29 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Welke informatie kan een Ping geven?

Ping-pong

Ping is een hulpprogramma voor netwerken of een hulpmiddel om te testen of een bepaalde host bereikbaar is. Het is een diagnostiek die controleert of uw computer verbonden is met een server. Ping, een term afkomstig van de echolocatie van een onderzeeër, stuurt een datapakket naar een server en als deze een datapakket terug ontvangt, dan heb je een verbinding. De term “ping” kan verwijzen naar de tijd die een datapakket nodig heeft om een rondreis te maken. Het betekent “de aandacht trekken van” of “de aanwezigheid controleren van”. In een computernetwerk is een ping-test een manier om berichten van een computer naar een andere computer te sturen. Behalve controleren of de computer met een netwerk is verbonden, geeft ping ook een indicatie van de betrouwbaarheid en de algemene snelheid van de verbinding.

Ping-test

Een ping test is een methode om te controleren of de computer is verbonden met een netwerk. Het bepaalt ook de latentie of vertraging tussen twee computers. Het wordt gebruikt om te controleren of een hostcomputer waartoe uw computer toegang probeert te krijgen, werkt. Een ping test wordt uitgevoerd voor troubleshooting om de connectiviteit en de responstijd te kennen.

Ping Uitvoering

Microsoft (MS) Windows heeft een ping-hulpprogramma bij zich om een ping-test uit te voeren. Er zijn ook andere hulpprogramma’s gratis te downloaden van het web. Om een ping-test uit te voeren, identificeert u gewoon de website, server of computer op afstand aan de hand van het IP-adres of de naam. Het geeft je een output die bevestigt welke verbinding succesvol is, alsook het aantal reeksen in milliseconden, de communicatie vertraging.

Net als MS Windows, bieden Linux en Mac OSX ook een ping-commandoprogramma om uit te voeren vanuit de commandoregel van het besturingssysteem (OS). Hier is hoe een ping test wordt gedaan in MS Windows.

1. Ping op IP adres:

 1. Open de shell prompt of MS DOS prompt vanuit het Start Menu
 2. Type: ping (ENTER)

2. Ping een website:

 • C:>ping www.about.com

Voor Linux, open een terminal of telnet venster als het equivalent van MS Windows command prompt.
Voor Mac OS X, klik op de map Applicaties, Hulpprogramma’s en vervolgens op Netwerkhulpprogramma.

Ping opties

Wanneer moet u een ping-test uitvoeren? U gebruikt het wanneer u verbindingsproblemen hebt. U voert een ping uit om te detecteren waar het probleem vandaan komt. Als de ping succesvol blijkt te zijn maar je kunt het doel nog steeds niet bereiken, dan ligt het probleem niet bij jou.

Je opties hangen af van de implementatie. Hier zijn er een paar:

 • -? Help. Dit wordt gebruikt om het ping gebruik en de syntax weer te geven.
 • -c Count. Dit betekent om aantal pakketten te verzenden en dan te stoppen. Een andere manier om te stoppen is type [ctrl]-C. Dit is het beste voor degenen die van tijd tot tijd het gedrag van hun verbinding controleren.
 • -f Flood. Zend pakketten het snelst. Dit is om de netwerk prestatie te testen.
 • -l Preload. Dit is om preload pakketten te zenden en dan naar normale modus te gaan. Dit is goed om uit te vinden hoeveel stappen de router snel aankan.
 • -n om numerieke uitvoer te zoeken. Dit wordt gebruikt om te voorkomen dat er contact wordt gemaakt met een naamserver.
 • -p Patroon. Een aantal hexadecimale cijfers wordt een patroon genoemd. Het is om het einde van een pakket op te vullen. Dit wordt toegepast wanneer een data-afhankelijk probleem wordt vermoed.
 • -R is optie voor IP’s Record Route. Dit is om de route te bepalen die de pakketten moeten nemen. De doelhost kan de informatie geven.
 • -r is om routeringstabellen over te slaan. Dit is van toepassing wanneer u denkt dat er een routeringsprobleem is en ping zijn weg naar de doelhost niet kan vinden. Dit is alleen voor hosts die direct kunnen worden bereikt, zelfs zonder routers.
 • -s grootte van pakket. Verander de grootte van het pakket en controleer of grote pakketten gefragmenteerd zijn.
 • -t ping tot gestopt ([ctrl]-C).
 • -v voor verbose. Dit betekent ICMP pakketten tonen met gedetailleerde informatie.
 • -w Timeout. Dit is voor satelliet, cellulaire en andere netwerken met hoge latency. Dit betekent dat ping een langere timeout heeft zodat het latency problemen identificeert.

