Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Trouwt Thor met SIF?

Dewahost biedt premium webhosting tegen een geweldige prijs. MarvelDirectory wordt met trots gehost door Dewahost!

Echte naam: Sif
Beroep: Krijger, schildmaagd
Identiteit: Algemeen bekend in Asgard en op Aarde, hoewel de algemene bevolking van de Aarde niet gelooft dat ze een godin is
Wettelijke status: Burger van Asgard
Andere aliassen: Geen
Geboorteplaats: Asgard
Burgerlijke staat: Single
Bekende Familieleden: Heimdall
Groep: Goden van Asgard
uitvalsbasis: Asgard
Eerste Verschijning: JOURNEY’INTO MYSTERY #102.

Geschiedenis: Sif is een krijgersgodin van Asgard en de zus van Heimdall, de wachter van Asgard. Als kind had ze goudkleurig haar en was ze af en toe een speelkameraadje van Thor, zoon van de heerser van Asgard, Odin, en Thor’s adoptiefbroer Loki.

Toen Thor en Sif nog adolescenten waren, werden zij verliefd op elkaar. Vastbesloten om het geluk van zijn gehate adoptiebroer te verpesten door de relatie tussen Thor en Sif te beëindigen, knipte Loki al het gouden haar van Sif af terwijl ze sliep. Thor realiseerde zich dat Loki verantwoordelijk was, confronteerde Loki boos en eiste dat hij Sif’s haar zou herstellen. Loki zocht de dwergen Brokk en Eitri en vroeg hen om nieuw haar voor Sif te maken door middel van hun kunsten. Loki was echter niet in staat of bereid om de dwergen goud te betalen voor dit werk. De dwergen besloten dat voor de “prijs van niets” zij “strengen van niets” zouden maken. Ze toverden lang zwart haar uit de zwartheid van de nacht. Eenmaal op Sif’s hoofd gezet, begon het haar te groeien. Thor vond dat Sif met het zwarte haar nog mooier was dan daarvoor, en zo mislukte Loki’s plan om hun romance te verpesten.

Uiteindelijk gingen Thor en Sif uit elkaar toen Sif serieus begon aan haar opleiding tot krijger. Odin, heer van Asgard, vond Sif al lang een geschikte partner voor zijn zoon Thor. Net nadat Thor’s relatief korte relatie met de sterfelijke vrouw Jane Foster tot een einde was gekomen. Odin hoopte Thor’s gevoelens een andere wending te geven door hem Sif opnieuw te laten ontmoeten. Sif was nu zeer bedreven in de manieren van de krijger. Kort nadat zij Sif weer hadden ontmoet, werden Thor en Sif minnaars en metgezellen, en bondgenoten in talrijke gevechten. Uiteindelijk besloten ze te trouwen.

Maar Thor’s gehechtheid aan de aarde kwam vaak tussen hen in te staan. Sif verkoos de wereld van de goden boven de wereld van de stervelingen, en nadat zij meer dan eens had geprobeerd zich aan het aardse leven aan te passen, keerde zij naar Asgard terug om zonder Thor te leven. Op een keer, toen Thor’s sterfelijke minnares Jane Foster stervende was, leende Sif haar levenskracht om de vrouw te doen herleven, en “versmolt” met haar in het proces. Ze deed dit blijkbaar in een poging om Thor’s aantrekkingskracht voor deze sterveling te begrijpen. Jane Foster werd kort daarna van Sif gescheiden, en naar het voorgeborchte van de Runestaff of the Possessor gestuurd. Sif en Thor hebben Foster sindsdien gered. Sif en Thor hielpen beiden de buitenaardse kampioen Beta Ray Bill bij de verdediging van zijn volk tegen de aanval van de demonenlegers van Surtur. Sif en Beta Ray Bill voelden zich emotioneel steeds meer tot elkaar aangetrokken. Sif’s relatie met Thor verslechterde sterk toen Thor, die door betovering gedwongen was verliefd te worden op de Asgardiaanse Lorelei, Sif in woede sloeg. Sif besloot zelfs Asgard te verlaten en Beta Ray Bill te vergezellen terug naar zijn volk.

