30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Kun je reageren op video’s op Twitch?

Ludwig staart vol afschuw naar Twitch react meta.

Ludwig Ahgren heeft zich uitgesproken tegen Twitch streamers die elke uitzending op elkaars clips reageren. Hij waarschuwt dat het immer populaire streaming platform “langzaam zal sterven” als sterren blijven vertrouwen op de content van anderen in plaats van hun eigen content te creëren.

Streaming meta’s komen en gaan: zelfs recentelijk hebben we de opkomst en ondergang gezien van de controversiële Twitch hot tub streams, en een scherpe piek in GTA RP populariteit, evenals meer subathons.

Er is er echter één die alleen maar lijkt toe te nemen – “reageren”.

Het idee is eenvoudig: populaire Twitch-sterren gaan live, laden Reddit, Twitter of YouTube, en geven hun mening over elk stukje nieuws en actie. Toegewijde fan bases helpen de meta, net als aggregatie forums zoals /r/LivestreamFail en regelmatige YouTube-clip compilaties die de ‘reacts’ voor video’s gebruiken.

Het is een zorgwekkende trend voor Twitch content, beweert Ludwig Ahgren, en één die uiteindelijk kan leiden tot een langzame dood voor één van ‘s werelds grootste streaming sites.

Ludwig aan het streamen op Twitch

Ludwig heeft zich uitgesproken over Twitch’s ‘react meta’ en de potentiële impact ervan.

“Er zijn nu gewoon te veel ‘React Andys’,” zei hij.

“Ze zijn te ver gegaan. Ik heb het gevoel dat mensen live gaan en het enige wat ze doen is kijken naar de inhoud van andere mensen. Ik bedoel, het is prima, ik doe het ook, maar het wordt echt te veel.”

De Twitch-ster waarschuwde dat, als er niets aan gedaan wordt, de meta van streamers die elkaars content “voeden” grote gevolgen zou kunnen hebben voor het platform: “Die inhoud is leuk, ja, ik vind het leuk. Maar als iedereen dat doet, de hele tijd, dan sterft het hele Twitch ecosysteem. Iemand moet inhoud creëren voor mensen om te blijven stelen.

“Wat we nodig hebben is verse content, in plaats van al die reacties.

“Ik doe het niet zo graag, als ik kan,” gaf Ludwig toe, “tenzij ik denk dat het goed zal zijn voor mijn YouTube uploads. Ik denk echt dat het Twitch een beetje afgezaagd maakt.”

De nieuwste trend in Twitch-reacties meta is het wegen op de cryptocurrency-golf.

Een groot aantal internetberoemdheden, van hooggeplaatste FaZe Clan-leden tot buitenbeentje Logan Paul, zijn beschuldigd van het “oplichten” van fans via investeringssuggesties. Elke Twitch-streamer, zo lijkt het, heeft zijn mening gegeven, of fans er nu om vroegen of niet.

Die “rush om te reageren” is oud aan het worden, beweerde Ludwig.

“Ik heb het gevoel dat iedereen zijn mening heeft gegeven over de Save the Kids sh*t, al de crypto sh*t,” zei Ludwig. “Ik zweer het, elke dag was er iemand anders die zijn mening deelde.”

Ludwig op Twitch

Ahgren is de eerste om toe te geven dat hij niet zoveel moet vertrouwen op de “reageer” kruk in zijn streams.

De populaire Twitch streamer gaf toe dat hij niet kan klagen tenzij hij zijn eigen verse content aan de horizon heeft, dus legde hij de paar plannen uit die hij aan het spitballen was.

De belangrijkste die de interesse van trouwe Ludwig fans kan wekken is zijn idee om een “Dark Souls-athon” stream te doen. Dat idee zou inhouden dat hij live op Twitch blijft tot hij FromSoftware’s notoir moeilijke Dark Souls trilogie heeft overwonnen. Het enige probleem, geeft hij toe, is dat hij geen idee heeft hoe lang dat zou duren.

  • Lees meer: xQc gedwongen te verhuizen nadat gewapende man inbreekt in huis

“Dat kan leuk worden,” zei hij. “Ik weet echter niet hoeveel tijd dat zou zijn. Als QT een paar weken naar huis gaat zou ik dat misschien wel doen… Ik wil het goed doen.”

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Mag ik reageren op muziekvideo’s op Twitch?

Alles waar je de rechten niet voor hebt, wordt op Twitch als copyright beschouwd. Dit omvat films/films, tv-series, muziekvideo’s, enz. Er zijn twee uitzonderingen op deze regel: fair use en publiek domein.

Kan ik anime reageren op Twitch?

nope. alleen hosting crunchyroll. cant co-stream or stream it. Je kan jezelf streamen terwijl je naar een anime kijkt, zodat anderen mee kunnen kijken met je reactie, maar dat is het wel zo’n beetje.

Kun je reageren op Tiktoks op Twitch?

Als je filmtrailers bekijkt, of reageert op een Tik Tok dansje, of een concert bekijkt in Fortnite. . . al die dingen kunnen leiden tot DMCA takedowns. Geen VODs/Clips blijkt je ook niet te beschermen! Reageren op filmtrailers en TikTok video’s met gelicenseerde muziek is ook een strikable overtreding.

Mag je reageren op muziek met copyright op Twitch?

