20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Vult epoxyvloer scheuren?

Hoe kan ik uw garagevloer te repareren met epoxy

Dat gebeurt heel vaak en om verschillende redenen. Na verloop van tijd, of soms direct na de installatie, kan uw garagevloer beginnen te kraken en spall.

Scheuren op een betonnen oppervlak vaak veroorzaakt door te veel water of vocht in de ruimte, slechte installatie, of een noodlijdende afwerking. Afgebrokkeld, gebarsten of stoffig beton kan zeker worden gerepareerd, maar men moet wel de juiste producten en processen gebruiken. Hier is alles wat u moet weten.

tan epoxy vloer met vlekken

Garagevloeren zijn meestal gemaakt van beton, die zijn bedoeld om duurzaam te zijn en een lange levensduur. Echter, als gevolg van gewicht, gebruik, het weer, en andere factoren, kan een betonnen garagevloer ontwikkelen scheuren. Scheuren in een garage vloer moet zo snel mogelijk worden gerepareerd om hen te helpen te stoppen van het verspreiden en het veroorzaken van meer schade. Terreinvoorbereiding is essentieel voordat u begint met scheurreparaties in een betonnen garagevloer.

Als het oppervlak van de betonnen vloer in een garage gescheurd is en scheuren of gaten vertoont, kunt u de beschadigde gebieden repareren met cementmortel. Deze wordt kant-en-klaar verkocht en kan via onze website worden gekocht. Link hier

Epoxy mortel Patch voor beton

HOE REPAREER IK EEN BETONNEN GARAGEVLOER

Met behulp van de radiaalboor, beitel, en hamer, verwijderen we alle gebroken stukken uit de gebieden waar het beton lijkt te zijn gescheurd of gebroken.

We zullen de resten van gebroken beton moeten verwijderen met een harde borstel en een spatel, en dan zullen we het oppervlak vegen om het stof te verwijderen.

Vervolgens brengen we een laag primer aan en laten dit ongeveer 10 uur drogen; dit wordt gedaan om het beton beter aan het oppervlak vast te houden.

Met al deze stappen kan de mortel (boven) worden voorbereid.

We brengen de mortel aan op de beschadigde plaats door goed aan te drukken met de troffel, een metalen liniaal, of de troffel. Voor grote oppervlakken raden we aan de mortel vloeibaarder te maken, voor een betere zelfnivellering.

Om het oppervlak harder en sterker te maken, raden wij aan er een beetje droog cement op aan te brengen en het met de troffel te bepleisteren.

Let op eventuele lage plekken, die extra fixatiemateriaal kunnen vereisen.

Bij het fixeren van diepe scheuren is het ideaal om het breukvlak op te vullen met silica zand. Dit voorkomt dat het bevestigingsmateriaal naar beneden lekt. Het bespaart u van het gebruik van overvloedig materiaal net als het maken van lage plekken die moeten worden bijgevuld.

Voor het repareren van de garagevloer, moet u een epoxy zand slurry of vaststelling mengsel te gebruiken. Welk type je gebruikt is afhankelijk van de mate van de fix. Het vereist iets meer inspanning dat de vaststelling van een split, maar het is niet zo moeilijk om te doen.

Nadat het oppervlak zich op de juiste manier heeft gerangschikt, brengt u het mengsel over de uitgeholde zones aan met behulp van een troffel. Sommige combinaties zijn zelfnivellerend en kunnen worden verbonden met een metalen trekker. Zorg ervoor dat u het mengsel glad plamuurt en laat het volgens de richtlijnen fixeren. Het kan zijn dat u een nieuwe applicatie nodig heeft om eventuele kleine putjes of lage plekjes op te vullen die u gemist heeft.

Niettemin, als je het toepassen van een schaduwrijke verf of gekleurd epoxy sealer, op dat punt, je zou moeten lijken op een aangenaam glad solide stuk vrij van gebreken.

