30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Maakt wolfraam uw huid groen?

Heeft wolfraam zet je vinger groen? Tungsten ringen winnen aan populariteit gezien het is een even groot alternatief voor edele metalen. Echter, sommige zijn teleurgesteld, vooral wanneer de ring begint te draaien iemands huid groen.

De vraag wordt dan, als ik heb betaald voor het echte werk, waarom ben ik dan met dit probleem? We zijn hier om u te helpen erachter te komen waarom.

U leert in deze post

Wat is wolfraam of wolfraam ringen?

maakt wolfraam uw vinger groen

Tungsten heeft een naam voor zichzelf voor het zijn het metaal met het hoogste smeltpunt van ongeveer 3.422 ° C.

Een ander indrukwekkend aspect van wolfraam dat mensen worden aangetrokken tot is dat het de tweede hardste element op deze planeet na diamant.

In de sieraden industrie, is wolfraam aangeduid als wolfraamcarbide, omdat het vereist een bonding element om het samen te stellen. Dat komt omdat wolfraam zelf is beschikbaar in poedervorm, waardoor wat er in de markt een legering.(Als u meer wilt weten over legering en waarom legering wordt gebruikt in de sieraden industrie, lees dan deze post)

Om die reden, de sieraden die u vindt in de markt heeft de neiging te zijn 85 procent wolfraamcarbide. Het materiaal dat wordt gebruikt om het verschil te maken is meestal koolstof en waterstof, die de neiging om het smeltpunt te verlagen tot 1.600 ° C.

Toch is de legering ongeveer twee tot drie keer sterker dan roestvrij staal.

Wzal wolfraamcarbide je vinger groen worden?

Ik heb tientallen van wolfraam ringen, Nooit draai mijn vingers groen.

Zoals vermeld, wolfraam moet een bindend element, en in sommige gevallen, kunnen juweliers kobalt of nikkel gebruiken.

Het probleem met deze twee materialen is dat ze berucht zijn voor het irriteren van de huid. Kobalt is goedkoper dan nikkel, maar ook het reageert met de huid.

Als uw wolfraamcarbide ring groen wordt, betekent dit dat er nikkel of kobalt aanwezig is. Dat is jammer, gezien het feit dat wolfraamcarbide wordt beschouwd als hypoallergeen.

De reden voor de verkleuring is de oxidatie van het nikkel in wolfraamcarbide. Wat gebeurt er als het nikkel begint te reageren met zuurstof in de lucht.

Iemands vinger wordt groen en zorgt ervoor dat het sieraad verkleurt, waardoor het minder aantrekkelijk wordt. Echter, dit gebeurt alleen met een juwelier of bedrijf heeft niet gedaan de binding recht.

Wolfraamcarbide wordt beschouwd als hypoallergeen omdat het bindt met nikkel zo strak dat er geen ruimte voor de nikkel aan de huid irriteren.

Waarom de wolfraam ring zal niet zet je vinger groen?

Zoals gezegd, wolfraam mag niet om je vinger groen omdat het kobalt of nikkel zijn strak gebonden met het wolfraam.

Echter, het probleem doet zich voor omdat men niet kan vertellen welke wolfraam ring zal je vinger louter door te kijken naar het.

Maar je kunt weten of je een ruwe deal hebt gekregen als je tungst4en ring bezoedelt.

Dat betekent dat de ring is goedkoop, en twee, het bevat kobalt, dat is minder duur dan nikkel.

Hoe om te voorkomen dat het kopen van goedkope wolfraam ringen gemaakt met kobalt?

Tungsten ringen zijn hun lof waard, maar kobalt heeft een manier van ruïneren dat. Laten we eens kijken naar enkele van de manieren waarop u kunt voorkomen dat uw handen op goedkope wolfraam ringen met kobalt.

1.Vraag de juwelier

De aankoop van sieraden kan lastig zijn, omdat we niet altijd verteld de elementen die in een item. Hetzelfde geldt voor wolfraam ringen.

