30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat is Clyde Bot in Discord?

Memes: Verveel je nooit met het memes commando. Ooit op Discord gezeten en je afgevraagd wat je met jezelf moet doen, nou Clyde heeft je gedekt. Dit commando zal de gebruiker elke keer een nieuwe meme geven, direct overgenomen van reddit

8Ball: Ooit een vraag willen stellen aan een 8ball, maar nooit de tijd gehad om er een te kopen. Nou met de Clyde bot hoeft dat niet meer. Deze bot is uitgerust met een volledig functionele 8ball.

Het weer: Heb je je ooit afgevraagd wat voor weer het was, maar je kon het niet opbrengen om de app te checken of op je telefoon te kijken. Met Clyde kunt u het weer controleren vanuit het comfort van discord

Rekenmachine: Heb je ooit grote getallen willen optellen? Heb je ooit gewoon sporadisch je financiële rapporten willen behandelen via Discord? Met het ingebouwde rekenmachine commando in Clyde Bot, hoef je niet een eeuwigheid te wachten om de rekenmachine applicatie van je desktop te laden, in plaats daarvan kun je het doen vanuit het gemak van Discord!

Trivia: Wil je snel wat nieuwe weetjes leren? Wil je je algemene kennis testen tegen je vrienden via Discord? Maak je geen zorgen, Clyde Bot heeft je gedekt. Met het Trivia commando, kunnen Discord gebruikers hun algemene kennis uitdagen en uitbreiden, en misschien een beetje competitie veroorzaken onder andere Discord gebruikers!

Grapjes: Beeld je in dat je daar alleen op Discord zit en niets te doen hebt. Waarom probeer je dan niet het grappen commando van de Clyde bot, dit commando geeft je een variatie van verschillende grappen om te lachen terwijl de tijd verstrijkt.

Geheimen: In tegenstelling tot de meeste bots, Clyde beschikt over een set van geheime commando’s die kunnen worden geopend en gebruikt door elke gebruiker. Deze commando’s waren enkele van de eerste commando’s die door de ontwikkelaar werden gemaakt, en ze blijven verborgen tot ze worden ontdekt. Kijk voor hints op deze website, ze kunnen van pas komen.

Muziek: Om toe te voegen aan deze alles-in-een Discord Bot, heeft Clyde een muziek functie die degenen die in een stem kanaal zitten kunnen activeren door het typen van ;play te typen in een tekst kanaal. Clyde Bot heeft ook een unieke prefix, wat betekent dat de meeste muziek bots die in de server zijn niet in het stem kanaal zullen komen wanneer je Clyde vraagt om wat muziek af te spelen.

Veel meer: Clyde’s functies veranderen en worden elke dag uitgebreid. Voor de volledige lijst van commando’s ga naar de Clyde Discord bot

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is een bot commando in Discord?

Discord bots zijn AI’s die een aantal nuttige geautomatiseerde taken en botcommando’s op je server kunnen uitvoeren, zoals het verwelkomen van nieuwe leden, het modereren van inhoud en het bannen van overtreders van de regels. Je kunt Discord bot commando’s gebruiken om muziek, memes, spelletjes, en andere inhoud aan je server toe te voegen.

Waar staat MEE6 voor?

MEE6 is een Discord rol bot die gebruikers in staat stelt om zelf rollen toe te wijzen door gebruik te maken van discord reacties. Deze discord rol generator zal automatisch de permissies updaten voor gebruikers in discord.

Wat is meervoudige kit?

PluralKit is een bot ontworpen voor meervoudige gemeenschappen op Discord. Het stelt je in staat om systemen te registreren, systeem informatie te onderhouden, bericht proxying in te stellen, schakelaars te loggen en meer.

Hoe waarschuw je in Discord?

Om het in te stellen ga je naar de Slash Command Builder en maak je een warn, of hoe je het ook wilt noemen, endpoint en maak je eerst een user optie, en als tweede een string optie die de reden voor de warn zal zijn. Zodra dit is ingesteld, hoeft u alleen maar /warn @user reason uit te voeren.

