29 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Wat zit er in een Pampered Chef starterspakket?

Afdrukbare keukenhulpgids. Elke goede huisvrouw heeft een goede keukenhulp bij de hand op elk moment. Deze tool kit zal u helpen geld te besparen op boodschappen door te weten wat u altijd bij de hand heeft.

Vandaag wil ik graag de inhoud van mijn Pampered Chef Ultimate starterspakket met jullie delen.

UPDATE: Ik ben niet langer een Pampered Chef Consultant. Kreeg de kit, probeerde het uit en realiseerde me dat ik niet opdringerig genoeg ben om in de verkoop te gaan. Als u op een van de onderstaande Pampered Chef links klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van Pampered Chef.

Heb je ooit iets gezien dat je wilde, maar je was te gierig om het te kopen? Dat is het verhaal van mijn leven. Ik geef veel geld uit aan iets voor iemand anders, maar als het op mij aankomt, ben ik nogal gierig. Ik heb al een tijdje een oogje op de Air Fryer van Pampered Chef en ik wilde hem heel graag hebben, maar ik had geen zin om er het geld voor neer te tellen.

pampered chef ultieme starter kit

Bij het begeren van de Air Fyer, merkte ik dat de Air Fryer was inbegrepen in een van de nieuwe consultant pakketten. Op dat moment besloot ik dat ik een Pampered Chef consulente zou worden.

Hier is de deal.

De kit die ik kocht heeft meer dan $1,000 retail items erin en krijg dit. Ik betaalde slechts 269 dollar voor de hele kit. Dat is $ 10 goedkoper dan alleen het kopen van de Air Fryer alleen.

Als je van Pampered Chef houdt en je hebt nog geen consulent, voel je vrij om me te contacteren als je vragen hebt.

Maak je geen zorgen, ik ga je niet lastig vallen om een feestje te geven. Ik ben niet echt een feest type meisje, maar als je ooit een “virtueel” feest wilt geven op Facebook of een ander platform, zodat je een heleboel gratis producten kunt krijgen, kunnen we dat altijd doen. Die feestjes zijn snel, makkelijk en totaal pijnloos.

Gratis printables voor huishouden, schoonmaken en plantenverzorging Bloomingful Peach

Ik weet dat jullie heel graag willen weten wat er in mijn kit zat, dus ik wil jullie niet teleurstellen.

Als je geïnteresseerd bent in een van de items, kun je naar mijn winkel gaan en je bestelling plaatsen.

Ik wil je wel laten weten. Als je van plan bent iets te kopen boven de $200 neem dan eerst contact met me op en dan kunnen we je bestelling omzetten in een feest. Door dit te doen kunt u een aantal gratis goodies krijgen.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wat zit er allemaal in een Pampered Chef kit?

De Start-Up Kit bevat een 90-dagen abonnement op je persoonlijke website (waarde $45), training, consultant schort, seizoensgebonden catalogi, Mini Mix ‘N Scraper®, TasteBuds Sample, Season’s Best®, Opportunity Brochures, Fast-Track Rewards Tracker, en een You Got This! Sticker.

Hoeveel kost het om te beginnen in Pampered Chef?

Starter Kit $400+ waarde voor $99! Wanneer je een Pampered Chef zaak begint, krijg je zoveel meer dan alleen je kit. Krijg persoonlijke begeleide ondersteuning om je te helpen je nieuwe bedrijf te runnen.

Hoeveel verdien je als een Pampered Chef consultant?

Het landelijk gemiddelde salaris voor een Pampered Chef consultant is $45.359 in de Verenigde Staten. Filter op locatie om de Pampered Chef Consultant salarissen in uw regio te zien. Schattingen van salarissen zijn gebaseerd op 8.209 salarissen die anoniem zijn ingediend bij Glassdoor door werknemers van Pampered Chef Consultant.

Hoeveel moet je verkopen om actief te blijven bij Pampered Chef?

Een consultant in de VS is actief in een maand wanneer ze ten minste $150 in persoonlijke verkoop op commissiebasis indienen. Om in aanmerking te blijven komen voor de verkoop van Pampered Chef-producten moet een consultant in ten minste een van de voorafgaande zes maanden ten minste $20 aan commissionabele verkopen hebben ingediend. Bekijk de details in de Gids met Consultantbeleid hier.

Is Pampered Chef een piramidespel?

