20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat is Midna’s ware gedaante?

Link’s ondeugende hulpje is een fanfavoriet, maar wie is Midna uit The Legend of Zelda: Twilight Princess, en welke ware gedaante verbergt ze over zichzelf?

Weinig Nintendo-franchises zijn zo effectief geweest in het creëren van iconische personages als The Legend of Zelda. Misschien wel een van de meest mysterieuze en intrigerende hiervan is Link’s metgezel uit The Legend of Zelda: Twilight Princess, Midna.

Midna, een schepsel met scherpe tanden, wordt aan Link voorgesteld als hij zijn wolf-verschuivende bekwaamheden krijgt in het begin van Twilight Princess. Zij dient als zijn gids door de 2006 3D Zelda spel en is vaak te zien op de Hylian lycanthrope in zijn dierlijke vorm. Als ze voor het eerst in beeld komt, roept Midna een sfeer van wantrouwen op bij zowel Link als de speler. Ze moedigt Link consequent aan in de richting van problemen en lijkt haar eigen agenda als prioriteit te hebben. Dus, wie is dit mysterieuze personage? Waar komt Midna vandaan, en hoe past zij in het grote Zelda canon?

Midna en Link ontmoeten elkaar wanneer Link in de Twilight Realm wordt getrokken, een duistere alternatieve dimensie die hem vervloekt met zijn wolf capaciteiten. Midna arriveert om Wolf Link in veiligheid te brengen, en de twee komen terecht in Prinses Zelda’s vertrekken. Zij vertelt hen dat een kwaadaardige tiran genaamd Zant Hyrule is binnengevallen, en Midna legt uit dat Zant ook de troon van de Twilight Realm heeft overgenomen en zijn volk, de Twili, in monsters heeft veranderd.

Wie en wat is Midna uit The Legend of Zelda: Twilight Princess?

Link en Midna hebben als gemeenschappelijk doel Zant omver te werpen en zo zowel het Twilight Realm als het koninkrijk Hyrule te redden als ze daarin slagen. Tijdens hun avontuur groeit hun partnerschap uit tot een symbiotische vriendschap. Link’s schaduw dient als bescherming tegen het licht van Hyrule, dat gevaarlijk is voor de Twili, en Midna helpt Link op moeilijke plekken te komen en helpt hem in zijn wolvenvorm in de strijd.

Uiteindelijk komt Link te weten dat zijn irritante, onbehouwen handlanger eigenlijk de ware heerser van het Twili-volk is. Met de hulp van Ganondorf in de Twilight Realm heeft Zant Midna ten val gebracht, haar van haar macht beroofd en haar vervloekt met haar kleine lichaam. Zonder dat de speler het wist, had Link Hyrule gered aan de zijde van de ware “Twilight Princess” (die niet Zelda was, zoals eerder verkeerd opgevat door Midna zelf). Maar dit is nog steeds niet Midna’s grootste twist.

Aan het eind van Twilight Princessvervangt Midna’s ware gedaante die van de imp, en staat ze mooi, lang en slank. De Twilight Princess heeft hints van haar vervloekte vorm, zoals haar rode ogen schitteren en haar oranje haar net zo fel brandt als het deed in het vervloekte lichaam. Ze neemt vriendelijk afscheid van Link en Zelda als ze terugkeert naar haar rijk en vernietigt de Spiegel van de Schemering, de brug tussen hun werelden (zoals alleen de ware leider van de Twili kan doen), om te voorkomen dat een dergelijke terreur zich nog eens kan voordoen.

Midna is nog steeds een Legend of Zelda icoon, zelfs jaren na haar debuut. Ze is vergeleken met Link’s eerdere sidekicks, die een vergelijkbaar doel dienen als Navi of Tatl uit de Nintendo 64-spellen, maar haar houding en uitgebreide achtergrondverhaal heeft haar veel populairder gemaakt. Ze heeft verschillende andere verschijningen gemaakt in titels als Hyrule Warriors: Age of Calamity en Super Smash Bros. Ultimate, en het is duidelijk dat The Legend of Zelda fans haar nog niet zat zijn.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hoe heet de ware vorm van Midna?

Twili Midna
Twili Midna is de vorm die Midna had voordat ze door Cia vervloekt werd om op een imp te lijken. Het is haar ware vorm, en kan alleen door Midna worden vastgehouden door de vloek te verbreken of door het Schaduwkristal te gebruiken.

Wat zijn Midna’s krachten?

Midna was een prinses in de Twilight Realm die door Zant werd getransformeerd in een imp. Midna’s persoonlijkheid wordt gekenmerkt door een scherpe tong en de neiging om op grillen te reageren. Midna vormt een paar met Link om de wereld te redden. Ze bezit ook krachtige magische vaardigheden, zoals de mogelijkheid om door de ruimte te reizen.

Heeft Midna een oogje op Link?