Is Dyno beter dan MEE6?

Dyno is niet echt de beste als muziek, hiervoor raad ik Rythm of Hime aan. Ik geef de voorkeur aan Hime, maar ze hebben allebei volledige functionaliteit. Als je van rankings en server scores houdt, is Mee6 de manier om te gaan. Het heeft slowmode, een USEFUL functie en natuurlijk rollen gebaseerd op rankings, dat is ook een goede functie.

Hoe waarschuw je iemand op Discord?

] – Video №1 | Start tijd – 2:32

Wat kan Statbot doen?

Statbot is de belangrijkste statistieken- en analytics bot voor Discord en je community. Het is de grootste statistieken bot die de meeste soorten statistieken voor je bijhoudt. Berichten, Stem, Activiteit (games, streaming), Status (online, dnd, inactief, offline), en Ledenaantal zijn alles wat Statbot momenteel bijhoudt.

Waarom is een bot offline?

Je hebt waarschijnlijk zijn Token niet aangesloten of gewoon niet in Debug gekeken om te zien of er een fout is opgetreden. Als je Discord bot offline is, betekent dit dat je hem niet hebt gecodeerd en niet hebt uitgevoerd. Het aanmaken van een bot in het Developer Portal maakt een bot niet meteen zo goed als Dyno of MEE6.

Waarom is MEE6 offline gegaan?

Door een klein probleempje met Discord is MEE6 offline, net als vele andere bots. Discord is de makkelijkste manier om te communiceren via spraak, video en tekst.

Wat is PK Discord?

PluralKit is een bot ontworpen voor meervoudige gemeenschappen op Discord. Hiermee kunt u systemen registreren, systeeminformatie bijhouden, bericht proxying instellen, log schakelaars, en meer.

Wat is Autoproxy Discord?

Autoproxy. Met de autoproxy functie van de bot kun je berichten laten proxen zonder direct de proxy tags op te nemen.

Wat kan Dyno doen?

DynoDashboard. Een feature-rijk, configureerbaar web dashboard. U kunt alles eenvoudig in- en uitschakelen en configureren. Moderatie. Moderatie met mod logs, getimede mutes en bans. Veel meer. Autorollen, Aangepaste Commando’s, Aankondigingen, Rangen, AFK Status, Herinneringen, en nog veel meer.

Hoe vind ik mijn waarschuwingen dyno?

Beheer je waarschuwingen:Om de waarschuwingen voor een gebruiker te bekijken, gebruik het ? waarschuwingen commando. Om een specifieke waarschuwing van een gebruiker te wissen, gebruik het ? delwarn commando. Om alle waarschuwingen van een gebruiker te wissen, gebruik je het ? clearwarn commando.

Wie is ritme Chan?

Yagura-chan (やぐらちゃん, Yagura-chan?) is een klein meisje dat voorkomt in The☆Bon Odori, maar ook Live als de drummer van de Drum Girls, in Rhythm Tengoku.

Wat is Rythm Chan Discord?

Rythm bot is een populaire discord bot die momenteel op 10 miljoen servers draait voor het afspelen van muziek op je discord server.

Vorig artikel

Hoe kom je van distemper op de muren af?

Volgend artikel

Kun je borden opnieuw glazuren?

You might be interested in …

Is antropomorfisme een voorbeeld van personificatie?

Antropomorfisme en personificatie zijn literaire middelen die door schrijvers worden gebruikt om persoonlijkheid en eigenschappen toe te voegen aan personages in hun verhalen. Ze gebruiken deze vormen van figuurlijk taalgebruik om meer humanistische karaktereigenschappen toe […]

Is Amerikaanse kaas keto vriendelijk?

Kaas is toegestaan (en wordt zelfs aangemoedigd) in dit vetrijke, koolhydraatarme eetplan, maar sommige keuzes zijn beter dan andere. Kaasliefhebbers zullen blij zijn te weten dat sommige soorten ketogeen-vriendelijk zijn. Het ketogeen dieet, of kortweg […]