20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Kan je een tarp gebruiken voor een glijbaan?

De zomer is hier, dus het is tijd om buiten af te koelen! Spelen in de sproeiers kan leuk zijn, maar wat is er beter dan een DIY slip and slide?

Dus, leren hoe je een slip en glijbaan thuis te maken! Het is super makkelijk te maken en gaat de hele zomer mee. Ontdek nu de ins en outs van het maken van je eigen slip and slide:

Plezier voor het weekend: Maak je eigen glijbaan

Op onze eerste zomerfeest, hadden we een geïmproviseerde volwassen slip en glijbaan, en het werd een must-have voor ons feest.

Dit jaar leren we je hoe je een glijbaan kunt maken voor je familie – geschikt voor iedereen! U kunt zelfs bouwen de slip & slide een enorme 100ft lang…

Maak je eigen DIY glijbaan:

We kochten een tuin soaker slang dit jaar te gebruiken in plaats van een sproeier. Ik denk dat het werkte veel beter.

Wij hopen dat uw familie geniet van zomeractiviteiten zoals deze en vele anderen! De DIY glijbaan is ideaal voor een zomers feestje, een BBQ in de achtertuin of om gewoon lekker in het water te spelen…

Hoe maak je een glijbaan

Een glijbaan maken

Materialen

  • 6 mil. schilders zeil
  • Zwembadnoedels (Koop een pakket van 10 noedels online)
  • Duct plakband
  • Tuinslang

Gereedschap

  • Schaar
  • Een slang (om te testen)

Instructies

1. Koop wat je nodig hebt:

Ga naar je plaatselijke bouwmarkt of bestel de producten online bij een plaats als Home Depot.

Wij maken onze glijbanen altijd van schilderszeil, dat je bij een bouwmarkt kunt krijgen. Hoe hoger het aantal mil, hoe dikker (en steviger) het plastic. Wij proberen 6 mil te krijgen. U kunt elke grootte die u wilt gebruiken voor uw slip and slide. Wij gebruiken gewoonlijk 20 x 50 voet, of plan voor een reusachtige misstap & een dia met 100 voet.

Pro tip: mensen te houden van het glijden van de zijkanten van uw slip & slide met zwembad noedels! U kunt meestal kopen een groot pakket voor minder dan $ 10.

Plezier voor het weekend: Maak je eigen glijbaan

2. Spreid het zeil uit en haal de slang tevoorschijn. Leg vervolgens de zwembadnoedels langs beide randen van het zeil en laat genoeg plastic over om ze te omwikkelen.

**Het gras onder de glijbaan zal afsterven, dus houd daar rekening mee als u beslist waar u het zeil gaat plaatsen.

Plezier voor het weekend: Maak je eigen glijbaan

3. Zodra u de noedels hebt geplaatst, trekt u de rand van het zeil over de noedel en plakt u het met ducttape vast op het plastic deel van de glijbaan.

Je kunt het aan de noedel vastplakken, maar dan haal je waarschijnlijk een stuk van het schuim weg als je de tape verwijdert. We wilden onze noedels kunnen hergebruiken, dus probeerden we er geen tape op te krijgen. Ja, de noedels verschoven een beetje naarmate de dag vorderde, maar niet erg.

4. Als alle noedels vastgeplakt zijn, draai je het zeil om.

Ik was bang dat we het niet zouden kunnen omdraaien zonder dat de noedels eruit zouden vallen of zonder dat het in de knoop zou raken, maar deze stap ging verrassend goed.

Nadat je het zeil hebt omgedraaid, kan de wind de glijbaan vangen, dus je kunt tentstokken pakken om de hoeken vast te zetten. Bedek ze met duct tape voor een goede maatregel.

Leuk voor het weekend: Maak je eigen glijbaan

5. Eindelijk is het tijd om de slip and slide te gebruiken. slide time!

Maak de slip and slide voor gebruik ongeveer 10 minuten nat. Zorg voor een goede stroom water, zodat er geen droge plekken zijn – die zullen pijn doen als je naar beneden glijdt.

Aanbevolen producten

Als een Amazon Associate en lid van andere affiliate programma’s, verdien ik aan de in aanmerking komende aankopen.

