30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat is Paperport beeldprinter?

PaperPort is commerciële software voor documentbeheer, uitgegeven door Nuance Communications, gebruikt voor het werken met gescande documenten, oorspronkelijk software gebundeld met Visioneer scanners.

Video afkomstig van het kanaal: SHK SMKBJa

Paperport Scanner Fix

Paperport Scanner Fix

Hier wordt getoond hoe vrije ruimte voor scannen kan worden vrijgemaakt wanneer bij een scanpoging het X’d out-teken verschijnt met de melding dat er geen vrije ruimte beschikbaar is.

Video van het kanaal: Richard Scott

Nuance bespaart kosten, print management software: Fuji Xerox Singapore

Nuance bespaart kosten, print management software: Fuji Xerox Singapore

http://www.fujixerox.com.sg/.
http://www.youtube.com/FujiXeroxGlobal.
Bekijk deze video om te zien hoe de Nuance-oplossing voor afdrukbeheer op multifunctionele apparaten van Fuji Xerox ondernemingen in staat stelt kosten te besparen door verspilling van papier en toner tegen te gaan en hun afdruktaken te optimaliseren.
Ga voor meer informatie vandaag nog naar http://www.nuance.com/!
Speciale dank aan: Bill DiStefanis, Directeur, MFP Product Management, Nuance Communications INC

Video afkomstig van het kanaal: FujiXeroxGlobal

Paperport notities OCR functie

Paperport Notities OCR-functie

Hoe Paperport notities te gebruiken

Video afkomstig van het kanaal: Colin Rankin

Zelfstudie: Hoe PaperPort 14 te gebruiken voor Magic Wand (Basis versie)

Handleiding: Hoe PaperPort 14 voor Magic Wand te gebruiken (basisversie)

Sommige van onze Magic Wand worden geleverd met PaperPort 14, hier is een basis tutorial

Video afkomstig van het kanaal: VuPoint Oplossingen

PaperPort Demo.mp4

PaperPort-demo.mp4

PaperPort Demo.mp4

Video afkomstig van het kanaal: motivatubes

Hoe PaperPort Demo te gebruiken Mappen beheren & Dubbelzijdige documenten scannen ADF & rechtzetten

Hoe gebruik ik PaperPort Demo Mappen beheren & dubbelzijdige documenten scannen ADF & rechtzetten

Bent u op zoek naar een softwarepakket om u te helpen uw kantoor papierloos te maken, of om u te helpen bij het scannen van documenten die u wilt archiveren, afdrukken, faxen of e-mailen? PaperPort van Nuance (voorheen ScanSoft), is een handig hulpmiddel om u te helpen het beheer van uw documenten te vereenvoudigen, of het scannen van enkelzijdige of dubbelzijdige documenten automatisch gesorteerd snel en efficiënt. Wanneer u een Brother MFC-printer (Muli-Function) aanschaft, wordt deze geleverd met de “Special Edition” van PaperPort. Brother concentreert zich op de ontwikkeling van zijn printers en drivers, en laat de scansoftware over aan de experts. Nuance kocht Paperport vele jaren geleden en Brother distribueert PaperPort versie 11 of 12 SE (Special Edition). De versie die in deze Tips & Tricks wordt gedemonstreerd, draait op een Windows 7-machine en is versie 12.1 Professional Edition.
Dit is een handleiding voor beginners over het beheren van mappen, het scannen van documenten (dubbelzijdig met automatische documentinvoer) en zelfs het rechtzetten van uw scans.
U kunt PaperPort aanschaffen bij Nuance, als bij uw multifunctionele printer geen exemplaar van PaperPort is meegeleverd. PaperPort werkt met zowel Twain- als Windows WIA-scanstuurprogramma’s, en is erg handig om meerdere netwerkcomputers een scanner te laten delen die zich ook in het netwerk bevindt. Zie de Nuance-website hieronder:
http://www.nuance.com/for-business/by-product/paperport/index.htm

Video afkomstig van het kanaal: SierraTech

Wanneer de PaperPort-software op uw computer wordt geïnstalleerd, wordt ook een pseudo-apparaatstuurprogramma, de PaperPort-beeldprinter, toegevoegd aan uw lijst met printerapparaten. Een pseudo-apparaat is een softwarestuurprogramma waaraan geen hardware is gekoppeld. Het apparaatstuurprogramma van de beeldprinter werkt als een printer, maar drukt in werkelijkheid een bestand af op het bureaublad van PaperPort. Wat is PaperPort-beeldprinter?

