Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat is het bijvoeglijk naamwoord voor nauwkeurigheid?

Maak kennis met Grammar Coach Schrijf of plak uw opstel, e-mail of verhaal in Grammar Coach en krijg hulp bij grammaticaVerbeter uw schrijven

Schrijf of plak je opstel, e-mail of verhaal in Grammar Coach en krijg hulp bij grammatica

Oorsprong van accurate

synoniemenstudie voor accurate

ANDERE WOORDEN VAN accurate

Woorden in de buurt van accurate

Woorden gerelateerd aan accurate

Hoe nauwkeurig te gebruiken in een zin

Studenten die in een studentenhuis gaan wonen, doen ook een zogenaamde PCR-test, die langer duurt om te verwerken, maar nauwkeuriger is in het vaststellen van een actieve infectie.

Wanneer de steekproeven en de gebruikte methoden niet representatief zijn voor de echte wereld, wordt het erg moeilijk om tot nauwkeurige en bruikbare conclusies te komen.

Voor alle duidelijkheid, dit was geen onderzoeksrapport en het is niet accuraat.

Roubie, een veteraan in de horeca, denkt dat een meer accurate schatting boven de 65 procent zal liggen.

Dat betekent dat u uw website voortdurend moet verbeteren om ervoor te zorgen dat u de hoogste kwaliteit, relevantere, betrouwbaardere en nauwkeurigere inhoud en gebruikerservaring hebt.

Ik heb uit betrouwbare bron dat deze citaten 100 procent accuraat zijn, zo niet 100 procent woordelijk.

Zelfs als je kijkt naar dat in de meest gunstige licht mogelijk , het was niet nauwkeurig .

Natuurlijk, een meer flexibele interpretatie is net zo accuraat .

Muziek en live shows , zegt ze , laten mensen toe te praten over het product als kunst in plaats van een nauwkeurige weergave van de werkelijkheid .

Als dit juist was, zou het betekenen dat de Wilson Brown stopte voor een kleine overtreding, niet voor een misdrijf.

De resultaten zijn gemakkelijk en snel te verkrijgen, en zijn waarschijnlijk nauwkeurig genoeg voor alle klinische doeleinden.

Voor nauwkeurig werk zijn de beste instrumenten de von Fleischl-Miescher en de Dare.

De breedstralende budgerow gaf een merkwaardig nauwkeurige microkosmos van India op dat moment.

Voor nauwkeuriger werk zijn de volgende methoden, die zowel op menselijke als op koemelk kunnen worden toegepast, eenvoudig en bevredigend.

En al had Gwynne San Francisco niet opnieuw bezocht, hij had een zeer nauwkeurig idee van de huidige omstandigheden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat is het bijwoord van nauwkeurigheid?

accuraat. Op een nauwkeurige manier; precies; precies; zonder fout of gebrek.

Is nauwkeurigheid een zelfstandig naamwoord of een bijvoeglijk naamwoord?

zelfstandig naamwoord, meervoud ac-cu-ra-cies. de toestand of kwaliteit van waar, juist, of exact zijn; vrij van fouten of gebreken; precisie of exactheid; correctheid.

Wat is het zelfstandig naamwoord voor accuraat?

nauwkeurigheid. De staat van accuraat zijn; vrijheid van fouten, deze vrijstelling voortkomend uit zorgvuldigheid; exactheid; nauwkeurigheid; correctheid.

Wat is het basiswoord van nauwkeurigheid?

Het bijvoeglijk naamwoord accuraat komt van de Latijnse stam ad curare, wat “zorgen voor” betekent, en dat is precies wat je doet als je ervoor zorgt dat iets accuraat is.

Is accuraat een bijwoord of een bijvoeglijk naamwoord?

ACCURATELY (bijwoord) definitie en synoniemen | Macmillan Dictionary.

Is bijvoeglijk naamwoord gemakkelijk?

Makkelijk heeft nog vele andere betekenissen als bijvoeglijk naamwoord en één als zelfstandig naamwoord. De meest voorkomende betekenis van gemakkelijk beschrijft iets dat eenvoudig is en zeer weinig inspanning of werk vereist. Deze betekenis is een antoniem van woorden als moeilijk, uitdagend, of taai. Het woord gemak kan een gebrek aan stress of moeilijkheid betekenen.

Wat is het werkwoord van nauwkeurigheid?

accurize. Om de nauwkeurigheid van (een wapen) te verbeteren

Wat is accuraat in eenvoudige woorden?

