20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat is Gorilla Glue Shatter?

Voor een gevestigd bedrijf met distributie in de San Francisco Bay Area, heeft Top Tier Extractions een relatief laag publiek profiel. Ze zijn niet bijzonder productief op Instagram, de draaikolk van de dabscene, en ze zijn geen regelmatige bezoekers van de grote exposities en beurzen.

Die incognito vibe strekt zich uit tot hun verpakking – geen flitsende, metalen accenten of coole stripfiguren, zelfs geen kleur. Alleen een zwarte papieren enveloppe met witte letters en een grijze achthoek met daarin de afbeelding van een eenvoudige, witte hoofdletter T die wordt weerspiegeld in een gestileerde grijstintenpoel.

Maar open een van die kleine, zwarte enveloppen en de hele low-key gevel lost op in een heerlijk moment. Hun merknaam mag dan wel onder de radar blijven, maar Top Tier’s shatter laat zijn kwaliteit horen vanaf het moment dat je het uitpakt, en hun versie van de populaire Gorilla Glue #4 is daarop geen uitzondering.

De geelgouden kleur is bijna lichtgevend. Sommige extractors hebben gewoon de Midas touch als het op kleur aankomt en Top Tier staat op die lijst. De helderheid is bijna kristalhelder, waardoor een grote schar de adembenemende uitstraling heeft van een kanarie diamantscherf.

De stabiliteit van het zachte glas maakt deze GG#4 shatter hanteerbaar genoeg om gemakkelijk te deppen zonder gereedschap, maar met een beetje handwarmte ook kneedbaar genoeg om te gebruiken met elk willekeurig leveringssysteem. Maar om het unieke terpprofiel van deze shatter echt tot zijn recht te laten komen, zul je je dab installatie tevoorschijn moeten halen.

De smaakprofielen van de meeste concentraten vallen uiteen in twee basiskampen. Je hebt de getrouwe maar geconcentreerde versie van de smaak van de bronsoort – je begint met OG bloemen, en het eindresultaat smaakt als dezelfde OG, maar dan door een Marshall stack versterker voor terpen.

Het andere kamp zijn de single terp concentraten, waar je begint met OG bloemen, maar de dennen of de gas noten worden verheven in de mix over al het andere, waardoor het concentraat een smaak krijgt die afkomstig is van de bronsoort, maar niet gewoon een herhaling ervan, als je me de onbedoelde woordspeling wilt vergeven.

Dan zijn er nog de “Planet X” smaakprofielen, die je hebt met de GG#4. De termen zijn agressief scherp en kruidig. De scherpe scherpte doet bijna denken aan een witte salie met subtiele noten van citroengras. De scherpte roept meer bekende smaken op, zoals skunk, citrus, dennen en munt, maar geen van deze komen voor in de complexe, mysterieuze smaak van deze shatter.

Een flinke teug bracht me bijna onmiddellijk in een waas van diepe vrede en rust. De krachtige potentie van de Gorilla Glue zal je raken als King Kong, met 82 procent THC in elke smaakvolle dab, maar de effecten zijn zacht en ontspannend. Dit spul zal je “in de zone” brengen, maar het zal je ook vatbaar maken voor afleiding en fantasievluchten, dus het is niet noodzakelijkerwijs de beste keuze voor werk of medicijnen voor overdag.

Maar als je op zoek bent naar een ongeëvenaard product voor de helft van de prijs van vergelijkbare merken, dan is de Gorilla Glue #4 shatter van Top Tier Extractions een ware uiting van hun slogan “de perfecte balans tussen wetenschap en kunst” en zal zeker een welkome aanvulling zijn op je head stash.

VERTEL ONSwat rook jij?

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Word je high van Gorilla Glue?

Gorilla Glue #4 staat bekend om haar super hoge THC gehalte en is in staat om een behoorlijke buzz te produceren. Het is zeker niet voor een cannabis beginner, en moet ‘s nachts worden gebruikt vanwege haar slaapverwekkende eigenschappen.

Wat is Gorilla Glue drug?

Leafly, een organisatie die beoordelingen geeft van marihuana soorten en dispensariums, beschrijft Gorilla Glue als: ‘Een krachtige hybride soort die zware euforie en ontspanning biedt, waardoor je je ‘vastgelijmd’ voelt aan de bank.

Wat is Gorilla Glue wax?

GG4 is ontstaan door Chem’s Sister te kruisen met Chocolate Diesel en Sour Dubb. Het resultaat is een krachtige bloem met een dennenachtig, chocoladeachtig, dieselachtig aroma. Er is gemeld dat ze ontspanning, euforie en slaperigheid teweegbrengt, waardoor dit een zeer populaire soort is onder veteraan cannabis consumenten.

Wat betekent het om Gorilla Glue te roken?

