30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Kan ik mijn Hotmail e-mails doorsturen naar een andere account?

E-mail forwarding stuurt automatisch berichten van de ene account naar de andere. Elke nieuwe e-mail die binnenkomt op uw Hotmail-account (of een ander Microsoft e-mailaccount dat via Outlook.com wordt gebruikt) wordt naar dat adres gestuurd. Doe dit als u een Hotmail-account of een tweede Outlook.com-e-mailaccount hebt en u zich niet wilt aanmelden bij die e-mailaccounts om te controleren of er berichten zijn.

Meld u af en toe aan bij uw Microsoft e-mailaccount om te voorkomen dat deze als inactief wordt gemarkeerd en uiteindelijk wordt verwijderd.

E-mail van Windows Live Hotmail doorsturen naar een ander e-mailaccount

Windows Live Hotmail is een onderdeel van Outlook.com, dus het doorsturen van uw Hotmail e-mail naar een ander e-mail adres wordt gedaan via Outlook Mail. Wanneer u deze e-mails doorstuurt naar uw Gmail, Yahoo, of andere Outlook.com e-mailaccount, krijgt u nog steeds de berichten, maar hoeft u de accounts niet steeds te controleren.

Volg deze stappen om uw Windows Live Hotmail door te sturen naar een andere e-mailaccount:

Om de eerste paar stappen die volgen over te slaan, gaat u rechtstreeks naar de opties voor het doorsturen van Outlook.

Meld u aan bij uw e-mail via Outlook Mail.

Selecteer de Instellingen (rechts in de menubalk en het ziet eruit als een tandwiel).

Instellingen pictogram in Outlook.com

Kies Bekijk alle Outlook instellingen.

Outlook Instellingen met tandwiel icoon en

Ga naar Mail > Doorsturen.

Omdat u toegang hebt tot gevoelige informatie, kan Microsoft u vragen u opnieuw aan te melden bij uw account.

Mai Doorsturen in Outlook.com instellingen” width=”1200″ height=”628″>

Selecteer de optie Doorsturen inschakelen in.

Doorsturen inschakelen in Outlook Instellingen

In het vak Mijn e-mail doorsturen naar voert u het e-mailadres in waarnaar u berichten wilt doorsturen.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kan ik al mijn e-mails van de ene account naar de andere overzetten?

A: Ja, er is een eenvoudige manier om e-mails van de ene naar de andere Gmail-account te verplaatsen. Dat is net zo eenvoudig als selectief zijn over welke e-mails je exporteert vanuit de andere account. Je kunt trouwens ook e-mails archiveren en ze dan importeren in een andere account of toepassing, maar dat is iets ingewikkelder.

Hoe zet ik oude e-mails over naar een nieuwe e-mailaccount?

Email doorsturen van je oude Gmail account instellenOpen Gmail en klik op het tandwiel icoon. Selecteer Instellingen. Selecteer het tabblad “Doorsturen en POP/IMAP”. Klik op “Een doorstuuradres toevoegen “Voer uw nieuwe e-mailadres in. U krijgt een verificatie e-mail op uw nieuwe e-mailadres, klik op die verificatie link.

Hoe download ik van Hotmail?

Toegang tot Hotmail op uw Android telefoonBezoek de Google Play Store en download Microsoft Outlook op uw telefoon. Selecteer Aan de slag en meld u aan met uw e-mailadres en wachtwoord. Selecteer Log in om je inbox te openen.

Kun je emails doorsturen van een account naar een andere outlook?

In het Opties menu, selecteer Mail > Accounts > Doorsturen. Om doorsturen in te schakelen, selecteer Doorsturen starten, voer het doorstuuradres in en selecteer Opslaan. Opmerking: Schakel het selectievakje Kopie van doorgestuurde berichten bewaren in als u wilt dat een kopie van het oorspronkelijke bericht in uw mailbox blijft.

Kan ik Hotmail emails opslaan op mijn computer?

Naast het instellen van Windows Live Hotmail in een lokaal e-mail programma en van daaruit de e-mail exporteren, kunt u ook elk bericht opslaan als een . eml bestand (een gewoon tekstbestand dat alle tekst en details van het bericht bevat, door vele e-mail clients geopend wordt en gemakkelijk gedeeld kan worden).

Hoe sla ik een Hotmail e-mail op als PDF?

Een bericht opslaan als PDF-bestandOpen het bericht dat u wilt opslaan, en klik op het tabblad Bestand op Afdrukken. Kies Microsoft Afdrukken naar PDF in de vervolgkeuzelijst Printer. Kies Afdrukken. In het vak Printuitvoer opslaan als kiest u een map voor uw PDF en voert u een bestandsnaam in. Kies vervolgens Opslaan.

Wat is het verschil tussen doorsturen en doorverwijzen in Outlook?

