20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat betekent ‘softboy’?

@beam_me_up_softboi is het tot op het bot uitgewerkte Instagram-account dat belachelijke teksten van een zeer specifiek type fuckboy documenteert

De definitieve bron van moderne taal – Urban Dictionary – definieert een softboy als “vergelijkbaar met een fuckboy, maar zonder de verwaande houding. Verschilt van de fuckboy omdat hij gaat voor het hart en emoties in plaats van alleen het lichaam”.

In essentie is een softboy de jongen op Tinder die kettingrokende rollies rookt (dit is een grote deel van zijn persoonlijkheid), de filmografie van David Lynch citeert, en absoluut, echt, 100 procent een overtuigd feminist is. Om de een of andere reden denkt hij dat hij de enige persoon is die die Tame Impala plaat heeft gehoord, een hallucinogene trip heeft gehad, of… Manchester heeft bezocht.

De softboy lokt je met schijnbaar interessante gesprekken, een ‘good guy’-houding en zijn toespraken over gendergelijkheid – cool! – voordat ze uiteindelijk wat tijd nodig hebben om ‘zichzelf uit te vinden’, en je vervolgens gaan ‘ghost’en, terwijl ze al je Instagram-verhalen blijven bekijken.

Ondanks hun uiterlijk (je weet precies hoe ze eruit zien), zijn ze vaak moeilijk te herkennen omdat ze in eerste instantie oprecht lijken? Nou, gelukkig voor ons roept één Instagram account ze uit, een bullshit filosofie citaat gelicht van GoodReads.com per keer. Enter @beam_me_up_softboi, die ons voorziet van een eindeloze stroom hilarische, cringe-worthy, en – helaas – maar al te bekende berichten van genoemde softboys.

Het account wordt beheerd door de 20-jarige studente Iona uit Manchester en is, zoals ze Dazed vertelt, “een selectie van de beste en de slechtste softbois die deze planeet te bieden heeft”. Vernoemd naar dat “beam me up Jesus” moment in Friends (“Ik ben in feite ongelooflijk basic en kijk Friends een heleboel,” voegt ze eraan toe), begon Iona het account nadat ze inzendingen kreeg via haar andere Instagram @dankmemes4homecountiesteens.

“(Het is) een combinatie van grappige dingen die onschuldige – zij het soms neerbuigende – indiejongens hebben gezegd, en dan iets donkerdere waarbij dezelfde softboi-tactiek op een nogal vreemde manier wordt gebruikt, in principe als een excuus om een beetje een mietje te zijn,” zegt Iona.

Hoewel softboys vaak worden beschouwd als een van de ergste soorten fuckboys, vindt Iona dat we het niet per se zo serieus moeten nemen: “Iedereen is wel een beetje een softboi. Als je William Blake leest, ben je een softboi. Als je terloops zegt dat je af en toe ket doet, ben je een softboi. Sorry iedereen, er is geen ontkomen aan je softboi lot.”

Of we nu allemaal stiekem softboys zijn van binnen of niet, het account is een must-follow, en een essentieel educatief hulpmiddel – hier zijn een paar dingen die we hebben geleerd over hoe je een softboy kunt spotten.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe word je een Softboy?

Voor een nonchalante softboy outfit, combineer je een gestreept longsleeve t-shirt met een zwarte of lichtgekleurde skinny jeans en frisse witte sneakers. Sla je broek om en versier royaal. Sommige jongens vinden het leuk om een gestreept T-shirt met korte mouwen over een wit T-shirt met lange mouwen te dragen. Zorg ervoor dat je tees een oversized, vintage gevoel hebben.

Bestaan zachte jongens?

Ja, er zijn genoeg mannen die gewoon echt aardige, emotioneel volwassen mensen zijn, maar de realiteit is dat softboys wel degelijk bestaan in de moderne dating scene – en het zijn meesterlijke manipulators. Door een zorgzame schijn te gebruiken, manipuleren zij hun romantische partner om precies te doen wat zij willen.

Is Softboy een compliment?

Dit gedrag is intrigerend voor de niet-ingewijden. Je voelt je misschien gevleid door hun complimenten, en blij dat je een man hebt ontmoet die meer over dingen nadenkt dan anderen met wie je uit bent geweest. Je bent officieel gestrikt door de softboy.

