20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat is een andere naam voor een baby engel?

Deze omgekeerd woordenboek staat je toe te zoeken naar woorden door hun definitie. Kijk op RelatedWords.org om woorden te vinden die gerelateerd zijn aan een enkel woord.

Klik op woorden voor definities

Zoek woorden gerelateerd aan uw zoekopdracht. Even geduld a.u.b.! šŸ™‚

Populaire zoekopdrachten

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, woorden voor ” term ” zijn hierboven vermeld. Hopelijk voldoet de gegenereerde lijst van woorden voor ” term ” hierboven aan uw wensen. Zo niet, dan wil je misschien Related Words bekijken – een ander project van mij dat een andere techniek gebruikt (niet dat het het beste werkt met enkele woorden, niet met zinnen).

Over omgekeerd woordenboek

De manier waarop Reverse Dictionary werkt is vrij eenvoudig. Het kijkt gewoon door tonnen van woordenboekdefinities en grijpt degenen die het meest overeenkomen met uw zoekopdracht. Bijvoorbeeld, als je typt iets als “verlangen naar een tijd in het verleden”, dan zal de motor terug te keren “nostalgie”. De engine heeft tot nu toe enkele miljoenen definities geĆÆndexeerd, en in dit stadium begint hij constant goede resultaten te geven (hoewel hij soms vreemde resultaten kan geven). Het lijkt veel op een thesaurus, behalve dat je kunt zoeken met een definitie, in plaats van met een enkel woord. Dus in zekere zin is deze tool een “zoekmachine voor woorden”, of een zin naar woord converter.

Ik heb dit programma gemaakt nadat ik gewerkt had aan Related Words, een soortgelijk programma, behalve dat het een heleboel algoritmes en meerdere databases gebruikt om woorden te vinden die lijken op een zoekopdracht. Dat project staat dichter bij een thesaurus in de zin dat het synoniemen geeft voor een woord (of korte zin) zoekopdracht, maar het geeft ook veel breed gerelateerde woorden die niet zijn opgenomen in thesauri. Daarom is dit project, Reverse Dictionary, bedoeld om hand in hand te gaan met Related Words en te fungeren als een toolset voor het vinden van woorden en voor brainstorming. Voor diegenen die geĆÆnteresseerd zijn, heb ik ook Describing Words ontwikkeld, waarmee je bijvoeglijke naamwoorden en interessante omschrijvingen voor dingen kunt vinden (b.v. golven, zonsondergangen, bomen, etc.).

Voor het geval het je nog niet was opgevallen: je kunt op woorden in de zoekresultaten klikken en dan krijg je de definitie van dat woord te zien (indien beschikbaar). De definities zijn afkomstig uit de beroemde en open-source WordNet database, dus een grote dank aan de vele medewerkers voor het creĆ«ren van zo’n geweldige gratis bron.

Speciale dank aan de bijdragers van de open-source code die in dit project is gebruikt: Elastic Search, @HubSpot, WordNet, en @mongodb.

Merk op dat Reverse Dictionary gebruik maakt van scripts van derden (zoals Google Analytics en advertenties) die cookies gebruiken. Voor meer informatie, zie het privacybeleid.

Misschien bent u ook geĆÆnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is de naam van little angels?

Little Angels
Ook bekend als Zeus (1984-1985) Mr Thrud (1985-1988)
Herkomst Scarborough, Engeland
Genres Harde rock
Jaren actief 1984ā€“1994, 2012ā€“2013

Wat is een andere naam voor een cherubijn?

Op deze pagina vindt u 16 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen en gerelateerde woorden voor cherubijn, zoals: mooie zuigeling, engel, geest, kind, amoretto, cupido, heilige, putto, cartouche, cupido’s en kandelaber.

Wat is een synoniem voor prinses?

Op deze pagina vind je 17 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen en gerelateerde woorden voor prinses, zoals: tsarina, prinsessen, hertogin, monarch, koningin, royalty, vrouwelijke heerser, keizerin, infanta, cleopatra en soeverein.

Wat is een bijnaam voor engel?

Hier zijn een aantal veel voorkomende bijnamen voor Angel: Ange. Angelino. Angie.

Welke naam betekent mooie engel?