Met Epoxy Vloeren Coatings, hoeft u niet te benadrukken over het repareren van de vloer pauzes als de dikkere oppervlaktelaag van epoxy zal verbergen deze pauzes.

We houden van onze klanten feedback en aanbevelingen ook! Voel je vrij om een reactie hieronder achter te laten en we zouden blij zijn om dit toe te voegen aan onze post!

3 Reacties

Epoxy Centraal

1. Kostenbesparingen. U kunt veel geld besparen door het doen van de arbeid zelf. Afhankelijk van de omvang van uw project en wat voor soort afwerking u wilt zal bepalen besparingen.
2. Met een professionele moet je voorzichtig zijn met het niveau van het oppervlak dat u daadwerkelijk krijgt. Zorg ervoor dat u met een paar vroegere klanten spreekt die goede ervaringen met het bedrijf of de persoon hebben gehad u met spreekt.

Rafael Delano

Uitstekend artikel. Wat is het verschil tussen de doe-het-zelf epoxyvloer en het door een professional laten doen? Is het de extra kosten waard?

Misschien bent u ook geïnteresseerd in onderwerpen

Zal epoxy dekken haarscheurtjes?

Het beste materiaal om te gebruiken, Epoxy, is een 2-componenten polyurethaan polymeer dat niet gefreesd hoeft te worden, haarscheurtjes vult, snel uithardt, sterker is dan beton, en kan worden aangebracht bij vriestemperaturen.

Kun je epoxy over beton scheuren?

Epoxy coatings zijn niet bestand tegen de spanningen die gepaard gaan met betonscheuren als gevolg van zettingen, droogkrimp of andere factoren. Laat niet de angst voor scheuren houden u van de voordelen van epoxy te genieten, met een beetje prep en reparatie werk, kunt u verder gaan met uw epoxy project.

Zal epoxy vullen onvolkomenheden in beton?

Als je denkt dat de betonnen ondergrond er oneffen uitziet, wacht dan maar tot je er overheen gaat met epoxy verf. Epoxy is glanzend. Hierdoor zullen alle deuken, scheuren, gaten en troffelsporen van het beton onthuld en uitvergroot worden.

Moet je voor epoxy scheuren vullen?

Het is waar dat noch gewone garagevloerverf, noch een epoxy coating voor garagevloeren scheuren vult, maar dat betekent niet dat je de scheuren niet kunt oplappen en dan schilderen. Zodra de vloer is schoon en droog, patch de scheuren en etsen van het oppervlak voordat u gaat schilderen.

Hoe vul je scheuren in betonnen vloeren?

Hoe maak je een scheur in beton te repareren | Een DIY gids – Video №1 | Start tijd – 1:29

Is epoxy vloeren zelfnivellerende?

Zelfnivellerende epoxy is een coating die wordt aangebracht op een betonnen plaat en, zoals de naam al doet vermoeden, is het gemakkelijk aan te brengen omdat het zichzelf nivelleert en uitspreidt over het vloeroppervlak. Het creëert snel een enkel naadloos oppervlak over de vloer.

Hoe lang gaan epoxy vloeren mee?

Typisch, epoxy vloeren duurt 2 tot 3 jaar in zwaar verkeer. Commerciële eigenschappen – zoals garages, restaurants, of fabriek ruimten – met veel dagelijks voetverkeer kan verwachten dat deze ervaring. Echter, met de juiste zorg en onderhoud, uw epoxy vloeren kan duren veel langer.

Zijn epoxy vloeren de moeite waard?

Epoxy vloeren beschermen het onderliggende beton tegen vocht, vlekken, vet en scheuren. Op de lange termijn kan dit u veel schoonmaak- en onderhoudskosten besparen, omdat het tapijt of de voegen niet meer gereinigd hoeven te worden. Het is ook zeer redelijk geprijsd voor de duur en de mate van bescherming die het biedt.

