30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Verlaat Shemar Moore Swat?

Commentaar sectie Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Pinterest Kopieer linkLink gekopieerd

SWAT: CBS geeft teaser trailer vrij voor derde seizoen

Wij gebruiken uw inschrijving om inhoud te leveren op manieren waarmee u hebt ingestemd en om ons begrip van u te verbeteren. Dit kan advertenties omvatten van ons en van derden op basis van onze kennis. U kunt zich op elk moment uitschrijven. Meer info

S.W.A.T.-fans kregen een schok tijdens seizoen vier toen Hondo (gespeeld door Shemar Moore) werd gedegradeerd vanwege zijn acties in de laatste paar afleveringen. De degradatie betekent de grootste verandering tot nu toe voor de geharde groep van elite politieagenten. Maar is dit een teken dat Shemar Moore de CBS-show gaat verlaten?

Gerelateerde artikelen

Gaat Shemar Moore weg bij SWAT?

Shemar Moore is de hoofdrolspeler van de serie sinds de première in 2017, waardoor elke verandering voor het personage dramatisch is voor de show als geheel.

Seizoen vijf van de serie moet in de herfst van 2021 verschijnen, en CBS verspilt geen tijd met het groen licht geven voor het volgende seizoen van de serie.

Er zijn nog geen details over de plot bekendgemaakt, en er is nog geen trailer vrijgegeven voor de fans.

De cast is ook nog niet bekend gemaakt, met eventuele veranderingen voor de cast nog onbekend voor de fans.

Desondanks hebben sommige fans het gevoel dat Moore uit de serie zou kunnen stappen als gevolg van de gebeurtenissen aan het einde van seizoen vier.

SWAT 1

SWAT: Seizoen vijf is bevestigd (Afbeelding: CBS)

SWAT 2

SWAT: Shemar Moore plaatste een afbeelding van seizoen vijf op Twitter (Image: CBS)

[LEES VERDER

Fans kunnen gerust zijn, want de ster bevestigde zijn deelname aan seizoen vijf toen hij op Twitter het nieuws van seizoen vijf deelde.

Op 15 april deelde de acteur een afbeelding van Hondo met het bijschrift: “S.W.A.T Renewed for a 5th season.”

Moore ondertitelde de post als volgt: “NOG EEN KEER. We hebben het gedaan baby. @swatcbs komt terug voor ons 5e SEIZOEN. Let’s go. ” (sic)

Fans haastten zich naar de commentaren om hun opwinding te delen voor de release van seizoen vijf.

Een fan zei: “Je hebt het gedaan, bro. Ik ben super trots op de beste cast & crew op tv. Ik zend liefde van Boston naar LA. Congrats.” (sic)

SWAT 3

SWAT: Er is nog geen casting aangekondigd voor seizoen vijf (Image: CBS)

Een andere fan voegde toe: “Ik ben zo blij voor jullie allemaal dat jullie terugkeren voor seizoen 5.”

“MY LIFE IS COMPLETE LITERALLY COMPLETE,” reageerde een derde.

In het vierde seizoen werd Hondo gedegradeerd vanwege zijn roekeloze gedrag, ondanks dat hij de stad opnieuw redde.

De seizoensfinale eindigde met een cliffhanger voor het personage, met Hondo’s lot in de lucht gelaten voor het volgende seizoen.

Hoewel er nog niets is bevestigd, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat Moore de show in seizoen vijf zal verlaten.

SWAT 4

SWAT: Hondo werd gedegradeerd in seizoen vier (Afbeelding: CBS)

Waarschijnlijker is dat Hondo zich weer omhoog zal moeten werken en bewijzen dat hij de regels kan volgen en toch zijn instincten kan volgen.

Seizoen vier had 18 afleveringen, met seizoen vijf ingesteld voor nog een volledige lei voor de lancering.

CBS heeft de releasedatum niet bevestigd, maar het zal eind 2021 komen en worden uitgezonden op vrijdag om 8/7c op het netwerk.

Terwijl Hondo zal terugkeren, is het lot van een ander personage nog steeds in vraag voor seizoen vijf – Deacon (Jay Harrington).

In het vorige seizoen riskeerde hij zijn carrière toen hij opstond tegen een racistische agent, waarbij zijn lot nog moet worden bepaald in de serie.

Trending

De veteraan politieagent zou het korps kunnen verlaten vanwege zijn acties; er is echter nog niets bevestigd.

Nu het nieuwe seizoen al in productie is, kunnen fans binnenkort antwoorden verwachten en een trailer die in het vroege najaar wordt gedropt.

De fans mogen seizoen vijf ten vroegste in november verwachten om de andere populaire serie van CBS, NCIS seizoen 19, en de première van NCIS: Hawaii – die beide in september komen – te vermijden.

Seizoen vier kwam ook in november uit, wat betekent dat seizoen vijf de traditie zal voortzetten.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Is SWAT geannuleerd voor 2021?

In mei, toen CBS haar schema aankondigde voor het seizoen 2021-2022, onthulde het dat S. W. A. T. op een gegeven moment zou verhuizen naar zondagen om 10/9c, nadat SEAL Team zou overspringen naar Paramount+.

Waarom is SWAT geannuleerd?

Op 16 maart 2020, heeft Sony Pictures Television de productie van het derde seizoen opgeschort vanwege de COVID-19 pandemie.

