20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Uit elkaar halen vs. uit elkaar halen Wat is het verschil?

Sommige woorden klinken niet alleen hetzelfde, maar ze lijken ook op elkaar, waardoor mensen dubbel in verwarring raken over hoe ze te gebruiken. Dit is het geval met de termen demonteren en demonteren. Ondanks het feit dat disassemble een langer woord is dan dissemble, is het begrijpelijk om ze op het eerste gezicht door elkaar te halen. Hun uitspraak heeft ook gelijkaardige elementen, wat verder bijdraagt tot de verwarring. Dit bericht zal u helpen de verschillen tussen deze twee te identificeren, zodat u ze correct in uw zinnen kunt gebruiken.

Het woord uit elkaar halen wordt gebruikt als een werkwoord dat “uit elkaar halen” betekent, of “de stukken van iets losmaken”, of “verspreiden of verstrooien”.

Apple kondigt robot ‘Daisy’ aan, gemaakt om iPhones uit elkaar te halen
CBS Philly

Dieven demonteren, stelen onderdelen uit kerkbusje één week voor Kerstmis
ABC Action News

Eiwitstructuren worden op commando in elkaar gezet en uit elkaar gehaald
Duke Vandaag

Ondertussen, de term dissemble ook als een werkwoord dat “verbergen onder een valse schijn” betekent, “iemands ware motieven, gevoelens of overtuigingen verbergen”, of “de schijn van” ophouden.

Morning Bits: Wanneer zelfs Sarah Huckabee Sanders niet voor je wil doen alsof
The Washington Post

De verborgen fondsen van het echtpaar, verborgen in Zwitserland, Singapore en op het eiland Man, bedroegen naar schatting 3,5 miljoen euro.
FRANKRIJK 24

Witte Huis van leugens: John Kelly en Trump’s staf verdraaien over de afzetting van Rob Porter
New York Daily News

Nu we onderscheid hebben gemaakt tussen demonteren en uit elkaar halenzou je in staat moeten zijn om ze nauwkeuriger te gebruiken in je zinnen. Onthoud dat uit elkaar halen gaat over iets uit elkaar halen terwijl demonteren wordt gebruikt om te verwijzen naar het verbergen onder een valse schijn.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat betekent het om iets uit elkaar te halen?

1 : onder een valse schijn de feiten verdoezelen. 2 : de schijn ophouden van : simuleren Ze ging liggen en deed alsof ze sliep. onovergankelijk werkwoord : een valse schijn ophouden : feiten, bedoelingen of gevoelens verbergen onder een of ander voorwendsel Hij had gediscussieerd over de risico’s die eraan verbonden waren.

Is er een verschil tussen dismantle en disassemble?

Ontmantelen – uit elkaar halen. Afbreken of met de grond gelijk maken. Van bekleding ontdoen. Demonteren – uit elkaar halen (een stuk machine enz.).

Bestaat er zo’n woord als demonteren?

werkwoord (gebruikt met voorwerp), dis-as-sem-bled, dis-as-sem-bling. uit elkaar halen.

Hoe gebruik je het woord dissemble in een zin?

Dissemble in a Sentence Haar plan was om haar bedoelingen voor haar man te verhullen zodat ze met succes een verrassingsfeest voor hem kon plannen. In plaats van de vragen van de verslaggever direct te beantwoorden, koos de politicus ervoor om zijn antwoorden te verdraaien. De oplichter deed zijn best om zijn echte motieven te verbergen voor de rijke weduwe.

Wat is uit elkaar halen?

Om een enkele assembleer-taal instructie te assembleren en de resulterende processor instructie in het geheugen van het doel te plaatsen, gebruik je Assemble. Om een enkele instructie te demonteren door een processor instructie van het doelwit te nemen en een string te produceren die de assemblage instructie voorstelt, gebruik je Disassemble.

Wat betekent het om iets te ontmantelen?

: (iets, zoals een machine of bouwwerk) uit elkaar halen zodat het in afzonderlijke stukken ligt : (iets) op een ordelijke manier vernietigen : (iets) geleidelijk aan tot een einde brengen. Zie de volledige definitie van dismantle in het English Language Learners Dictionary. ontmantelen.

Is het ongemonteerd of gedemonteerd?

Als werkwoorden is het verschil tussen demonteren en demonteren dat demonteren het in stukken nemen is; het proces van assemblage omkeren terwijl demonteren het uit elkaar halen is; demonteren.

Wat is het verschil tussen assemblage en demontage?

Montage is de tekstuitvoer van de compiler (van clang -S ), en zal labels bevatten in plaats van numerieke tak doelen. Demontage kan je alleen symbolische namen geven voor alles wat in de symbolentabel staat.

Wat is een voorbeeld van dissembleren?

Verdwijnen wordt gedefinieerd als het verbergen of oneerlijk zijn over je ware motieven, gevoelens of overtuigingen. Een voorbeeld van vermommen is een persoon die doet alsof hij je vriend is, maar die eigenlijk alleen maar een uitnodiging voor je strandhuis wil. Je ware aard, motieven of gevoelens verhullen of verbergen achter een valse schijn.

Is liegen een leugen?

dissembling Toevoegen aan lijst Delen. Dissembling is een lastige manier om “bedriegen” te zeggen. “Als je goed bent in doen alsof en liegen, dan ben je een expert in dissemineren. Dissembling is een mooi woord voor lastig, glibberig, en bedrieglijk.

Wat is de naamwoord vorm van ontmantelen?

ontmanteling. De handeling van het uit elkaar halen; demontage.

Wat is het tegenovergestelde van ontmantelen?

Tegenovergestelde van uit elkaar halen of afbreken. assembleren. bouwen. construeren. produceren.

Wat is het verschil tussen installeren en assembleren?

Als zelfstandige naamwoorden is het verschil tussen assembleren en installeren dat assembleren een set stukken is die eendrachtig samenwerken als een mechanisme of apparaat terwijl installeren een handeling van installeren is.

Wat bedoel je met assembleren en demonteren?

Uit elkaar halen is iets uit elkaar halen, zoals een oude automotor, maar uit elkaar halen is stiekem – het betekent dat je je ware ik verbergt, zoals de man die zei dat hij een monteur was, maar nog nooit een motor had gezien, laat staan weer in elkaar gezet. Demonteren komt van dis-, wat omkeren betekent, en assembleren, in elkaar zetten.

Is demonteren een overgankelijk werkwoord?

intransitief werkwoord. 1Het verbergen van iemands ware motieven, gevoelens of overtuigingen. ‘Het is tijd om te stoppen met het verdoezelen, uitstellen en bedriegen. ‘

Vorig artikel

Kunnen rauwe aardappelen dodelijk zijn voor honden?

Volgend artikel

Aan welke hand draag je een hematiet armband?

You might be interested in …

Hoe maak je een lineair patroon in Solidworks?

We hebben de 3D-patroongereedschap in Solidworks. Ook is er een schetsende tegenhanger van dit patroongereedschap in Solidworks genaamd ‘Linear Sketch Pattern’. In 2D schetsen kunt u met dit commando in Solidworks 2D lineaire patronen maken. […]

Is er iets hogers dan een Navy SEAL?

SEAL Team 6, officieel bekend als United States Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), en Delta Force, officieel bekend als 1st Special Forces Operational Detachment-Delta (1st SFOD-D), zijn de meest hoog opgeleide elitetroepen in het […]