Moet ik scheuren in beton te vullen voordat epoxy?

Als er talrijke dunne scheurtjes zijn of als ze moeilijk visueel te detecteren zijn, moet de sealer als een flood coat over het gehele oppervlak worden aangebracht om de scheurtjes hydrofoob te maken. Zodra de scheurreparatie is uitgehard, kunt u deze vlak schuren om een egaal oppervlak te creëren voor het aanbrengen van uw Epoxy vloercoating.

HOE LANG GAAT EEN Epoxy vloer mee?

2 tot 3 jaar
Typisch, epoxy vloeren duurt 2 tot 3 jaar in zwaar verkeer. Commerciële eigenschappen-als garages, restaurants, of fabriek ruimten-met veel dagelijks voetverkeer kan verwachten dat deze ervaring. Echter, met de juiste zorg en onderhoud, kan uw epoxy vloer veel langer meegaan.

Is epoxy vloeren goedkoper dan tegels?

Epoxy vloeren kan meer kosten upfront dan tegel doet, maar het zal meer kosten-effectief zijn op de lange termijn. Dit maakt het een meer budget-wise keuze. Design en decor kan u helpen uw beslissing te nemen. Er zijn tientallen tegelkleuren en patronen om uit te kiezen, waardoor het een klassieke ontwerpkeuze is.

Moet ik de scheuren in mijn garagevloer vullen?

Bij het repareren van diepe scheuren, is het het beste om de scheur gedeeltelijk te vullen met silica zand. Dit voorkomt dat het reparatiemateriaal diep in het beton sijpelt en gaat inklinken. Het bespaart u het gebruik van overtollig materiaal en het creëren van lage plekken die opnieuw moeten worden gevuld.

Waardoor kan epoxy gaan scheuren?

De chemische reactie tussen hars en verharder tijdens het uitharden van epoxy genereert warmte. De resulterende massale opbouw van warmte kan de uitgeharde epoxy doen barsten vanwege het temperatuurverschil tussen de boven- en onderkant van de container. Deze ongecontroleerde warmteontwikkeling wordt ongecontroleerd exotherme genoemd.

Waardoor kan een epoxyvloer gaan scheuren?

Aanwezigheid van water of vocht kan ervoor zorgen dat de bestaande harslaag gaat bobbelen en loskomt van de ondergrond. Wanneer zware lasten in contact komen met het aangetaste oppervlak, kan de luchtbel barsten. Machinetrillingen kunnen er ook voor zorgen dat de epoxycoating loslaat van de ondergrond.

Krassen epoxy vloeren gemakkelijk?

Zware stoten Epoxy vloeren zijn niet alleen bestand tegen zwaar verkeer en zware belastingen, maar ook tegen zware stoten. Of uw werknemers nu materialen laten vallen of apparatuur verslepen, epoxyvloeren kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen krassen, deuken of beschadigingen.

Vorig artikel

Wat kan ik laag kopen en hoog verkopen?

Volgend artikel

Wat is een suspensie?

You might be interested in …

Is gips verboden op scholen?

Het wordt over het algemeen beschouwd als een veilig materiaal voor routinematig gebruik en wordt niet als gevaarlijk beschouwd als er op verantwoorde wijze mee wordt gewerkt. Echter, vanwege recente verwondingen bij het gebruik van […]

Zitten baby’s voordat ze kruipen?

Wow, kijk eens aan! Uw baby groeit en maakt sprongen in zijn ontwikkeling, recht voor uw ogen. Het lijkt nog maar een minuut geleden dat ze nog een hulpeloos klein baby’tje was en nu wordt […]

Wat is de babynaam van Wolf?

Net als zusje Stormi heeft ook Wolf geen tweede naam. Zijn achternaam is Webster, wat de eigenlijke achternaam van Travis Scott is. Hij is geboren op 2 februari 2022, en de dag wordt verondersteld zeer […]