PaperPort breidt de mogelijkheden van uw bestaande desktopscanner, mobiele scanner of multifunctionele printer naadloos uit om perfecte scans op uw pc te kunnen maken. Om PaperPort-prints te kunnen maken, moet het PaperPort-printerstuurprogramma echter zijn geïnstalleerd. PaperPort Image Printer 64-bit is een programma ontwikkeld door Nuance Communications.

De meest gebruikte versie is 1.00.0001, met meer dan 98% van alle installaties die momenteel deze versie gebruiken. Het belangrijkste uitvoerbare bestand van het programma is ImgPrnMigrate.exe. Het software-installatieprogramma bevat 48 bestanden en is. PaperPort Image Printer (of PaperPort Image Printer 64-bit) Deïnstalleer het, als het er is. Kijk vervolgens naar de locatie waar u de download van 14.5 hebt uitgepakt en u zult een map zien met de naam: PPImgPrinter.

Deze heeft twee submappen: System32. System64. Elk van deze submappen. PaperPort Image Printer is een Commerciële software in de categorie Business ontwikkeld door Nuance Communications, Inc. Het werd gecontroleerd op updates 1.037 keer door de gebruikers van onze client applicatie UpdateStar gedurende de laatste maand.

De laatste versie van PaperPort Image Printer is. PaperPort is commerciële software voor documentbeheer, uitgegeven door Nuance Communications, die wordt gebruikt voor het werken met gescande documenten. Afhankelijk van de versie kan PaperPort de ingebouwde optische tekenherkenning gebruiken om bestanden aan te maken in doorzoekbaar Portable Document Format (PDF); de tekst in deze bestanden wordt geïndexeerd en kan worden opgezocht met geschikte software, zoals Windows Search van Microsoft. Eerdere versies van PaperPort maakten gebruik van Nuance’s.

Stap3: Installatie van PaperPort-beeldprinter. De installatiestappen verschillen afhankelijk van de versie van uw Windows 10. Volg de onderstaande stappen voor uw Windows 10-versie. Als u de versie van uw Windows 10 niet weet, klik dan hier om te controleren of u de 32bit of 64bit versie van Windows 10 gebruikt. PaperPort installeert een PaperPort-beeldprinter in de map Printers. Het stuurprogramma wordt gebruikt om documenten via de afdrukfunctie in de map PaperPort te importeren.

Als het stuurprogramma ontbreekt in de map Printers, volgt u de onderstaande instructies om de PaperPort-afdrukstuurprogramma’s opnieuw te installeren: OPMERKING: U hebt de installatieschijf nodig die compatibel is met uw besturingssysteem om de PaperPort-image opnieuw te installeren. PaperPort installeert een virtuele PaperPort-afbeeldingsprinterstuurprogramma in de map Printers. Dit stuurprogramma wordt gebruikt om documenten via de afdrukfunctie in de map PaperPort te importeren. Wanneer u dit stuurprogramma selecteert, wordt uw document als bestand geopend op het bureaublad van PaperPort.

OPMERKING: Wanneer u deze functie gebruikt, wordt het document niet afgedrukt op de Brother-machine. PaperPort breidt de mogelijkheden van uw bestaande desktopscanner, mobiele scanner of multifunctionele printer naadloos uit, zodat u met één klik op de knop perfecte scans op uw bureaublad krijgt. En het is echt snel. Scan rechtstreeks naar de PDF Viewer Plus van PaperPort of naar toepassingen als Microsoft Word, Microsoft Excel of Microsoft SharePoint. Met Kofax PaperPort 14.7 kunnen individuen en organisaties documenten scannen, delen, doorzoeken en organiseren in een eenvoudige, geïntegreerde oplossing.