Volledige definitie van accuraat 1 : vrij van fouten, vooral als het resultaat van zorg een accurate diagnose. 2 : exact overeenstemmend met de waarheid of met een norm: exacte kleur die accuraat is. 3 : in staat om een nauwkeurig resultaat te geven een nauwkeurige meter.

Wat zijn bijvoeglijke naamwoorden voorbeeld?

Bijvoeglijke naamwoorden zijn woorden die gebruikt worden om zelfstandige naamwoorden of voornaamwoorden te beschrijven of te wijzigen. Bijvoorbeeld, rood, snel, blij, en onaangenaam zijn bijvoeglijke naamwoorden omdat ze dingen kunnen beschrijven – een rode hoed, een snel konijn, een blije eend, een onaangenaam persoon.

Wat zijn bijvoeglijke naamwoorden geef 10 voorbeelden?

Voorbeelden van bijvoeglijke naamwoordenZe wonen in een mooi huis. Lisa draagt vandaag een mouwloos shirt. Deze soep is niet eetbaar. Zij droeg een mooie jurk. Hij schrijft nietszeggende brieven. Deze winkel is veel mooier. Ze droeg een mooie jurk. Ben is een schattige baby. Linda’s haar zit prachtig.

Wat zijn 5 voorbeelden van bijvoeglijke naamwoorden?

Voorbeelden van bijvoeglijke naamwoordenZe wonen in een mooi huis. Lisa draagt vandaag een mouwloos shirt. Deze soep is niet eetbaar. Zij droeg een mooie jurk. Hij schrijft nietszeggende brieven. Deze winkel is veel mooier. Ze droeg een mooie jurk. Ben is een schattige baby. Linda’s haar is prachtig.

Wat zijn vijf bijvoeglijke naamwoorden?

schattig avontuurlijk agressief
beschaamd aantrekkelijk gemiddeld
vreselijk slecht mooi
beter verbijsterd zwart
bloederig blauw blauwogig

Wat zijn de 3 soorten bijvoeglijke naamwoorden?

Bijvoeglijke naamwoorden zijn er in drie vormen: absoluut, vergelijkend, en superlatief. Absolute bijvoeglijke naamwoorden beschrijven iets op zichzelf. Vergelijkende bijvoeglijke naamwoorden maken, zoals te verwachten is, een vergelijking tussen twee of meer dingen.

Wat zijn de 10 soorten bijvoeglijke naamwoorden?

De 10 soorten bijvoeglijke naamwoorden zijn als volgt:Bijvoeglijk naamwoord van kwaliteit. Bijvoeglijk naamwoord Kwantiteit. Bijvoeglijk naamwoord Aantal. Aanwijzend Bijvoeglijk Naamwoord. Verdelend Bijvoeglijk Naamwoord. Vragend Bijvoeglijk Naamwoord. Bezittelijk Bijvoeglijk Naamwoord. Beklemtonend Bijvoeglijk Naamwoord.

Wat zijn de 8 soorten bijvoeglijke naamwoorden?

Er zijn acht soorten bijvoeglijke naamwoorden die hier kort worden besproken. Eigen bijvoeglijk naamwoord. Beschrijvend, kwalitatief of attributief bijvoeglijk naamwoord. Kwantitatief bijvoeglijk naamwoord. Cijferig bijvoeglijk naamwoord. Aanwijzend bijvoeglijk naamwoord. Verdelend bijvoeglijk naamwoord. Vragend bijvoeglijk naamwoord. Bezittelijk bijvoeglijk naamwoord.

Vorig artikel

Wat kan niet koolstofdatering?

Volgend artikel

Wat betekent het als een man je mammie noemt?

You might be interested in …

Hoe slecht is Zwitserse kaas voor u?

Elke kaassoort heeft bepaalde voordelen, zoals een hoog gehalte aan calcium en eiwitten, die bijdragen aan een gezonde voeding. Zwitserse kaas, een middelharde kaas, gemaakt van koemelk, is een uitstekende bron van dagelijks benodigde voedingsstoffen. […]

Wat is het beste afweermiddel voor buitenkatten?

Onze redactie onderzoekt, test en beveelt onafhankelijk de beste producten aan; meer informatie over ons beoordelingsproces vindt u hier. Wij kunnen commissies ontvangen voor aankopen via de door ons gekozen links. The Spruce / Sabrina […]