30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Kunt u epoxy over beton scheuren?

De Pittsburgh gebied heeft veel onder het vriespunt dagen in de winter, en de temperaturen in juli en augustus kan gemakkelijk meer dan 90 graden met een hoge luchtvochtigheid in een garage of betonnen gebouw. Als u overweegt epoxy vloeren voor uw garage vloeren of andere betonnen oppervlakken, maak een notitie van deze voorbereiding, onderhoud, en epoxy vloer tips en richtlijnen om het te beschermen tegen schade.

Terwijl epoxy coatings zelf niet barsten in extreme hitte of kou, beton doet. Epoxy coatings zijn niet bestand tegen de spanningen die gepaard gaan met beton scheuren als gevolg van bezinking, droge krimp of andere factoren. Laat niet de angst voor scheuren houden u van de voordelen van epoxy te genieten, met een beetje prep en reparatie werk, kunt u verder gaan met uw epoxy project.

Een ervaren garagevloer installatie bedrijf zal een aantal harsachtige polymeer formuleringen van epoxy polyaspartic aan vriestemperaturen, hoge luchtvochtigheid omstandigheden of andere extreme weersomstandigheden voor een langdurige epoxy vloer aan te pakken. Als uw vloer heeft een groot volume van de afwikkeling scheuren, kunnen reparaties worden gedaan om uw vloer te brengen tot de norm voor epoxy coating.

Epoxyvloer voorbereiding en reparatie

Een nieuwe epoxy vloer kan vernieuwen, herstellen en opnieuw uit te vinden uw garage. Naar aanleiding van deze prep en reparatie tips zal ervoor zorgen dat uw nieuwe vloerbedekking duurt tijdens zijn natuurlijke levensduur.

Voorbereiding

Als uw vloer is gloednieuw, zal het nodig zijn om 30-60 dagen uitharden voordat coating.

In de meeste voorbereidingsgidsen wordt aanbevolen uw vloer te reinigen met een professionele zuurhoudende reinigingsoplossing. Bij Pittsburgh Garage gebruiken we mechanische diamantschuurmiddelen voor de voorbereiding van het oppervlak, een methode die veel beter is dan de typische zure reiniging. Als de vloer is gecoat met een verzegeling of een ander coatingproduct, moet u deze verwijderen door te stralen.

Repareren

Scheuren in beton moeten worden opgevuld met een vulmiddel dat compatibel is met de coatingmaterialen. Bij Pittsburgh Garage gebruiken we een polymeervuller die de vloer weer vlak maakt, zodat een goede hechting wordt gegarandeerd.

Epoxy vloerbedekking kleur opties

Epoxy coating wordt geleverd in een verscheidenheid van effen kleuren of effen kleuren met een decoratieve chip afwerking. De douanemengsels kunnen op verzoek worden gemaakt. De recentste vooruitgang in epoxyvloerproducten is 3D epoxybevloering. Door te werken met een professionele ontwerper, kan uw garage vloeren team een afbeelding toe te voegen aan uw vloer. Misschien heb je gezien een garage vloer als deze in commercials met een bedrijfslogo of mascotte.

garagevloer coating

Kenmerken en Voordelen van Epoxy Vloeren

Veel bedrijven installeren epoxy in hun garage of op betonnen oppervlakken, omdat het biedt veel veiligheidsvoordelen:

  • Slip-bestendig oppervlak
  • Beschermt beton tegen chemische aantasting
  • Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden
  • De meeste formules bevatten geen VOC’s voor een betere luchtkwaliteit binnenshuis

Als u overweegt het toevoegen van een epoxy oppervlak op uw betonnen vloer, het heeft ook vele esthetische voordelen:

  • Hoogglans formules verhogen de helderheid van een gebied
  • Kleuren kunnen worden aangepast aan bedrijf / merk kleuren aan te passen
  • Bestand tegen zwaar verkeer zonder slijtage van andere oppervlaktebedekkingen

Garages en andere bedrijven waarderen dat epoxy vloeren slechts 24-36 uur duren van begin tot eind in de meeste gevallen. Een professioneel team kan u helpen bepalen hoe u de inhoud van uw gebouw kunt beheren terwijl de vloer wordt gelegd.

Als u zich afvraagt of epoxy de juiste oplossing is voor uw garage of betonnen oppervlak, vraag dan een gratis consult aan bij Pittsburgh Garage.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onderwerpen

Hoe repareer je scheuren in beton voor epoxy?

maaszand. | Start tijd – 4:47

[Zal epoxy]

Zal epoxy onvolkomenheden in beton opvullen?

Als je denkt dat de betonnen ondergrond er oneffen uitziet, wacht dan maar tot je er overheen gaat met epoxy verf. Epoxy is glanzend. Hierdoor zullen alle deuken, scheuren, gaten en troffelsporen van het beton onthuld en uitvergroot worden.

Moet ik scheuren in beton vullen voordat ik ga epoxyen?

Als er veel dunne scheurtjes zijn of ze zijn moeilijk visueel waar te nemen, dan moet de sealer als een flood coat over het gehele oppervlak worden aangebracht om de scheurtjes hydrofoob te maken. Zodra de scheurreparatie is uitgehard, kunt u deze vlak schuren om een egaal oppervlak te creëren voor het aanbrengen van uw Epoxy vloercoating.

Kun je schilderen over haarscheurtjes in beton?