Gorilla Glue is een populair merk lijm dat wordt gebruikt in de bouw en renovatie industrie. Het is ook een hybride cannabissoort die een sterk gevoel van ontspanning opwekt bij de gebruikers, omdat hij rijk is aan cannabinoïden zoals THC en CBD.

Is Gorilla Glue exotisch?

Exotic Gorilla Glue, ontwikkeld door GG Strains, is een krachtige hybride soort die een zwaar gevoel van euforie en ontspanning geeft, waardoor je je “vastgelijmd” voelt aan de bank.

Hoeveel is een ons Gorilla Glue waard?

Een ons gorilla lijm kost $50.

Wat is de sterkste Indica soort in de wereld?

[Purple Kush is een pure Indica soort die ontstaan is door het kruisen van de Hindu Kush en Purple Afghani soorten. Het is een van de meest potente Indica variëteiten ter wereld, met een gemiddeld THC gehalte van 22%. Met aanpassingen in de kweekmethoden, de oogst en het curen, zijn sommige kwekers erin geslaagd een veel hoger THC-gehalte te bereiken. [/color-box]

Welke soort kweekt de grootste toppen?

Als je op zoek bent naar een van de hoogst opbrengende indoor soorten, dan kan Super Silver Haze tot negentien ounce bloem per vierkante meter opleveren. Het duurt negen tot elf weken voordat deze soort klaar is voor de oogst. Super Silver Haze kan buiten worden gekweekt, maar doet het het beste in een hydroponisch kweeksysteem binnenshuis.

Hoeveel kost een 8TH van GG?

Heel simpel, een achtste weegt een achtste van een ons – vandaar de term – wat neerkomt op ongeveer 3.54 gram, als je metrisch geneigd bent, en vaak gewoon een platte 3.5 gram, althans op de straat.

Welke soort houdt je het langst high?

Gorilla Glue. Nog een 50/50 hybride, Gorilla Glue – ook wel GG genoemd om legale redenen – heeft een THC gehalte van 23 procent. Deze krachtige soort staat bekend om zijn cerebrale en fysieke effecten die snel opkomen en langer aanhouden dan die van andere soorten.

Welke soort heeft de grootste toppen?

Als je op zoek bent naar een van de hoogst opbrengende indoor soorten, kan Super Silver Haze tot negentien ounce bloem per vierkante meter opleveren. Het duurt negen tot elf weken voordat deze soort klaar is voor de oogst. Super Silver Haze kan buiten worden gekweekt, maar doet het het beste in een hydroponisch kweeksysteem binnenshuis.

Welke soorten doen er het langst over om te bloeien?

Malawi Gold is misschien wel de zeldzaamste cannabis soort ter wereld. Van dit landras sativa wordt gezegd dat het cola’s produceert van wel 60 cm lang, maar het heeft een van de langste bloeitijden ter wereld. Deze equatoriale schoonheid heeft 84 tot 120 dagen nodig om te bloeien.

Welke soort doet er het langst over om te groeien?

Malawi Gold is misschien wel de zeldzaamste cannabis soort in de wereld. Dit landras sativa is legendarisch voor cola’s van wel 60 cm lang, maar heeft een van de langste bloeitijden ter wereld. Deze schoonheid uit de evenaar doet er 84 tot 120 dagen over om te bloeien.

Welke soort is moeilijk te kweken?

Verreweg de moeilijkste soorten om te kweken zijn landras soorten. Dit geldt in het bijzonder voor landras sativa’s, die een buitengewoon lange bloeitijd kunnen hebben. Vandaag zijn dit de soorten die je het minst snel in de rekken van de apotheek zult vinden.

Wat is de beste knopverharder?

General Hydroponic KoolBloom Verkrijgbaar als Liquid KoolBloom of Dry KoolBloom, dit additief wordt algemeen beschouwd als de beste toppenverharder die er is.

Vorig artikel

Kan ik mijn goudgerande servies in de vaatwasser doen?

Volgend artikel

Is Plaid Iers of Schots?

You might be interested in …

Wat is de goedkoopste zelfrijdende auto?

De Toyota Corolla is de minst dure 2017 voertuig om standaard te komen met zelfsturende . [+] technologie, met name adaptieve cruise control, vooruit automatisch remmen met voetgangersdetectie. Zonder twijfel, Cadillac’s net geïntroduceerde Super Cruise-systeem […]

Vervagen kunsthars opritten?

Het is duurzaam De oprit kan niet worden beschadigd door water vanwege de doorlaatbaarheid. Er wordt geschat dat een oprit met hars tot tien jaar kan meegaan. Het is bekend dat het zelfs langer meegaat […]

Is Super Sculpey Goed?

Super Sculpey Firm van Polyform is niet de polymeerklei voor iedereen. Ik dacht er zelfs over om er helemaal niets over te schrijven. Toen zag ik enkele van de oogverblindende, verbazingwekkende sculpturen die met dit […]