SHOW ME YA MOVES! Midna heeft duidelijk een oogje op Link, maar ik denk niet dat Link dat ooit door had. Als hij dat deed, was het vlak voor ze vertrok, maar ik betwijfel ten zeerste of hij ooit gevoelens voor haar heeft ontwikkeld. Hij is helemaal verliefd op Ilia.

Hoe lang is Midna in haar ware gedaante?

Dames van Zelda die kunnen wedijveren met Lady Dimitrescu: Prinses Midna Hoewel er geen officiële lengte is, te oordelen naar hoe lang ze is in vergelijking met Link, zijn de meeste fans het erover eens dat Midna in haar ware gedaante, gemakkelijk de 1.80 meter passeert.

Wat voor ras is Midna?

Midna
Soort Twili
Geslacht Vrouw
Titel Twilight Princess Leider van de Twili
Oorsprong Schemerrijk

Is Midna in het tijdperk van rampspoed?

1 In DLC: Wolf Link And Midna Aangezien er ook Amiibo zijn bevestigd voor Age of Calamity, is het niet onredelijk om te anticiperen op meer Wolf Link.

Is Zant Midna’s broer?

[Vertel me alsjeblieft waar, waar dan ook, in dit citaat staat dat Zant en Midna een romantische relatie hebben. Het “koninklijke familie” gedeelte? Dat kan een heleboel dingen betekenen. Zant kan Midna’s neef, half-broer, stief-broer, zwager, enz. zijn. [/color-box]

Is Link een Ganondorf?

Ganon is de aartsvijand van de hoofdpersoon Link en de leider van de Gerudo, een ras van humanoïde woestijnnomaden. In zijn Gerudo-vorm, die hij kan transmuteren, staat hij bekend als Ganondorf.

Hoe lang is Mipha in breath of the wild?

[4 Mipha – Lengte: 5’2, Leeftijd: 55, Relatie status: Verloofd? Hoewel de Zora over het algemeen lang zijn, is hun prinsesje kleiner dan sommige Hylian vrouwen, ze is amper 1.80 m. Ze is echter ongeveer even oud als Link en Zelda, zij het in Zora jaren, dus ongeveer 55 jaar oud. [/color-box]

Hoe lang is Wolflink?

Op 1/4 schaal, zijn ze ongeveer 15 inch lang en 15. 5 inches lang.

Is Midna een tsundere?

Bij het beschrijven van het personage noemde The Legend of Zelda: Twilight Princess regisseur Eiji Aonuma haar “tsundere”, wat een personage betekent dat het verhaal begint als snobistisch en brutaal, maar na verloop van tijd zachter en vriendelijker wordt, een karakter archetype dat zowel hij als Shigeru Miyamoto, medeschepper van The Legend of Zelda serie, zijn

Hoe lang is Zant in Twilight Princess?

Dit zijn de karakter modellen die rechtstreeks uit Twilight Princess zijn gehaald. Als Ganondorf 7ft7 is in dat spel dan zou Zant ongeveer 6ft6 zijn zonder helm en Link zou eigenlijk maar 4ft7 zijn gebaseerd op de grootte van de personage modellen.

Hoe speel je Monk Maz koshia vrij?

HOE UNLOCK IK Monnik Maz Koshia? Voltooi de tweede missie van Hoofdstuk 4. Voltooi The Trial of Monsters, The Trial of the Mighty Foe, en The Trial of Stones quests om de laatste uitdaging vrij te spelen. Voltooi de beproeving van de Ouden uitdaging om monnik Maz Koshia vrij te spelen.

Wie is Terrako?

Terrako is een speelbaar personage dat je kunt vrijspelen in Hyrule Warriors: Age of Calamity. Een kleine, driebenige Guardian die door prinses Zelda als kind werd geactiveerd toen ze er een Blessed Screw in stak. De kleine Guardian bood Zelda troost na het overlijden van haar moeder.

Waarom brak Zant zijn nek?

Toen Zant’s geest zich realiseerde dat Ganondorf hem gebruikt had, symboliseerde het breken van de nek het verbreken van de deal en de connectie tussen hun twee. Zant wenste Ganondorfs dood zodat Ganondorf zijn greep op het leven verloor.

Vorig artikel

Hoe bepaalt u de prijs van te verkopen artikelen?

Volgend artikel

Hoe kan ik zien wie mijn vriendje sms’t?

You might be interested in …

Ontklit azijn je haar?

Heb je een eenvoudige ontklitter nodig die je waarschijnlijk beneden in je keuken kunt vinden? Velen van ons hebben appelciderazijn* ergens, als we het niet in ons haar gebruiken, nemen we er ‘s ochtends shotjes […]

Wat is een Pop Up Party?

Volgens sommigen vond het eerste pop-up diner plaats in 1868 en werd het georganiseerd door een lid van de Zodiac Club-een geheim genootschap bestaande uit twaalf rijke invloedrijke mannen die werden aangeduid als de titanen […]