20 mei 2022

Online oplossing voor uw problemen

Expand search form

Zou Garp Akainu hebben kunnen doden?

Akainu leek soms onverslaanbaar en op dit moment is hij een van de machtigste personages in de serie, maar toen hij het opnam tegen Whitebeard werd hij gewassen. Toen Whitebeard woedend werd, vernietigde hij Akainu volledig en liet hem onmiddellijk spijt hebben van het doden van Ace.

Wordt Akainu gedood?

Akainu sterftGarp valt neer.

kan Whitebeard Akainu verslaan?

Akainu probeerde het op te nemen tegen een verzwakte Whitebeard en toch, Whitebeard decimeerde hem. het liet alleen maar het verschil in hun krachten zien. . als Akainu tegen een van de huidige Yonko zou proberen te vechten, zou hij zeker verslagen worden en vernederd achterblijven.

Hoe heeft Whitebeard Akainu pijn gedaan?

Nadat Ace’s aanval afketste, zei Akainu dat zijn magma Ace’s vuur kan smoren en was dus in staat om Ace te verwonden ondanks zijn Logia ongrijpbaarheid, waardoor hij zijn natuurlijke vijand werd. . woedend over de dood van Ace, viel Whitebeard Akainu aan en sloeg hem van achteren met een verlammende klap.

Heeft Whitebeard iemand gedood?

Witbaards duivelsfruit, Gura Gura no Mi, gaf hem de macht de wereld te vernietigen. Hij wordt beschouwd als de enige persoon in de geschiedenis die op gelijke voet vocht met Gol D. Roger. Whitebeard stierf in Marineford nadat Blackbeard en zijn bemanning hem aanvielen.

Akainu vs Garp! One Piece

18 gerelateerde vragen gevonden

Is Whitebeard een goede kerel?

In zijn glorietijd was Witbaard een rivaal van Gol D. Roger, en na Roger’s dood, werd hij algemeen erkend als de sterkste man in de wereldeen feit gecomplimenteerd door het hebben van de hoogste actieve premie terwijl hij leefde, en de tweede hoogste premie van alle piraten in de geschiedenis.

Waarom is Akainu zo slecht?

Wat maakt hem puur slecht? In zijn eerste verschijning, gaf Akainu opdracht een schip vol mensen te doden bij het eiland Ohara omdat hij denkt dat er een onderzoeker op het schip is. Het schip bevatte niet alleen veel burgers, maar zelfs soldaten van de marine die de mensen van het eiland moesten begeleiden.

Wie doodt Akainu?

Akainu leek soms onverslaanbaar en momenteel is hij een van de machtigste personages in de serie, maar toen hij het opnam tegen Whitebeard werd hij gewassen. Toen Whitebeard woedend werd, vernietigde hij Akainu volledig en liet hem onmiddellijk spijt hebben van het doden van Ace.

Waarom heeft Aokiji verloren van Akainu?

Aokiji besluit te vechten tegen Akainu voor de positie van Vloot Admiraal. Het gevecht resulteert in Aokiji’s verlies, en hij verlaat de Mariniers. . En het blijkt dat Aokiji zijn linkerbeen verloor als gevolg van zijn gevecht met Akainudus hij vervangt het door een prothese been gemaakt van ijs. Zijn rechterarm is ook zwaar beschadigd.

Kan Shanks Blackbeard verslaan?

5) Shanks – Reden – Hij is een Yonko maar niemand kent zijn ware kracht maar door zijn conflicten met WB te beoordelen, zou hij in staat kunnen zijn om hem te verslaan.

Is Marco sterker dan de Admiralen?

Tijdens de topoorlog heeft Marco het op gelijke voet opgenomen tegen alle drie de Admiraals. Hij slaagde erin twee van de drie te verwonden, wat aantoont dat hij inderdaad in staat is te vechten en mogelijk zelfs te verslaan te verslaan.

Kan Garp Sengoku verslaan?