Als je auteursrechtelijk beschermd werk van een ander gebruikt in je content, kunnen zij Twitch een takedown notification sturen. Wij zijn hier om u te helpen de basisprincipes van de auteursrechtwetgeving te begrijpen en de hulpmiddelen die u ter beschikking staan, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen over het gebruik van auteursrechtelijk beschermd materiaal – inclusief muziek, kunst, video’s, enz.

Kun je gebanned worden op Twitch voor het kijken naar anime?

Nou, het korte antwoord is dat dit niet kan, tenzij je de rechten van een show bezit of een speciale samenwerking hebt met de uitgever van de show. Een manier waarop streamers dit kunnen omzeilen is door het houden van Watch Parties op Twitch, waarvoor een Amazon Prime of Prime Video abonnement nodig is.

Is het legaal als ik highlight video’s maak van bekende Twitch streamers en deze vervolgens op Youtube plaats om geld te verdienen?

Het is niet illegaal als je toestemming hebt. In feite, veel bedrijven verdienen geld aan deze stream en ZIJ krijgen de advertentie inkomsten, niet de streamer.

Kunnen Twitch emotes auteursrechtelijk beschermd worden?

Je mag alleen emotes maken waarvoor je alle benodigde rechten hebt. Het is een overtreding van ons beleid om emotes te maken die ongeoorloofd gebruik van andermans content, merk, afbeelding of andere rechten bevatten. Als je dit niet doet, kan dit je blootstellen aan een takedown-verzoek of wettelijke aansprakelijkheid.

Kun je DMCA krijgen voor het zingen van een liedje op Twitch?

Het is geen “inbreuk op DMCA”, aangezien dat enkel het proces is om inbreuken aan te pakken. Echter, als je vraagt (zoals je waarschijnlijk doet) of het een inbreuk op het auteursrecht is, ja, dat is het.

Is TikTok een DMCA?

TikTok’s Intellectueel Eigendom Beleid schetst dat TikTok niet toestaat “inhoud te plaatsen, te delen of te verzenden die inbreuk maakt op andermans auteursrechten, handelsmerken of andere intellectuele eigendomsrechten. “In deze situatie zou je inbreuk maken op het auteursrecht en te maken krijgen met juridische stappen, aangezien er geen garantie is van

Kunnen kleine streamers DMCA krijgen?

Kunnen kleine streamers muziek gebruiken waar auteursrecht op rust? In het kort, Nee. Hoewel kleinere streamers misschien onder de radar lijken te glippen, is het tegen de servicevoorwaarden van Twitch om auteursrechtelijk beschermde inhoud waar dan ook op je kanaal te gebruiken.

Wat mag ik niet streamen op Twitch?

Voorbeelden van inhoud die je niet mag delen op Twitch zonder toestemming van de auteursrechthebbenden of tenzij anders toegelaten door de wet zijn:Inhoud van andere Twitch-makers. Gepirateerde games of inhoud van niet-geautoriseerde privéservers. Inhoud van andere sites. Films, televisieshows of sportwedstrijden.

Kan ik anime openingen spelen op Twitch?

Nee. Muziek of geluid waarvan je het recht niet bezit, of het recht niet aan je verleend is via een manier zoals een gebruiksvoorwaarden/service, kan je niet streamen. Je kan het technisch gezien zelfs niet legaal afspelen voor iemand anders dan jezelf voor privé gebruik, voor bijna elke reden en voor elke duur.

Is Toast verbannen van Twitch?

Populaire variétéstreamer Jeremy “Disguised Toast” Wang is verbannen van Twitch, nadat hij op stream naar de anime Death Note had gekeken. De ban kwam op maandagavond.

Hoe voorkom ik copyright op Twitch?

Twitch beweert zijn eigen royalty-vrije muziekbibliotheek te hebben voor streamers om te gebruiken met meer dan 1.000 vooraf goedgekeurde nummers van platenlabels waarmee ze hebben samengewerkt. Gebruik doorgelichte diensten die “stream-veilige” of “Twitch-gelicenseerde” muziek aanbieden, maar wees niet bang om te vragen hoe de muziek is gelicenseerd en doe je eigen huiswerk.

Mag je vloeken op Twitch?

Volgens de richtlijnen van Twitch mag je vloeken tijdens het uitzenden, maar als je veel vloekt, moet je je content als volwassen markeren. Veel tieners (en zelfs jongere kinderen) kijken naar inhoud op Twitch, en dit is de manier van het platform om te proberen hen te beschermen.

Vorig artikel

Hoeveel tijgers doden mensen per jaar?

Volgend artikel

Hoe lang heersten de Noormannen over Engeland?

You might be interested in …

Is gescheurde voegen een probleem?

Gebarsten voegspecie is niet alleen lelijk, maar kan ook leiden tot een groot aantal gezondheidsproblemen thuis en in het gezin. Ten eerste, als u gebarsten vloertegelvoegsel heeft, dat loslaat en afbrokkelt, kan uw tegelrand beschadigd […]

Wat betekent wereldtype in Minecraft?

Naarmate Minecraft volwassener is geworden en zich verder heeft ontwikkeld, is het begonnen met het ondersteunen van veel verschillende en interessante wereldtypes, in plaats van de standaard, standaard generatie. Deze wereldtypes passen de wereldgeneratie van […]