Pakket van 10 zwembandjes

Alles gezegd en gedaan hebben we ongeveer $200 uitgegeven aan dit ding. De grote uitgave was de tarp (5x100ft).

**Als je een kleinere tarp koopt, of er een thuis hergebruikt, zal het veel betaalbaarder zijn. Dus ga naar buiten en geniet van deze laatste dagen van de warmte! En laat de kinderen niet al het plezier hebben.

Zorg ervoor dat je lid worden van The Scoop om nog meer leuke dingen voor gezinnen naar je toegestuurd te krijgen!

Van onze familie naar de uwe, iFamilyKC

Dingen om te doen in Kansas City

  • Volgende verhaal44 Zwembaden in Kansas City (Zwembaden bij jou in de buurt)
  • Vorig verhaalBeste visstekken bij mij in de buurt? We vonden plaatsen om te vissen!

Laat een reactie achter

Vind dingen om te doen:

/>

Krijg de primeur!

Zorg ervoor dat je je aan te melden voor The Scoop om onze Weekend Planners te ontvangen – vol met leuke dingen om dit weekend in Kansas City te doen!

Je ontvangt ook exclusieve Kids Club Events, speciale aanbiedingen, kortingscodes & meer…

Je hoort snel van ons!

Word lid van de KC Parent’s Facebook Group om nog meer contact te hebben – lokale aanbevelingen, exclusieve aanbiedingen & primeurs, advies van andere ouders & alles daartussenin.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Werkt een zeil voor een glijbaan?

Alles wat je nodig hebt is een schilderszeil (glad, geen structuur), plastic tentstokken, en een tuinslang in de buurt. Maak het glijzeil goed nat met de tuinslang, en laat de tuinslang lopen als de kinderen glijden. Als je de slang langer dan een paar minuten uitzet, kan het gras gaan verbranden.

Wat voor soort tarp wordt gebruikt voor slip & slide?

Vinyl polyester dekzeilen zijn geweldig voor dit doel. Je zou doorzichtig plastic kunnen gebruiken, maar dat is minder duurzaam en gaat waarschijnlijk maar één seizoen mee. Geef een beetje meer geld uit en je hebt een glijbaan voor in de achtertuin die jaren, zo niet tientallen jaren meegaat.

Wat is de beste kunststof te gebruiken voor een slip en glijbaan?

Rol je visqueen plastic uit om het lichaam van de glijbaan te vormen. Voor een bredere dia bruikbaar door iedereen (jonge geitjes EN volwassenen) gebruik een 8 ‘ x 100 ‘ broodje in of 4 mil duidelijk of 6 mil duidelijk. 6 mil wordt aanbevolen voor duurzaamheid, vooral als u van plan bent de glijbaan in de toekomst opnieuw te gebruiken.

Wat kan ik gebruiken om een glijbaan te maken?

Wat je nodig hebt voor een zelfgemaakte slip-and-slideEen 10-voet bij 100-voet rol van zware 6 mil plastic uit de lokale bouwmarkt of Amazon. Een 10- tot 12-voet lange 2-by-4 plank. Tuin nietjes en / of tent palen. Tuinslang of gazon sproeier. Fles babyshampoo. Optioneel: Boor, hamer, en een grote pool noodle.

Wat kun je onder een glijbaan zetten?

Terwijl het waarschijnlijk geen geheim is dat je een zacht terrein voor je slip ‘n slide shenanigans wilt kiezen, zal het uitzoeken van een plek op een lichte helling en met ofwel gras of strandzand eronder ervoor zorgen dat je materiaal gebouwd is om voort te bewegen – en om lang mee te gaan.

Wat doe je onder een slip en glijbaan?

Terwijl het waarschijnlijk geen geheim is dat u een zacht terrein voor uw slip ‘n slide shenanigans wilt kiezen, zal scoping uit een plek op een lichte helling en met ofwel gras of strand zand eronder ervoor zorgen dat uw materiaal is gebouwd om voort te bewegen – en om te duren.

Welk materiaal wordt gebruikt voor glijbanen?

Om te beginnen, neem je een rol zwaar plastic en leg je die uit op je erf of een andere montageplaats. Wij probeerden een 6-mil plastic plaat, 6 voet breed en 50 voet lang voor onze voorbeeldglijbaan, omdat het een mooie breedte van glijdend oppervlak gaf, en de lengte paste over onze voortuin.