Sif kwam echter tot het besef hoezeer het Thor, die van Lorelei’s betovering was bevrijd, speet dat hij haar had geslagen. Bovendien besefte Sif eindelijk ten volle dat Lorelei er werkelijk schuld aan had dat Thor haar had geslagen en was Sif ook zeer onder de indruk van Thor’s heldenmoed door af te dalen naar het rijk van de dodengodin Hela om de zielen van de aardse stervelingen te redden. Als gevolg daarvan aanvaardde Sif uiteindelijk Thor’s rol als beschermer van zowel Asgard als de Aarde, en besloot zij in Asgard achter te blijven terwijl Beta Ray Bill naar zijn volk terugkeerde. Sif en Thor zijn opnieuw verbonden door een sterke band van genegenheid, maar welke weg hun relatie nu zal volgen valt nog te bezien.

Lengte: 1 meter 80
Gewicht: 425 pond
Ogen: Blauw
Haar: Zwart, oorspronkelijk goud.

Sterkte: Sif bezit de normale kracht van een Asgardiaanse vrouw (“godin”) van haar fysieke leeftijd, lengte en lichaamsbouw, die regelmatig intensieve oefeningen doet. Sif kan 30 ton tillen (persen). (De gemiddelde Asgardiaanse vrouw kan ongeveer 25 ton tillen).

Bekende Bovenmenselijke Krachten: Sif bezit de conventionele attributen van een Asgardiaanse vrouw (“godin”). Zoals alle Asgardianen leeft zij extreem lang (hoewel niet onsterfelijk zoals de Olympische goden), veroudert zij extreem langzaam wanneer zij volwassen is, is zij bovenmenselijk sterk, immuun voor alle aardse ziekten, en bestand tegen conventionele verwondingen. Asgardiaans vlees en botten zijn ongeveer drie keer dichter dan gelijkaardig menselijk weefsel, wat bijdraagt tot de bovenmenselijke kracht en gewicht van de goden. Sif’s Asgardische metabolisme geeft haar een bovenmenselijk uithoudingsvermogen bij alle fysieke activiteiten.

Vaardigheden: Sif heeft uitgebreide training gehad in ongewapend vechten en zwaardvechten. Haar vechtkunsten worden onder de bekende Asgardiaanse vrouwen alleen overtroffen door Brunnhide de Valkyrie.

Wapens: Sif hanteert een speciaal zwaard, betoverd door Odin, waarmee zij doorgangen tussen dimensies kan “doorbreken” (voornamelijk tussen Asgard en de Aarde) door een speciaal patroon van zwaaibewegingen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Trouwt Thor met Sif in Marvel?

Odin, die hoopte Thor’s gevoelens een andere wending te geven, zorgde ervoor dat hij Sif nog een keer ontmoette. Sif was nu zeer bedreven in de manieren van de krijger. Kort nadat zij Sif weer hadden ontmoet, werden Thor en Sif minnaars en metgezellen, en bondgenoten in talrijke gevechten. Uiteindelijk besloten ze te trouwen.

Met wie trouwt Thor in Marvel?

Jane Foster
Eerste verschijning Als Jane Foster: Journey into Mystery #84 (september 1962) Als Thor: Thor #1 (oktober 2014) Als Valkyrie: War of the Realms Omega #1 (juli 2019)
Gecreëerd door Stan Lee Larry Lieber Jack Kirby
In-verhaal informatie
Soort Mens

Houdt Thor van Lady Sif?

Gerespecteerd krijger Dankzij haar vriend Thor, voor wie zij romantische gevoelens ontwikkelde, werd Sif een van de meest gewaardeerde krijgers van Asgard, samen met de Krijgers Drie, Loki, en Thor zelf. Sif had ook een romantische relatie met Haldor, die later in de ban raakte van Lorelei.

Wat gebeurt er met Sif in Thor?

In de tweede seizoen aflevering “Who You Really Are,” verloor Sif haar geheugen toen ze werd aangevallen door de Kree krijger Vin-Tak. Tegen het einde van de aflevering werden haar herinneringen hersteld, en keerde ze terug naar Asgard. Natuurlijk, is het onduidelijk of Agents of S. H. I. E. L. D. zelfs canon is in de MCU.

Houdt Thor van Jane of Sif?

Sif en Thor worden gescheiden wanneer zijn vader Odin Thor verbant uit Asgard en Thor een leven begint als superheld op Aarde. Vele jaren later krijgt Thor een romantische relatie met Jane Foster.

Met wie eindigt Loki?

