20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Zijn dat Ryan’s echte ouders?

Ryan Kaji

Ryan Kaji is een 8-jarige die een sensatie is geworden op YouTube. Hij is de jonge ster van het YouTube-kanaal “Ryan’s World.” Het kanaal brengt elke dag een nieuwe video uit, dus het is een serie geworden voor abonnees die uitkijken naar de inhoud. Deze opmerkelijke jongeman heeft een vroege start op zowel roem als fortuin. Als je de ouder bent van jonge kinderen, is het kanaal misschien iets dat je wilt bekijken. Ryan is een van de schattigste YouTubers op het internet vandaag, en hier zijn 10 dingen die je nog niet wist over hem die deze jonge man zo bijzonder maakt.

1. Hij is al een vaste waarde in de entertainmentindustrie

Sociale mediakanalen zoals YouTube geven gewone mensen de kans om hun talenten te laten zien, ongeacht hun leeftijd. Met een beetje hulp van zijn vader en moeder, krijgt Ryans kanaal bijna elke dag een nieuwe video, op een paar uitzonderingen na. Abonnees kijken uit naar hun dagelijkse dosis van Ryan Kaji en zijn “Ryan’s World” video die vroeger bekend stond als “Ryan Toys Review”. Hij is een gezicht dat mensen gewend zijn te zien en hij houdt hen bezig met zijn gevatheid en eerlijke meningen.

2. Zijn “Huge Eggs Surprise Toys Challenge”-video werd 1,9 miljard keer bekeken

Terwijl sommige YouTubers moeite hebben om zich te vestigen met een redelijk aantal views, is dit geen probleem voor de jonge Ryan Kaji. Eén video alleen al heeft meer dan 1,9 miljard views gekregen en dat was de laatste telling vanaf september van 2019. De video “Huge Eggs Surprise Toys Challenge” werd genoemd op de lijst van de 50 meest bekeken video’s op heel YouTube.

3. Ryan’s andere YouTube-statistieken zijn verbijsterend

Ryan’s YouTube-kanaal heeft nu meer dan 20 miljoen abonnees. Als je alle dagelijkse video’s optelt die Ryan en zijn familie op het kanaal hebben gepost, hebben ze samen meer dan 30 miljard views gekregen. “Ryan’s World” is een kanaal dat is opgenomen in YouTube’s Top 100 van meest geabonneerde kanalen in de Verenigde Staten van Amerika.

4. Ryan Kaji werd genoemd als de best betaalde YouTuber

In 2018 was de jonge Ryan Kaji nog maar 7 jaar oud en hij werd genoemd als de best betaalde Youtuber van het jaar. Hij was sinds 2016 bezig met een snelle opbouw van zijn ongelooflijke netto rijkdom. Het kanaal werd voor het eerst gelanceerd in 2015, maar in het jaar 2016-17 had hij al 11 miljoen dollar verdiend. Daarmee werd hij nummer 8 op de best betaalde Youtuber-lijst voor dat jaar, maar tegen het jaar daarop schopte hij het tot de nummer 1 positie met een verdienste van 22 miljoen dollar.

5. Ryan Kaji heeft zijn eigen productlijnen

Als je naar Walmart winkels gaat kun je Kaji’s productlijnen vinden bij de meeste van hen. Om een goed gebit bij zijn leeftijdsgenoten te behouden, heeft Ryan zijn eigen lijn tandpasta en tandenborstels uitgebracht. Natuurlijk staan zijn ouders achter alle orkestratie voor de ontwikkeling en verkoop van deze artikelen, vooral als het gaat om de branding en de juridische aspecten. Als zijn voogden zien zij toe op alles wat te maken heeft met het gebruik van zijn naam als franchisinginstrument voor de fabrikanten die de producten maken en distribueren.

6. Ryan en zijn familie hebben echt een andere achternaam

Ryan Kaji kreeg de artiestennaam van zijn ouders. Ze hebben allemaal de achternaam Guan. Ze noemen elkaar de familie Kaji om een gevoel van privacy te behouden voor alle betrokkenen. Het is de naam op het scherm waarvan velen geloven dat het was om de gevolgen te vermijden van iemand die hun gerechtelijke dossiers probeert op te zoeken, want Ryans moeder heeft iets schandaligs op haar strafblad staan van jaren geleden.

