29 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat doe je nadat je de legendarische beer hebt gedood?

De legendarische beer is één van de unieke dieren waar je op kunt jagen in Red Dead Redemption 2. Je eerste ontmoeting met dit dier is tijdens een van de eerste paar verhaalmissies in hoofdstuk twee. Arthur zal de beer echter alleen moeten verslaan. Op deze pagina kun je informatie vinden over hoe je de legendarische beer gemakkelijk kunt doden.

Je vindt deze legendarische beer tijdens een van de hoofdmissies - Exit Pursued by a Bruised Ego - Red Dead Redemption 2: Legendary bear - how to kill it? - Jagen en wilde dieren - Red Dead Redemption 2 Gids

Je vindt deze legendarische beer tijdens een van de hoofdmissies – Exit Pursued by a Bruised Ego. Hier beginnen Arthur en Hosea aan een reis om op het legendarische dier te jagen. Ze sporen het dier op, maar het lukt ze niet om de beer te doden. Je kunt echter besluiten om zelf op de beer te jagen.

Sla het spel op voordat je begint met jagen - Red Dead Redemption 2: Legendarische beer - hoe dood je hem? - Jagen en wilde dieren - Red Dead Redemption 2 Gids

Sla het spel op voordat je begint met jagen. De legendarische beer kan je heel snel doden. Bovendien kun je het gevecht niet direct na je dood opnieuw spelen. Je moet even wachten tot de beer weer in zijn hol verschijnt. Maak een save om dit probleem op te lossen.

Het hol van de beer is aangegeven op de kaart. Rust Arthur uit met een repeater (een beter idee) of een shotgun voordat je daar aankomt. Ook moet je alle cores regenereren – health, stamina en de Dead Eye bars.

Spoor de beer op dezelfde manier op als in de eerder genoemde missie - activeer de Eagle Eye, onderzoek de gele sporen en volg ze - Red Dead Redemption 2: Legendary bear - how to kill it? - Jagen en wilde dieren - Red Dead Redemption 2 Gids

Volg de beer op dezelfde manier als je deed in de eerder genoemde missie – activeer het Arendsoog, onderzoek de gele sporen en volg ze. De sporen leiden naar de berg.

Wees niet gehaast, je wil niet voortijdig aangevallen worden door de beer - Red Dead Redemption 2: Legendarische beer - hoe te doden? - Jagen en wilde dieren - Red Dead Redemption 2 Gids

Wees niet gehaast, je wil niet voortijdig door de beer aangevallen worden. Gebruik een verrekijker of een aan je wapen bevestigde kijker om de beer te zien voordat hij erin slaagt Arthur aan te vallen. De beer kan op twee manieren verslagen worden:

  1. Klim op de grote rotsen die zich rechts bevinden – de beer zal Arthur niet kunnen bereiken. Daarna moet je het dier aanvallen met een geweer.
  2. Benader de beer terwijl je terwijl je een shotgun vasthoudt. Activeer het Dode Oog als je merkt dat de beer Arthur aanvalt. Dit is een zeer riskante methode.

Ongeacht de methode, vergeet niet om de beer te villen - Red Dead Redemption 2: Legendary bear - how to kill it? - Jagen en wilde dieren - Red Dead Redemption 2 Gids

Ongeacht de methode, vergeet niet om de beer villen. Je krijgt een legendarische berenhuid – die je kunt verkopen of gebruiken bij het knutselen.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Kun je de legendarische beer nog een keer doden?

Sla het spel op voordat je gaat jagen. De legendarische beer kan je heel snel doden. Bovendien kun je het gevecht niet direct na je dood opnieuw spelen. Je moet even wachten tot de beer weer in zijn hol verschijnt.

Waar haal ik de legendarische berenvacht vandaan?

de Trapper
Je kunt de Legendary Bear Pelt ruilen voor een Legendary Bear Head Hat bij de Trapper.

Moet je opsplitsen of aas plaatsen?

Naarmate je verder komt in de missie, kom je voor het dilemma te staan of je moet opsplitsen of aas moet plaatsen voor de beer. Als je ooit één horrorfilm hebt gezien, vooral een slasher, zal het voor de hand liggende antwoord zich aandienen. Uit elkaar gaan is absoluut nooit een goed idee.

Wat gebeurt er als je de legendarische pelzen verliest?

Als je in Red Dead Redemption 2 op een Legendary Animal hebt gejaagd en bent gestorven terwijl je je kostbare lading bij je had, zul je merken dat je Legendary Pelt verdwenen is nadat je weer tot leven bent gewekt. Bezoek de dichtstbijzijnde Fence and Trapper om de kwaliteitsonderdelen en pelt voor crafting te verkrijgen.