Zal Hondo SWAT weer leiden?

afgetrapt, Daniel “Hondo” Harrelson Jr. (Shemar Moore) was ver weg van Los Angeles en bracht tijd door in Mexico nadat hij de media had ingelicht over het racisme in de politieafdeling. Tegen het einde van episode 6, is Hondo officieel terug als ploegcommandant.

Gaan ze Swat annuleren?

[Er kunnen andere economische factoren meespelen in het lot van een serie, maar meestal worden series met hoge kijkcijfers vernieuwd en series met lage kijkcijfers geannuleerd. Ontdek hoe SWAT het doet in vergelijking met andere tv-shows van CBS. Vanaf 8 februari 2022 is SWAT nog niet geannuleerd of vernieuwd voor een zesde seizoen. [/color-box]

Is er een seizoen 5 SWAT?

: Seizoen 5 (2021)

Is Shemar Moore getrouwd?

De acteur en model laat al tientallen jaren vrouwen zwijmelen op zowel het grote als het kleine scherm, maar hij is niet getrouwd en is ook nooit getrouwd geweest. De ster is door de jaren heen echter wel gelinkt aan een aantal beroemde vrouwen, waaronder Anabelle Acosta, Halle Berry, en Toni Braxton.

Adopteert Hondo Darryl?

Uitgebeeld door. Darryl Henderson is een terugkerend personage in de misdaad dramaserie S. W. A. T. . Hij is de zoon van Hondo’s vriend Leroy die opgesloten zit en later door Hondo zelf geadopteerd wordt. Darryl wordt vertolkt door DeShae Frost.

Wordt Deacon SWAT-leider?

Vanaf 2×23, heeft Deacon drie dienst strepen op zijn uniform, wat duidt op 15 jaar dienst. Deacon krijgt de rang van Sergeant II, ondanks dat hij geen teamleider is.

Gaat Chris Alonso SWAT verlaten?

Chris zal deel uitmaken van SWAT Seizoen 5 Het goede nieuws is dat Esco zeker terugkeert als Chris. Het personage dat naar Europa vertrekt is niet permanent. Fans zullen zich herinneren dat de verhaallijn was ingebracht vanwege juridische problemen met Kenny Johnson op de set.

Hoeveel seizoenen van S.W.A.T. zijn er?

5
S. W. A. T. /Aantal seizoenen

Hoeveel afleveringen van S.W.A.T. seizoen 5 zijn er?

11
S. W. A. T. – Seizoen 5/Aantal afleveringen

Met wie is Matthew Gray getrouwd?

Op 27 oktober 2014 werd Gubler gecertificeerd predikant en officieerde hij op 29 november 2014 bij het huwelijk van zijn Criminal Minds co-ster Paget Brewster en Steve Damstra.

Wat is Shemar Moores netto waarde?

Net Worth: $22 Miljoen
Geboortedatum: 20 apr 1970 (51 jaar oud)
Geslacht: Mannelijk
Lengte: 1,85 m
Beroep: Acteur, Modemodel

Is Bull geannuleerd?

CBS volgde Weatherly’s post met een verklaring die de annulatie van de serie bevestigde. “Zes seizoenen lang heeft Bull zich gevestigd als een kijkcijferwinnaar met zijn frisse kijk op de rechtsgang die nog nooit eerder op televisie te zien was,” aldus het netwerk.

Gaan Tan en Bonnie trouwen?

Het huwelijk van Tan en Bonnie is in de ijskast beland tijdens SWAT Seizoen 4, Aflevering 6. Tan en Bonnie worden geconfronteerd met iets dat vele anderen in het echte leven hebben meegemaakt tijdens de coronavirus pandemie.

Wat gebeurt er met Daryl’s vader in SWAT?

Leroy Henderson is Hondo’s jeugdvriend en vader van Darryl Henderson, die opgesloten zat in de Californische Staatsgevangenis van seizoenen 1-3. Werd voorwaardelijk vrijgelaten in seizoen 4. Hij wordt gespeeld door Michael Beach.

Krijgt Hondo promotie?

In 2017 werd Hondo onverwacht gepromoveerd tot Teamleider nadat Buck was ontslagen omdat hij per ongeluk een ongewapende zwarte tiener had neergeschoten tijdens een schietpartij over senior teamlid sergeant Deacon Kay (Jay Harrington) in een schaamteloze poging om de spanningen tussen de gemeenschap en de LAPD te verminderen.

Vorig artikel

Hoe worden de zachte T-shirts genoemd?

Volgend artikel

Wat is een mooi woord voor kleur?

You might be interested in …

Oma vs. oma, wat is het verschil?

Hallo, ik heb al een tijdje niets meer gepost maar ik weet niet aan wie ik dit anders moet vragen. Mijn ML staat erop om Oma te spellen als Grannie. Misschien moet ik me er […]

Wat is een bijtplaat?

Separatoren (afstandhouders) Separatoren zijn ronde verende elementen van metaal of elastiek die tussen de achterste kiezen worden geplaatst om de kiezen uit elkaar te trekken en ruimte te maken voor metalen banden die later in […]

Hoe gooit u glaswerk weg?

Begrijpen hoe u zich ontdoet van gevaarlijk afval zoals gebroken glas en serviesgoed is belangrijk voor ieders veiligheid. Als u geen toegang heeft tot een glasrecyclingbak of een depot, kunt u hier de beste oplossing […]