30 april 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Zijn Black Widow en Hawkeye verliefd?

Een van de sterkste banden in het Marvel Cinematic Universe komt van Clint Barton en Natasha Romanov. Fans vragen zich echter af of Hawkeye en Black Widow ooit gedatet hebben. De boogschutter vertelde Kate Bishop (Hailee Steinfeld) in Hawkeye Aflevering 4 het verhaal van hoe ze elkaar ontmoetten, waardoor de vragen van fans over hen weer oplaaien. De twee Avengers hebben een lange geschiedenis samen, zelfs in de comics.

Scarlett Johansson en Jeremy Renner spreken op het podium tijdens de 35e jaarlijkse American Cinematheque Awards in een foto voor ons artikel

Clint Barton en Natasha Romanov hebben een lange geschiedenis in het Marvel Cinematic Universe

Om te beantwoorden of Hawkeye en Black Widow gedatet hebben, moeten we kijken naar hun geschiedenis in verschillende MCU-films.

In de Marvel films debuteerde Black Widow (Scarlett Johansson) in Iron Man 2terwijl Hawkeye (Jeremy Renner) voor het eerst verscheen in Thor. De twee gingen pas echt met elkaar om in The Avengers in 2012. De twee hadden echter al een lange geschiedenis samen.

Nick Fury stuurde Clint Barton om Black Widow te doden tijdens een SHIELD missie. Clint vertelt Kate Bishop in Hawkeye Aflevering 4 dat hij het schot niet kon nemen en in plaats daarvan een uitweg aanbood.

Natasha maakte een grapje tijdens The Avengersen zei, “Net als Boedapest, helemaal opnieuw!” Terwijl de zin op dat moment voor een lach zorgde, onthulde Black Widow onthulde wat daar echt gebeurde. Ze plaatsten een bom om de Russische Rode Kamer te vernietigen die haar controleerde voor ze overliep.

Black Widow zei dat ze zich 10 dagen verstopten in de stad, onder het plafond van een metrostation waar ze spelletjes speelden en een band kregen. Fans vragen zich af hoe close de twee werden en of Hawkeye en Black Widow ooit gedatet hebben.

Hadden Hawkeye en Black Widow verkering in het Marvel Cinematic Universe?

Clint Barton onthulde dat hij en Laura trouwden voordat hij bij SHIELD kwam, wat betekent dat Hawkeye en Black Widow nooit gedatet hebben in het Marvel Cinematic Universe.

In Avengers: Age of Ultron, Captain America, Iron Man, Thor, en de rest van de Avengers hadden een schuilplaats nodig. Clint Barton stelde voor dat hij een veilig huis had. Hij stelde hen voor aan zijn vrouw, Laura, en zijn twee kinderen, Lila en Cooper, met een derde op komst.

Hawkeye werd lid van SHIELD op voorwaarde dat zijn gezin gescheiden bleef van zijn werk. Nick Fury hielp de Barton Farm op te zetten voor hem en zijn gezin. In Avengers: Age of Ultronwaren Natasha en Laura al goede vrienden geworden. Zwarte Weduwe verwachtte zelfs dat Hawkeye en Laura hun volgende kind ‘Natasha’ zouden noemen als het een meisje was.

Hoewel Hawkeye en Black Widow nooit gedatet hebben in de Marvel films, hadden ze een zeer hechte band in de comics. Omdat Hawkeye en Black Widow al tientallen jaren samen in Marvel comics verschijnen, hebben sommige verhaallijnen geleid tot een romance tussen de twee.

Hadden Hawkeye en Black Widow verkering in de Marvel Comics?

De geschiedenis van Clint Barton en Natasha Romanov in de films volgt hun tegenhangers in de stripverhalen op één groot verschil na. Toen Fury Hawkeye stuurde om Black Widow te doden, draaide zij hem in een schurk om tegen Iron Man te vechten.

En toen gingen Hawkeye en Black Widow uit in Tales of Suspense #57.

Hun romance leek echter vanaf het begin gedoemd te mislukken, omdat Hawkeye niet de rol van een crimineel wilde spelen. Hawkeye vertrok om bij de Avengers te gaan, en Black Widow deed hetzelfde twee jaar later in The Avengers #32.

Hawkeye’s Wife Watch, episode 3: Geen screentime voor Laura Barton.

Eén vermelding: Clint grapt dat ze “van hem zou scheiden” als hij een (comics-accurate) kostuum zou gaan dragen: pic.twitter.com/wKCBdOeqoN

– Gavia Baker-Whitelaw (@Hello_Tailor) 1 december 2021

Hoewel ze beiden als Avengers werkten, voelde hun relatie gespannen aan. Ze gingen een paar nummers later officieel uit elkaar in The Avengers #39.

Hoewel de relatie tussen Hawkeye en Black Widow nooit een succes is geworden, is er één constante in de Marvel comics en films: hun hechte band. Of het nu op het scherm of op de pagina is, ze hebben allebei een sterke vriendschap samen gehouden.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Wie was de love interest van Black Widow?

Black Widow’s eerste romantische relatie was met een soldaat genaamd Nikolai, die ze ontmoette toen beiden dienden bij het Russische leger tijdens WOII. Er is geen achtergrondverhaal voor de jonge soldaat, maar Natasha en Nikolai werden verliefd en trouwden uiteindelijk.