[Sylvie
Loki en Sylvie hebben eindelijk hun doel bereikt om de Time Variance Authority (TVA) neer te halen. In Loki leerden Marvel-fans dat de TVA was opgericht om de enige echte tijdlijn in stand te houden – de tijdlijn die we tot nu toe in de films van het Marvel Cinematic Universe (MCU) hebben zien spelen. [/color-box]

Wie is Loki’s love interest?

10 Sigyn werd erin geluisd om Loki’s vrouw te worden Vroeg in de stripgeschiedenis viel Loki voor een Godin genaamd Sigyn, die al verloofd was met een lid van Odin’s Crimson Hawk bewakers, Theoric. Om Sigyn met hem te laten trouwen, liet Loki Theoric vermoorden en deed zich voor als hem tot ze getrouwd waren.

Is Thor verliefd op Jane?

Ze vond Thor nadat hij verbannen was uit Asgard en op Aarde viel terwijl zij en haar team in New Mexico astronomische anomalieën aan het bestuderen waren. Ze hielp hem in zijn missie om terug te keren naar Asgard, en werd uiteindelijk verliefd op hem onderweg.

Hebben Thor en Sif kinderen?

Guardians of the Galaxy. In de tijdlijn van de Guardians of the Galaxy hebben Thor en Sif in de 31e eeuw een zoon genaamd Woden Thorson.

Is Lady Sif een Valkyrie?

Lady Sif verscheen in Thor, terwijl Valkyrie haar debuut maakte in Thor: Ragnarok. Beiden zijn prominente karakters geworden in de comics. Zij is Marvel’s originele Valkyrie en het lijkt erop dat zij en Lady Sif hun bekwaamheid als strijders en heldinnen zullen tentoonstellen.

Wie is de vrouw van Tom Hiddleston?

Hij heeft momenteel een relatie met de Engelse actrice en schrijfster Zawe Ashton, met wie hij in 2019 de hoofdrol speelde in het Broadway toneelstuk Betrayal.

Wordt Loki verliefd op Sylvie?

De romance tussen de twee piekt wanneer Loki en Sylvie een kus delen in de seizoensfinale, en ook al verraadt Sylvie hem, het is bevestigd dat haar liefde voor Loki oprecht is. Echter, de reacties op hun romance zijn gemengd.

Eindigt Loki met Sylvie?

De romance tussen de twee piekt wanneer Loki en Sylvie een kus delen in de seizoensfinale, en ook al verraadt Sylvie hem, het is bevestigd dat haar liefde voor Loki oprecht is.

Waarom zijn Jane Foster en Thor uit elkaar?

Avengers: Age of Ultron bevatte een wegwerpzin die bevestigde dat het koppel nog samen was, maar daarna niet veel meer. Ervan uitgaande dat Jane Foster rond die tijd hoorde van haar diagnose kanker, is het mogelijk dat ze besloot om het uit te maken met Thor, zodat ze er alleen mee om kon gaan.

Waarom heeft Loki Sif’s haar geknipt?

Waarom heeft Loki haar haar afgeknipt? Loki knipt Sif’s haar af als een grap. Wanneer Thor dit ontdekt, grijpt hij Loki vast, met als resultaat dat Loki zweert een hoofddeksel van goud te laten maken om Sif’s lokken te vervangen. Loki vervult deze belofte door een hoofddeksel te laten maken door dwergen, de Zonen van Ivaldi.

Vorig artikel

Melk toevoegen aan Bolognesesaus?

Volgend artikel

Wat is referentie-architectuur?

You might be interested in …

Kan een biologische man zwanger worden?

Trans-, non-binaire en intersekse personen kunnen zwanger worden en doen dat ook, en zij hebben een plaats naast vrouwen in de wereld van het ouderschap. Senior redacteur Kim Wong-Shing is senior redacteur bij CNET en […]

Hoe snel groeien Fry Guppy’s?

Guppy’s hebben een korte levensduur. Ze worden dus heel snel groot. Wat zijn de verschillende groeistadia van guppy’s? Hier is een overzicht en wat je kunt verwachten in elk van de verschillende groeistadia van guppyvissen. […]

Wat is een scratchnummer?

Een scratch track is een audio opname die informatie geeft over timing en inhoud met de bedoeling gebruikt te worden als referentie voor de uiteindelijke (of vervangende) audio. Scratch tracks worden zowel in muziek als […]