Als je doorsturen gebruikt, zal je e-mail worden doorgestuurd naar een ander e-mail adres, gespecificeerd door een door de gebruiker aangemaakte inbox regel. Als u doorsturen gebruikt, zal uw e-mail worden doorgestuurd naar een ander e-mail adres, maar u zult niet in staat zijn om te antwoorden naar de oorspronkelijke afzender.

Hoe stuur ik e-mails door naar meerdere ontvangers in Outlook?

Om naar meerdere e-mail adressen door te sturen, kunt u de gebruiker vragen om in Outlook een regel in te stellen om naar de adressen door te sturen. Open outlook > Home > Regels > Selecteer Regels en waarschuwingen beheren. Selecteer Nieuwe regel > Selecteer Regel toepassen op bericht dat ik ontvang onderaan de lijst, klik vervolgens op Volgende.

Hoe sla ik e-mails van Hotmail op USB op?

Hoe kan ik Hotmail emails opslaan op een geheugen stick? Verschillende benaderingenOpen uw Hotmail-account in een webbrowser. Nu, open het specifieke bericht dat u wilt opslaan op flash drive. Zoek de Opslaan als optie in het browser menu en sla het bestand op uw memory stick.

Hoe kan ik e-mails overbrengen van Hotmail naar Gmail?

Overstappen naar Gmail In je nieuwe Gmail account, ga naar Inbox configureren in Instellingen (het tandwiel icoontje) en klik op de tab voor Accounts en Importeren. Hiermee kunt u alle e-mails importeren van uw oude Yahoo, Hotmail, AOL of ander adres.

Hoe bewaar ik emails op mijn harde schijf?

Maak een back-up van uw e-mailSelecteer Bestand > Openen & Exporteren > Importeren/Exporteren. Selecteer Exporteren naar een bestand en selecteer vervolgens Volgende. Selecteer Outlook-gegevensbestand (. Selecteer de e-mailmap waarvan u een back-up wilt maken en selecteer Volgende. Kies een locatie en naam voor uw back-upbestand en selecteer Voltooien.

Hoe stuur ik mijn e-mails in Outlook door naar een andere account?

E-mail doorsturen van Outlook. com naar een ander e-mail adresSelecteer het Instellingen tandwiel icoon in de Outlook op het web werkbalk. Selecteer Alle Outlook-instellingen weergeven. Selecteer in het dialoogvenster Instellingen Mail > Doorsturen. Schakel het selectievakje Doorsturen inschakelen in. Voer het e-mailadres in dat de doorgestuurde e-mailberichten zal ontvangen.

Hoe ziet een doorgestuurde e-mail eruit?

In een omleiding, lijkt het bericht van de originele afzender te komen. Bijvoorbeeld, als [email protected] com een bericht ontvangt van [email protected] com, en Bob stuurt het door naar zijn collega [email protected] com, dan ziet het er voor Fred uit als een doorzending van Bob. Als Bob echter het bericht van Sally doorstuurt, lijkt het alsof het rechtstreeks van Sally afkomstig is.

Wat is het verschil tussen doorsturen en doorverwijzen in Outlook?

Als je doorsturen gebruikt, wordt je e-mail doorgestuurd naar een ander e-mail adres, gespecificeerd door een door de gebruiker aangemaakte inbox regel. Als u doorsturen gebruikt, zal uw e-mail worden doorgestuurd naar een ander e-mail adres, maar u zult niet in staat zijn de oorspronkelijke afzender te antwoorden.

Kun je e-mails doorsturen naar meerdere e-mailadressen?

De eerste stap is het instellen van het doorsturen van e-mail wat eenvoudig te doen is op de Gmail site. Klik op Instellingen (tandwielpictogram) en kies het tabblad Doorsturen en POP/IMAP. Klik op de knop Een doorstuuradres toevoegen en voer het e-mailadres in. Dit zal een e-mail sturen naar elk adres dat u toevoegt.

Vorig artikel

Heeft een eetkamer een vloerkleed nodig?

Volgend artikel

Wat is een papieren maan?

You might be interested in …

Hoe maak ik mijn kaastaart dikker?

Deze post kan affiliate links bevatten. Als u op een van deze links klikt en een aankoop doet, kan ik een commissie verdienen zonder extra kosten voor u. Bovendien, als een Amazon Associate verdien ik […]

Kan je epoxy primer gebruiken als een sealer?

Epoxy primer verwijst naar een sealer die een niet-poreuze afwerking heeft. Het wordt voornamelijk aanbevolen als de eerste grondlaag over kaal staal. Deze grondlagen of epoxy primers kunnen ook worden gebruikt over glasvezel, kunststof of […]

Kan je een verzegeling op keramische tegels aanbrengen?

Verschillende soorten keramische tegels en specie hebben verschillende kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van verzegelingsproducten. Keramische tegelvloeren zijn een aantrekkelijke en duurzame aanvulling op druk belopen en natte ruimten in een […]