Zijn kracht is immens, zoals blijkt uit zijn bewering dat hij alleen al in zijn training 8 volle bergen heeft vernietigd om Don Chinjao te verslaan. Garp heeft Gol D. Roger in het verleden ook meerdere malen in het nauw gedreven, echter, hij was nooit in staat hem te verslaan..

Wie doodt Blackbeard in One Piece?

Om zijn twee zonen (Ace en Thatch) te wreken, Whitebeard tegen Blackbeard. Zelfs met Blackbeard’s krachten om Duivelsvruchtvaardigheden te annuleren, deelt Whitebeard een kritieke klap uit met zijn bisento, en gaat dan verder met Blackbeard vast te pinnen, grijpt hem bij de keel, en gebruikt zijn Duivelsvrucht om hem te verpletteren en hem terug te werpen.

Heeft GARP een duivels vrucht?

Hoewel hij geen duivels fruit heeftGarp’s gebruik van Haki was zo efficiënt dat hij nooit een Haki nodig had om het op te nemen tegen enkele van de sterkste personages uit One Piece. Monkey D. Garp, ook bekend als Hero of the Marines, is een vice-admiraal van de marine in One Piece en een legendarisch figuur uit de tijd van de piratenkoning, Gol D.

Is Kizaru een slechterik?

Borsalino (in het Japans: ボルサリーノ, Borusarīno), vooral bekend onder zijn alias Kizaru (in het Japans: 黄猿, Kizaru), is een antagonist in One Piece. Hij is een van de drie admiraals in de Marines. Door zijn acties kan Kizaru beschouwd worden als één van de belangrijkste antagonisten van de Sabaody Archipelago Arc en de Marineford Arc.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende onderwerpen

Is Garp sterker dan Admiral?

Aangezien Whitebeard in zijn bloeitijd misschien wel boven “normaal yonko niveau” was, zou Garp net zo goed boven yonko niveau kunnen zijn geweest. Op zijn hoogtepunt was hij zeker hoger dan “gewoon” admiraalsniveau, gezien het feit dat hij de enige marinier was die Gol D. in de hoek kon drijven

Zou Garp Ace gered kunnen hebben?

Garp heeft geprobeerd Ace in leven te houden door hem te trainen om marinier te worden, maar het werkte niet omdat Ace en Luffy piraten werden. Garp wilde Ace redden, maar er is geen manier dat hij met hem uit Marineford zou zijn ontsnapt zonder veel weerstand.

Kan Garp Sengoku verslaan?

Oorspronkelijk beantwoord: Hoe sterk zijn Sengoku en Garp in One Piece? Ongetwijfeld zijn beiden zeer sterke personages in One Piece. . Sengoku die een duivels fruit heeft, geeft hem een voorsprong op Garp. . Dat gezegd hebbende. in termen van ruwe kracht is Garp net zo goed als Sengoku, zo niet meer. .

heeft Akainu respect voor Garp?

Akainu toonde ook geen respect voor Monkey D. Garp, ondanks dat de oude vice-admiraal een “held” was die in aanmerking kwam voor de positie van admiraal, omdat hij van de vorige generatie was, maar vooral omdat hij zijn afkomst deelde met misdadigers als Dragon en Luffy.

Is Monkey D. Dragon sterk?

Monkey D. Dragon is een van de mysterieuze en meest gezochte personages in One Piece en hij is niet alleen de grootste bedreiging voor de soevereiniteit van de Wereldregering, maar hij is ook immens sterk.

Geeft Garp zichzelf de schuld?

Als er al iets is, dan is het dat hij zichzelf verwijt dat hij de dood van zijn broer niet kon voorkomen. Dadan nam het Garp kwalijk dat hij Ace’s dood niet kon voorkomen, maar dat was meer uit woede en hulpeloosheid dan dat hij echt geloofde dat Garp schuldig was. En zoals Makino zei, de enige persoon die Garp het meest verwijt is hijzelf.

kan Sengoku Akainu verslaan?

als je de huidige bedoelt dan Akainu, bijna zeker. Als je Prime Sengoku bedoelt dan kan hij geschaald worden naar Garp die overeenkomt met Whitebeard en Roger. Prime Sengoku is bijna zeker te veel voor Akainu die worstelde met een oude en stervende Whitebeard.