‘Rosangela’ is een vrouwelijke naam van Italiaanse, Amerikaanse afkomst. Het is een ongelooflijke naam afgeleid door het combineren van twee namen, ‘Rose’ en ‘Angela,’ wat betekent “Rose van een engel,” of “boodschapper van God. “Deze naam klinkt mooi, mede door de romantische eerste lettergreep.

Wat is een ander woord voor Cupido?

Op deze pagina ontdek je 14 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen, en gerelateerde woorden voor cupido, zoals: Romeinse god van de liefde, Eros (Grieks), cupido’s, zoon van Venus, koppelaarster, eenzame harten expert, amor, medusa, curlyjoe99, liefde en huwelijksmakelaar.

Wat is een synoniem voor seraphim?

Woorden gerelateerd aan seraphim baby, seraph, aartsengel, cherubijn, beschermer, geest, sprite.

Wat is een andere naam voor royalty?

In deze pagina kunt u 35 synoniemen, antoniemen, idiomatische uitdrukkingen en verwante woorden voor royalty ontdekken, zoals: majesteit, eminentie, de kroon, autoriteit, aristocratie, adel, percentage, koninginneschap, koningschap, grootheid en soeverein.

Hoe noem je een koningin?

Bij de presentatie aan De Koningin is de correcte formele aanspreektitel ‘Uwe Majesteit’ en vervolgens ‘Ma’am,’ uitgesproken met een korte ‘a,’ zoals in ‘jam’. Voor mannelijke leden van de Koninklijke Familie gelden dezelfde regels, waarbij de titel in eerste instantie ‘Uwe Koninklijke Hoogheid’ is en vervolgens ‘Heer’.

Welke naam betekent mooie engel?

‘Rosangela’ is een vrouwelijke naam van Italiaanse, Amerikaanse afkomst. Het is een ongelooflijke naam die is afgeleid van de combinatie van twee namen, ‘Rose’ en ‘Angela,’ wat betekent “Roos van een engel,” of “boodschapper van God. “Deze naam klinkt mooi, mede door de romantische eerste lettergreep.

Welke meisjesnaam betekent engel?

ANGELINA. Variatie(s): Angela, Angel, Angelica, en Angelique. Deze namen, gerangschikt in volgorde van populariteit, geven allemaal aan wat voor een engel een klein meisje is. De meest populaire optie, Angelina, heeft een beetje ster kracht in actrice Jolie en Jersey Shore’s Pivarnick.

Kun je een baby Angel noemen?

Kan een baby een engel genoemd worden? Mensen verwijzen naar baby’s, kleintjes als “je bent zo’n engel” maar in waarheid, baby’s kunnen nooit een engel zijn, aangezien de Schepping door God de Vader de Engelen ooit geschapen heeft.

Welke babynaam betekent Gods geschenk?

Naam Betekenis
Amaris Iemand die door God gegeven is
Anum Zegen van God
Ata Deze naam betekent geschenk in het Arabisch.
Ataullah Nog een Arabische naam die geschenk van God betekent.

Wat is de andere naam van liefde?

affectie aanbidding
intimiteit respect
amity amour
waardering emotie
gevoel voorliefde

Wat is de betekenis van amor?

liefde
Brits Engels: love /lŹŒv/ NOUN. Liefde is het zeer sterke warme gevoel dat je hebt als je erg veel om iemand geeft, of je hebt sterke romantische gevoelens voor diegene.

Vorig artikel

Welk land is bekend voor kippen?

Volgend artikel

Laat Natto scheten?

You might be interested in …

Roest Keramiek?

Hoogwaardige keramiek is veel beter bestand tegen corrosie dan metalen en legeringen. Door hun hoge chemische stabiliteit zijn ze passief tegen chemische corrosie, zelfs in ruwe omgevingen. Deze eigenschap van corrosiebestendigheid is ook een van […]

Kan ik een keramische mok in de vaatwasser zetten?

Keramische mokken zijn gemeengoed in huishoudens, en net als al het andere drinkgerei moeten ze na gebruik worden schoongemaakt. Maar vanwege hun samenstelling moeten keramische mokken met zorg worden gewassen om ervoor te zorgen dat […]

Hoe voorkom je dat nepjuwelen gaan roesten?

U heeft de juwelencollectie van uw grootmoeder geĆ«rfd en bent deze nu aan het ordenen samen met uw persoonlijke collectie. U heeft echter gemerkt dat sommige van deze kettingen, armbanden of oorbellen beginnen aan te […]