Moet ik de legendarische Bear pelt verkopen?

Als je bij de Trapper bent, spreek dan met de dierenhandelaar, en je zult zien dat je een snelle betaaldag kunt verdienen met de legendarische Berenvacht voor $60. Doe dit, want als je de legendarische pels aan de winkelier verkoopt, kan hij deze gebruiken om items voor je te maken.

Kun je legendarische pelzen verkopen aan de slager?

Je kunt alleen pelzen en karkassen verkopen aan de pelsjager of slager.

Moet ik op de beer jagen of teruggaan met Hosea?

Aas en volg je prooi Na het voorbereiden en het leggen van aas met Hosea, zal de Legendarische beer toeslaan. Je hebt maar een seconde om een paar kogels af te vuren en hem weg te jagen. Hosea verstopt zich achter een rots. Na de ontmoeting besluit hij in te pakken, maar jij kunt blijven en de jacht op de beer afmaken.

Hoe jaag je ook alweer op legendarische Beren?

Als je respawned (na je gevecht met de Legendarische Beer waar je gestorven bent), moet je een eindje weg rijden en een kamp opzetten. Als het kamp is opgezet, ga je slapen tot de volgende ochtend. Rijd terug naar het icoon.

Kun je pelts bewaren RDR2?

De enige manier om pelzen te “bewaren” in Red Dead Redemption 2 is door ze aan Pearson te geven in het kamp of door ze naar de pelsjager te brengen. Als spelers hun dierenvachten om een of andere reden willen houden, kunnen ze ze technisch gezien “opslaan” op de rug van hun paard.

Wat gebeurt er als je je legendarische dier in de steek laat?

Je hebt je Legendarisch Dier achtergelaten. Bezoek de dichtstbijzijnde Fence en Trapper om de kwaliteitsonderdelen en pels te verkrijgen om te knutselen. Bezoek een van deze winkeliers, en door wat wij denken dat magie is, zullen zij de Legendarische items hebben.

Kun je pelzen opslaan rdr2?

De enige manier om pelzen te “bewaren” in Red Dead Redemption 2 is door ze aan Pearson te geven in het kamp of door ze naar de pelsjager te brengen. Als spelers hun dierenvachten om wat voor reden dan ook willen bewaren, kunnen ze die technisch gezien “opslaan” op de rug van hun paard.

Is er maar één Trapper in rdr2?

Er is maar één Trapper in Red Dead Redemption 2, maar hij reist veel (en snel). Hij heeft een vaste kraam in Saint Denis bij de Fence, en daarna nog vier andere locaties in de wildernis.

Moet je opsplitsen of aas gebruiken RDR2?

Als je kiest voor Split Up, gaan jij en Hosea ieder jullie eigen weg om naar aanwijzingen te zoeken. Uiteindelijk zul je een aanwijzing tegenkomen, (of berensporen, zo je wilt). Je zult de beer moeten wegjagen met kogels. Als je er echter voor kiest om het aas te laten liggen, dan zullen Hosea en jij ondergedoken wachten tot de beer komt.

Hoe kom je aan het pistool van Hosea in RDR2?

De speler moet de “Companion glitch” gebruiken en ervoor zorgen dat Hosea met hem spawnt. Dan moet de speler wachten tot Hosea het wapen op zijn paard legt en dan moet de speler een dynamiet naar hem gooien. Dit zal ervoor zorgen dat Hosea van het paard valt en het wapen zal op de grond liggen, waar het kan worden opgeraapt.

Moet ik de legendarische berenvacht verkopen?

Als je bij de Trapper bent, spreek dan met de dierenhandelaar, en je zult zien dat je met de legendarische berenvacht een snelle betaaldag kunt verdienen voor $60. Doe dit, want als je de legendarische pels aan de winkelier verkoopt, kan hij deze gebruiken om items voor je te maken.

Vorig artikel

Waar staat obd1 voor?

Volgend artikel

Hoe kan ik acne littekens op een natuurlijke manier lichter maken?

You might be interested in …

Hoe maak je vintage porselein schoon?

Wilt u weten hoe u materialen als porselein en bone china schoon krijgt en tegelijkertijd kunt conserveren? Lees verder voor advies over het schoonmaken van delicate materialen. Bijgewerkt 17 augustus 2021 Door Cleanipedia Team De […]

Wat doet Omae Wa?

Heb je ooit een vriend, video of meme ergens horen schreeuwen omae wa mou shindeiru gevolgd door een vreemd geluid en een nani? In dit artikel zullen we de betekenis van deze uitdrukking en de […]