelwerende kracht van onze dure technische snufjes bovenaan onze to-do lijst staat, of zelfs überhaupt bovenaan onze to-do lijst. We zijn dan ook blij dat iemand anders honderden, zo niet duizenden dollars heeft uitgegeven om uit te zoeken hoe goed een smartphone een kogel kan tegenhouden.

Spoiler: Gorilla glas, of wat voor glas Apple ook gebruikt in zijn nieuwste iPhones, houdt het niet zo goed tegen kogels.

Dit experiment werd uitgevoerd door de onverschrokken YouTube filmmaker van EverythingApplePro. Om een beetje diversiteit aan de mix toe te voegen, besloot de YouTube-gebruiker om een aantal verschillende smartphones in de vuurlinie te plaatsen, waaronder drie iPhone 6 Plus smartphones, twee iPhone 6 smartphones, en zelfs een Samsung Galaxy S6 om het af te ronden (misschien redenerend dat een Android-toestel een geweldige fail-safe maatregel zou zijn als de kogel door het concurrerende platform zou scheuren).

We maken een grapje, natuurlijk, want het is vrij duidelijk hoe dit gaat eindigen. De schutter mist zijn eerste schot een beetje, mikt vrij laag en schiet in totaal door vijf iPhones heen. Bij zijn tweede schot, dat hij rechtstreeks op het midden van de smartphones richt, slaagt hij erin de dag van dezelfde vijf iPhones te verpesten en een beetje schermschade toe te brengen aan de cosmetische zestha, maar niet fataal, want hij gaat verder met het aanzetten van de zesde met een perfect resultaat.

En daar heb je het. Als je het duurste en meest bizarre kogelvrije vest ooit wilt maken, naai je gewoon een jas van zes iPhones dik. Met wat geluk en een beetje afstand tussen jou en de schutter kom je gebroken, maar levend weg van zo’n ontmoeting. Toegegeven, u zult niet de ruimte tussen elke iPhone hebben die de schutter in zijn experiment heeft, dus uw resultaten in het echt kunnen verschillen. (Probeer dit alsjeblieft niet thuis uit.)

Als je nu met een jachtgeweer op ongeveer dezelfde afstand als die AK-74 zou schieten, zou je een wereld van ellende tegemoet gaan. Zoals EverythignApplePro demonstreert, vernietigt een jachtgeweerschot zowat elk toestel in zijn experiment. Die arme smartphones.

Vind je het leuk wat je leest?

Schrijf je in voor Race naar 5G nieuwsbrief om onze top mobiele tech verhalen rechtstreeks in uw inbox te krijgen.

Deze nieuwsbrief kan advertenties, aanbiedingen of affiliate links bevatten. Door u aan te melden voor een nieuwsbrief gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en ons privacybeleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor de nieuwsbrieven.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoeveel iPhones zijn er nodig om een kogel tegen te houden?

Kogel? – Video №1 Om je leven te redden.MeerOm je leven te redden. | Start tijd – 0:58

Zal een mobiele telefoon een kogel stoppen?

De kogel die eerst werd tegengehouden door de Moto G5 smartphone waarna het de heup van de eigenaar schampte, voegde het rapport eraan toe. Er zijn in het verleden incidenten geweest waarbij smartphones een kogel opnamen voor hun eigenaars. Volgens PhoneArena slaagden een Samsung Galaxy Mega en een iPhone erin om kogels tegen te houden van het raken van hun eigenaars.

Kan een kogel de iPhone 12 doorboren?

Op de achterkant van de telefoon zit een kogel vast aan de bovenkant, vlak naast de camera, terwijl op de voorkant het scherm aan de bovenkant verbrijzeld is, waar de inslag van de kogel de telefoon vermoedelijk beschadigd heeft. “De iPhone 12 kon niet door de kogel in zijn hoofd dringen omdat hij aan de telefoon was.

Kan een iPad een kogel tegenhouden?

Het slechte nieuws, zoals je hierboven ook kunt zien, is dat je iPad toast is, ongeacht wat er op zit. Apple’s Gorilla Glass touchscreen mag dan geweldig zijn, maar het zal gemakkelijk breken tijdens “ballistische gebeurtenissen”, zoals VestGuard UK een kogelinslag noemt.

Wat is een AK iPhone?

Dit unieke systeem, bekend en handelsmerk KryptAll®, begint met een firmware aangepaste versleutelde mobiele iPhone (model: K iPhone) die de audio van het gesprek zo codeert dat het voor niemand te verstaan is behalve voor de direct betrokken partij.

Hoeveel kenmerken zijn er nodig om een match te maken van een kogel van een plaats delict?