Wanneer u naar een baksteen en motor of online winkel, niet alle items zijn gelabeld zoals ze zouden moeten zijn.

Dat is waarom je moet de juwelier vragen wat er in de wolfraam ring.

Moeten ze noemen kobalt, dan zal het waarschijnlijk iets wat je wilt vermijden.

2.Vraag de sieraden zijn biedend a levenslange garantie

Veel bruidegoms kiezen voor wolfraam, en het is voor een goede reden.

Tungsten ringen zijn aanslag-bestendig, kras-en slijtvast, het is zowel stevig en duurzaam, en de meeste van alle, het behoudt zijn glans voor bijna een leven lange.

De enige keer dat wolfraam is een verplichting als het is gedaald op een hard oppervlak zoals marmer of steen. Wanneer dat gebeurt, wolfraam scheuren.

Afgezien van dat, is er geen reden waarom je niet kunt een levenslange garantie voor andere problemen die zich kunnen voordoen met uw wolfraam sieraden.

3.Koop premie wolfraam ringen van merk sieraden verkopers

Ten slotte, waar u uw wolfraam sieraden zaken.

Merk winkels hebben de neiging om meer vertrouwd worden, omdat je kunt ze aansprakelijk mocht er iets gebeuren.

Ze zijn ook meer kans, om eerlijk te zijn over wat er in de sieraden en bieden een levenslange garantie.

Als er iets, deze bedrijven zijn bezorgd over backlash of een rechtszaak moeten ze vals adverteren hun producten.

Conclusie

Er is veel te houden over wolfraam sieraden.

Het probleem komt wanneer juweliers kiezen voor kobalt om te fungeren als bindmiddel omdat het goedkoop is.

Wanneer dat gebeurt, zal uw huid groen worden.

Dat is waarom het is van vitaal belang om uw onderzoek te doen voordat de aankoop van wolfraam sieraden, maar ook voor het kiezen van bekende merken.

Tijger

Tiger is een liefhebber van mode en juwelen. Hij is ook een mode-sieraden fabrikant die helpen duizenden kleine bedrijven om te groeien en ook zaken doen met een aantal grote mode-sieraden merken. Hij is een echte metaalexpert en hij zal sommige informatie delen u zoekt.

U kunt ook geïnteresseerd zijn in onderwerpen

Zal wolfraam draai mijn vinger groen?

Zal een wolfraam ring je vinger groen maken? Neen! De reden waarom sommige goedkope ringen uw vinger groen is dat ze koper bevatten. Al onze wolfraam ringen bevatten alleen wolfraam en nikkel.

Heeft wolfraam kleur van uw huid?

Als u een lage kwaliteit wolfraam of titanium ring koopt, dan kan het zijn dat u huidverkleuring krijgt. Als u echter alleen producten van de hoogste kwaliteit koopt, is de kans daarop nihil.

Zijn tungsten ringen giftig?

Er is geen bewijs dat u wolfraam vergiftiging kunt krijgen van het dragen van een wolfraam ring. Echter, als je allergisch bent voor metalen zoals nikkel en kobalt, het dragen van een wolfraam ring die deze extra metalen bevat kan leiden tot allergische symptomen.

Wordt wolfraam van kleur?

Wolfraamcarbide is niet-reactief, en de ringen veranderen niet van kleur, zelfs niet bij voortdurende blootstelling. Nieuwe variaties van het bekende gunmetal grijs zijn wolfraam zwart en wit wolfraam.

Kan ik mijn Tungsten ring onder de douche dragen?

U kunt uw echte wolfraamcarbide ring onder de douche dragen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat deze gaat roesten of corroderen. Als u vergeten om af te nemen uw wolfraam ring voor het nemen van een douche, kunt u gewoon lucht drogen uw ring direct na.

Heeft wolfraam krassen gemakkelijk?

Categories Gelijk
Kras Bestand Gekleurde Tungsten Ringen

Wordt wolfraamcarbide groen?