Wat kan ik onder een glijbaan plaatsen?

Terwijl het waarschijnlijk geen geheim is dat u een zacht terrein voor uw slip ‘n slide shenanigans wilt kiezen, zal scoping uit een plek op een lichte helling en met ofwel gras of strand zand eronder ervoor zorgen dat uw materiaal is gebouwd om voort te bewegen – en om te duren.

Wat kan ik gebruiken om een slip and slide glad te maken?

Hieronder staan bankjes met spullen die je kunt gebruiken om je slip and slide glad te maken. afwasmiddel(afwasmiddel)babyzeep. bodyzeep. castillezeep. bubbelbad. babyolie. plantaardige olie. olijfolie.

Hoe voorkom ik dat mijn Slip N slide mijn gras doodt?

Leg mulch of erwtengrind onder jungle gyms en schommels zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kale plekken. Zorg ervoor dat u grote of zware voorwerpen zoals maïspuzzels, kinderbadjes of glijbanen om de dag naar een andere plaats verplaatst, zodat het gras eronder niet bruin wordt.

Hoe maak je plastic glibberig?

Wrijf waspapier over het hele oppervlak van de plastic glijbaan. Het klinkt te simpel, maar het werkt echt. Wanneer je het waspapier over het oppervlak van je plastic glaasje wrijft, brengt het de voedselveilige was over waardoor je glaasje weer glad wordt.

Hoe maak je een glijbaan glibberig zonder zeep?

Verbind enkel een tuinslang met het opblaasbare het waterslagsysteem van de misstap en dia, geef het tijd om goed en nat te worden, en u bent allen geplaatst. De truc aan het maken van een opblaasbare misstap en een dia meer glad is eenvoudig ervoor te zorgen het nat is. Dat is alles wat er aan het is.

Hoe voorkom ik dat mijn glijbaan mijn gras doodt?

Leg mulch of erwtengrind onder jungle gyms en schommelsets zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kale plekken. Zorg ervoor dat je grote of zware voorwerpen, zoals maïspuzzels, kinderbadjes of glijbanen om de dag naar een andere plek verplaatst, zodat het gras eronder niet bruin wordt.

Wat kan ik gebruiken om een glijbaan glad te maken?

Wrijf waspapier over het gehele plastic glijbaan oppervlak. Het klinkt te simpel, maar het werkt echt. Wanneer je het waspapier over het oppervlak van je plastic glaasje wrijft, brengt het de voedselveilige was over waardoor je glaasje weer glad wordt.

Wat heb je nodig voor een schuif en glijbaan?

Wat je nodig hebt voor een zelfgemaakte slip-and-slideEen 10-voet bij 100-voet rol van zware 6 mil plastic uit de lokale bouwmarkt of Amazon. Een 10- tot 12-voet lange 2-by-4 plank. Tuin nietjes en / of tent palen. Tuinslang of gazon sproeier. Fles babyshampoo. Optioneel: Boor, hamer, en een grote pool noodle.

Vorig artikel

Hoe kom je van cementstof af?

Volgend artikel

Wat is de beste manier om oude tegels te verwijderen?

You might be interested in …

Hoe kunnen we woestijnvorming voorkomen?

“Effectieve preventie van woestijnvorming vereist zowel lokaal beheer als macro-beleidsbenaderingen die de duurzaamheid van ecosysteemdiensten bevorderen. Het is raadzaam zich te concentreren op preventie, omdat pogingen om verwoestijnde gebieden te herstellen duur zijn en vaak […]

Hoe lang werd zijde geheim gehouden?

Smokkel van zijde De Chinezen slaagden erin zijde meer dan 1000 jaar geheim te houden. In 550 na Christus werd het geheim van zijde echter bekend toen twee monniken uit het Byzantijnse Rijk erin slaagden […]

Bevat keramische tegels lood?

Hieronder is een re-post van een post die ik oorspronkelijk deelde op Facebook op 16 december 2014. Let op: voor nieuw geproduceerde consumptiegoederen is de hoeveelheid lood die als onveilig (en illegaal) wordt beschouwd in […]