7. Ryan’s moeder werd veroordeeld voor winkeldiefstal

De Guan’s zijn een zeer rijke familie, dankzij Ryan’s succesvolle YouTube-kanaal. Dit is echter niet altijd het geval geweest voor zijn moeder Loan. Uit gegevens blijkt dat zij leefde onder de naam Kieu-Loan Thi Nguyen en op 28 juni 2002 werd zij gearresteerd wegens winkeldiefstal in een winkelcentrum Ameda in Houston, Texas. Ze had voor minder dan $100 aan kleding meegenomen uit een JC Penney warenhuis zonder ervoor te betalen. Zij werd veroordeeld tot 40 uur dienstverlening aan de gemeenschap als straf voor deze overtreding.

8. Lening deed tijd

Loan zou er met alleen de 40 uur werkstraf vanaf zijn gekomen, maar ze overtrad de reclasseringsopdracht. Voor het overtreden van de reclasseringsopdracht om 40 uur werkstraf te vervullen, kreeg ze in 2003 een gevangenisstraf van 60 dagen opgelegd. Uiteindelijk zat ze 30 dagen vast in de Harris County gevangenis van Houston.

9. Ryan’s vader en moeder zijn beiden professionals

Leen heeft haar leven gebeterd en is naar school gegaan aan de Texas Tech University in Lubbock. Ze werd lerares scheikunde op de middelbare school. Haar man Shion is de biologische vader van Ryan. Shion en Loan zijn getrouwd en hij is bouwkundig ingenieur. Ze hebben elkaar in 2013 het jawoord gegeven. Ryan werd geboren in 2011, twee jaar voor het huwelijk van zijn ouders.

10. Loan begon in 2015 met Ryan Toys Review

Toen zijn moeder het YouTube-kanaal voor het eerst lanceerde, was Ryan pas vier jaar oud. Zoals met elke nieuwe onderneming duurde het even voordat het kanaal aansloeg, maar toen dat gebeurde, waren de populariteit en de groei astronomisch. Nadat mensen de reviews begonnen te bekijken en er commentaar op begonnen te geven, begon de familie al snel 1 miljoen dollar per maand te verdienen met alle abonnees en de sponsors die mee wilden doen met de actie. Hoewel de Guan familie in luxe leeft, zijn ze niet zonder hun eigen problemen. De Federal Trade Commission onderzoekt Ryan Toys Review, dat inmiddels van naam is veranderd naar aanleiding van een klacht die is ingediend door Truth in Advertising, een consumentenwaakhondgroep. Zij beweerden dat de zender gesponsorde inhoud niet voldoende bekendmaakt.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Zijn dat de echte ouders van Ryan?

Ryan’s World (voorheen Ryan ToysReview) is een kinder YouTube-kanaal voor kinderen van 2-6 jaar met Ryan Kaji, samen met zijn moeder (Loann Kaji), vader (Shion Kaji), en tweelingzusjes (Emma en Kate). Het kanaal brengt meestal elke dag een nieuwe video uit.

Wie zijn de ouders van Ryan?

De ouders van Ryan, Shion en Loann Kaji, leerden elkaar kennen toen ze nog studeerden aan de Texas Tech University. Shion, de zoon van een microchip directeur, verhuisde van Japan naar de Verenigde Staten toen hij op de middelbare school zat en spreekt nog steeds met een licht accent.

Waarom zit Ryan’s moeder in de gevangenis?

Ryan’s moeder werd veroordeeld voor winkeldiefstal Ze had voor minder dan $100 aan kleding meegenomen uit een JC Penney warenhuis zonder ervoor te betalen. Ze werd veroordeeld tot 40 uur dienstverlening aan de gemeenschap als straf voor de overtreding.

Wie is Ryan Kaji’s echte vader?