Met Kofax PaperPort 14.7 kunt u uw individuele of bedrijfsinformatiebeheer naar een hoger productiviteitsniveau tillen. PaperPort Image Printer maakt deel uit van de PaperPort-softwaresuite die door Nuance op de markt wordt gebracht. PaperPort helpt u bij het organiseren en beheren van documenten die u op uw pc maakt, Mar 30, 2015 PaperPort Professional is een uitstekend documentbeheer.

Lijst van gerelateerde literatuur:

Als u avontuurlijk bent ingesteld, meer ervaring hebt of een papierafwerking zoekt die uw printerfabrikant niet aanbiedt, kunt u het brede scala aan digitale fotopapieren verkennen dat wordt gemaakt door fabrikanten van foto- en fine art-papier.

De kwaliteit van de afdrukken van inkjetprinters varieert van matig, met doffe kleuren en zichtbare banding, tot uitstekend, bijna-fotokwaliteit.

Printers die grote afbeeldingen aankunnen zijn inkjetprinters zoals 3M’s Scanamural en de penplotters.

drukplaat/printin ‘pleit/ n Een metalen oppervlak waarop het af te drukken beeld wordt aangebracht.

Er zijn twee hoofdtypes van paginaprinters die gebruik maken van het elektrofotografische (EP) beeldvormingsproces.

Bubblejetprinters vertrouwen erop dat de inkt bij de printkop wordt verwarmd.

Voorbeeld 3: Een document dat oorspronkelijk op een laserprinter is afgedrukt, vervolgens op een multifunctioneel inkjetapparaat is gekopieerd en vervolgens opnieuw op een traditioneel xerografisch fotokopieerapparaat is gekopieerd, kan een xerografische fotokopie van een inkjetorigineel lijken.

Het inkjetprocédé is een computer-to-print-technologie waarbij inkt uit spuitopeningen wordt gespoten, zodat geen beelddrager nodig is (zie fig.

De klasse PrinterResolution, die de resolutie van een printer weergeeft, wordt door de eigenschappen PrinterResolutions en PrinterResolution van PrinterSettings gebruikt om printerresoluties te verkrijgen en in te stellen.

Het xerografieproces is de belangrijkste methode voor het reproduceren van beelden en het afdrukken van computergegevens die wordt gebruikt in fotokopieerapparaten en ook in soortgelijke machines, zoals laserprinters en faxapparaten.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Waar wordt PaperPort voor gebruikt?

Kofax PaperPort™ stelt personen en organisaties in staat documenten te scannen, te delen, te doorzoeken en te organiseren in een eenvoudige, geïntegreerde oplossing. Met PaperPort kunt u individueel of bedrijfsinformatiebeheer naar een nieuw niveau van productiviteit en veiligheid tillen.

Waarom staat PaperPort op mijn computer?

Als PaperPort bij het opstarten of bij het wisselen van map vastloopt, kan er een corrupt bestand in de map staan. PaperPort start op in de laatst bekeken map, dus als er een corrupt bestand in die map staat, kan PaperPort crashen. Oplossing: Verwijder alle bestanden uit de map die PaperPort doet crashen.

Hoe kom ik van PaperPort af?

Klik op Start → Alle Instellingen → Configuratiescherm → Programma’s toevoegen of verwijderen. Klik op Programma’s verwijderen. Klik op PaperPort in de lijst. Klik op de knop Verwijderen. Klik op Ja om het verwijderen te bevestigen. Het programma wordt verwijderd.

Hoe drukt u af op PaperPort?