Kies een twee-componenten beton epoxy met hoge viscositeit uit uw plaatselijke bouwmarkt. Hoge viscositeit epoxy zal dunner zijn (als water) dan andere soorten en zal de hele scheur vullen. Gebruik eventueel bijgeleverde spuitmondjes met fijne punt om ervoor te zorgen dat u met de epoxy diep in de scheur komt. Laat de epoxy 12 tot 24 uur uitharden.

Moet je betonnen scheuren opvullen voordat je gaat schilderen?

Het is waar dat noch basis garagevloer verf, noch een epoxy coating voor garage vloeren vult scheuren, maar dat betekent niet dat je niet kunt patch de scheuren en dan verf. Zodra de vloer is schoon en droog, patch de scheuren en etsen van het oppervlak voordat u gaat schilderen.

Kun je scheuren in beton vullen?

Smalle scheuren kunnen worden gevuld met een metselwerk beton scheurvuller die wordt geleverd in een patroon ontworpen om te worden gebruikt in een breeuwpistool. Als alternatief kunt u een betonnen patch maken met een vinylbetonpleister die met een plamuurmes wordt aangebracht en glad gemaakt.

Hoe bedek je scheuren in betonnen patio?

Het beste product voor het afdichten en repareren van scheuren is een flexibel product op basis van caulk zoals Quikrete Concrete Repair. Deze kit op acrylbasis is matgrijs en heeft een textuur die opgaat in het omringende beton. Het enige wat nodig is om dit product aan te brengen is een kitpistool en een hobbymes om de punt af te snijden.

Werkt Flex Seal op scheuren in beton?

Flex Seal kan op bijna elk oppervlak gebruikt worden: hout, metaal, tegels, beton, metselwerk, stof, glas, plastic, aluminium, porselein, gipsplaten, rubber, cement, en vinyl. Plus, het zal niet uitzakken of druipen in de zomerhitte, en het zal niet barsten of afbladderen in de winterkou.

Wat is het verschil tussen epoxy en polyurethaan in beton scheur injectie?

Polyurethaan scheur injectie kits worden aanbevolen voor niet-structurele lekkende scheuren als gevolg van beton krimp of kleine zettingen, terwijl epoxy injectie kits zijn ontworpen om meer ernstige scheuren die de structurele integriteit van de muur in gevaar brengen te behandelen.

Zal epoxy vloer scheuren?

Zullen Epoxy Vloeren Scheuren? Epoxy vloeren zijn zeer rigide. Als materiaal heeft epoxy zeer weinig flexibiliteit, dus kleine verschuivingen in de fundering kunnen leiden tot scheurvorming in een epoxy coating, waardoor u blijft zitten met gebarsten vloeren die moeilijk te repareren zijn zonder opnieuw te coaten met een nieuwe laag epoxy – een dure aangelegenheid.

Wat is beton epoxy?

Epoxy is een lijm gebruikt voor het verlijmen van beton. Epoxyharsen worden samen met beton gebruikt in de vorm van coatings, reparatiematerialen, voegmiddelen, bindmiddelen, verven, lijmen, epoxymortels, afdichtmiddelen, penetrerende afdichtmiddelen, slijtlagen, en als hulpstoffen bij hydraulisch cementbeton om epoxypolymeergemodificeerd beton te maken.

Kun je een betonnen terras epoxy?

Als u van plan bent op het installeren van buiten vloeren, epoxy is een goede optie. De duurzaamheid maakt het een perfecte kandidaat voor outdoor patio ruimtes en zwembaden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het vervangen van uw epoxy vloer om de paar jaar.

Kun je nieuw beton storten over oud gescheurd beton?

U kunt nieuw beton over oud beton storten. Echter, onopgeloste problemen met uw oude beton, zoals scheuren of vorstverschijnselen, zal overbrengen op uw nieuwe beton als het niet wordt verzorgd. Bovendien moet u het beton minstens 2 inches dik storten.

Welke Flex Seal is het beste voor beton scheuren?

FlexSeal® Beton
FlexSeal® Betonreparatiesysteem FlexSeal® is ons favoriete scheurreparatieproduct omdat het een sterk hechtende verbinding met beton creëert. Bovendien creëert het ook een waterdichte afdichting en blijft het flexibel waardoor het kan uitzetten en inkrimpen met de beweging van beton.

Zal beton sealer scheuren vullen?

Om de scheur te repareren moet de sealer (of ander vulmateriaal) in de scheur dringen en deze volledig opvullen. Idealiter heeft de sealer een lage oppervlaktespanning zodat het gemakkelijk het beton nat maakt en een lage viscositeit. Houd in gedachten dat materialen zoals epoxy effectief zijn omdat ze het beton nat maken.

Vorig artikel

Is kegel 6 hoog vuur of laag vuur?

Volgend artikel

Verwijdert ACF 50 roest?

You might be interested in …

Smelt klei door hitte?

Tijdens het stoken en afkoelen van een oven zorgen de temperatuursveranderingen voor een aantal ingrijpende veranderingen in de klei. De klei verandert van een zachte, uiterst breekbare substantie in een keiharde substantie, die ongevoelig is […]

Wat is een persoonlijke fabel?

Andrea Rice is een bekroonde journaliste en freelance schrijfster, redactrice en fact-checker gespecialiseerd in gezondheid en welzijn. Blend Images – Sollina Images / Getty Images Je kind gaat door tal van stadia terwijl ze op […]