30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Kun je stucwerk gebruiken in een douche?

Nee, dat kan niet. Stucwerk is gewoon zand en cement hier in Florida en ik betwijfel of het zal houden.
Stucwerk heeft gaas nodig om een gat te maken of een blok muur om een goede hechting te hebben.

Als je zegt “stucwerk” wat bedoel je dan precies?

De man die het voor me gaat doen is gewend om met stucwerk te werken en hij zei dat hij het glad en egaal kan troffelen voor 500 dollar? Ik dacht dat dat een deal was. Ik heb nog nooit gehoord van het gebruik van stucwerk als een basis?

De juiste manier is een “modder muur” en het is een vrij goede manier om het te doen.
draad, lat, bruine laag en een laatste dekvloer van de lat.
Het moet heel erg glad gedaan worden zonder rollen om tegels te ontvangen.

je kunt hardibacker of een cement board krijgen voor ongeveer $80 en geïnstalleerd voor nog eens $150 tot $200.

hij maakt de muren niet waterdicht dus ik denk dat $500 veel te veel en overkill is.

Ik denk dat de term stucwerk is verwarrend de kwestie hier. De meeste mensen die “stucwerk” horen, stellen zich de laatste kleurlaag voor met de textuur zoals je die aan de buitenkant van een huis ziet.

Het klinkt voor mij alsof uw man u een modderdouche wil geven omdat hij daar ervaring mee heeft. Zoals hierboven vermeld, is het hetzelfde als een kras en bruine laag op een stucwerk baan. Je eindigt met papier/draad/muurmodder/tegel. Het papier achter de draad geeft je de dampbarrière die je nodig hebt voor een douche, en verder is er geen “waterdicht maken” van de muren nodig.

Ik kan u niet helpen met uw prijs, omdat ik niet weet wat uw precieze regeling met hem is. De manier die hij voorstelt is echter een degelijke en bewezen manier om douches te bouwen.

Ik wil graag het pleisterwerk opnieuw afschermen

Kun je dit deel wat meer uitleggen DC? Ik kan geen reden bedenken om gipsplaten te vernieuwen, of waar dit zou moeten gebeuren in een modder douche. Geef ons misschien wat meer details over wat je al geïnstalleerd hebt en wat het algemene plan is.

Welkom, dckirkja. Geef ons een voornaam om te gebruiken. 🙂

Ik heb nog nooit een stucadoor gezien die muren vlak en loodrecht en vierkant genoeg kon maken om in aanmerking te komen als een modderdouche om te betegelen. Ongetwijfeld kan hij mooi uitziende stucmuren maken over je hele huis, maar het zal precies dezelfde vorm hebben als het huis als hij klaar is.

Ik zeg niet dat hij het niet kan, maar als hij niet gewend is om houten strips in de muren te gebruiken en ze te stucen om ze loodrecht en vlak te maken, ga je problemen krijgen als je gaat tegelen.

Mijn mening; de in rekening gebrachte prijs waard.

Ik denk dat dckirkja zijn douche wil stucen, de
en dan de man de modder/stuc er bovenop laten doen.

Dat is hoe ik zijn post lees. :shrug:

Je moet nog steeds stokken en een rechte rand gebruiken, Brian.

Tenzij de jongen magische krachten heeft.)

Oh, dat weet ik, ik heb heel wat muren gestuct in Philly met modder en latwerk, enz. toen ik in de Unie zat.

Ik bedoelde dat hij het stucwerk/modder op de sheet rock deed.
geen behoefte aan de sheet rock.

Bedankt, ik waardeer ieders inbreng. Ik heb de douche gestukadoord om het de dikte te geven die ik wilde en voor de rode bescherming. Ik weet dat het overkill is, maar ik ben een beginner. Toen heb ik de pan warm gedweild over 1/4 multiplex. Ik ben huiverig om de douche zelf te modderen dus ik heb mijn stucadoor gevraagd om de douche te modderen. Ik zal ervoor zorgen dat er geen spijkers door de hotmop komen als ik het kippengaas op zijn plaats leg. Hij zegt dat hij de muren strak kan houden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Is stucwerk beton waterdicht?

Testen uitgevoerd door de National Concrete Masonry Association (NCMA) geven aan dat het stucwerk de muur net zo waterdicht maakt als (zo niet meer dan) die waar admixtures en sealers zijn toegepast.

Kun je pleisterwerk in een douche doen?

Kan ik pleisters in douchewanden aanbrengen? Ja, gladde kalkpleisters, zoals Marmorino Venetiaans Pleister, Pastellone en Tadelakt kunnen op douchewanden worden aangebracht, volgens onze aanbevelingen. Grove pleisters kunnen daarentegen niet worden toegepast in een doucheruimte, omdat ze organische resten vasthouden die schimmels veroorzaken.

Wat kan ik gebruiken voor douchewanden?

