14 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Zijn pony’s slecht voor de ogen?

Je pony aan de zijkant is slecht voor je ogen

Iedereen, van Hollywood hottie Nicole Richie en popster Justin Bieber, tot Amrita Arora, Bipasha Basu, Chitrangda Singh en Freida Pinto, draagt de swoopy-esque trend. Er wordt gezegd dat de stijlvolle pony het enige kapsel is dat een gevaar voor de gezondheid kan vormen, omdat het het gezichtsvermogen nadelig zou beïnvloeden. Een recente buzz op een website bracht mensen in paniek toen het meldde hoe Andrew Hogan, een geassocieerd lid van Optometrist Australia, zei dat zijwaartse pony’s die de ogen bijna bedekken of het zicht belemmeren, amblyopie veroorzaken, ook wel het luie-ogensyndroom genoemd.
Wat zijn de risico’s?

Dr. Hogan legde uit dat het haar de toegang tot zonlicht verhindert en wanneer de ogen geen zonlicht krijgen, worden ze naar verluidt zwakker. Een website meldde hem het volgende: “Als jonge mensen gedurende lange tijd een oog laten bedekken door een pony, zullen ze details niet duidelijk zien. Als dat van jongs af aan gebeurt, krijgen de ogen amblyopie.” Terwijl een enorm debat ontspon over de vraag of zijn opmerkingen juist waren, wierp het ook andere vaak genegeerde redenen in de aandacht waarom het kapsel riskant is. Dr. Keiki Mehta, oogchirurg in Mumbai, zegt dat amlyopie misschien wat vergezocht is, maar voegt eraan toe dat het dragen van lange pony’s aan de zijkant kan bijdragen tot ernstige oogproblemen. “Het is geen goed idee om het haar op die manier te dragen, omdat één kant van het gezichtsveld verloren gaat, waardoor het een veiligheidsrisico vormt. Het gevaar is dat je ergens over valt of een ongeluk krijgt. Het is niet logisch om dit alleen omwille van de mode te hebben. Stel je voor dat je de hele tijd een vergankelijk lapje draagt. Het is als het geval van iemand die aan glaucoom lijdt, wat optreedt doordat een deel van het gezichtsveld verloren gaat. Ook hier probeert men kunstmatig het gezichtsveld te belemmeren! De lange haren die in het oog komen, kunnen het oppervlak van het hoornvlies aantasten, maar het is erger wanneer die haren bedekt zijn met haarlak. Het kan langdurige irritatie veroorzaken; zo zie je mensen wegknipperen,” legt hij uit.

Dr. Nikhil Nasta, cataract- en refractiechirurg, voegt hieraan toe: “Zoals een Australische optometrist heeft gezegd, zou het Emo-kapsel – waarbij het haar naar beneden wordt geveegd om steeds één oog te bedekken – een lui oog veroorzaken. Ik ben het niet helemaal eens met deze bewering, maar om het veiliger te maken, moet vooral de jongere generatie opletten en deze funky kapsels gedurende lange perioden vermijden. De prijs die je betaalt om cool te zijn is het duidelijk niet waard!”

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Hebben pony’s invloed op het gezichtsvermogen?

Dus daar heb je het, mensen. Je pony zal geen problemen veroorzaken met je gezichtsvermogen zolang je ouder bent dan 7.

Kan haar het gezichtsvermogen beïnvloeden?

Het visuele systeem, zei Press, “is zo ingeburgerd” na de kindertijd, dat “het kammen van je haar over je oog niets zal doen aan dat systeem. “Dus maak je geen zorgen, emo jongens en meisjes. Tegen de tijd dat jullie vader en moeder toegeven aan het kapsel dat jullie willen, zullen eventuele oogproblemen niet het gevolg zijn van jullie kammen.

Maakt het hebben van haar in je gezicht je blind?

[Onthoud, dit is in de veronderstelling dat het haar een perfecte obstructie veroorzaakt, vergelijkbaar met een ooglapje. Alles wat deze obstructie niet veroorzaakt zou zeker niet het zicht van een oog wazig maken (hoewel het zeker het zicht zou kunnen belemmeren). [/color-box]

Hoe houd je pony’s uit je ogen?

How to Keep Bangs Out of Your Eyes : Styling Bangs – Video №1 Dus om je pony uit je ogen te houden is de beste suggestie die ik mensen altijd vertel om te doen zoalsMeerDus om je pony uit je ogen te houden is de beste suggestie die ik mensen altijd vertel om te doen zoals een pijl zwaaien. Wat het opwarmen is, zoals je weet hoe metaal buigbaar wordt. | Start tijd – 0:09

Moeten mijn pony’s mijn wenkbrauwen bedekken?