Voorbeeld van het gebruik van de opties is:

ping -t www.yahoo.com

Ping Resultaten Interpretatie

De uitvoer of een resultaat van het uitvoeren van een ping test kan er als volgt uitzien:

1. Antwoord van 192.168.0.8: bytes=32 tijd=

 • Microsoft Windows ping geeft vier berichten weer – bevestigingsregel, grootte in bytes, tijd en Time to Live (TTL). Dit laatste is een getal van 1 tot 128. Het is het aantal netwerken waar de ping doorheen is gegaan op weg naar het doel. De waarde 128 betekent dat het apparaat zich op de lokale computer bevindt zonder andere netwerken ertussen.

2. Request timed out.

 • Geen enkele verbinding.

3. Ping: kan mysample.com niet oplossen: Onbekende host

 • Verkeerd gespelde hostnaam.

Het gebruik van ping om verbindingsproblemen op te lossen beperkt de oorzaken van het probleem in uw computer vanuit het opdrachtpromptvenster. Dit diagnostische hulpprogramma geeft u inzicht in hoe computerverbindingen werken door de hoekstenen van een regulier netwerk te bekijken.

U kunt proberen om een test naar ping server met die tool: Ping Test of probeer een van onze Gratis Test Hulpmiddelen

Boyana Peeva

Gelooft dat het glas eerder halfvol is en dat niets groter is dan de kleine dingen. Houdt van schrijven, lezen en het delen van inhoud – informatie is macht.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Welke gegevens verstuurt ping?

Ping is een programma dat een reeks pakketten over een netwerk of het Internet naar een specifieke computer stuurt om een antwoord van die computer te krijgen. De andere computer antwoordt met een bevestiging dat hij de pakketten heeft ontvangen.

Welke informatie kan worden verzameld met het ping commando?

Ping is een zeer bekend en krachtig hulpprogramma dat wordt gebruikt om de bereikbaarheid van hosts te testen en de rondreistijd van pakketten van verzender naar ontvanger te tellen. Dit hulpprogramma gebruikt het ICMP protocol, waarbij ICMP echo-request pakketten naar een bestemming worden gestuurd en op antwoord wordt gewacht.

Wat is het doel van ping commando?

ICMP ECHO_REQUEST zenden naar netwerk hosts
ping/Functie

Wat doet ping in command prompt?

ping is het primaire TCP/IP commando dat gebruikt wordt om connectiviteit, bereikbaarheid en naamresolutie problemen op te lossen. Als deze opdracht zonder parameters wordt gebruikt, wordt Help-inhoud weergegeven. U kunt deze opdracht ook gebruiken om zowel de computernaam als het IP-adres van de computer te testen.

Wat is het belang van het gebruik van ping test in iemands computer?

Ping wordt gebruikt om connectiviteitsproblemen op te lossen. Meestal wordt het gebruikt om de verbinding tussen twee machines te verifiëren. Je zou ping kunnen gebruiken om een netwerkprinter of kopieermachine verbinding te testen om te bepalen of een apparaat offline is of om te controleren of je verbinding kunt maken met een router.

Hoe weet ik of mijn ping succesvol is?

Je kunt het ping commando ook gebruiken om naamresolutie diensten te testen. Als je een bestemming per IP adres pingt, en de ping slaagt, dan weet je dat je basis connectiviteit hebt. Als je dezelfde bestemming met hostnaam pingt, en het lukt niet, dan weet je dat naamresolutie niet werkt.

Wat is ping en hoe werkt het?

Ping is een computer netwerk administratie software utility gebruikt om de bereikbaarheid van een host op een Internet Protocol (IP) netwerk te testen. Ping werkt door Internet Control Message Protocol (ICMP) echo-verzoekpakketten naar de doelhost te sturen en op een ICMP-echoantwoord te wachten.