Wat zijn een paar zachte jongens namen?

[“Zachte” jongensnamen Ashley. Atlas. [/color-box]

Hoe kan een meisje esthetisch zijn?

hoe kan je esthetisch zijn! – Video №1 | Start tijd – 2:23

Wat is de E in EBOY?

We kunnen een verscheidenheid aan eenmalige betekenissen van egirl en eboy vinden in de jaren 1990-2000, divers verwijzend naar types van jonge mannen en vrouwen online (E voor “electronic”).

Hoe kan een jongen er schattig uitzien?

“Leuke jongens” ruiken goed! Draag deodorant. Douchen alleen is niet genoeg. Als je de hele dag schoon wilt ruiken, moet je deodorant dragen. Verzorg je nagels. Veel jongens weten niet hoe belangrijk deze stap is. Je hoeft geen manicure te nemen, zorg er gewoon voor dat je nagels geknipt en schoon zijn.

Wat betekent zacht meisje?

Soft girl is een modestijl, populair onder sommige jonge vrouwen op sociale media, gebaseerd op een opzettelijk schattige, vrouwelijke look. Een soft girl zijn kan ook een tedere, lieve, kwetsbare persoonlijkheid inhouden.

Wat is de meest schattige naam?

Schattige Baby NamenLiam. Noah. Olivia. Emma. Oliver. Ava. Elijah. Charlotte.

Wat is het verschil tussen donkere academie en lichte academie?

Aan de ene kant promoot de lichte academie outfits optimisme, vriendschap, motivatie, en happy endings boven pessimisme, droefheid, en gevoeligheid. Aan de andere kant is de donkere academie geworteld in thema’s die eerder op doem zijn gericht, zoals literaire tragedie, de zin van het leven, escapisme en de dood.

Hoe kan ik mijn esthetiek kennen?

Esthetische Stijl Zacht Meisje
Eigenschap Verlegen
App TikTok
Emoji
Favoriete Woord of Zin Shook

Wat is een “alt boy”?

Een “alt boy” is een rebelse mannelijke tiener of jonge man die zich op een niet-traditionele manier kleedt. Alt boys voldoen niet aan de typische mannelijke verwachtingen en hebben meestal kleurrijk geverfd haar, piercings, en dragen oog make-up. De term wordt vooral gebruikt op het sociale netwerk TikTok.

Wie was de eerste eboy?

eBoy is een pixel art groep opgericht in 1997 door Kai Vermehr, Steffen Sauerteig en Svend Smital. Hun complexe illustraties zijn gemaakt in posters, shirts, souvenirs, en tentoongesteld in galerie tentoonstellingen. Ze werden opgericht op 2 mei 1997.

Hoe zie ik er heet uit in het bijzijn van mijn crush?

Als je merkt dat je crush naar je kijkt, maak dan oogcontact en houd hun blik een paar seconden vast, glimlach dan en kijk weg. Glimlachen kan je gelukkiger maken, dus het kan de moeite waard zijn om een glimlach te forceren, zelfs als je niet de beste dag hebt. Het hebben van een goed gevoel voor humor kan je ook schattiger laten lijken.

Wat is een bruh meisje?

Een bruh girl is het type meisje dat zich niets aantrekt van uiterlijkheden, veel eet, vloekt, boert, drinkt, en in wezen ‘one of the guys’ is. Karaktereigenschappen van een bruh girl zijn stoerheid, sarcastische humor, en een gebrek aan zelfbewustzijn.

Vorig artikel

Hoe reset ik mijn Whirlpool inductiekookplaat?

Volgend artikel

Is het normaal om één keer per week dronken te worden?

You might be interested in …

Kun je Fimo en Sculpey mengen?

Er is niet één antwoord op deze vraag; elk kleimerk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten, en verschillende kleikunstenaars hebben verschillende voorkeuren. Enkele van de beschikbare merken zijn: De originele Sculpey is er alleen […]

Wat zijn de gemakkelijkst te genezen kankers?

De meeste kankers zijn, indien in een vroeg stadium gediagnosticeerd en behandeld, zeker te overleven. Het belangrijkste is de tijdige opsporing. Veel soorten kanker zijn in een vroeg stadium nog zeer moeilijk op te sporen […]