Acryl is het beste systeem om te gebruiken voor douchewanden, omdat het het veiligst is, het minste onderhoud vergt, en gemakkelijk te installeren is, wat betekent dat uw douche in slechts één dag klaar kan zijn. Acryl is één van de duurzaamste materialen die in de douchebouwindustrie worden gebruikt, en voor goede reden.

Welk type van pleister wordt gebruikt voor badkamers?

Venetiaans pleisterwerk is een van de groenste muurbehandelingsopties die geschikt is voor badkamers, keuken en gebieden die dagelijks nat kunnen worden. Het maakt gebruik van veelzijdige en duurzame materialen zoals kalk, cement en zand dat voorkomt dat vocht zich ophoopt in de wandafwerking.

Kun je gips waterdicht maken?

Geen enkel type pleister is waterdicht. Zoals in het vorige hoofdstuk vermeld, kun je chemicaliën, andere materialen en verven toevoegen om het meer waterbestendig te maken, maar je kunt het niet waterdicht maken. Kortom, als je water onder druk op het pleisterwerk dwingt, dan zal water zijn weg er doorheen vinden.

Hoe maak je een stucwerk douche schoon?

Als het alleen voor de basisreiniging is, is elke gewone badkamerreiniger of afwasmiddel voldoende. Als u schimmels en meeldauw moet verwijderen, hebt u iets sterkers nodig, zoals wat bleekmiddel. Schrobben. Zorg ervoor dat u een zachte haren borstel te gebruiken bij het schrobben van uw stucwerk muren.

Is stucwerk waterdicht?

Stucwerk zelf is redelijk waterdicht op zichzelf, maar stucwerk muren en openingen in die muren moeten correct worden geïnstalleerd om echte waterdichtheid te bereiken.

Is ongeverfd stucwerk waterdicht?

Drie-lagen stucwerk is de meest voorkomende buitenbekleding hier in Zuid-Californië; goed geïnstalleerd, het is sterk, duurzaam, en aantrekkelijk. Maar het is niet waterdicht. Het maakt niet uit hoe bekwaam de stukadoor is, regen zal achter stucwerk komen.

Wat is het goedkoopste materiaal voor douchewanden?

Glasvezel douchewand Dit is een van de meest betaalbare opties die er zijn voor douchewanden. U kunt vinden geprefabriceerde glasvezel douchewanden van de meeste huis verbetering winkels.

Kan spackle worden gebruikt in de douche?

Het is gemakkelijk aan te brengen, heeft weinig geur, is schoon te maken met water en is binnen vier uur klaar voor gebruik, zodat u uw douche eerder kunt gebruiken. Het zorgt voor een duurzame, waterdichte afdichting rond gootstenen, douches, baden, achterwanden, werkbladen en armaturen.

Wat voeg je toe aan gips om het waterdicht te maken?

Smeer het pleister in met een waterdichtingsmiddel, zoals Waterblok of zeehars, dat door de poriën van het oppervlak dringt. Laat het middel volledig drogen.

Hoe maak je gipswanden in de badkamer waterdicht?

Giet een kleine hoeveelheid watervaste primer in een verfbakje. Gebruik een schone, droge verfroller om de primer op alle oppervlakken van de waterdicht te maken muren aan te brengen. Afhankelijk van het merk, veranderen veel watervaste primers van kleur als ze drogen, zodat de schilder kan zien welke oppervlakken zijn geprimerd terwijl hij werkt.

Waarom wordt stucwerk zwart?

De zwarte vlekken die u ziet kunnen een ophoping zijn van de dode, donkergekleurde cellen van de winterharde alg Gloeocapsa magma, die zich voedt met het calciumcarbonaat in het ongeverfde stucmengsel. Maar het is gemakkelijk om de zwarte vlekken – of het nu schimmel, meeldauw of algen zijn – te verwijderen met zuurstofbleekmiddel.

Hoe ziet schimmel eruit op stucwerk?

Schimmel op buitenstucwerk ziet er vrijwel hetzelfde uit als schimmel op iets anders. Het kan de vorm aannemen van groene, donkerbruine of zwarte vlekken en strepen, of van donzig uitziende vlekken. Controleer rond uw dakgoten, rond ramen en deuren, en langs de onderkant van uw muren.

Wat gebeurt er als er water achter stucwerk komt?

Waterlekkage is een veel voorkomend probleem met stucwerk in gebieden waar seizoensgebonden regen de norm is. Als er water achter het stucwerk komt, zal het de plekken waar het in contact komt zachter maken, waardoor het stucwerk uiteindelijk zal afbreken en in vellen van het stucwerk zal vallen.

Vorig artikel

Heeft Mod Podge echt 4 weken nodig om uit te harden?

Volgend artikel

Wordt Google Gmail stopgezet?

You might be interested in …

Wat zijn de 17 takken van het leger?

ADJUDANT-GENERAAL (AG) De personeelsmensen van het leger. AG officieren beheren alle personeelssystemen binnen het leger die invloed hebben op de paraatheid, het moreel en de carrièrepatronen van de eenheid. Klik hier voor een bezoek aan […]