Wolfraamcarbide ringen niet blijken uw vinger groen, ongeacht of nikkel of kobalt wordt gebruikt in het bindingsproces. Ondanks het feit dat verschillende websites beweren dat hun wolfraam ringen niet vinger groen omdat nikkel wordt gebruikt als bindmiddel, het is niet de waarheid.

Zal titanium mijn vinger groen?

Ringen van titanium worden niet bruin, en geven dus geen groene ring om je vinger. Meestal zijn de ringen die “groene vingers” veroorzaken gemaakt van goedkope metalen.

Kan ik mijn wolfraam ring dragen in de douche?

U kunt uw echte wolfraamcarbide ring onder de douche dragen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat deze gaat roesten of corroderen. Als u vergeten om af te nemen uw wolfraam ring voor het nemen van een douche, kunt u gewoon lucht drogen uw ring direct na.

Zal een magneet pick-up van een wolfraam ring?

Is wolfraam magnetisch? Tungsten, door zelf, heeft een zeer lage gevoeligheid voor magnetisme. Als u een wolfraam ring die minder gevoelig voor magneten, zorg ervoor dat een kwaliteit van wolfraamcarbide die een zeer kleine hoeveelheid bindmiddel bevat kiezen.

Wordt wolfraam donkerder?

Oxidatie veroorzaakt verkleuring, waardoor de ring vaak bruin, grijs of zwart wordt, en zijn glans verliest. Tenzij je van de look van een donkerder, mat oppervlak ring-en sommige mensen doen-je zou beter af zijn het vermijden van dergelijke goedkope wolfraam ringen te wijten aan de mogelijkheid van hen worden gemaakt van lage kwaliteit wolfraamcarbide.

Waarom is wolfraam zo goedkoop?

Goedkope wolfraam ringen zijn goedkoop als gevolg van minder tijd besteed aan arbeid. Dit vertaalt zich naar ringen die niet zijn gemaakt met zo veel precisie of zorg, die uiteindelijk vertaalt zich naar lagere kwaliteit. Elk van Timeless Tungsten de ringen worden vervaardigd met toegewijd vakmanschap en precisie arbeid.

Worden wolfraam ringen warm?

Tungsten Ringen Cons Tungsten’s ongelooflijk hoge hittepunt maakt deze procedure onmogelijk voor de meeste juweliers. Bovendien, wolfraam wordt broos na de eerste gieten, wat betekent dat het kan breken als geknoeid met.

Verkleurt wolfraamcarbide?

Een hoge kwaliteit, sieraden-grade wolfraam ring zal niet oxideren – wat betekent dat het niet zal roesten of bezoedelen.

Hoe kun je zien of iets wolfraam is?

Test de ring uit Een topkwaliteit wolfraamcarbide ring zal nooit zijn glans verliezen. Controleer uw ring door te proberen om vlekken en markeer het; als het weerstaat, dan is het een goede. Als het vlekken gemakkelijk en verliest zijn glans binnen enkele minuten, je weet dat je een slechte kwaliteit product aan je vinger.

Vorig artikel

Hoe lang duurt het voordat nat pleisterwerk droog is?

Volgend artikel

Was je je haar voordat je bentonietklei gebruikt?

You might be interested in …

Wat betekent de naam Arc?

Wil je meer uit het leven halen? Je kunt je kerndoel ontdekken en het werkelijkheid laten worden door Balans – oude wijsheid voor een moderne wereld. 90 jaar baanbrekend onderzoek altijd gratis Naam en Geboortedatum […]

Lijst van hoeveel chromosomen hebben dieren?

Mensen hebben 46 chromosomen. Maar hoe zit het met andere diersoorten? Er zijn verrassend weinig vergelijkende lijsten van chromosoom aantallen te vinden op het internet. Ik geef toe : het heeft niet veel zin. Wat […]

Hoe noem je een meisje met honden oren?

Dit is voor de die hard anime fans. Ik weet dat een anime meisje met kattenoren en een kattenstaart een neko genoemd wordt. Dus hoe zou je een meisje met hondenoren en een hondenstaart noemen? […]