Net als Tupperware, Avon, en Mary Kay, is Pampered Chef een multi-level marketing bedrijf. Nee, het is geen piramidespel; die zijn illegaal. Er zijn honderden Pampered Chef consulenten op Facebook die “virtuele feestjes” organiseren, wat gewoon evenementpagina’s lijken te zijn die mensen aanmoedigen om online te winkelen.

Heeft Pampered Chef cadeaubonnen?

Hoewel we niet langer cadeaubonnen te koop aanbieden, kan het Solution Center controleren of een bestaande bon nog steeds geldig is. Neem contact op met het Solution Center met het serienummer op (888) 687-2433 M-F 8AM-8PM CT voor informatie over de geldigheid en hoe in te wisselen.

Wat is de winstmarge van Pampered Chef?

Je verdient 20% commissie op de artikelen die je verkoopt, oplopend tot 27% nadat je je zaak hebt opgezet, plus bonussen zoals gratis producten, verkooptraining, en punten voor een vakantiemogelijkheid. Als je anderen rekruteert om samen met jou in een team te verkopen, verdien je nog eens 3% op wat alle anderen ook bereiken.

Kan ik Pampered Chef verkopen op Amazon?

Pampered Chef consulenten mogen geen Pampered Chef producten verkopen via Amazon, dus wat u hier krijgt is iets dat door een derde partij wordt doorverkocht en drastisch in prijs wordt verhoogd zonder garantie of waarborg die door Pampered Chef zal worden gehonoreerd.

Kun je lid worden van Tupperware alleen voor de korting?

Nog beter, als er iets in de verkoopbrochure of op een verkoopfolder staat dat u wilt hebben, krijgt u ook uw 25% korting. Op het moment dat u lid wordt van Tupperware, begint u de korting te krijgen. U behoudt deze korting gedurende 12 maanden, zelfs als uw account inactief wordt.

Kan een Pampered Chef consulente een feestje organiseren?

OPMERKING: Alleen consulenten kunnen Toekomstige Party Picks aan een party toevoegen. De optie voor de Toekomstige Partypick zal verschijnen in het Gastheerwagentje samen met de andere Specials & Kortingen.

Is Pampered Chef te duur?

Dat gezegd hebbende, lijnen zoals pampered chef zijn vaak te duur voor wat ze zijn. Ik zou aanraden om naar een echte culinaire winkel te gaan (sur la table, Williams Sonoma, lokale winkeltjes, restaurantwinkels), en daar spullen op te halen. Ze zullen beter gemaakt zijn voor dezelfde prijs.

Is The Pampered Chef een piramidespel?

Net als Tupperware, Avon, en Mary Kay, is Pampered Chef een multi-level marketing bedrijf. Nee, het is geen piramidespel; die zijn illegaal. Er zijn honderden Pampered Chef consulenten op Facebook die “virtuele feestjes” organiseren, wat gewoon evenementpagina’s lijken te zijn die mensen aanmoedigen om online te winkelen.

Kun je leven van de verkoop van Pampered Chef?

Je verdient een echt salaris als je werkt met Pampered Chef. Je hoeft minder boeken bij te houden als een onafhankelijke consultant bij Pampered Chef in vergelijking met andere organisaties. Dat komt omdat je een directe commissie verdient in plaats van een doorverkoopwinst op wat je verkoopt.

Hoeveel verdienen Pampered Chef consulenten per feest?

Je verdient 20% commissie op de artikelen die je verkoopt, oplopend tot 27% nadat je je bedrijf hebt opgezet, plus bonussen zoals gratis producten, verkooptraining, en punten voor een vakantiemogelijkheid. Als je anderen werft om samen met jou in een team te verkopen, dan verdien je nog eens 3% op wat alle anderen ook bereiken. Wat is dit?

Waarom heet het Tupperware?

Van Tupper + -ware. Genoemd naar Earl Tupper, die het product in 1942 uitvond en het bedrijf oprichtte dat het produceerde.

Vorig artikel

Bestaat er een magneet die goud oppikt?

Volgend artikel

Waarvoor wordt keramiek gebruikt in de machinebouw?

You might be interested in …

Moet u nieuw voegmiddel afdichten?

Maak het gemakkelijker om uw badkamer sprankelend te houden door deze eenvoudige stappen te volgen om uw voeg te verzegelen. Door Bob Vila | Bijgewerkt 28 aug 2020 9:58 AM Zelfs als u uw badkamer […]

Likken honden om sorry te zeggen?

Er zijn veel verschillende studies over het gedrag van honden, waarvan vele zijn voortgekomen uit de menselijke aandrang in het projecteren van onze eigen emoties op onze huisdieren. Veel van het onderzoek ging over de […]