PaperPort installeert een virtueel PaperPort-printerstuurprogramma in de map Printers. U gebruikt deze functie als volgt:Kies vanuit het document de opdracht Afdrukken. Wanneer het dialoogvenster met de printer wordt geopend, selecteert u PaperPort-beeldprinter als uw printer. Klik op OK of PRINT, afhankelijk van uw toepassing.

Is PaperPort gratis bij Brother-printers?

Bij de aankoop van het Brother-apparaat is een computerlicentie inbegrepen voor maximaal 2 netwerkgebruikers om PaperPort te gebruiken voor netwerkscannen. Onderdeel NL-5 is alleen voor een licentieovereenkomst. De software is niet inbegrepen.

Is PaperPort nog steeds verkrijgbaar?

Ontwikkelaar(s) Visioneer
Stabiele versie PaperPort 14. 7 (Windows) PaperPort Notes Versie 2. 1. 0 (iPad) / 11 december 2020 (Windows) 13 november 2013 (iPad)

Werkt PaperPort met Windows 10?

Volgens de website van Nuance is Paperport 14 compatibel met Windows 10.

Hoe schakel ik de compatibiliteitsmodus uit op PaperPort?

Zoek het bestand “PaprPort. exe” in de lijst. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer “Eigenschappen”. Vink op het tabblad “Compatibiliteit” de optie “Dit programma uitvoeren in de compatibiliteitsmodus voor Windows XP” uit.

Hoe kan ik PaperPort 12 verwijderen?

Verwijder de installatie via “Programma’s toevoegen of verwijderen”: Klik op “Start > Configuratiescherm”. Open “Programma’s toevoegen of verwijderen” (“Programma’s en onderdelen” in Windows Vista). Markeer elk van de onderstaande producten in de lijst met programma’s en klik op de knop “Verwijderen” voor elke toepassing: “Nuance PaperPort 12”

Hoe verwijder ik Kofax?

Ga naar Start -> Configuratiescherm -> Een programma verwijderen. Klik op het Kofax PDF product -> Verwijderen. Start de PC opnieuw op als daarom wordt gevraagd.

Hoe kan ik PaperPort downloaden?

Om de PaperPort™ software te installeren, moet het stuurprogramma van de Brother-machine op uw computer geïnstalleerd zijn. Als dat niet het geval is, gaat u naar het gedeelte Downloads van deze website en downloadt u het volledige stuurprogrammatuur- en softwarepakket. Volg de installatie-instructies op de downloadpagina.

Wat doet Brother PaperPort?

PaperPort is commerciële software voor documentbeheer, uitgegeven door Kofax, die wordt gebruikt voor het werken met gescande documenten. Met PaperPort kunnen gescande documenten worden gescheiden in afzonderlijke pagina’s, en opnieuw worden samengevoegd tot nieuwe PDF-bestanden.

Wordt PaperPort nog steeds ondersteund?

PaperPort Anywhere, gratis inbegrepen, breidt deze kracht uit naar elk apparaat met een browser plus apps voor iPhone, iPad en Android-apparaten, zodat u beschikt over de ultieme oplossing voor documenttoegang.

Is PaperPort veilig?

Het is een nauwkeurig programma dat goed werk levert bij het importeren van uw documenten en gebruikers in staat stelt ze te configureren zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgezocht en teruggevonden, en goed kunnen worden georganiseerd in de opslag. Beveiliging: PaperPort Pro versleutelt documenten tijdens het transport en slaat ze op in de cloud.

Wat is Nuance port?

PaperPort 14 van Nuance is een Windows-softwareprogramma dat uw scanner gebruikt om papieren documenten om te zetten in een doorzoekbare digitale PDF-indeling. PaperPort 14 heeft ook de tools voor scanner en beeldverbetering verbeterd, waarmee u uw digitale foto’s kunt verbeteren.

Vorig artikel

Doet Pizza Hut nog steeds aan persoonlijke panpizza?

Volgend artikel

Is Pyrex veilig om van te eten?

You might be interested in …