Wie is Hawkeye’s love interest?

Na slechts één avontuur aan de zijde van de prachtige Mockingbird, doet een smoorverliefde Clint een huwelijksaanzoek aan de mooie Bobbi Morse, en het duo gaat samen naar het westen om een nieuw team van Avengers op te richten.

Wat is de relatie tussen Natasha en Hawkeye?

Clint Barton Clint en Natasha zijn beste vriendinnen. Echter, in het begin van hun relatie, werd Clint Barton (als Hawkeye) gestuurd om Natasha te elimineren, maar in plaats daarvan zag Barton haar vaardigheden en beval haar aan te werven. De twee begonnen een eeuwigdurende samenwerking, waarbij Barton haar liefkozend “Nat” noemde. “

Heeft Hawkeye Black Widow gekust?

[Er is geen tussenweg. [/color-box]

Met wie is Hawkeye naar bed geweest?

[Sommigen van hen waren: Hawkeye en Margaret: De mannelijke en vrouwelijke hoofdrolspelers van de show, Hawkeye en Margaret “Hot Lips” Houlihan zijn in één aflevering met elkaar naar bed geweest. De twee werden echter nooit echt een koppel, en hun relatie bleef meestal positief, maar ook platonisch. [/color-box]

Met wie wordt Black Widow verscheept?

Romanogers is het schip tussen Steve Rogers en Natasha Romanoff uit het Marvel Cinematic Universe en Marvel comics fandoms.

Hoe hebben Hawkeye en Natasha elkaar ontmoet?

Via SHIELD bestanden leren we dat Hawkeye en Black Widow samen op een missie waren ergens in Boedapest. Er wordt ook later nog naar verwezen tijdens de Slag om New York. Black Widow’s eerste motivatie om bij het team te komen was dat ze de gecompromitteerde Barton kon terughalen.

Houdt Captain America van Black Widow?

Feit: Zwarte Weduwe en Captain America hebben een van de beste relaties in de MCU. Black Widow krijgt eindelijk de eer die haar toekomt met haar aankomende solo film, en Captain America’s nalatenschap leeft voort in The Falcon en de Winter Soldier.

Wie is de man van Zwarte Weduwe?

Alexei Shostakov
Tijdens zo’n opdracht werden zij en Hawkeye gevangen genomen door Generaal Yuri Brushov, en Natasha ontdekte dat haar man, Alexei Shostakov nog leefde en de Red Guardian was geworden.

Wie kuste Zwarte Weduwe?

7. DE ZWARTE WEDUWE EN CAPTAIN AMERICA KUSSEN. Romanogers, verzamelen! Zwarte Weduwe besluit dat ze pronto moeten kussen omdat ze de STRIKE jongens ziet en uit hun buurt wil blijven.

Met wie is Hawkeye getrouwd?

[Laura Barton
S. S. H. I. E. L. D. agent Clint Barton heeft zijn verleden en privé leven geheim gehouden, zoals elke goede spion. Alleen zijn naaste vertrouwelingen weten dat hij getrouwd is met Laura Barton en samen hebben ze drie kinderen, Cooper, Lila en Nathaniel. [/color-box]

Met wie trouwt Hawkeye?

[Laura Barton
In het Ultimate Marvel Universe, aangewezen als Aarde-1911 van het Multiverse, staat het leven van Clint Barton veel dichter bij zijn MCU tegenhanger dan zijn klassieke oorsprongsverhaal, tot en met het feit dat hij getrouwd is met Laura Barton. [/color-box]

Sliepen Hawkeye en Hot Lips met elkaar?

Hawkeye en Margaret: De mannelijke en vrouwelijke hoofdrolspelers van de serie, Hawkeye en Margaret “Hot Lips” Houlihan zijn in één aflevering met elkaar naar bed geweest. De twee werden echter nooit echt een koppel, en hun relatie bleef meestal positief, maar ook platonisch.

Zijn er LGBT personages in Marvel?

Er zijn al personages in de MCU die deel uitmaken van de LGBTQ gemeenschap in de comics. Ayo uit Black Panther (en recentelijk The Falcon en de Winter Soldier) is bijvoorbeeld lesbisch in het bronmateriaal.

Hield Captain America van Natasha?

In de universums Earth-10943 en Earth-555326, nadat Earth’s Mightiest Heroes vrede over de hele wereld hadden gebracht en eindelijk vrij waren om een normaal leven te leiden, besloten Steve en Natasha om dat leven samen te leiden toen ze verliefd op elkaar werden en een zoon kregen die ze James Rogers noemden.

Vorig artikel

Is ATT Uverse echt glasvezel?

Volgend artikel

Kan een keramische kookplaat vervangen worden?

You might be interested in …

Wat betekent 999 voor zilver?

Een van de meest gestelde vragen op de festivals waar wij onze sieraden verkopen is: “Wat is het verschil tussen .999 Fine Silver en .925 Sterling Silver?” Het korte antwoord zit hem in de samenstelling: […]

Hoeveel werknemers heeft Google 2020?

U gebruikt een verouderde browser. Gelieve uw browser te upgraden om uw ervaring te verbeteren. Alphabet: Aantal werknemers 2006-2021 | GOOG Alphabet totaal aantal werknemers in 2020 was 135,301, a 13,79% stijging ten opzichte van […]