Wat is ping commando met voorbeeld?

-t Pingt de opgegeven host totdat deze wordt gestopt. Om te stoppen – typ Control-C
-s Tijdstempel voor aantal hops (alleen IPv4)
-j Losse bronroute langs host-lijst (alleen IPv4)
-k Strikte bronroute langs host-lijst (alleen IPv4)
-w Timeout in milliseconden om te wachten op elk antwoord

Waarom is de ping succesvol?

Een succesvolle ping geeft meestal aan dat het z/OS® systeem kan communiceren met de printer; het kan echter voorkomen dat een ping succesvol is, ook al is het IP-adres van de TCP/IP-attached printer een duplicaat van een ander IP-adres. Voer de ping-opdracht nogmaals in vanaf het z/OS-systeem.

Waarom is ping nuttig?

Ping wordt gebruikt om connectiviteitsproblemen op te lossen. Meestal wordt het gebruikt om de verbinding tussen twee machines te verifiëren. Je zou ping kunnen gebruiken om een netwerkprinter of kopieermachine verbinding te testen om te bepalen of een apparaat offline is of om te controleren of je verbinding kunt maken met een router.

Waarom is ping belangrijk in netwerken?

Ping is een netwerkhulpmiddel dat verwijst naar het signaal dat over het netwerk naar een andere computer wordt gestuurd, die vervolgens zijn eigen signaal terugstuurt. Dit signaal, dat wordt gemeten in milliseconden (ms), laat je weten hoe lang het duurt voor een gegevenspakket om van je computer naar een server op het internet te reizen en terug.

Hoe ping je data?

Hoe voer je een ping netwerk test uitTyp “cmd” om de Command Prompt te openen. Open de opdrachtprompt. Typ “ping” in het zwarte vakje en druk op de spatiebalk. Typ het IP-adres dat u wilt pingen (b.v. 192. XXX. X. X). Bekijk de ping resultaten op het scherm.

Wat geeft een succesvolle ping aan?

Een geslaagde ping geeft meestal aan dat het z/OS® systeem kan communiceren met de printer; het kan echter voorkomen dat een geslaagde ping wordt ontvangen terwijl het IP-adres van de TCP/IP-printer een duplicaat is van een ander IP-adres.

Wat is ping en hoe werkt het?

Ping is een softwareprogramma voor computernetwerkbeheer dat wordt gebruikt om de bereikbaarheid van een host op een Internet Protocol (IP) netwerk te testen. Ping werkt door Internet Control Message Protocol (ICMP) echo-verzoekpakketten naar de doelhost te sturen en op een ICMP-echoantwoord te wachten.

Hoe werkt ping in netwerken?

Ping werkt door een Internet Control Message Protocol (ICMP) Echo Request naar een gespecificeerde interface op het netwerk te sturen en op antwoord te wachten. Wanneer een ping commando wordt gegeven, wordt een ping signaal naar een gespecificeerd adres gestuurd. Wanneer de doelhost het echo-verzoek ontvangt, antwoordt hij door een echo-antwoordpakket te verzenden.

Wat gebeurt er als je een IP adres pingt?

De “ping”-een gegevenspakket-wordt naar een IP adres gestuurd. Verzonden over de netwerkswitch en router, komt het datapakket aan bij het apparaat met het opgegeven adres. Als de ping geen antwoord krijgt, wordt het verzoek afgebroken en krijgt het apparaat dat de ping heeft verzonden een foutmelding of een melding van gegevensverlies.

Vorig artikel

Is keramisch gecoat kookgerei veiliger dan Teflon?

Volgend artikel

Kan Deoxidizer honden doden?

You might be interested in …

Waar wordt slib voor gebruikt in klei?

The Pottery Wheel wordt ondersteund door haar lezers. Als u klikt op een van mijn links, kan ik een commissie te verdienen. Ik ben ook een deelnemer van de Amazon Affiliate Program en zal een […]

Wat is een voorbeeld van zoömorfisme?

Zoomorfisme is het geven van dierlijke eigenschappen aan iets dat geen dier is, zoals mensen, goden en levenloze voorwerpen. Zoomorfisme kan ook inhouden dat de eigenschappen van een dier aan een ander dier worden gegeven, […]