29 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat is Aigoo Koreaans?

Koreanen verzinnen zo vaak slangwoorden en afkortingen dat het bijna onmogelijk is om bij te blijven. Maar, als je een fervent K-drama kijker bent, ben je waarschijnlijk goed op de hoogte en kun je gesprekken voeren met alleen maar slang woorden! Voor het geval je je geheugen wilt opfrissen, zijn hier slechts 15 Koreaanse slangwoorden en zinnen die je waarschijnlijk hebt gehoord tijdens het kijken naar K-drama’s.

(Zorg ervoor dat u ook kijken naar deel een van deze functie – “20 woorden en zinnen Elke K-Drama Fan moet weten”).

1. Heol

Heol / 헐: “Ik kan het niet geloven”

Vaak gebruikt als je in een lichte staat van shock of ontzag bent.

2. Dae-bak

Dae-bak / 대박: Ontzagwekkend, Jackpot

3. Aigoo

Aigoo / 아이구: Geez, oh nee, oeps

Kan in veel verschillende contexten gebruikt worden, maar meestal wordt het gebruikt om frustratie te tonen.

4. Jjang-ee-ya

Jjang-ee-ya / 짱이야: … is de beste, nummer 1

5. Ah-ssa!

Ah-ssa! / 아싸!: “Ja!” of “Oh Ja!”

Wordt gebruikt als je blij of opgewonden bent over iets.

6. Ddo-ra-yi

Ddo-ra-yi / 또라이: Gek, krankzinnig

7. Jin-jja?

Jin-jja? / 진짜?: Echt waar?

Wordt meestal gezegd in een staat van verrassing of shock. Kan worden gebruikt als een vraag of een verklaring.

8. Omo / Omona

Omo / Omona / 어머 / 어머나: “Oh nee!” of “Oh mijn god!”

9. Mi-cheos-suh?

Mi-cheos-suh?! / 미쳤어. “Ben je gek?!”

10. Eo-tteok-hae?!

Eo-tteok-hae?! /어떡해. “Wat doe ik/wij?!”

Dit woord betekent ook, “hoe?” wanneer gespeld als 어떻게.

11. Sseom

Sseom / 썸: Flirten

De allereerste stadia van het daten; wanneer je nog niet exclusief bent. Je weet misschien wel dat je elkaar leuk vindt, maar bent nog geen vriendje/vriendinnetje!

12. Wang-dda

wang-dda / 왕따: eenling

13. Chi-maek

chi-maek / 치맥: gebakken kip + bier

Deze combo is er altijd al geweest in de Koreaanse cultuur, maar het werd populair gemaakt door Jun Ji Hyun!

14. Dak-sal

dak-sal / 닭살: cringe-worthy of goor

Het wordt meestal gebruikt als iemand iets zegt of doet en je ineenkrimpt.

15. Bel

roep / 콜: “Laten we het doen!” of “Ik doe mee!” of “Tuurlijk!”

Als iemand je vraagt: “heb je zin om kip en bier te gaan eten?” kan je antwoorden, “Bel!”

Hey Soompiers, welke van deze slang woorden en zinnen kende jij al? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

binahearts is een Soompi-schrijfster die je het vaakst zingend bij de karaoke ziet, terwijl ze haar hond uitlaat of zich tegoed doet aan een toetje. Haar huidige obsessies zijn Song Joong Ki, BTOB, en BIGBANG. Zorg ervoor dat je binahearts volgt op Instagram als ze door haar nieuwste Koreaanse rages reist!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat Aigoo betekent in het Koreaans?

Aigoo Betekenis (아이고)? Aigo (아이고) is een Koreaanse uitroepuitdrukking die vergelijkbaar is met de Engelse uitdrukkingen ‘Oh! ‘ ‘Oh Dear! ‘ , ‘Oh My! ‘, ‘Oh Mijn God! ‘ ‘Geez!

Wat is OMO Koreaans?

hongerige “OMO-OMO” is een Koreaanse uitdrukking die betekent “OH MY!”, een veel voorkomende uitdrukking die je in veel Koreaanse drama’s ziet.

Wat is Daebak in Korea?

1. 대박 – (Daebak) Betekenis: Dat is geweldig! Sterren in Koreaanse drama’s en variétéshows gebruiken dit woord vaak. Het beschrijft wanneer iets geweldig is of het is een manier om enthousiasme te tonen.

Betekent Aigoo schattig?

Aegyo (애교) is een manier van schattig doen die populair is in de Koreaanse cultuur, vooral onder K Pop idolen. Aegyo betekent letterlijk zich schattig gedragen. Het doen van verschillende stijlen van schattig vertoon (pruilen, het gebruik van een baby stem, enz. ) maakt iemand meteen schattig of beminnelijk.