Shion Kaji
Shion Kaji is de vader van de wereldwijde YouTube-sensatie, Ryan Kaji van Ryan’s World. Samen met zijn vrouw, Loann Kaji, begon hij het originele kanaal als een manier voor Ryan om in contact te blijven met uitgebreide familie.

Gaat Ryan Kaji naar school?

De zevenjarige Ryan Kaji is een gewone Amerikaanse jongen die naar een openbare school gaat, ‘s avonds voetbal-, gymnastiek- en zwemles heeft en graag tijd doorbrengt met zijn ouders en jongere tweelingzusjes. Oh…en hij is de mega YouTube ster bekend als Ryan ToysReview-met 19. 7 miljoen abonnees op het moment van de pers.

Waar woont Ryan in 2021?

Waar woont Ryan Kaji in 2021? Vandaag wonen ze in Cypress, TX, een welvarende stad ten noordwesten van Houston. Het huis van Ryan Kaji is een ruime woning van 1200 vierkante meter in een privé omheinde gemeenschap.

Is Ryan’s moeder een crimineel?

De moeder van Ryan Kaji, 7, die vorig jaar 22 miljoen dollar verdiende met zijn YouTube-kanaal ‘Ryan ToysReview’, is een veroordeelde crimineel die in de gevangenis heeft gezeten voor winkeldiefstal. De video’s met speelgoedrecensies van hun zoon zijn meer dan 30 miljard keer bekeken, waardoor hij de best verdienende ondernemer en de machtigste influencer van YouTube is.

Wat doet Ryan’s vader voor de kost?

De video’s en het kanaal Het kanaal heet Ryan’s ToysReview. Het enige wat we echt over hem weten is dat zijn vader een bouwkundig ingenieur is, en zijn moeder naar verluidt haar baan als scheikundelerares op een middelbare school heeft opgegeven om het kanaal fulltime te runnen.

Wat doet Ryan’s vader?

De video’s en het kanaal Het kanaal heet Ryan’s ToysReview. Het enige wat we echt over hem weten is dat zijn vader een bouwkundig ingenieur is, en zijn moeder naar verluidt haar baan als scheikundeleraar op een middelbare school heeft opgegeven om het kanaal fulltime te runnen.

Hoe lang heeft Ryan’s moeder in de gevangenis gezeten?

Ryan’s moeder en haar duistere verleden In 2003 werd ze opnieuw gearresteerd, ditmaal voor het overtreden van haar reclasseringsbevelen en het niet afmaken van haar taakstraf. Zij werd toen veroordeeld tot 60 dagen gevangenisstraf, waarvan zij 30 dagen uitzat.

Wat is Ryan’s echte naam?

Ryan Guan
De in Texas gevestigde YouTuber verdiende 29,5 miljoen dollar met zijn YouTube-kanaal ‘Ryan’s World’ in 2020 – dit ondanks een crackdown op kinderreclame die in zijn inkomsten sneed. Ryan Kaji, wiens echte naam Ryan Guan is, begon in 2015 met het maken van YouTube-video’s toen hij nog maar vier jaar oud was.

Hoe lang zat de moeder van Ryan in de gevangenis?

Ze heeft 30 dagen gezeten.

Vorig artikel

Is brandbaarheid een chemische eigenschap?

Volgend artikel

Wat is gedwongen arbeid?

You might be interested in …

Is gietijzer magnetisch?

De bekendste legende over de ontdekking van magneten gaat terug tot 4.000 jaar geleden in Noord-Griekenland. Volgens de legende was een herder genaamd Magnes zijn schapen aan het hoeden toen plotseling de nagels in zijn […]

Zijn mineralen ionisch of covalent?

In moleculen worden elementen niet alleen met elkaar gemengd, maar worden ze verbonden door chemische bindingen. Chemische bindingen in mineralen zijn er in vier soorten: covalent, ionisch, metallisch, of Van der Waals, waarbij covalente en […]

Hoe maak je luchtig boter slijm?

Ik heb veel slijm video’s bekeken en veel verschillende recepten van mezelf geprobeerd. Sommige waren veel te hard, sommige werden echt plakkerig na ongeveer een dag (te veel lotion). Sommige droogden gewoon erg uit na […]