Voor lange en smalle gezichten, “zal een stompe pony die onder de wenkbrauwen komt je gezicht voller doen lijken,” legt hairstylist Garren uit. Als je een rond of vierkant gezicht hebt, probeer dan pony’s net boven de wenkbrauwen, zegt hij. Als het op hartvormige gezichten aankomt, is de keuze aan jou: kort, lang of gebogen, het past allemaal bij jou.

Wat zijn zijwaartse pony’s?

Maar wat is nu precies een side swept bang? Dit kapsel wordt bereikt met een dramatische zijscheiding, een beetje verder dan je normaal je haar zou verdelen, waarbij het haar je gezicht omlijst. Deze look ziet er niet alleen sexy en trendy uit, maar is ook ideaal om fijne lijntjes en rimpels op je voorhoofd te verbergen.

Waarom zou ik geen pony nemen?

Bangs worden bijzonder snel vet. Omdat pony’s tegen je voorhoofd aanliggen, pikken ze de natuurlijke oliën van je huid veel sneller op dan de rest van je haar. Niet alleen zal je pony er snel vet uitzien, maar het kan ook acne op je voorhoofd veroorzaken.

Kunnen pony’s je een lui oog geven?

Maak je geen zorgen, pony’s veroorzaken geen lui oog Je hebt misschien onlangs gelezen dat het dragen van lange pony’s over een of beide ogen visuele problemen kan veroorzaken en zelfs een lui oog kan veroorzaken. Het is een mythe.

Waarom klappen mijn pony’s omhoog?

Je pony is korter en heeft daardoor niet het gewicht dat de rest van je haar wel heeft, waardoor het recht wordt getrokken. Als je je haar kort zou knippen, zou het allemaal krullen. Het komen en gaan is waarschijnlijk haarolie die het haar verzwaart en het steil maakt en dan was je het en krult het weer terug.

Zijn pony’s in voor 2021?

Omdat pony’s niet volledig geknipt hoeven te worden en thuis onderhouden kunnen worden, is de verandering een leuk experiment – zelfs voor degenen die op hun hoede zijn. Er zijn zoveel verschillende stijlen, van gordijn pony’s die in 2021 weer helemaal terug zijn, tot zijwaartse, tot korte en rechte pony’s.

Zijn pony’s afslankend?

“Het is een misvatting dat je slanker lijkt als je een pony laat zetten. Je gezicht begint echt vanaf je ooglijn; je kunt eten en eten en je zult niet zien dat je voorhoofd breder wordt. Knip in plaats daarvan pony’s voorzichtig rond je gezicht en jukbeenderen en kijk uit voor te kort geknipte pony’s. “

Zijn pony’s populair in 2021?

Curtain-parted bangs waren overal in 2021. Geïnspireerd door de jaren ’90 trend, worden deze pony’s gedefinieerd door een zwaar middenstuk met een gebogen vorm. Het goede nieuws is dat gordijn pony’s er niet alleen cool uitzien, maar dat ze ook flatterend zijn voor de meeste gezichtsvormen.

Wie zou bangs moeten dragen?

“De meest flatterende pony’s creëren een ovale gezichtsvorm,” zegt Townsend. Dus als je van nature een ovaal gezicht hebt, heb je een grotere variëteit aan ponystijlen om uit te kiezen. Als je een vierkant of langwerpig gezicht hebt, “dan wil je A-vormige pony’s of langere lagen proberen,” zegt hij.

Kunnen pony’s je scheel laten kijken?

Maak je geen zorgen, pony’s veroorzaken geen lui oog Je hebt misschien onlangs gelezen dat het dragen van lange pony’s over een of beide ogen visuele problemen kan veroorzaken en op den duur zelfs een lui oog kan veroorzaken. Het is een mythe.

Heeft lang haar invloed op de ogen?

Hoewel de lange haren die in het oog komen het oppervlak van het hoornvlies kunnen aantasten, is het erger wanneer zulke haren bedekt zijn met haarlak. Het kan langdurige irritatie veroorzaken; zo zie je dat mensen wegknipperen,” legt hij uit.

Vorig artikel

Moet u vooraf betalen voor het huren van een container?

Volgend artikel

Heeft Apple Watch 6 een screen protector nodig?

You might be interested in …

Hoeveel Benadryl mag een hond van 100 pond hebben?

De meesten van ons zullen Benadryl in hun medicijnkastje vinden. Het is een algemeen verkrijgbaar geneesmiddel dat wordt gebruikt om de symptomen van aandoeningen zoals seizoensgebonden allergieën, reisziekte en hooikoorts bij mensen te behandelen. Dus, […]

Hoe weet u of uw grond is verdicht?

Als u een nieuw huis heeft gebouwd, kan de grond verdicht zijn op plaatsen waar u tuin wilt aanleggen. Vaak wordt de bovengrond rond nieuwbouwgebieden aangevoerd en afgegraven voor toekomstige gazons. Maar onder deze dunne […]