Hoe wordt Aigoo uitgesproken?

) – Video №1 | Start tijd – 0:41

Wat is Kyeopta?

“Kyeopta” (oorspronkelijk uitgesproken als “gwiyeopda”) betekent “dat is schattig,” en “bogoshipo” (“bogosipeo”) betekent “ik mis je. “De woorden zijn vaak een weerspiegeling van een specifiek facet van de Koreaanse cultuur dat niet gemakkelijk in het Engels kan worden vertaald.

Wat betekent Maknae?

jongst
Maknae. n. Verwijst naar iemand die de jongste van een groep is. Het kan betekenen het jongste lid van een familie, K-pop groep of eigenlijk elk type groep of gemeenschap. In BTS, is de maknae Jungkook.

Hoe vloek je in het Koreaans?

De Meest Gebruikte Koreaanse Scheldwoorden Koreaanse Scheldwoorden #1 – 씨발 (Ssi-Bal)Koreaanse Scheldwoorden #2 – 개새끼 (Gae- Sae-Ggi)Koreaans Scheldwoord #3 – 지랄 (Ji-Ral)Koreaans Scheldwoord #4 – 빈대새끼 (Bin-Dae-Sae-Ggi)Koreaans Scheldwoord #5 – 미친놈, 미친년 (Mi-Chin-Nom, Mi-Chon-Nyeon)Koreaanse Scheldwoorden #6 – 좆됐어 (Joj-Dwaesseo)

Wat betekent Imnida?

imnida 입니다 = “het is” (declaratief) is een verklaring en zou normaal gesproken worden gebruikt bij het beantwoorden van vragen of het vermelden van een feit. imnika 입니까 = “is het?” (vragend) vormt een vraag en zou natuurlijk aan de andere partij worden gesteld.

Wat is Aigoo in het Japans?

哀号 aigo is Japans lezen. Het wordt uitgesproken als “eho” in het Koreaans. Ik denk dat ze die gebruiken als ze huilen. Ik denk dat er geen speciale woorden voor huilen zijn in het Japans. ( Er zijn onomatopeeën, zoals “eeen” of “aaan”)

Wat is Gwiyeowo?

Informeel “Schattig” in het Koreaans 1. 귀여워 (gwiyeowo)

Wat is Kiyowo?

Een leuk notitieboekje met 귀여워요 (kiyowo) geschreven in Hangul (het Koreaanse alfabet). Het betekent “Schattig “110 gelinieerde pagina’s, zachte matte kaft. Perfect voor notities, logboeken of om cadeau te geven. Er zijn ook andere leuke Koreaanse woordnotitieboekjes verkrijgbaar. Lees meer.

Wat betekent oppa?

oudere broer
1. 오빠 (oppa) – oudere broer; term van vertedering. Laten we beginnen met een van de basis Koreaanse woorden, oppa. In principe is de betekenis van oppa in het Koreaans een oudere broer. Het wordt gebruikt wanneer een vrouw belt of praat met een oudere man of hij nu familie van haar is of niet.

Wat betekent oppa in BTS?

oudere broer
Oppa (오빠) Betekent oudere broer, “oppa” wordt alleen gebruikt door vrouwen wanneer zij verwijzen naar of spreken met een oudere man.

Wat gebeurt er als ik met een Koreaan trouw?

Naturalisatie is het proces waarbij een buitenlander die getrouwd is met een Koreaan het Koreaanse staatsburgerschap verkrijgt. De nieuwe Koreaanse staatsburger moet zijn vorige buitenlandse staatsburgerschap opgeven binnen zes maanden na het verkrijgen van het Koreaanse staatsburgerschap. Korea staat geen dubbele nationaliteit toe.

Vorig artikel

Kun je een drone hacken?

Volgend artikel

Kun je een studentenclub verlaten en lid worden van een andere?

You might be interested in …

Duits vs. Germaan Wat is het verschil?

relevant, germane, material, pertinent, apposite, applicable, apropos mean relating to or bearing on the matter in hand. relevant impliceert een traceerbaar, significant, logisch verband. gevonden materiaal relevant germane kan ook een geschiktheid voor of een […]

Is Spectrum eigendom van ATT?

AT&T heeft een leningsovereenkomst ter waarde van 14,7 miljard dollar gesloten met de Bank of America in een poging om geld in te zamelen voor wat een forse rekening lijkt te worden van de lopende […]

Kan je staalwol gebruiken op een glazen fornuis?

Alina Bradford schrijft al bijna twee decennia how-to’s, tech-artikelen en meer. Ze schrijft momenteel voor CNET’s Smart Home Section, MTVNews’ tech sectie en voor Live Science’s referentie sectie. Volg haar op Twitter. Elektrische fornuizen van […]