De drie belangrijkste kenmerken van alle kogels zijn de groeven, het kaliber van de kogel, en de kromming van het geweer. Alle drie kunnen direct worden gekoppeld aan het type loop waarmee de kogel is afgevuurd.

Kan een Nokia een kogel blokkeren?

De Nokia telefoons van vroeger zijn lang beschouwd als bijna onverwoestbaar, maar de nieuwe zijn ook niet slecht. In 2014 hield een Nokia Lumia 520 een kogel tegen die werd afgevuurd op een Braziliaanse politieagent, hoewel de handset – voorspelbaar – werd vernietigd in het proces.

Is de iPhone 12 krasbestendig?

Het keramische schild van de iPhone 12 deed het aanzienlijk beter dan het dekglas van de iPhone 11. In een aparte krastest was de iPhone 12 bestand tegen krassen van sleutels, munten, stenen en een stanleymes, en kreeg geen krassen op het display.

Krast de iPhone 12 gemakkelijk?

Apple heeft lopen opscheppen over het keramische schild van de iPhone 12, dat volgens hen het sterkste glas op een smartphone ooit is. Maar zelfs met het keramische schild is je iPhone 12 nog vatbaar voor krassen, en dat is al getest en bewezen.

Hoe worden de sporen op een kogel genoemd?

Rifling markeringen worden veroorzaakt door spiraalvormige groeven in de loop van een geweer. Deze spiralen zorgen ervoor dat de kogel ronddraait, waardoor een stabielere vluchtroute ontstaat. Elk type geweer (bijvoorbeeld een .

Kunnen kogelhulzen getraceerd worden?

De kogel als in projectiel afgevuurd uit een geweer? Nee. De enige manier waarop een projectiel kan worden getraceerd tot een bepaald vuurwapen is als een teruggevonden projectiel in een grotendeels intacte staat is. Het kan lichtjes vervormd zijn aan de punt, maar de basis en de schacht moeten intact zijn voor microscopische vergelijking.

Hoeveel kost een KryptAll iPhone?

KryptAll kopen Prijzen variëren van ongeveer $5.000 tot $10.000 voor een beveiligde ll telefoon, afhankelijk van het model telefoon dat je zou willen. Een KryptAll 24K vergulde iPhone verkoopt voor $10,000 als je geïnteresseerd bent in een top-of-the-line product dat je zowel veiligheid biedt als een paar gesprekken op gang brengt.

Wat kost een iPhone in India?

Apple Mobiles Prijslijst Prijs Gadgets 360 Beoordeling
iPhone 13 Pro Rs. 1.19.900 9
iPhone 13 mini Rs. 69,900 9
iPhone 13 Ks. 74,900 9
iPhone 12 Pro Rs. 99,900 9

Wat is de sterkste telefoon?

De Sonim XP3300 Force is officieel ‘s werelds sterkste telefoon – en is daarmee opgenomen in de Guinness World Records™ hall of fame. De ultra-robuuste telefoon overleefde een extreme valtest van een opmerkelijke 25 meter op beton zonder operationele schade – een val hoger dan een gebouw van tien verdiepingen.

Wat is het verschil tussen munitie en kogels?

Als zelfstandige naamwoorden is het verschil tussen munitie en kogel dat munitie (senseid)artikelen zijn die gebruikt worden bij het opladen van vuurwapens en allerhande geschut; zoals kruit, kogels, hagel, hulzen, slaghoedjes, raketten, etc terwijl kogel een projectiel is, meestal van metaal, dat met hoge snelheid uit een geweer wordt geschoten.

Vorig artikel

Is Keramiek Biologisch Afbreekbaar?

Volgend artikel

Is het de moeite waard om een platina ring te kopen?

You might be interested in …

Doodt bakken E Coli in meel?

Cooking Is Key D., manager van voedselveiligheidsonderzoek bij Consumer Reports, “maar het consumeren van elke vorm van rauw meel kan mogelijk leiden tot ernstige ziekte.” Schaffner wijst erop dat de duur en de hoge temperatuur […]

Ziet Benjamin Moore White Dove er geel uit?

Klassiek en tijdloos, Benjamin Moore White Dove, is een witte verfkleur die elegantie uitstraalt. Ik ben nogal opgewonden om aan de slag te gaan met de verfkleur van vandaag. Het is een kleur die super […]

Hoe krijg ik meer wormen in mijn tuin?

De activiteiten en uitwerpselen van regenwormen zijn gunstig voor de tuin. Het aantrekken van regenwormen levert de organismen die de grond losmaken en belangrijke voedingsstoffen toevoegen voor een betere plantengroei. Leer hoe je regenwormen kunt […]