Is Monkey D Dragon sterk?

Monkey D. Dragon is een van de mysterieuze en meest gezochte personages in One Piece en niet alleen is hij de grootste bedreiging voor de soevereiniteit van de Wereldregering, maar hij is ook immens sterk.

Kan Rayleigh Kaido verslaan?

In de Sabaody Archipel was Rayleigh in staat om zelfs Admiraal Kizaru te stoppen, wat veel zegt over zijn vaardigheid. Net als Luffy, is hij een gebruiker van geavanceerde Ryou en hij is een van de karakters die Kaido mogelijk kan verwonden in een gevecht. Zoals de meeste karakters, echter, zijn Rayleigh’s kansen om Kaido te verslaan vrij laag.

Kan Garp Kaido verslaan?

Garp wordt beschouwd als een van de sterkste mariniers. Ook bekend als ‘Garp de Held’ en ‘Garp de Vuist’, is Aap D. Garp een Vice-Admiraal van de Mariniers. Als hun sterkste bekende lid in de geschiedenis, valt niet te ontkennen dat Garp in staat is het op te nemen tegen Kaido.

wie is er sterker Garp of Akainu?

aap d garp is een legendarische marinier die beschouwd wordt als een van de weinigen die kan wedijveren met de piratenkoning gol d roger samen met witbaard. akainu is sterk zonder twijfel, maar hij is geen partij voor garp.

Wie is sterker Dragon of Garp?

4 Sterker: Garp Ondanks dat hij een Vice-Admiraal is, overtreft zijn kracht die van een Admiraal. Garp heeft eerder tegen personages als Roger en Whitebeard gevochten en wordt in één adem met hen genoemd. Iemand als hij moet wel sterker zijn dan Dragon, althans in zijn beste tijd.

Hoe sterk is Ryokugyu?

Gevechtsmatig wordt Ryokugyu, samen met de andere admiraals, verondersteld de “Grootste Militaire Macht” van de Wereldregering te vormen (d.w.z. de drie sterkste strijders die zij kan inzetten), waardoor hij een van de machtigste mensen van de wereld is.

wie doodt Akainu?

Akainu leek soms onverslaanbaar en op dit moment is hij een van de machtigste personages in de serie, maar toen hij het tegen Whitebeard opnam werd hij gewassen. Toen witbaard woedend werd, vernietigde hij Akainu volledig en liet hem onmiddellijk spijt hebben van het doden van Ace.

kan Garp Kaido verslaan?

Garp wordt beschouwd als een van de sterkste mariniers. Ook bekend als ‘Garp de Held’ en ‘Garp de Vuist’, is Aap D. Garp een Vice-Admiraal van de Mariniers. Als hun sterkste bekende lid in de geschiedenis, valt niet te ontkennen dat Garp in staat is het op te nemen tegen Kaido.

Vorig artikel

Kan je epoxy schuren na 12 uur?

Volgend artikel

Voorkomen Silicone Ringen Ring Avulsion?

You might be interested in …

Hoe krijg je krassen uit een badkuip?

Een schuursponsje verwijdert uitstekend vlekken en hardnekkige resten van vele oppervlakken, maar houd het uit de buurt van uw acrylbad. Een schuursponsje op een acryl badkuip resulteert in krassen. Als je met een schuursponsje krassen […]

Bestaat vooringenomenheid in de geschiedenis?

Ben jij bevooroordeeld? Het is geen strikvraag. Vrijwel iedereen is op een bepaalde manier bevooroordeeld. Als je voor Newcastle United bent, ben je waarschijnlijk bevooroordeeld tegen Sunderland, als je voor Everton bent, ben je waarschijnlijk […]